Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opiskelu Berkeley Collegessa - KILROY
Berkeley Collegen kampus Manhattanilla - KILROY

Opiskelu Berkeley Collegessa

Muodin ja bisneselämän keskipisteessä New York Cityssä voit opiskella huippujen ohjauksessa pienryhmissä. Yliopisto on erityisesti juuri sinulle, jos olet kiinnostunut kaupallisesta alasta, markkinoinnista ja muodin maailmasta. Opintoalavaihtoehtoja on kuitenkin vaikka kuinka, joten jos New York houkuttelee opiskelijakaupunkina, jatka ihmeessä lukemista! 

Kysy Berkeley Collegesta

Miksi Berkeley College?

Berkeley Collegen sijainti 5th Avenuen ja Madison Avenuen välissä tarkoittaa mielettömiä puitteita ja raameja opiskelijaelämälle New Yorkissa: Berkeleyssä akateemisten oppien ja muodollisen koulutuksen lisäksi New Yorkin kadut ovat luokkahuoneesi ja kaupungin loputon kulttuuritarjonta on väistämätön sivuainekokonaisuus, jonka tulet suorittaneeksi jotakuinkin takuuvarmasti!

Berkeley College perustettiin vuonna 1931 ja se on heti perustamisestaan lähtien ollut suosittu ja arvostettu sekä amerikkalaisten että kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa. Yksi sen valttikorteista on pienet opetusryhmät ja henkilökohtainen ohjaus. Lisäksi opiskelu on erityisen joustavaa ja voit edetä pitkälti omilla ehdoillasi: opetusta tarjotaan jokaisen aikatauluun sopivasti niin aamuisin, iltapäivisin kuin iltaisinkin. Tämä mahdollistaa esimerkiksi tutkinto-opiskelijoille työharjoittelun suorittamisen samanaikaisesti. Työssä oppiminen on myös yksi Berkeleyn opetuksen kulmakivistä. Collegen Career Services Center auttaa opiskelijoita sopivan työharjoittelupaikan löytämisessä. Berkeley tukee vahvasti myös jo valmistuneita opiskelijoitaan uran luomisessa koulutuksen jälkeenkin.

Jos harkitset opiskelua Berkeley Collegessa, lue lisäinfoa alta ja ota sitten yhteyttä. Opintoneuvonnastamme saat kaikki tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa - maksutta ja ilman sitoutumista!

Kysy & saat vastauksia

Mitä Berkeley Collegessa voi opiskella?

Berkeley College keskittyy erityisesti kauppatieteisiin ja muotialan kaupalliseen koulutukseen, johon kampuksen keskeinen sijainti Manhattanilla on omiaan. Keskellä suurkaupungin sykettä kelpaa opiskella!

Berkeley Collegen vahvimmat ja suosituimmat ohjelmat ovat International Business ja Fashion Merchandising & Management. Berkeley College osallistuu esimerkiksi vuosittaiseen New York Fashion Week -suurtapahtumaan, joka järjestetään aivan oppilaitoksen nurkan takana Bryant Parkissa. Berkeleystä valmistuneet ovat päässeet testaamaan taitojaan huippubrändien, kuten Prada, Chanel, Cucci ja Vera Wang, parissa.

Muodin ja kauppatieteiden lisäksi Berkeley Collegen kurssivalikoimassa on mm. johtamisen kurssikokonaisuuksia, kansainvälistä liiketaloutta, markkinointia, graafista suunnittelua, oikeustieteitä ja sisustussuunnittelua. Erityisen suosittuja ovat myös erityistutkinnot, joissa yhdistyvät kauppatieteiden ja muodin opinnot.

Opiskelijaelämä Berkeleyssä

Berkeley Collegella on toimipisteitä New Yorkin keskustassa sekä New Jerseyssä. Kaikkia tutkintokokonaisuuksia ei tarjota kaikilla kampuksilla, mutta kaikki opiskelijat voivat valita eri kampuksilla järjestäviä kursseja.

  • New Yorkin kampukset: New York City, Manhattan (pääkampus), Brooklyn, White Plains
  • New Jerseyn kampukset: Clifton, Dover, Newark, Paramus, Woodbridge, Woodland Park

Berkeley Collegem keskikaupungin pääkampus on täydellinen sijainti opiskelijaelämän kannalta: olet keskellä kaikkea, loistavien kulkuyhteyksien päässä Grand Central -aseman läheisyydessä. Lähettyvillä on myös kuuluisa ja energinen Bryant Park.

