Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Performance2
Performance1

Opiskele BIMM Institutessa

Musiikki-instituutti BIMM:n pääkampus sijaitsee keskellä Lontoota, musiikkimaailman sydämessä. Mielenkiintoiset projektit, kutkuttavat mahdollisuudet ja alan isot tekijät kirjaimellisesti ympäröivät instituuttia ja sen opiskelijoita. Alueen energia on tarttuvaa ja opiskelijana annat oman lisäsi intohimoisen suhtautumisen ja innostuksesi tähän elämää kulplivaan ympäristöön. Englannin lisäksi BIMM Institutella on yksiköt Saksassa ja Irlannissa.

Kysy opiskelusta BIMM:ssä

Olipa kyse sitten luokkahuoneessa, studiossa, lavalla tai festareilla oppimisesta, BIMM tarjoaa opiskelijoilleen huippuluokan puitteet ja voittamattomia mahdollisuuksia ammatillisten tavoitteidensa toteuttamiseksi.

Lähde opiskelemaan Lontooseen, Bristoliin, Brightoniin, Manchesteriin, Birminghamiin, Berliiniin, Hampuriin tai Dubliniin, ja verkostoidu ajoissa ja opi ammattimaisessa ympäristössä todellisen musiikkiteollisuuden puitteissa! 

Opintovaihtoehdot BIMM:ssä

Olitpa sitten suunnittelemassa kolmivuotisen kandidaatin tai kaksivuotisen maisterin tutkinnon hankkimista, vuoden kestävän diplomiohjelman suorittamista, osaamisesi täydentämistä jatko-opinnoilla tai viikon mittaiselle kesäkurssille osallistumista, BIMM-instituutista löydät kaikki opintovaihtoehdot.

BIMM:ssä on laaja valikoima opintovaihtoehtoja, joista tässä vain muutama:

 • Musiikin esittäminen (laulu, instrumentit: rummut, kitara, basso)
 • Musiikin tuottaminen
 • Sanoitus
 • Musiikkiliiketoiminta
 • Tapahtumatuotanto
 • Markkinointi, media ja viestintä musiikkialalla
 • Live-tapahtumien ja kiertueiden johtaminen

Kysy opinnoista

Miksi opiskella BIMM-instituutissa?

 1. Hyvät eväät tulevaisuuteen
  BIMM pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen teknisten ja taiteellisten oppien ja itseluottamuksen lisäksi yhteyksiä ja inspiraatiota. Instituutti järjestää säännöllisesti vierailevia luentoja ja verkostoitumistilaisuuksia, joilla pyritään takaamaan sulava siirtyminen opiskelijamaailmasta työelämään. Uraneuvonta on myös osa BIMM-instituutin opetusta.
 2. Opiskelu musiikkimaailman sydämessä
  BIMM:n kampukset sijaitsevat kaupungeissa, jotka ovat suuria vaikuttajia musiikkialalla. Viiden Iso-Britannian kampuksen (Lontoo, Brighton, Machester, Bristol ja Birmingham) lisäksi BIMM-instituutilla on kampukset myös Berliinissä, Hampurissa ja Dublinissa.
 3. Kansainvälinen verkostoituminen
  Verkostoituminen on keskeinen osa musiikkiteollisuutta. Musiikkialalla työskentely on tiimityötä, mikä tekee yhteyksistä erityisen tärkeää. Opiskelu toisten lahjakkaiden tulevaisuuden tekijöiden sekä alan ammattilaisten kanssa on hyvä tapa aloittaa musiikillinen urasi. Voit myös halutessasi yhdistää tutkintoosi opintoja jollain BIMM-instituutin toisella kampuksella ja näin laajentaa omaa verkostoasi.
 4. Maailmankuulut alumnit
  BIMM-insituutista on valmistunut monia tunnettuja artisteja, kuten James Bay, George Ezra, The Kooks, Izzy Bizu...
 5. Master class -mahdollisuudet
  Hyödynnä BIMM:n tarjoamat master class -tilaisuudet. Aiempien master class -"opettajien" joukkoon lukeutuvat mm. musiikkialan legendat Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers ja Josh Homme.
 6. Tasokas opetus
  BIMM:n luennoitsijat eivät ole ainoastaan loistavia opettajia, vaan myös kokeneita esiintyjiä, lauluntekijöitä ja muita musiikkialan ammattilaisia.
 7. Erinomaiset puitteet
  Kampuksien keskeisten sijaintien lisäksi BIMM-instituutti tarjoaa korkeatasoiset välineet ja puitteet opetukselle ja esimerkiksi musiikin tuottamiselle.
 8. Alan työkokemus
  BIMM:n opiskelijat saavat alan työkokemusta eri muodoissa. Esimerkiksi vuonna 2015 yli 1,100 BIMM-insituutin opiskelijaa oli mukana rakentamassa, tuottamassa ja esiintymässä erilaisilla festareilla ympäri Eurooppaa.
 9. Esiintymiskokemus
  Luokkahuoneiden ja omien sisäisten harjoituksien lisäksi, BIMM-instituutin opiskelijat esiintyvät säännöllisesti erinäisissä live-konserteissa. Konserttien lisäksi instituutin opiskelijat osallistuvat tilaisuuksiin, joissa he esittelevät uutta materiaaliaan pienissä, intiimeissä tilaisuuksissa niin muille opiskelijoille, musiikinystäville kuin musiikkiteollisuuden kutsuvieraillekin.

