Victor - Tanska

Victor Tanskasta
Victor on syntynyt syyskuussa 1991. Hän palasi ensimmäiseltä reppureissultaan huhtikuussa tänä vuonna, ja säästää jo rahaa seuraavaa matkaa varten. Lue hänen kokemuksistaan ja ajatuksistaan matkustelemisesta ympäri maailmaa.

Asuu

Kööpenhaminassa Tanskassa

Tähän asti

Victor valmistui lukiosta 2010, jonka jälkeen hän on joko matkustellut - tai työskennellyt kerätäkseen rahaa seuraavaa matkaa varten. Tämän vuoden huhtikuussa hän palasi kotiin yli viiden kuukauden matkalta Kaakkois-Aasiasta ja Australiasta. Tänä kesänä hän teki lyhyen matkan Tansaniaan ja aikoo lähitulevaisuudessa käydä Saudi-Arabiassa.

Ammatti

Parhaillaan Victor tekee kahta työtä. Hän työskentelee kahdessa kahvilassa, joista toisessa kokkina. Hän säästää tienatut rahat päästäkseen taas reissuun.

Unelmat ja suunnitelmat

Nyt Victor keskittyy tulevaan matkaansa Saudi-Arabiaan. Hänen isänsä työskentelee maassa, minkä takia Victorin on mahdollista saada kutsu maahan. Ilman kutsua viisumin saaminen voi olla hankalaa. Yleensä matkailijat eivät saa kulkea itsenäisesti osallistumatta järjestetylle kiertomatkalle.

Victor myös säästää rahaa voidakseen lähteä reppureissaamaan muutamaksi kuukaudeksi ensi vuonna. Tällä kertaa hän suunnittelee käyvänsä Nepalissa ja Intiassa, joissa hän toivoo pääsevänsä patikoimaan.

Victor haluaa aloittaa kirjallisuustieteen opinnot Kööpenhaminan yliopistolla ensi syksynä. Kandinopintojensa aikana hän saattaa tehdä yhden tai kaksi lukukautta Berliinissä. Mikäli ulkomailla opiskelu koukuttaa, hän saattaa tehdä maisterintutkintonsa ulkomailla. Mitään ei ole kuitenkaan vielä päätetty. 

Matkustamisen ja työnteon ohella Victor käyttää ison osan ajastaan kirjoittamiseen. Hän pitää novellien kirjoittamisesta ja kirjoittaa joskus tekstejä kilpailuihin. Hän voisi kuvitella työskentelevänsä journalistina valmistuttuaan yliopistosta. Kirjallisuustiedettä voi hyödyntää laajasti eri kulttuurialan töissä, joten Victor näkee paljon mahdollisuuksia edessään valmistumisen jälkeen.

Matkustan, koska

"Rakastan sitä, että päätyy ikään kuin aikavääristymään. Viikonpäivällä ei ole merkitystä, ja usein en myöskään tiedä mikä aika päivästä on meneillään. Pidän todella siitä, että matkustaessa on kaukana jokapäiväisestä elämästä."

"Toinen asia, jota rakastan matkustamisessa, on se, että pääsee juttelemaan ihmisille, joilla on aivan erilainen elämänkokemus. Kambodzassa tapasin ihmisiä joilla oli niin vähän, mutta jotka olivat todella onnellisia."

Neuvo muille matkalaisille

"Olen tavannut paljon matkaajia, jotka ovat huolissaan huijareista ja vaaroista. Tietysti pitää olla kriittinen, mutta joskus ihmiset ovat niin hermostuneita, että se estää heitä kokemasta kaikkea sitä, mitä on tarjolla. Minua on vedätetty ja se tapahtui silloin kun olin jo matkustanut melko pitkään, joten minun olisi pitänyt olla varuillani. Se voi tapahtua kenelle tahansa. Vaikka olisikin huonoja kokemuksia, mielestäni on tärkeää kohdata ihmiset avoimin mielin. Käytä tervettä järkeä, lähde liikkeelle ja kokeile asioita."

 

Ota yhteyttä