Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että tällä hetkellä kaikki opintoneuvonta-ajat ovat puhelinaikoja.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
new-zealand-auckland-city-image
university-of-auckland-traditional-dance.students

Opiskelu University of Aucklandissa

University of Auckland on Uuden-Seelannin isoin yliopisto. Yliopisto sijaitsee aivan Aucklandin kaupungin sydämessä ja kuitenkin lähellä satamaa ja luonnonkauniita maisemia. University of Aucklandin opiskelijana olet yksi yli 6,000 kansainvälisestä opiskelijasta, jotka edustavat yli 110 kansallisuutta. Niin opiskelijakunnan kuin opetushenkilökunnankin monikulttuurinen sekoitus tekee University of Aucklandin ilmapiiristä dynaamisen ja inspiroivan: luentosaleissa kuulet mielipiteitä ja näkökulmia erilaisista kulttuurisista ja sosiaalisista lähtökohdista ja kampusalueella kulttuurien kirjo näkyy, kuuluu ja tempaa sinut mukaasi. 

Kysy opiskelusta University of Aucklandissa

7 hyvää syytä opiskella University of Aucklandissa

 1. University of Auckland on arvostettu yliopisto, joka sijaitsee komeissa maisemissa Uuden-Seelannin suurimman kaupungin sydämessä.
 2. Yliopistolla on vaikuttava valikoima korkealle arvostettuja koulutusohjelmia sekä tutkinto- että vaihto-opiskelijoiden tavoitettavissa.
 3. Yliopiston kaupunkikampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, mikä takaa opiskelijoille täydelliset mahdollisuudet aktiiviseen ja monipuoliseen opiskelijaelämään myös opintojen parissa puurtamisen ulkopuolella. Kampus on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta ja sen hulinasta. Myös pehmeät hiekkarannat, huimat vaellusmahdollisuudet tulivuorimaisemissa, maastopyöräilyreitit ja subtrooppiset saaret ovat vain muutaman hetken päässä.
 4. Opiskelijoiden, opettajien ja kaupungin diversiteetti. 
 5. Laaja alumni-verkosto – University of Auckland keskittyy valmistamaan opiskelijoita menestykkäisiin työuriin ja osaksi kullekin hyödyllisiä verkostoja.
 6. Uusi-Seelanti on yksi maailman turvallisimmista kaupungeista opiskella ulkomailla.
 7. Yliopistolla on tarjota useita erilaisia tukipalveluita kasainvälisille opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että vaikka olet kaukana kotoota, sinusta pidetään huolta ja tunnet olosi kotaiseksi!

Maine ja menestys 

University of Auckland on arvostettu ja korkealle rankattu yliopisto niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Sen henkilökunta on keskeinen menestystekijä ja syy, miksi University of Auckland on niin korkeatasoinen kuin onkin ja miksi sillä on maine Uuden-Seelannin johtavana tutkimusyliopistona. Sinulle opiskelijana tämä tarkoittaa ainutlaatuista mahdollisuutta oppia maan parhailta akateemikoilta.
 • University of Aucklandin kauppatieteellinen tiedekunta (Business School) on saanut Triple Crown -akkreditoinnin: AMBA, EQUIS ja AACSB. Ainoastaan 1% maailman yliopistoista on yltänyt samaiseen Triple Crown -akkreditointiin.
 • QS World University Rankings sijoittaa University of Aucklandin maailman top 100 yliopiston joukkoon, mikä tekee siitä Uuden-Seelannin korkeimmalle rankatun yliopiston.
 • University of Auckland on Uuden-Seelannin ainoa yliopisto, joka on nostettu maailman top 200 yliopiston joukkoon Times Higher Education World Rankings of Universities toimesta.
 • University of Auckland on Uuden-Seelannin ainoa yliopisto kansainvälisessä, arvovaltaisessa Universitas 21 -yhteisössä, jonka muodostavat 25 tutkimusyliopistoa ympäri maailman. 

