{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ryhmämatka-asiantuntija Tiia - KILROY

Ryhmämatka-asiantuntija - Helsinki

Pidän eniten kaupunkikohteista ja kiertomatkoista, sillä reissuilla on kiva olla nähtävää ja erilaista tekemistä. Pisin reissuni on ollut viiden kuukauden reppureissu Kaakkois-Aasiassa. Sydämeni sykkii Englannille, ja etenkin tämän maan pohjoisosille. Sinne voisin palata vuosittain aina uudestaan ja joka kerta löytyisi uusia maisemia ihasteltavaksi.

Miltä näyttää oma top3 -suosikkikohteidesi lista?

  1. Firenze - Kauniita maisemia ja aivan upea arkkitehtuuri. Kaupungin keskusta on kompakti ja nähtävyydet kävelyetäisyydellä toisistaan, joten kierteleminen on helppoa.

  2. Brighton - Viehättävä rantakaupunki, joka on kätevästi päiväreissun etäisyydellä Lontoosta, ja jonne on hyvä paeta miljoonakaupungin vilskettä.

  3. Lissabon - Mielenkiintoisia nähtävyyksiä, lämmin ilmasto ja hyvää ruokaa. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa?

 

Mikä on parasta työssäsi?

Pidän siitä, että saan tehdä töitä erilaisten ryhmien kanssa. Olen järjestänyt matkoja niin opiskelija- ja yritysryhmille kuin urheilujoukkueille, eläkeläisille, kuoroille ja orkestereille, harrastusryhmille ja monille muille, mikä tekee reissujen suunnittelusta mukavan monipuolista. Pidän pitkäjänteisestä työstä ja parhaimmillaan yhtä reissua suunnitellaan alusta loppuun vuoden verran. Palkitsevinta on silloin, kun ryhmä palaa asiaan seuraavana vuonna uuden tarjouspyynnön tiimoilta.

Mitä kolmea aktiviteettia haluaisit kokeilla reissussa? 

  1. Prahan lähettyvillä köysipuisto Proud. Haluaisin päästä kokeilemaan eri köysiratoja ja haastamaan itseni. 

  2. Blue Man Group -show Berliinissä. Kuuluisa show, joka vaikuttaa monipuoliselta ja erittäin mielenkiintoiselta, joten haluaisin ehdottomasti päästä tsekkaamaan tämän.

  3. Rittersport – Suklaan maailma Berliinissä. Tämä kuulostaa täydelliseltä kierrokselta suklaan suurelle ystävälle, eli minulle. 

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.