Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Lähde opiskelemaan Lontoon sykkeeseen - KILROY
Opiskelu Lontoossa on unohtumaton kokemus - KILROY

Opiskelu Lontoossa

Opiskelijana Lontoossa saat koulutuksen lisäksi huippukokemuksia yhdessä maailman ikonisimmista kaupungeista. Moni käy Lontoossa viikonloppumatkalla, mutta kun vietät pidemmän aikaa opiskelijaelämää Lontoossa, saat kaupunkiin aivan uudenlaisen kosketuksen. 

Luentosalien ja opintopiirien ulkopuolella odottaa iso kaupunki. Tutustu Itä-Lontoon vilkkaaseen yöelämään, halpoihin ruokapaikkoihin Hackneyssä, Dalstonissa ja Brixtonissa, live-musiikkiesityksiin Camadenissa ja museoihin, gallerioihin ja teattereihin ympäri kaupunkia.

Jos opiskelu Lontoossa houkuttelee, laita meille viestiä ja varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan vaihtoehtojasi yhdessä. Opintoneunvontamme ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Vinkkejä opiskeluun Lontoossa

Bermondsey – mm. Fashion & Textile -museon ja White Cube -gallerian kotipaikka – on noussut nopeasti suosituksi alueeksi erityisesti nuorten keskuudessa. Kiertele siis alueen taidetarjontaa ja palkitse itsesi sitten ansaitulla huurteisella Woolpack-pubissa. Jos korkeat paikat eivät huimaa päätäsi, niin ilmoittaudu ihmeessä Tower Bridgen lasisella kävelysillalla pidettävään aamujoogaan: hengitä sisään huikeita maisemia ja täydellistä rauhallisuutta ja sulje muu maailma mielestäsi ennen luennoille kiirehtimistä.

Jos vintage on sinun juttusi, niin suuntaa kaupungin itäosiin. Brick Lanen varrelta ja sen sivukaduilta teet todellisia löytöjä. Revive (lähellä London Metin Hollowa-kampusta) on mahtava huonekalujen upcyckling-paikka, jossa kannattaa käydä ihan jo mielenkiintoisen konseptin takia. Hyvällä tuurilla lähdet paikasta huippudiilit taskussa!

Regent’s Canalia reunustaa lukuisat kahvilat, pubit ja pikkukaupat, joissa pyöriessä vietät aikaa autenttiseen lontoolaiseen tapaan. Nauti leppoisasta tunnelmasta ja hörppää tuoppi raikkaassa ulkoilmassa soutuveneen penkillä Crate-panimon pihalla. Opiskelijaelämä Lontoossa ei tästä voi paljoa enää parantua!

Yöelämä Lontoossa

Luonnollisestikaan opiskelijaelämä Lontoossa ei ole mistään kotoisin ilman kunnon illanviettoa. Hyvä aloituspaikka legendaariselle illalle löytyy Peckhamista. Suuntaa kohti Bar Storya, josta bongaat muita opiskelijoita ja drinkkejä hyvään hintaan. Toinen hyvä vaihtoehto alkuiltaan on Bounce Holbornissa. Pelaa pingistä, syö ja juo iltasi hyvään alkuun. Paikka on suosittu, joten jos haluat varmistaa paikkasi pelipöydän äärestä, kannattaa tehdä varaus etukäteen.
 
Alkuillan jälkeen hyvä jatkopaikka on esim. Bussey Building, joka on auki aina aamuun asti, joten voit juhlia niin kauan, kun jalat vain kantavat ja silmät pysyvät auki! Ja kun yö taittuu aamuksi on aika hankkia aamiaista: Rye Lanen aamupalatarjonta on raskas ja hyvin englantilainen, siis juuri sitä mitä tähän hätään tarvitset!

7 ilmaista tärppiä opiskelijalle

Opiskelijaelämä kuuluu varsin olennaisesti opiskelijabudjetti, mistä syystä sana 'ilmainen' kuulostaa usein ah-niin-hyvältä! Tässä muutama vinkki, kuinka viettää mielekästä opiskelijaelämää Lontoossa – rahaa kuluttamatta. 

