Malin - Ruotsi

Malin au pair -aikanaan Lontoossa
Malin on syntynyt syyskuussa 1991. Hän on työskennellyt au pairina Lontoossa ja säästää parhaillaan rahaa voidakseen lähteä taas ulkomaille. Tällä kertaa Malin haluaa matkustaa Kaakkois-Aasiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Asuu

Uddevallassa Ruotsissa

Tähän asti

Malin valmistui lukiosta 2010. Välillä 2010-2011 hän työskenteli yhdeksän kuukautta au pairina kaupungissa, joka sijaitsi 20 kilometriä Lontoosta pohjoiseen.

Malin rakasti Lontoon lähellä asumista. Aina oli jotain tekemistä ja hän kävi Lontoossa joka viikonloppu."Ennen Lontooseen menoa ajattelin: menen Lontooseen ja sitten alan opiskelemaan. Nyt haluan nähdä lisää maailmaa ennen kuin aloitan opinnot."

Ammatti

Malinin työhön kuuluu auttaa vanhuksia heidän kotonaan. Hän säästää rahaa voidakseen lähteä matkustelemaan ensi vuonna.

Unelmat

Malin haaveilee matkustamisesta Thaimaahan, Malesiaan, Indonesiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Matkasuunnitelma riippuu siitä, kuinka paljon rahaa hän saa säästettyä ja löytääkö hän jonkun ystävän reissulle mukaan.

Malin haaveilee opiskelevansa fysioterapeutiksi. Hän on harkinnut opiskelua ulkomailla, mutta koska se on erittäin kallista, hän luultavasti tekee opintonsa Göteborgissa, Ruotsissa.

Haluan matkustaa, koska

"Olen sellainen luonteeltani. Rakastan tavata uusia ihmisiä ja kokea uusia kulttuureja. Olen utelias ja halua nähdä asioita." 

Vieraillut maat

Espanja, Kypros, Turkki, Kroatia, Saksa, Tanska, Norja, Hollanti/Alankomaat, Iso-Britannia, Italia, Sveitsi ja Itävalta.

Neuvoni muille matkustajille

"Ole avoimella mielellä ja yritä puhua ihmisten kanssa. Siten opit niin paljon enemmän"

Ota yhteyttä