Stefan - Alankomaat

Kuva Stefanista matkalla Italiassa
Stefan on aloittamassa kolmatta vuottaan Amsterdamin yliopistossa tänä syksynä. Tällä lukukaudella hän on menossa Kanadaan vaihto-oppilaaksi. Lue lisää Stefanin ajatuksista hänen tulevaisuuden urastaan ja opinnoista.

Asuu

Amsterdamissa Hollanissa

Tähän asti

Stefan valmistui lukiosta vuonna 2009 ja aloitti Amsterdamin yliopistossa samana vuonna. Opintojensa aikana hänellä on ollut osa-aikatöissä elokuvateatterissa Amsterdamissa.

Ammatti

Stefan opiskelee sosiologiaa ja filosofiaa Amsterdamin yliopistolla. Tänä syksynä alkaa hänen kolmas opiskeluvuotensa, ja tällä lukukaudella hän lähtee vaihto-oppilaaksi Toronton yliopistoon.

Unelmat

Stefan pitää opiskelusta ja onnekseen myös menestyy hyvin opinnoissaan. Hän on melko varma, että aikoo lukea maisteriksi saatuaan kandin opinnot valmiiksi. Tällä hetkellä hän ei ole vielä päättänyt missä ja mitä hän haluaa opiskella suorittaessaan maisterin tutkintoa. Stefan saattaa jatkaa opiskelua Amsterdamin yliopistossa mutta yhtä todennäköistä on, että hän muuttaa toiseen kaupunkiin tai päätyy ulkomaille opiskelemaan.

Koska hän nauttii akateemisesta maailmasta, Stefan voisi nähdä itsensä tekemässä tutkimustyötä tulevaisuudessa. Vielä hän ei ole kuitenkaan päättänyt mitään.

Haluan opiskella ulkomailla, koska

"Haluan kokea millaista on opiskella ulkomailla. Haluan nähdä ja kokea toisen maan opiskelijoiden elämää ja haluan oppia lisää akateemisesta kulttuurista vieraassa yliopistossa. Toronton yliopistossa voin opiskella etnistä sosiologiaa, jota Amsterdamin yliopistossa ei ole tarjolla, joten olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta."

Vieraillut maat

Belgia, Ranska, Saksa, Sveitsi, Itävalta, Italia, Espanja, Ruotsi, Tanska, Kreikka, Bulgaria, Iso-Britannia, Kanada ja USA.

Neuvoni muille matkustajille

"Kolme vuotta sitten matkustin Kanadan ja Yhdysvaltojen läpi asuntoautolla. Kanadassa ja Yhdysvalloissa molemmissa on villiä luontoa ja asuntoautolla voit leiriytyä maaseudulle. Suosittelen kokeilemaan."

Ota yhteyttä