Opiskelijaelämä Berkeleyssä on täynnä mahdollisuuksia: taiteita, viihdettä, teatteria, konsertteja, balettia, oopperaa. Eikä kannata unohtaa myöskään lähikulmien huikeita kirjastoja ja useita historiallisia piakkoja. Käppäile Wall Streetillä, Greenwich Villagessa, SoHossa, Chinatownissa, Little Italyssa ja Keskuspuistossa. Eksy New Yorkin kaduille, uppoudu kulttuuritarjontaan ja ime itseesi kaupungin ainutlaatuista tunnelmaa; hyödynnä monipuoliset mahdollisuudet erinäisiin ruokaseikkailuihin, osallistu festareille ja löydä itsesi mitä erikoisemmista tapahtumista.

Elämä New Yorkissa on jännittävää, hauskaa, ainutlaatuista ja ehdottomasti ikimuistoista, mutta valitettavasti halpaa se ei ole. Jos haet Berkeleyhin meidän kautta, saat erityisen ulkomaalaisille opiskelijoille tarkoitetun alennuskoodin, jota voit hyödyntää Manhattanin asuntomarkkinoilla. White Plainsin kampuksella on opiskelija-asuntoja ja Berkeleyn opintotoimisto auttaa ja ohjeistaa asuntoasioissa, mutta varsinaista asunnonetsintä- tai välityspalvelua collegella ei ole tarjota opiskelijoilleen.  

Yhdysvaltojen opiskelijaviisumin sääntöjen mukaan saat kartuttaa opiskelijaelämän kassaasi ainoastaan kampuksella tehtävillä töillä. Ja vaikka saisitkin työpaikan kampukselta lainsäädäntö rajoittaa työnteon 20 tuntiin viikossa. Joku aina saa työpaikan, joten etukäteen työhaaveiden osalta luovuttaminen on turhaa, mutta jotta et stressaa rahatilanteestasi ja pystyt ottamaan ilon irti opiskelijaelämästä New Yorkissa, suosittelemme kartuttamaan varakassaa etukäteen sen verran, että pärjäät, vaikket heti löytäisikään töitä.

Opintoneuvonnastamme saat tietoa ja ohjeistusta myös ulkomailla opiskelun budjetointiin, elämisen kustannuksista maailmalla ja esim. stipendimahdollisuuksista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy opintoneuvojilta

Haku Berkeley Collegeen

Suosittelemme, että aloitat haun vähintään 3-4 kuukautta ennen opintojen toivottua aloitusta. Berkeley Collegessa on käytössä niin sanottu jatkuvan haun järjestelmä, mikä tarkoittaa, että voit tulla hyväksytyksi milloin vain. Käytännössä kuitenkin kannattaa pitää mielessä, että opiskelija-asunnot täyttyvät nopeasti, opiskelijaviisumin hakuun ja muihin käytännön järjestelyihin kannattaa jättää hyvin aikaa, jotta saat valmistautua New Yorkiin muuttoon rauhassa. Aloita siis haku heti, kun olet tehnyt päätöksen, että Berkely voisi olla tuleva opiskelupaikkasi.

Sisäänpääsykriteerit vaihtelevat valitsemastasi opintoalasta. Kun tiedät, mitä haluat opiskella, pystymme ohjeistamaan sinua tarkemmin ja kertomaan tarkat pääsyvaatimukset, joihin saattaa sisältyä esim. kielitestejä.

Kun haluat punnita vaihtoehtojasi ja saada vastauksia mietityttäviin asioihin, kun kaipaat neuvoja, kuinka aloittaa haku, varaa aika opintoneuvontaan. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Voit varata ajan joko paikan päälle toimistoomme tai puhelimitse käytävään keskusteluun.

Varaa aika opintoneuvontaan

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Ulkomaalaisena opiskelija voit suorittaa Berkeley Collegessa valintasi mukaan joko:
  • Kandidaatin tutkinnon (4 vuotta)
  • Vaihtojakson 1-2 lukukautta
  • MBA-tutkinnon

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Opintojen hinta ulkomailla koostuu lukukausimaksujen lisäksi luonnollisesti myös asumisen ja elämisen muista kustannuksista. Todennäköisesti haluat nauttia opiskelijaelämästäsi mahdollisimman monipuolisesti ja mahdollisesti myös matkustella ympäri Yhdysvaltoja.

Opiskelujen budjetoinnissa on tärkeää olla realistinen, mutta samalla ei ole mitään aihetta turhaan paniikkiin ja voivotteluun. Ota selvää asioista: työllistymismahdollisuudet, KELAn tuet, apurahat ja yliopiston omat stipendit. Kaikesta näistä saat infoa ottamalla yhteyttä opintoneuvontaamme.

Kysy opintojen kustannuksista

 

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Yhdysvalloissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa Berkeley Collegesta?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä New Yorkissa ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opiskelijatarina Berkely Collegesta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.