Nippelitietoa University of Aucklandista

 • University of Aucklandin Māori-nimi on Te Whare Wānanga o Tāmaki Makaurau.
 • Philippa Boyens, Lord of the Rings -sarjan ja King Kongin elokuvakäsikirjoittaja, on yksi University of Aucklandin kuuluisista alumneista. Yliopistosta on valmistunut myös monia diplomaatteja sekä olympiaurheilijoita.
 • Yliopisto perustettiin nimellä University of Zealand vuonna 1883, jolloin se toimi vanhan oikeustalon ja vankilan tiloissa. Nimi vaihdettiin vuonna 1961, jolloin nykymuotoinen University of Auckland sai alkunsa. 
 • Yliopistossa on n. 41,000 opiskelijaa, joista jotakuinkin 6,000 tulee Uuden-Seelannin ulkopuolelta.
 • University of Aucklandin opiskelijana sinulla on yli 200 klubia ja yhteisöä, jotka pitävät sinut toimintatarjonnallaan kiireisinä opintojesi ohella.

Akateeminen kalenteri

University of Aucklandin akateeminen vuosi on jaettu kahteen osaan:
 • Lukukausi 1: helmikuusta maalis-kesäkuuuhun
 • Lukukausi 2: heinäkuusta marras-joulukuuhun
Riippumatta siitä oletko hakemassa vaihto- vai tutkinto-opiskelijaksi, suosittelemme että aloitat hakuprosessin heti vain kuin olet tehnyt hakupäätöksen.

Jos harkitset opiskelua University of Aucklandissa, lue lisäinfoa alta tai varaa aika opintoneuvontaan vaikka heti. Kysy kysymyksesi ja ota neuvot ja ohjeet talteen, ja olet jo monta askelta lähempänä suunnitelmiesi toteuttamisessa. Opintoneuvontamme on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Opintovaihtoehtosi University of Aucklandissa ovat:

 • 1–2 lukukautta vaihto-opiskelijana
 • Kandidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto (joko luentoina tai tutkijana)
 • Erilaisia jatko-opintojen kokonaisuuksia: sertifikaattiohjelmat
 • PhD

Koulutusohjelmat ja kurssit University of Aucklandissa

Yliopiston 8 tiedekuntaa:

 • Arts
 • Business and Economics
 • Creative Arts and Industries
 • Education
 • Engineering
 • Law
 • Medical and Health Sciences
 • Science

Ylläolevat tiedekunnat pitävät sisällään yhteensä 30 kandiohjelmaa 120 alalta ja 130 maisteriohjelmaa 170 opintoalan piiristä. Kurssivalikoima on siis huikea, mutta älä anna sen häkellyttää. Vaihtoehtojen määrä ja monipuolisuus on hyvä asia, ja me autamme sinua matkan varrella.

Kysy opintovaihtoehdoista

 

 

Opintojen kustannukset

Mitä tulee lukukausimaksuihin kaikki on pitkälle riippuvaista opiskelemastasi alasta ja tasosta: eri koulutusohjelmilla on erisuuruinen hintalappu. Maksat lukukausimaksut suoraan yliopistolle etkä meille, mikä tarkoittaa, että lukukautesi, tai -vuotesi, hinta on sama haitpa sitten meidän kauttamme tai itsenäisesti.

Aucklandissa opiskelun hintaan vaikuttaa luonnollisesti myös valitsemasi asuinvaihtoehto ja muutoin kulutustottumuksesi. Opintoneuvojamme auttavat mielellään myös mahdollisissa budjettikysymyksissä: ota yhteyttä tarkkoihin lukukausihintoihin tai vaikka muutoin vain ulkomaan opintojen budjetointiin liittyvissä kysymyksissä.

Opintoneuvojamme ohjeistavat myös, kun kaipaat tietoa yleisestä hintatasosta Aucklandissa tai haluat tietää apuaraha- ja opintotukivaihtoehdoistasi. Varaa aika henkilökohtaiseen opintoneuvontaan, niin saat infoa kaiken edellämainitun lisäksi mm. opiskelijaviisumista, työmahdollisuuksitasi opintojen ohella ja opiskelijaelämästä.

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Uudessa-Seelannissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Lisäinfoa University of Aucklandista?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Aucklandissa ja Uuden-Seelannin opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Uuden-Seelaannin opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.