{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Petra Groups

Ryhmämatka-asiantuntija - Helsinki

Tykkään tehdä arjen irtiottoja pitkien viikonloppureissujen muodossa isoissa kaupungeissa. Lyhyessäkin ajassa kerkeää näkemään yllättävän paljon ja kokemaan maan kulttuuria. Olen hyvin suunnitelmallinen, joten reissupäivät on mietitty hyvissä ajoin valmiiksi, jotta aika käytetään hyödyksi. Rentoudun kuitenkin parhaiten esim. rannalla tai vuoristossa, ja tykkäänkin tehdä myös laskettelureissuja.

Mikä on parasta työssäsi?

Olen aina rakastanut suunnitella niin omia kuin muiden matkoja. Vaikka matkustaisi ensimmäistä tai sadatta kertaa, tunne on aina jännittävä ja innostava. Työssäni oppii myös päivittäin uutta, sillä mikään matka ei ole samanlainen, kun pääsemme KILROYlla räätälöimään juuri kyseisen ryhmän näköisen kokonaisuuden. Koen tärkeäksi, että asiakkaat pääsevät kommunikoimaan matkan suunnittelusta matkan loppuun asti saman henkilön kanssa. Olen hyvin kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä aidosta intohimostani päivätyön.

Miltä näyttää oma suosikkikohteidesi lista?

  • Pariisi: Pariisi kuvaa sielunmaisemaani. Rakastan Pariisin katuja, pieniä terasseja ja lukemattomia leipomoita. Pariisista ja sen läheltä löytyy näkemistä ja tekemistä useaksi päiväksi. Tänne voin mennä kuinka usein vain.
  • Annecy: Toinen lempparini löytyy myös Ranskasta. Annecy on keskisuuri kaupunki lähellä Alppeja melkein Sveitsin rajalla. Geneven lentokentältä pääsee Annecyyn 45 minuutissa, josta on lyhyt matka esimerkiksi laskettelemaan Alpeille. Annecyssa saa ihastella turkoosin väristä järveä ja täällä olen muuten syönyt myös parasta tartifletteä!
  • Rooma: Roomassa on Pariisin tavoin näkemistä ja tekemistä useammalle päivälle. Roomassa on myös isoksi kaupungiksi kokemukseni mukaan yllättävän puhdasta, unohtamatta taivaallista ruokaa!

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.