Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
ucla-royce-hall
ucla-campus-male-student-reading

Opiskelu Los Angelesissa - University of California, Los Angeles

Aurinkoinen Kalifornia ja opinnot yhdessä maailman parhaimmista yliopistoissa on varsin toimiva yhdistelmä! Ei siis ihme, jos University of California, Los Angeles (UCLA) houkuttelee tulevana opintopaikkana.

UCLA:n kampus sijaitsee Westwood Villagen alueella, lähellä monipuolista kulttuuritarjontaa, ja vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä kuuluisalta Santa Monican hiekkarannalta ja vain n. 15 minuutin päässä Venice Beachiltä, joka on muuten täydellinen spotti surffauksen opetteluun. Itse kampuksellakin riittää kuitenkin nähtävää ja tehtävää: hyödynnä monipuolisia urheilumahdollisuuksia, kirjastoja, kahviloita ja ravintoloita, tai ihan vaan nautiskele kauniista arkkitehtuurista ja auringonpaisteesta suunnistaessasi seuraavalle luennollesi.

UCLA:ssa opiskelee jotakuinkin 45,000 opiskelijaa, mikä tarkoittaa, että löydät varmasti ne omat kaverit. Ison koulun etuna on myös kattavat kansainvälisten opiskelijoiden palvelut sekä lukuisat aktiviteettimahdollisuudet. 

Jos harkitset opiskelua UCLA:ssa, lue lisäinfoa alta ja varaa sitten aika opintoneuvontaan, niin saat tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa. Opintoneuvontamme on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Opintovaihtoehtosi UCLA:ssa ovat:

 • Sertifikaattiohjelmat
  • Erikoistumisohjelmat tukemaan jo aloittamiasi/suorittamiasi opintoja
  • Opiskelijoiden ikä tavallisesti 23 - 35 v
 • Vaihto-opiskelu, lukukausi tai kaksi
  • Tarkoitettu pääasiassa kanditason opiskelijoille, maisterin tutkintoa suorittavia otetaan vaihtoon tapauskohtaisesti
  • Opiskelijoiden ikä tavallisesti 18 - 22 v
 • Kesäkoulu
 • Englannin kieliohjelmat

Opiskelijaelämä University of California, Los Angelesissa

Opiskelu UCLA:ssa on ehdottomasti ikimuistoinen kokemus ja investointi, joka tuottaa tulosta pitkälle tulevaisuuteen. Opiskelu ulkomailla tuo koulutukseesi aina oman kansainvälisen värin ja kaikki ne tiedot ja taidot, jotka voi oppia vain altistamalla itsensä vieraaseen kulttuuriin, tuovat niin arki- kuin työelämääsikin lisäulottuvuuksia. UCLA:ssa opiskelu vie sinut Santa Monica -vuorten kupeeseen, ja kun kampusta reunustaa kuuluisa Sunset Boulevard on opiskelijaelämäsi puitteet täydellinen yhdistelmä luontoa ja kaupunkia.

Viikonloppuisin opiskelijat suuntaavaat Los Angelesiin, San Diegoon, Palm Springdiin tai Santa Barbaraan. Grand Canyon on vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä ja Yosemiten ja Death Valleyn kansallispuistotkin sen verran lähellä, että ne kannattaa ehdottomasti lisätä vierailtavien paikkojen listalle.

UCLA:n kampus on sekin nähtävyys jo itsessään. Erityisesti kaksi alkuperäistä, nyt jo ikonista rakennusta, Royce Hall ja Powell Library, ovat myös muiden kuin opiskelijoiden ihailun kohteena. Rakennusten arkkitehtuuri ja lukuisat yksityiskohdat tekevät kävelystä luentosaleihin inspiroivan jo itsessään. Komeiden rakennusten lisäksi UCLA:n kampuksessa mainitsemisen arvoista on kampuksen turvallisuus. Yliopistolla on mm. oma vuorokauden ympäri toimiva poliisilaitos.

Kampuksella on loistavat puitteet niin opiskelulle kuin vapaa-aikaakin ajatellen. Kirjastot, kuntosalit, voimisteluhalli, koripallo- ja lentopallokentät, uima-altaat, opiskelijajärjestöt sekä lukuisat ravintolat pitävät huolen, että sinulla on kaikki edellytykset sekä opintojen edistämiseen että leppoisaan ja aktiiviseen opiskelijaelämään. Ja vaikket itse urheilisikaan, kannattaa ehdottomasti osallistua yliopiston urheilutapahtumiin katsomosta käsin ja kannustaa oman yliopiston urheilijoita. Esimerkiksi UCLA:n amerikkalaisen jalkapallon joukkue pelaa kotipelinsä kuuluisalla Rose Bowl -areenalla, jonne mahtuu 90,000 katsojaa. 