  • Museot: Kaikkiin Lontoon isoihin museoihin on ilmainen sisäänpääsy. Erikoisnäyttelyihin on usein sisäänpääsymaksu, mutta niistäkin saat usein opiskelijakortilla alennusta.
  • Puistot & puutarhat: Puistot ja puutarhat ovat hyviä paikkoja piknikeille ja muutoin vain kiireettömään ajanviettoon. Katsasta Kuningatar Maryn ruusupuutarha Regent's-puistossa ja Buckinghamin palatsi St. James's -puistosta käsin. Päästä sisäinen lapsesi valloilleen Peter Pan -patsaan innoittamana, Dianan muistoksi pystytetyllä leikkikentällä valtavassa Kensingtonin puutarhassa tai vietä päivä kuuluisassa Hyde Parkissa.
  • Vahdinvaihto: Vaikka asut ja opiskelet Lontoossa, kuuluvat muutamat turistinähtävyydet pakostakin myös sinun listallesi. Kun asiaa oikein miettii, niin onhan vahdinvaihto varsin eriskummallista viihdettä, mutta niin iso spektaakkeli on asiasta tehty, että kyllä se ainakin kerran kannattaa käydä katsomassa. Kuningattaren joukot tekevät näyttävän vahdinvaihdon Buckinghamin palatsin edustalla kesäisin joka päivä ja talviaikaan joka toinen päivä. Hyvän näkymän saadaksesi, varsinkin kesäaikaan, kannattaa paikalla olla ajoissa.
  • South Bank: Tällä suhteellisen lyhyellä Thames-joen rantapätkällä on varsin monta kuuluisaa nähtävyyttä. Tate Modern ja London Eye jököttävät täällä. Alueella kannattaa ihan vaan käppäillä kaupungin sykkeestä nauttien.
  • Trafalgar-aukio: Trafalgar Square on yksi koko Iso-Britannian suurimmista vetonauloista. Aukio rakennettiin jo 1830-luvulla, ja nykyään sillä on ikoninen asema niin paikallisten kuin koko muunkin maailman silmissä. Aukion reunustalla on mm. Nelson's Column ja National Gallery. Turistien lisäksi aukio on toiminut useiden poliittisten mielenosoitusten näyttämönä.
  • Katutaiteilijat: Yksi Lontoon parhaista paikoista nauttia katutaiteesta on Covent Garden Marketin länsiaukio, jossa näet ja koet elävää taidetta aina iltapäivisin. Hyvät esitykset vetävät yleisöä ja useammin kuin vain toisinaan aukiolle onkin kerääntynyt kunnon yleisömeri. Kaikki aukiolla esiintyvät taiteilijat ovat läpäisseet erityiset "pääsykokeet" ja ovat paikalla lisensoituina esiintyjinä.
  • Katumarkkinat: Lontoo tunnetaan katumarkkinoistaan. Kuuluisimmat ovat Camden Market, Portobello Market ja Greenwich Market.

Lontoo

  • {{ autoCompletedLocation }}
{{ locationTag.text }}
  • {{ autoCompletedFieldsOfStudy }}
{{ fieldsOfStudyTag.text }}
  • {{ autoCompletedLevelsOfStudy }}
{{ levelsOfStudyTag.text }}
Lisää yliopistoja ({{remainingCards}})

Opiskelijatarinoita Lontoosta

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Lontoossa opiskelusta?

Emme pakkaa puolestasi, emmekä valitettavasti osaa konsultoida uuden läppärin ostossa, mutta jotakuinkin kaikissa muissa Englannin opintoihisi liittyvissä asioissa, olemme valmiina auttamaan. Ota yhteyttä, kun kaipaat apuja opiskelijakaupungin, yliopiston ja koulutusohjelman valinnassa.

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.