Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
New York Film Academy Filming In The Streets
New York Film Academy Campus Building Nyc

Opiskelu New York Film Academyssa

New York Film Academy (NYFA) on yksi USA:n johtavista elokuva-alan kouluista. NYFA:ssa opiskelet kuvausta, näyttelemistä, tuottamista, käsikirjoittamista, 3D-animaatiota, ohjaamista, journalismia, valokuvausta ja lavastusta valintasi mukaan. Jos elokuva-ala kiinnostaa, NYFA on loistava vaihtoehto elokuva-alan urasi aloittamiseksi! 

Jos harkitset opiskelua NYFA:ssa, lue lisäinfoa alta ja kysy loput meiltä. Meiltä saat kaikki tarvittavat tiedot ja neuvot NYFA:ssa ja USA:ssa opiskeluun liittyvissä asioissa. Opintoneuvontamme on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Kysy & saat vastauksia

Miksi opiskella New York Film Academyssa?

New York Film Academy, NYFA, on yksi Yhdysvaltojen johtavista elokuva-alan kouluttajista. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille intensiivistä opetusta, vaativia kursseja ja opetusta pienissä ryhmissä. NYFA:ssa opitaan ennen kaikkea tekemällä eikä niinkään luennoilla istumalla. Valmistaudu siis sukeltamaan tuntemattomaan ja tarttumaan rohkeasti toimeen. 

Opiskelitpa sitten millä tahansa NYFA:n kampuksista, New Yorkissa, Los Angelesissa tai Miamissa, huomaat nopeasti eläväsi ja opiskelevasi keskellä elokuvamaailmaa. Kaikkialla on mielenkiintoinen sekoitus erilaisia ihmisiä, kieliä, kulttuureja, ruokia ja lahjakkuuksia. Täydellinen ympäristö olla luova ja imeä oppeja ympäristöstä!

Mikä tekee NYFA:sta ainutlaatuisen?

NYFA:ssa noudatetaan tekemällä oppimisen metodeja. Jo heti ensimmäisestä päivästä lähtien saatat löytää itsesi käsittelemästä kameraa tai vastaanottamassa palautetta näyttelijän taidoistasi. 

Yliopistolla kaikki ovat opettamansa alojensa ammattilaisia ja toimivat aktiivisesti aloillaan. Tämä on hyvä uutinen opiskelijoille, jotka saavat työelämän ja alan kehityksen näkökulmasta ajantasaista ja oleellista opetusta.

NYFA:ssa opiskelee n. 7,500 lahjakasta nuorta, joista n. 2,600 on ulkomaalaisia opiskelijoita. Monikulttuurinen opiskelijakunta yhdessä inspiroivien vierailijoiden, ammattitaitoisten opettajien ja tekemisen meiningin yhdistelmä tekee NYFA:sta dynaamisen ja hauskan opiskeluympäristön.

Vierailevat luennoitsijat

NYFA:ssa opit suoraan tekijöiltä. Varsinaisen opintosuunnitelman lisäksi New York Film Academy on tunnettu tavastaan toivottaa tervetulleeksi yliopiston opettajakunnan ulkopuolisia luennoitsijoita jakamaan tietotaitoaan. Osa luennoitsijoista on yliopiston alumneja, osa muutoin vain tunnettuja ja menestyneitä tekijöitä, kukin oman alansa huippuja. Kampuksilla on nähty luennoimassa mm. Steven Spielberg, Ron Howard, Glenn Close, Ben Stiller, Jonah Hill, Kim Cattrall, Seth Rogen.

Opiskelijana kuulet maailman huippujen vinkkejä ja kokemuksia, joista on varmasti hyötyä myös omalla, tulevalla urallasi. 

Akateeminen kalenteri

NYFA:ssa kukin opinto- ja kurssikokonaisuus noudattaa omia aikataulujaan. Lukukausien aloitusajat siis vaihtelevat ala- ja koulutusohjlemakohtaisesti. Tarkat aikataulut ja muutkin opiskeluun liittyvät asiat saat selville kysymällä opintoneuvojiltamme.

Kysy NYFA:sta

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

NYFA tarjoaa ainutlaatuisia koulutusohjelmia, joille on vaikea löytää vertaisia oikeastaan mistään. Lähde siis ja toteuta unelmasi juuri siinä sinun koulutusohjelmassa!

NYFA on erikoistunut elokuva- ja televisiotuotantoihin liittyviin opintoaloihin. Voit valita kursseja elokuvatuotannon, näyttelemisen, käsikirjoittamisen, dokumentaarin, animaation, musiikkiteatterin, valokuvauksen, radio- ja televisiouutisoinnin, kuvittamisen, leikkauksen, graafisen suunnittelun ja pelisuunnittelun aloilta. 

NYFA tarjoaa erilaisia opintovaihtoehtoja, joiden joukosta löydät varmasti sen oman juttusi:

  • 1 & 2 vuoden mittaiset konservatoriohjelmat
  • Kandin ohjelmat (tarjolla Los Angelesin, Miamin ja New Yorkin kampuksilla)
  • Maisterin ohjelmat (tarjolla vain Los Angelesin ja Miamin kampuksilla)
  • Ns. kaksivuotiset Associate-ohjelmat (tarjolla vain Los Angelesin ja Miamin kampuksilla)
  • Lyhyet ohjelmat ja workshopit

Tutkinto-ohjelmien opetuspaikka on Kalifornian Los Angeles, Miamin South Beach sekä New York Cityn kampus. Workshoppeja ja konservatorio-ohjelmia opetetaan kaikilla kampuksilla, mutta tällä hetkellä ulkomaalaiset opiskelijat eivät voi osallistua näille kursseille Miamissa. Muiden kampuksien kurssit ovat kuitenkin avoimia kaikille.

New Yorkin, Los Angelesin ja Miamin lisäksi NYFA järjestää workshoppeja ja muita opintokokonaisuuksia myös muualla maailmassa. Voit opiskella ammattitaitoisissa opeissa erilaisia lyhyitä kokonaisuuksia esimerkiksi Australiassa ja Pariisissa. Tarkemmat tiedot USA:n ulkopuolisista workshopeista ja konservatoriohjelmista saat opintoneuvojilta.

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Opintojen hintaan vaikuttaa tietenkin valitsemasi opintojakson pituus: osallistutko viikkojen pituiselle intensiivikurssille, lähdetkö NYFA:an vaihtoon lukukaudeksi vai lähdetkö suorittamaan koko tutkintoa. Opintojen pituuden lisäksi hintaan vaikuttaa myös valitsemasi opintoala. 

Lukukausimaksujen lisäksi ulkomailla opintojen hintaa miettiessä on hyvä huomioida myös esimerksiki asuminen ja eläminen sekä pienemmät yksittäiset kulut kuten viisumi, vakuutukset ja lentoliput. Loppusumma voi kuulostaa isolta, mutta huomaathan, että asumis- ja elämiskulut joudut maksamaan asut ja opiskelet sitten missä vain. Älä turhaan jää painimaan yksin budjettiasioiden kanssa: kysy apua opintoneuvojiltamme. 

HUOM! Lukukausimaksut ovat täysin samat haitpa sitten meidän kauttamme tai suoraan yliopiston väyliä pitkin. Meiltä saat kuitenkin kaikki ohjeet, vinkit ja tiedot tärkeistä päivämääristä samasta paikkaa. Tarkistamme myös hakupaperisi ja varmistamme, että hakemuksessasi on mukana kaikki tarvittava.

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Yhdysvalloissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa New York Film Academysta?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä New Yorkissa ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Kokemuksia New York Film Academysta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.