Kysy opiskelijaelämästä

UCLA:n sertifikaattiohjelmat

UCLA Extension tarjoaa suuren määrän kurssikokonaisuuksia (certificate program) eri aloilta. Vaihtoehtojen joukossa ovat mm. markkinointi, konetekniikka, talous ja käsikirjoitus. Moni näistä kurssikokonaisuuksista sisältää harjoittelujakson, jossa pääset yhdistämään teoriaopintojasi käytännön työssä. 

Tässä muutamia mahdollisia opintoaloja:

 • Journalismi
 • Markkinointi
 • Liikkeenjohto
 • Musiikkituotanto
 • Käsikirjoitus
 • Elokuvataide
 • Arkkitehtuuri ja sisustussuunnittelu
 • Design
 • Rahoitus
 • Kirjanpito
 • Kansainvälinen kauppa
 • Kestävä kehitys

Sertifikaattiohjelmat koostuvat tavallisesti 9–12 kurssista, jotka suoritetaan 9–12 kuukauden aikana. Näissä ohjelmissa ulkomaalaiset ja paikalliset opiskelijat opiskelevat yhdessä, mikä takaa kansainvälisen ryhmän sekä mahdollisuuden tutustua myös paikallisiin opiskelijoihin. Useimmilla sertifikaattiopiskelijoilla on jo jokin tutkinto suoritettuna sekä jo jonkin verran työkokemusta.

Useimmat ohjelmat sisältävät pakollisia sekä valinnaisia opintoja, joiden tarkoitus on taata hyvät yleistiedot ja mahdollisuus erikoistua omien mielenkiintojesi mukaisesti. Moni paikallinen opiskelija työskentelee päivisin ja täydentää opintojaan sertifikaatilla: kurssien lähiopetus tapahtuu siis pääosin ilta-aikaan. Toisinaan opetusta saattaa olla myös viikonloppuisin.

Jos et ole varma, soveltuuko tämänkaltainen opintokokonaisuus täydentämään tämänhetkisiä opintojasi, ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi yhdessä.

Kysy sertifikaattiohjelmista

Vaihto-opiskelu UCLA:ssa

Vaihtoehtoisesti voit lähteä UCLA:han myös vaihto-opiskelijaksi lukukaudeksi tai kahdeksi. Vaihto-opiskelijana voit valita kursseja Extension-yksikön sekä Letters and Science -tiedekunnan valikoimista. Suorittaessasi vaihdon osana Suomessa suoritettavia korkeakouluopintoja sovit oman kotikorkeakoulusi kanssa vaihdossa suoritettujen kurssien hyväksiluvusta tutkinto-opintoihisi. Tarkista vastaavuudet ja sovi opintosuoritusten hyväksiluku aina etukäteen, jotta vältyt mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen.

Tässä yllä (sertifikaattiohjelmien yhteydessä) on esitelty Extension-yksikön opintovalikoimaa. Jos taas päädyt opiskelemaan College of Letters and Science -tiedekuntaan, ja täytät kurssikohtaiset pääsykriteerit, sinulla on valittavanasi humanistisen, yhteiskuntatieteellisen sekä luonnontieteellisten alojen opintoja. Nämä ovat pääosin päiväopetuksen puitteissa tarjottavia kursseja. Huomaathan kuitenkin, että esim. taloustieteen ja psykologian kurssit on rajattu ulkomaalaisten opiskelijoiden kurssitarjottimelta pois.

Kysy vaihto-opinnoista

Kesäkoulu UCLA:ssa

UCLA tarjoaa vuosittain kaksi kesäkoulu-jaksoa. Ensimmäisen kokonaisuuden opetus alkaa kesäkuun loppupuolella ja kestää 6, 8 tai 10 viikkoa. Toinen vaihtoehtoinen jakso alkaa puolestaan elokuun alussa ja kestää 6 viikkoa. Voit osallistua joko vain toiselle tai molemmille jaksoille. Kesäkoulun kurssivalikoima on yli 1,000 kurssin laajuinen, joten löydät varmasti oman alasi vaihtoehtojen joukosta. Kurssivalikoimaan kuuluu mm. taidealoja, taloustieteitä, insinöriopintoja, elokuva- ja tv-tuotantoa ja valtioteteitä.

Kesäkoulun toimintaan osallistuvat ulkomaalaiset opiskelijat saavat käyttöönsä kaikki kampuksen palvelut (kirjasto, liikuntatilat, opiskelija-asuntola jne.).

