{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Opintomatka Brysseliin


Ryhmämatka Brysseliin

Lähde opintomatkalle Brysseliin, Euroopan poliittiseen pääkaupunkiin, viihtyisään kulttuurikaupunkiin, jossa ihailet mielenkiintoista kokoelmaa sekä historiallisen elegantteja että kiiltävän moderneja rakennuksia.

Monikansallinen Bryssel on vallan tyyssija: sekä EU:n että Naton päämajat sijaitsevat Brysselissä. Bryssel onkin ehdoton matkakohde, kun haluatte tutustua eurooppalaisuuteen, vaikuttamisen mekanismeihin ja Euroopan valtarakenteisiin, mutta Bryssel on myös paljon, paljon muuta.  

Kysy opintomatkoista Brysseliin

Hinta sisältää

  • Lennot Helsingistä Brysseliin
  • 4 yön majoitus usean hengen huoneissa aamiaisella
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ISIC-opiskelijakortti kaikille ryhmän opiskelijoille
  • Alennuksiin ja muihin etuihin ympäri maailman oikeuttava digitaalinen ITIC-opettajakortti ryhmän opettajille

 

Hintaesimerkki on alk. hinta yhtä matkustajaa kohden, kun ryhmässä 20 henkeä.

Kysy tarkempia hintatietoja

Opintomatka Brysseliin

Ryhmämatka Brysseliin

Bryssel ei lukeudu Euroopan isoimpiin kaupunkeihin, mutta pienestä koostaan huolimatta kaupunkiin mahtuu vaikka mitä näkemisen ja kokemisen arvoista. Tutustukaa sarjakuvien maailmaan sarjakuville omistetussa keskuksessa tai bongailkaa ympäri kaupunkia ripoteltuja valtavia seinämuraaleja, joissa seikkailee sarjakuvista tutut hahmot.

Käykää hämmästelemässä René Magritten teoksia taiteilijalle omistetussa taidemuseossa, kierrelkää kaupungilla suurkaupungin tunnelmaa asitien, jihastelkaa Grand Placen kauneutta ja etsikää kuuluisan Manneken Pis -patsaan naispuoleinen versio, kyykkivä pikkusisko. Hieman kaupungin keskustan ulkopuolella (metromatkan päässä) on kansanvälisyyden symbolin aseman saavuttanut Atomium ja tietenkin Brysselin vierailuun kuuluu EU-parlamentin kiertokäynti. Äläkä unohda kotoisia ravintoloita, lukuisia suklaapuoteja ja kahviloita.

Kysy ryhmämatkoista Brysseliin

Opintovierailu Brysselissä – EU-instituutiot

EU-aiheisten vierailujen mielekkyys riippuu luonnollisesti matkanne tavoitteista ryhmän erityisistä kiinnostuksen kohteista. Aihepiiri voi olla esimerkiksi EU:n itälaajentuminen, ympäristökysymykset EU:ssa tai vaikkapa maatalouden rooli EU:ssa. EU-parlamentin kiertokäynnin aikan ryhmä pääsee tutustumaan mm. EU-parlamentin istuntosaliin sekä keskustelemaan valitsemastaan aiheesta teemaan sopivan instituution edustajien kanssa.

Opintovierailu Brysselissä – Suklaan valmistus

Belgia on kuuluisa suklaastaan. Tämän vierailun aikana näette, miten kuuluisaa belgialaista suklaata valmistetaan ja miten valmiit tuotteet lähetetään Belgian ja muun maailman kuluttajien nautittaviksi. Vierailuun kuuluu tietenkin myös suklaamaistiaisia.

Tässä vain pari esimerkkiä eri opintovierailuvaihtoehdoista Brysselissä: kaupungissa on enemmän tekemistä kuin ensiajattelemalta kuvittelisi! Selaa lisää vaihtoehtoja sivun lopusta. Jos et löydä etsimääsi, tai sinulla on kysyttävää mistä tahansa opintovierailu- tai aktiviteettivaihtoehdosta, ota yhteyttä.

Kysy opintovierailuista

Miksi KILROY?

Henkilökohtainen palvelu
Ryhmämatkojen asiantuntijamme ovat matkajärjestelyjen ja -varauksien ammattilaisia. Saat aina avun ja tuen järjestelyillesi.
Säästä aikaa
Isojen ryhmien matkajärjestelyihin ja selvittelyyn menee aikaa, mutta kun jätät selvittelyt meille, voit itse keskittyä muihin asioihin.
Varmuus & turvallisuus
Kun teet yhteistyötä luotettavan matkajärjestäjän kanssa, ovat sekä suunnitelmasi että rahasi turvassa.

Majoitus

Tekemistä Brysselissä

Varaukset

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.