{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintomatka Lontooseen


Opintomatka Lontooseen - KILROY

Vuosi vuoden jälkeen tuhannet ja taas tuhannet vaeltavat Lontoon kiehtovaan vilinään, elämän sykkeeseen ja kulttuuritarjontaan - eikä ihme!

Seitsemän miljoonan asukkaan Lontoo on Euroopan suurin kaupunki. Se on kansainvälinen metropoli, jossa puhutaan yli kahtasataa kieltä. Kaupungin taidekokoelmat ovat maailman tunnetuimpia ja muistomerkkejä Englannin suuruudenajoilta on kaikkialla. Lontoosta löydät joka kerta jotakin uutta, joten opintomatka Lontooseen onnistuu monen teeman ympärillä.

Kysy Lontoon opintomatkoista

Hinta sisältää

  • Lennot Helsingistä Lontooseen
  • 4 yön majoitus usean hengen huoneissa aamiaisella
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kaikille ryhmän opiskelijoille
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ITIC-opettajakortti ryhmän opettajille

Hintaesimerkki on alk.hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä.

Kysy tarkempia hintatietoja

Opintomatka Lontooseen - KILROY

Ryhmämatka Lontooseen

Lontoo on mitä mahtavin ryhmämatkakohde: miljoonakaupunki on hektinen, mutta samalla kaupungin lähes loputon taiteiden ja tieteiden tarjonta täyttää matkanne ohjelman nopeasti suuntautuupa mielenkiintonne lähes minkä tahansa teeman ympärille.

Nouskaa kaksikerroksisen bussin kyytiin ja ihmetelkää kaupungin vilinää bussin ikkunoiden läpi. Bussien lisäksi kätevä tapa siirtyä paikasta toiseen on mennä maan alle. Ja jos infrastruktuuri kiinnostaa, kannattaa mertromatkalla pitää mielessä, että Lontoo metro on maailman vanhin.

Liikutte sitten julkisilla tai tilauskyydeillä, on vaihtoehtoisia päätepysäkkejä vaikka kuinka! Vierailkaa lukuisissa huikeissa museoissa ja taidegallerioissa, hankkikaa liput maailmankuuluihin musikaaleihin ja imekää energiaa taianomaisista esityksistä ja itse vanhoista, upeista teatterirakennuksista. Lontoo on myös musiikin ystävien unelma, sillä jotakuinkin jokaisena päivänä tarjolla erinäisiä konsertteja ja keikkoja. 

Lontossa ei tietenkään voi sivuuttaa myöskään nähtävyyksiä kuten Tower of London, Buckingham Palace ja Big Ben. Kesäaikaan suosittelemme ehdottomasti lepohetkeä tai vaikkapa piknikkiä Hyde Parkin nurmella

Kysy ryhmämatkoista Lontooseen

Opintovierailu Lontoossa – Imperial War Museum

Vierailkaa museossa, joka kuvailee ensimmäisen ja toisen maailmansodan historiaa sekä Ison-Britannian kansainvälistä roolia historian eri vaiheissa. Näyttely kertoo Kansainyhteisön merkityksestä Isolle-Britannialle ja muulle maailmalle sekä brittiläisestä vaikutuksesta eri sotilaallisiin operaatioihin kautta aikojen.

Opintovierailu Lontoossa – Musikaalit

Lontoo on kuuluisa teatterien, musikaalien ja näytelmien runsaudestaan: Mamma Mia!, Cats, Wicked, Chicago, Les Miserables, Phantom of the Opera, Lion King jne.

Tässä vain muutama esimerkkiä Lontoon tarjonnasta. Selaa lisää vaihtoehtoja sivun lopusta ja ota sitten yhteyttä mahdollisten kysymyksiesi kanssa. 

Kysy opintovierailuista

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu
Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.
Säästä aikaa
Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.
Varmuus & turvallisuus
Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Majoitus

Tekemistä Lontoossa

Varaukset

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.