Kysy kesäkoulusta

Opiskelija-asunnot kampuksella

UCLA:lla on omia opiskelija-asuntoloita, mutta valtaosa ulkomaalaisista opiskelijoista asuu kampuksen ulkopuolella, eli vuokraa asunnon yksityisiltä markkinoilta joko yksin tai uusien opiskelijakavereiden kanssa. Myös paikalliset, amerikkalaiset opiskelijat muuttavat tavallisesti pois opiskelija-asuntoloista parin ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen. 

Kampusta ympäröivät Weswoodin naapurusto tarjoaa hyvin opiskelijaystävällisiä vaihtoehtoja, mikä tarkoittaa samalla, että alue on täynnä opiskelijoita ja tunnelma sen mukaisesti rento. Yliopistolla on oma asumisasioissa auttava toimisto, UCLA Community Housing Office (CHO), joka opastaa alkuun. Asunnon löytäminen maapallon toiselta puolelta voi ajatuksena tuntua haastavalta, mutta älä huoli turhaan: kaikki opiskelijamme ovat löytäneen UCLA:sta itselleen sopivan asunnon ja vieläpä helpommin kuin osasivat etukäteen edes kuvitella.

Kysy opiskelija-asunnoista

Miksi opiskella UCLA:ssa?

UCLA on suosittu hyvän maineensa, aktiivisen opiskelijaelämän sekä ihanteellisen sijaintinsa takia. UCLA on yksi Yhdysvaltojen arvostetuimmista yliopistoista ja se on rankattu toistuvasti maan julkisten yliopistojen parhaimmistoon. UCLA loistaa erityisesti akateemisella tasolla ja tutkimussaavutuksillaan. Sen kirjastot ovat huippuluokkaa ja alumnitoiminta on merkittävässä roolissa yliopistossa. 

UCLA on kasvanut ja kehittynyt perustamisvuodestaan 1919 lähtien maailmanluokan yliopistoksi, joka se tänä päivänä on. Kansainvälisenä opiskelijana sinulla on mahdollisuus opiskella samassa inspiroivassa ympäristössä kuin useat Nobel-palkinnon voittajat, Guggenheim-stipendiaatit, menestyneet taiteilijat sekä olympiaurheilijat aikanaan.

Akateeminen kalenteri

UCLA:n lukuvuosi on jaettu neljään lukukauteen: syksy, talvi, kevät ja tarvittaessa kesä. Lukukausi, kesälukukautta lukuun ottamatta, kestää 11 viikkoa (10 viikkoa opetusta, viikko tenttejä). Myös UCLA Extension toimii quarter-pohjaisella lukukausikalenterilla eli lukuvuosi on jaettu neljään osaan.

 

Jos kiinnostuit opiskelusta UCLA:ssa tai sinulla on muuta kysyttävää ulkomaan opinnoista, ota rohkeasti yhteyttä. Laita meille viestiä ja varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan yhdessä vaihtoehtojasi.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Hakuprosessi

Halusitpa sitten lähteä UCLA:han suorittamaan sertifikaattia tai vaihto-opintoja osana suomalaisen korkeakoulun tutkintoasi, me autamme hakuprosessissa. Varmistamme, ettei sinulta mene tärkeät päivämäärät ohi, ja että olet tietoinen kaikista hakuun tarvittavista dokumenteista. 

Älä siis turhaan pähkäile yksin, vaan ota yhteyttä!

Kysy hausta UCLA:han

Opintojen kustannukset

Opintojen hintaan vaikuttaa tietenkin valitsemasi opintojakson pituus: osallistutko viikkojen pituiselle intensiivikurssille, lähdetkö UCLA:an vaihtoon lukukaudeksi vai lähdetkö suorittamaan koko tutkintoa. Opintojen pituuden lisäksi hintaan vaikuttaa myös valitsemasi opintoala. 

Maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Eli opintojesi hinta on täysin sama haitpa sitten meidän avustamana tai esim. suoraan yliopiston omia väyliä pitkin.

Lukukausimaksujen lisäksi ulkomailla opintojen hintaa miettiessä on hyvä huomioida myös esimerksiki asuminen ja eläminen sekä pienemmät yksittäiset kulut kuten viisumi, vakuutukset ja lentoliput. Loppusumma voi kuulostaa isolta, mutta huomaathan, että asumis- ja elämiskulut joudut maksamaan asut ja opiskelet sitten missä vain. Älä turhaan jää painimaan yksin budjettiasioiden kanssa: ota yhteyttä ja kysy apua.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Los Angelesissa. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Yhdysvalloissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa University of California, Los Angelesista?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Los Angelesissa ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.