Opiskelijaelämä

Kaikki BIMM:n opiskelijat ovat jollain tapaa intohimoisia musiikkia kohtaan, oli kyse sitten esiintymisestä, tuotannosta tai sanoittamisesta. Yhdessä tämä porukka muodostaakin erittäin luovan yhteisön, jonka "jäsenenä" he pääsevät hiomaan omia kykyjään ja laajentamaan verkostoitumismahdollisuuksiaan. BIMM-kampukset tarjoavat opiskelijoilleen myös ammattilaistason puitteet, välineet ja ohjelmistot, jotka mahdollistavat laadukkaan opetuksen. 

BIMM-instituutilla ei ole tarjolla opiskelijamajoitusta kampuksella, mutta ei huolta, sillä Lontoossa on monia eri majoitusvaihtoehtoja. BIMM voi auttaa sinua esimerkiksi löytämään muita opiskelijoita, jotka etsivät kämppistä jakamaan asumuksensa. 

Hakeminen BIMM-instituuttiin

Kaikkien hakijoiden tulee koe-esiintyä osana hakuprosessia.

Kaikkien BIMM-instituuttiin hakevien opiskelijoiden on myös osattava englantia riittävän hyvin. Riittävä englannin kielen osaaminen todistetaan esimerkiksi ylioppilaskokeen arvosanalla tai IELTS-kielitestillä. 

Jos opiskelu BIMM-instituutissa kuulostaa osuvalta vaihtoehdolta, ota ihmeessä yhteyttä. Ehdota meille itsellesi sopivaa ajankohtaa ja varaa sitten aika opintoneuvontaan. Saat meiltä vastaukset kysymyksiisi sekä ohjeet, kuinka edetä hakuprosessissa. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. 

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Akateeminen kalenteri

BIMM-instituutissa on käytössä kolmen lukukauden järjestelmä: 

 • Lukukausi 1: loka-marraskuu
 • Lukukausi 2: tammi-maaliskuu
 • Lukukausi 3: huhti-kesäkuu

Kysy & saat vastauksia

Opintojen kustannukset

Lukukausimaksut vaihtelevat jonkin verran riippuen valitsemastasi opintoalasta sekä tietenkin opintojesi kestosta ja tasosta, toisin sanoen siitä, oletko lähdössä opiskelemaan kandidaatin vai maisterin tutkintoa vaiko suorittamaan vaihto-opintoja osana suomalaista tutkintoasi. Tarkat koulutusohjelmakohtaiset lukukausihinnat saat aina opintoneuvojiltamme.

Kun haet meidän kauttamme BIMM Instituteen, maksat samat lukukausimaksut suoraan yliopistolle kuin jos hakisit esim. yliopiston omia väyliä pitkin. Et siis häviä mitään kysymällä apua ja tukea, päinvastoin säästät itsesi turhalta huolehtimiselta, kun saat vastaukset meiltä luotettavasti ja kokemuksella.

Aloita hakuprosessi

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Englannissa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa BIMM Institutesta?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä ja opiskelijaelämästä BIMM:n kampuksilla. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa tulevaisuuden opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opiskelijatarina BIMM-instituutista

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.