Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
venice-beach-california-usa
Stadium At Santa Barbara City College Usa

Opiskelu Kaliforniassa - Santa Barbara City College

Jos opiskelu USA:ssa on harkinnassasi, on Santa Barbara City College (SBCC) loistava vaihtoehto. Tämä college on suosittu niin kansainvälisten kuin amerikkalaistenkin opiskelijoiden keskuudessa – eikä vähiten rantatonttisijaintinsa ansiosta! SBCC on amerikkalaisessa hintavertailussa edullinen vaihtoehto ja siksikin houkutteleva valinta esim. yhden tai kahden lukukauden vaihto-opintoihin. 

Lue alta lisäinfoa opiskelusta SBCC:ssa, ota sitten meihin yhteyttä ja varaa aika opintoneuvontaan. Meiltä saat tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa - maksutta!

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

5 hyvää syytä opiskella Santa Barbara City Collegessa

 1. Sijainti, sijainti, sijainti. Rantahiekkaa, vuorimaisemia, auringon valoa ja lämpimiä päiviä. Ja kun kaikki tämä vielä yhdistetään korkeatasoiseen koulutukseen, on paketti koossa.
 2. Pienet luokkakoot: keskimäärin opetusryhmässä on 28 opiskelijaa.
 3. Santa Barbarassa assitentit eivät päädy opettamaan kursseja. Pätevät, koulutetut opettajat hoitavat opetuksen, assarit assaroivat.
 4. Associate-tutkinnon suoritettuasi sinulla on hyvät mahdollisuudet hakea siirtoa University of Californiaan (kampukset Berkeleyssä, Los Angelesissa ja San Diegossa) sekä muihin yhdysvaltalaisiin yliopistoihin jatkamaan kandidaatin tutkinnon suorittamista. 
 5. Collegen vapaa-ajan aktiviteettien listalla on yli 50 erilaista klubia ja kerhoa, joissa pidät itsesi aktiivisena monin tavoin ja tapaat uusia kavereitasi.  

Akateeminen maine

 • SBCC on yltänyt kahdesti arvostetun Aspen Instituutin Top10-lisalle, jossa rankataan 1200 yhdysvaltalaista community collegea järjestykseen. 
 • SBCC on akkreditoitu Accrediting Commission of Community and Junior Colleges (ACCJC) toimesta.
 • SBCC:lle on myönnetty Hayward Award tunnustuksena sen korkeatasoisesta koulutuksesta.
 • SBCC:n Express to Success -ohjelmalle on myönnetty palkinto opiskelijoiden tasavertaisuudesta

Kampus ja opiskelijaelämä

Kaunis Santa Barbara tarjoaa mahtavat puitteet opiskelijaelämälle. SBCC:n kampukselta avautuvat huikeat näkymät Tyynellemerelle, joten pänttäämisen ohella sinun kannattaa todellakin ottaa kaikki ilo irti tästä loistavasta sijainnista. Lähde testaamaan eri urheilumahdollisuuksia, suunnista kaupungin keskustaan tai vain nautiskele ihanasta auringonpaisteesta ja leppoisasta rantatunnelmasta. Santa Barbarasta pääset myös kätevästi Los Angelesiin noin 90 minuutissa. 

Voit mielenkiintojesi mukaan valita SDCC:n yli 50 klubin ja kerhon joukosta ne, joihin haluat itse lähteä mukaan. Olit sitten kiinnostunut taiteesta, astronomiasta, urheilusta tai musiikista, löydät varmasti samanhenkisiä ihmisiä eri opiskelija-aktiviteettien kautta!

Milloin lukukaudet alkavat?

Santa Barbarassa lukuvuosi on jaettu kahteen lukukauteen. Syyslukukausi alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy joulukuun puolivälin tienoilla; vastaavasti kevätlukukausi starttaa tammikuun puolivälissä ja loppuu toukokuun puolivaiheilla.

Suosittelemme, että aloitat hakuprosessin mahdollisimman ajoissa, jotta ehdit hoitaa myös muut ulkomailla opiskeluun liittyvät käytännön järjestelyt. Eli jos kiinnostuit opiskelusta SBCC:ssa tai sinulla on muuta kysyttävää ulkomaan opinnoista, älä jää yksin pohtimaan asioita. Laita meille viestiä, niin kartoitetaan yhdessä vaihtoehtojasi.

Kysy meiltä

 

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Santa Barbarassa opiskelet – luonnollisesti surffaamisen ja amerikkalaisen elämänmenon lisäksi – mitä sitten valitsetkin yli 80 tutkintovaihtoehdon joukosta. Kansainväliset opiskelijoilla on valittavaan:
 • Vaihto-opinnot
  Suorita lukausi tai kaksi Santa Barbarassa osana suomalaista kandidaatin tutkintoa.
 • Associate-tutkinto
  Tarkoittaa yksinkertaistettuna puolikasta kanditutkintoa: Associate-tutkinto on kaksivuotinen, jonka jälkeen voit hakea siirtoa amerikkalaisiin yliopistoihin, joissa jatkat kandin suorittamista vuosikurssilta 3. 
Santa Barbarassa sinulla on valittavanasi opintoja mm. kauppatieteiden, psykologian, graafisen suunnittelun, valokuvauksen, journalismin, elokuva- ja tv-tuotannon sekä globaaliopintojen (poikkitieteellinen opintoala sis. mm. sosiologiaa, viestintää, politiikkaa, talous- ja ympäristötieteitä) aloilta.
Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Ulkomailla opiskelujen kokonaishintaan vaikuttaa luonnollisesti, missä asut ja kuinka paljon tavallisestikin käytät rahaa arjessa. Lukukausimaksut ovat kuitenkin väistämttä iso menoerä, kun mietit kokonaisbudjettiasi.

Huomaathan, että hinnat vaihtelevat valitsemasi opintoalan mukaan. Maksat lukukausimaksut aina suoraan collegelle (et meille), joten hinnat ovat samat haitpa sitten itsenäisesti tai opintoneuvojiemme avustuksella.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Kaliforniassa. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Yhdysvalloissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa Santa Barbara City Collegesta?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Kaliforniassa ja Yhdysvaltojen opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Yhdysvaltojen opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opiskelijakokemus Santa Barbara City Collegesta

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.