Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhtyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä vastauksia joihinkin yksityiskohtiin tai haluat keskustella vaihtoehdoista opintoneuvojan kanssa? Ota yhteyttä, niin saat apuja sopivan yliopiston ja opintoalan valintaan sekä neuvot itse hakuprosessiin, viisumihakuun ja muihin käytännön järjestelyihin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
 • {{officeOption}}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat

Opiskelu Thompson Rivers Universityssä

Thompson Rivers University (TRU) on moderni ja innovatiivinen yliopisto ja oppimisympäristö Kamloopsissa, British Columbiassa. TRU sijaitsee hulppeiden maisemien ja vaellusreittien ympäröimänä, joten jos opiskelu Kanadassa, ulkoilma-aktiviteetit ja seikkailut maailmalla kiinnostavat, tässä on mahdollisuutesi!

8 hyvää syytä opiskella TRU:ssa

 1. TRU on kansainvälisesti arvostettu yliopisto.
 2. Eloisa ja kannustava kampusyhteisö monipuolisine palveluineen tekee opiskelijaelämästä leppoisaa ja tukee erityisesti kansainvälisiä opiskelijoita vieraassa kulttuuriympäristössä.
 3. Kampuksilla toimivat lukuisat opiskelijayhdistykset, urheilukerhot ja muut klubit auttavat uusien ystävyyksien luomisessa: tapaa samanhenkisiä opiskelijoita ja haasta itse kokeilemaan jotakin uutta.
 4. TRU:ssa opetus tapahtuu massaluentojen sijaan pienryhmissä
 5. Yliopisto sijaitsee huikeissa maisemissa: hyvä sijainti kaupungin reunustalla ja samalla komean luonnon keskellä.
 6. Thompson Rivers Universityssä on kansainvälinen ilmapiiri: opiskelijoita on yli 85 maasta!
 7. Opiskelijoiden majoitus on hoidettu hyvin: korkeatasoisia opiskelija-asuntoja sekä kampuksella että sen ulkopuolella.
 8. 45 minuuttia autossa ja pääset yksiin Kanadan parhaisiin laskettelurinteisiin!

Miksi opiskella Thompson Rivers Universityssä?

TRU tarjoaa ison valikoiman opintovaihtoehtoja aina harvinaisemmista hiihto- ja vaellus-opinnoista perinteisempiin kauppatieteisiin, tietojenkäsittelyoppiin ja insinööriopintoihin. Kaiken kaikkiaan sinulla on vaihtoehtoja lähes 200 opinto-ohjelman verran. Kaikkien opinto-ohjelmien opetus tapahtuu pienryhmissä – ryhmäkoko on kesimäärin 24 opiskelijaa – opetuksen tason säilyttämiseksi.
TRU:ssa sinulla on erinomainen mahdollisuus yhdistää käytännön työkokemus yliopiston oppeihisi: Thompson Rivers on mukana useissa yhteistyöprojekteissa, joiden kautta opiskelijat pääsevät testaamaan ja kehittämään osaamistaan ja taitojaan palkallisiin työjaksoihin. Parhaassa tapauksessa siis valmistut tutkintoon usean lukukauden alan työkokemus taskussasi! 

Nippelitietoa Thompson Rivers Universitystä

 • RU on saanut nimensä North Thompson ja South Thompson -joista, jotka kohtaavat Kamloopsissa.
 • Yliopistossa on 85 erilaista klubia, joiden joukosta löydät mm. seuraavanlaiset helmet: Aboriginal Drum Circle, Actors Workshop, Eco, Enactus, Pride, United Way Youth
 • Urheileville opiskelijoille on tarjolla haasteita myös tavoitteellisen urheilemisen puitteissa: jalkapallo, lentopallo, koripallo, baseball, cheerleader, maastojuoksu, uinti ja curling.
 • Kampuksilla on 12 ravintolaa, joten ruokailu onnistuu nopeasti ja helposti

Akateeminen vuosikalenteri

Thompson Rivers Universityssä lukuvuosi on jaettu kolmeen:

 • syyslukukausi (syyskuusta joulukuuhun)
 • talvilukukausi (tammikuusta huhtikuuhun)
 • kesälukukausi (toukokuusta elokuuhun)

Kun teet opintosuunnitelmiasi, huomaathan, että joidenkin koulutusohjelmien ja opintokokonaisuuksien alku- ja loppupäivämäärät eivät seuraa lukukausijaottelua.

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Kiipeilytaitojesi kartuttamisen, kanadalaisen urheiluhulluuden omaksumisen ja vaahterasiirappiasiantuntijuuden lisäksi voit lähteä Thompson Rivers Universityyn opiskelemaan:
 • Vaihto-opinnot: 1–2 lukukautta
  Vaihto-opiskelijana sinulla on hyvä valikoima opintoaloja ja kursseja, joiden joukosta sitten vain poimit itseäsi kiinnostavat. Kurssitarjottimella on mm. kirjanpitoa, markkinointia, taloustieteitä, oikeustieteitä, psykologiaa, antropologiaa, astronomiaa, viestintää, rahoitusta, terveydenhoitoa ja valtiotieteitä.
 • Kandidaatin tutkinto
  Thompson Rivers Universityn kanditutkintojen valikoimasta löydät mm. ekonomin, journalistin, restonomin sekä humanististen tieteiden, sosiaalityön ja luonnontieteiden kandidaatin koulutusohjlemat. Listalla on myös Adventure Studies -kandiohjelma, joka on varmasti mielenkiintoinen kokemus ja antoisa tutkinto. Huomio elämäntapa-partiolaiset ja extreme-urheilu-junkiet, tämä saattaa olla juuri sinulle!
 • Maisterin tutkinto
  Maisteritutkintojen joukosta löydät esim. kasvatustieteiden ja ympäristötieteiden maisterin tutkinnot.
 • Diplomi tai sertifikaatti – erillinen opintokokonaisuus

Jos suoritat Thompson Rivers Universityssä kokonaista tutkintoa, voit myös lähteä lukukaudeksi vaihtoon Kanadan ulkopuolelle – hyödynnä kaikki kansainvälistymisen mahdollisuutesi! 

Opintojen kustannukset

Opiskelujen hinta Thompson Rivers Universityssä muodostuu lukukausimaksuista ja muista elinkustannuksista. Yliopiston maksut vaihtelevat opintojesi tasosta (kandi/maisteri), opintojen kestosta (koko tutkinto/vaihto-opinnot/sertifikaatti) sekä opintoalasta. Yliopistomaksut eivät kuitenkaan vaihtele riippuen siitä, haetko opiskelemaan meidän kauttamme vai itsenäisesti: lukukausimaksut ovat samat, meiltä vain saat neuvot ja avun kaupan päälle.

Opiskelun lisäksi rahaa kuluu luonnollisesti asumiseen ja muuhun elämiseen, jonka budjetoinnissa kannattaa olla itselleen rehellinen ja miettiä omia kulutustottumuksiaan ja vaatimuksiaan esim. asumisen osalta.

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Kanadassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus
alt

Lisäinfoa Thompson Rivers Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Kamloopsista ja Kanadan opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Kanadan opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!