TÖIHIN KILROYlle

Haluatko työskennellä energisessä ympäristössä, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Jos vastasit edellisiin kyllä, harkitse työnhakua KILROYlle!

Oletko seikkailuhenkinen reppureissaaja? Haluaisitko osaksi asiantuntevaa reissaajien tiimiämme? Etsimme aika ajoin täydennystä porukkaamme, joten jos kuvailisit itseäsi lahjakkaana ja omistautuneena työntekijänä, niin saatat saada meistä uusia työkavereita. Otathan haasteet vastaan hymy huulilla! 

Työskentely KILROYlla tarkoittaa itsesi ja urasi kehittämistä

Olemme nuorekas ja dynaaminen työyhteisö, jolla on vahva kansainvälinen fokus. Olemme aina avoimina oppimaan uutta niin itsestämme, työstämme kuin maailmastakin. Haluamme ymmärtää asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, ja siksi onkin tärkeää, että myös sinä – uusimpana työntekijänämme – tiedät, mistä puhut. Olethan siis reissannut maailmalla, opiskellut tai työskennellyt ulkomailla. Lue lisää, mitä KILROYn asenne ja filosofia oikein tarkoittavat.

Koska olemme kansainvälinen yritys, suurin osa koulutuksistamme sekä sisäisestä kommunikoinnista käydään englanniksi, vaadimme työntekijöiltämme hyvää englannin kielen taitoa. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti sekä sisäisesti Suomessa että yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa kaikkialla maailmassa.

Katso, miltä työskentely myyntitiimissämme näyttää alla olevasta videosta.

Avoimet työpaikat

Alta näet avoimet työpaikat KILROYlla. Avaa kiinnostuksesi herättänyt ilmoitus, niin näet lisätietoja työnkuvasta sekä etsimämme työntekijäprofiilin.

 

Hakuprosessi

Luemme kaikki hakemukset huolellisesti. Saat haun loputtua tiedon hakemuksesi etenemisestä sekä lisätietoja, jos hakemuksesi etenee seuraavalle kierrokselle. Jos haet avoimella hakemuksella, saat aina vahvistuksen hakemuksen perilletulosta.

Avoimet hakemukset

Voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei ole toiveitasi vastaavaa paikkaa haussa juuri tällä hetkellä.

Travel & Study Advisor – Matka- ja opintoasiantuntijat

Jos etsit työpaikkaa Travel Advisorina, olethan reissannut useassa maailmakolkassa ja yhtäjaksoisesti vähintään kolme kuukautta. Vastaavasti vaadimme Study Advisoreiltamme vähintään lukukauden mittaisia opintoja ulkomailla. 

Työpaikat pääkonttorilla

Jos olet kiinnostunut Kööpenhaminan pääkonttorimme työpaikoista, vieraile ihmeessä KILROYn kansainvälisillä sivuilla.  

Pääkonttorille voit lähettää avoimia hakemuksia tuotekehitykseen, asiakaspalveluun, talousosastolle, kansainväliseen markkinointiin sekä IT-osastolle.

Ota yhteyttä