{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Älä ohita Berliinin maanalaisia tunneleita, jotka avattiin yleisölle v. 1977. Saksalaiset oluenpanijat kaivoivat tunnelit 1650-luvulla ja niitä käytettiin oluen säilytykseen. Tunneleista on löydetty kaikenlaista aina hautapaikoista salaisiin suojapaikkoihin ja viemäriverkostoihin ja lentokonetehtaaseen. Ryhmä voi valita kolmesta erilaisesta kierroksesta:

1. ´Pimeät maailmat´ (suositellaan kouluryhmille). Tämä on klassinen kierros, joka vie useisiin ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana käytettyihin suojiin. Saat uskomattoman ja monin tavoin myös järkyttävän käsityksen siitä, millaista elämä oli suojissa olleille saksalaisille, jotka pakenivat pommituksia. Suuret valokuvat antavat elävän vaikutelman sodan seurauksista tavallisille Berliinin kansalaisille.

2. ´Ilmatorjuntatorneista kivimurskavuoriksi´ (vain huhtikuusta lokakuuhun). Tämä kierros vie entisten ilmatorjuntatornien raunioille Humboldthain-puistossa. Saat käsityksen siitä, millaista elämä oli näissä suurissa linnoituksissa toisen maailmansodan aikana. Nykyään paikalta on poistettu yli 1400 kuutiometriä romua ja kivimurskaa ja torneissa talvehtii lepakkoja. Kierros alkaa tornien alimmalta tasolta Humboldthain-puistosta. Huomaa, että osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita. On suositeltavaa pukeutua lämpimästi, sillä lämpötila voi olla kesäisin vain 10 astetta. Lisäksi on varustauduttava hyvillä kengillä (ei sandaaleja tms.).

3. ´Maanalaiset tunnelit ja bunkkerit kylmän sodan aikana´ (vain huhtikuusta lokakuuhun). Tämä kierros esittelee kylmän sodan jäljet maanalaisissa tunneleissa. Ydinsodan varalta siviilisuojia aktivoitiin Berliinin länsiosissa ja lisäksi rakennettiin uusia bunkkereita. Kierrokseen sisältyy käynti toisen maailmansodan aikaisessa suojassa, joka on kunnostettu 1980-luvun alussa. Se antaa käsityksen siitä, millaista olisi ollut elää modernissa ydinbunkkerissa, jos kolmas maailmansota olisi puhjennut. Huomaa, että kierroksia opastetaan vain ryhmien äidinkielellä. Voit varata saksaa puhuvan oppaan, jos saksa on pääaineesi. On suositeltavaa pukeutua lämpimästi, sillä tunneleissa saattaa olla viileää.
Pyydä maksuton tarjous
452-uberland-berlin-berliner-unterwelten

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.