Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Students Walking Near Water And Campus Of University Of Tecnhology Sydney
University Of Tecnhology Sydney Australia Female Student And Koala

Opiskelu University of Technology Sydneyssä

Kiinnostaako opiskelu Australian suurimmassa kaupungissa Sydneyssä? University of Technology Sydney (UTS) on nimensä mukaisesti keskittynyt teknillisten alojen koulutusohjelmiin, ja sen opetusmetodeissa korostuu käytännössä oppiminen. UTS korostaa soveltavaa innovatiivista tieteen tekemistä, mikä näkyy myös opetuksessa. Yliopisto on suhteellisen nuori, mutta siitä huolimatta se on jo noteerattu erilaisissa kansainvälisissä vertailuissa. Eikä keskeinen sijainti Sydneyssä sekään tee hallaa UTS:n houkuttelevuudelle!

Kysy UTS:ssä opiskelusta

7 hyvää syytä opiskella University of Technology Sydneyssä

 1. Sijainti, sijainti, sijainti. UTS:ssä opiskelet keskellä Sydneytä: koko kaupunki ulottuvillasi!
 2. Kohtuulliset lukukausimaksut.
 3. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä eri toimialojen kanssa varmistaaksen koulutusohjelmien ja työelämän tarpeiden kohtaamisen.
 4. Opiskelu UTS:ssä ei ole pelkkää teoriaa vaan sisältää myös käytännönläheistä projektityöskentelyä ja kenttätöitä.
 5. UTS on suosittu yliopisto kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa, mikä tarkoittaa monipuolista ja värikästä oppilaskuntaa ja mielenkiintoisia keskusteluja niin luentosaleissa kuin niiden ulkopuolellakin.
 6. Opiskelu Sydneyssä ja UTS:ssä tarjoaa mahdollisuuden kansainvälisen verkoston luomiseen ja mielenkiintoisten kokemuksien keräämiseen.
 7. Opiskelijaelämä Sydneyssä on monipuolista ja tarjoaa lukemattoman määrän aktiviteettimahdollisuuksia: boheemeja kaupunginosia, hiekkarantoja, liikuntavaihtoehtoja ja erinäisiä markkinoita.

University of Technology Sydneyn ranking-menestys

University of Technology Sydney on arvostettu yliopisto, ja se on saanut tunnustusta erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä ranking-vertailuissa. Erityisesti UTS on saanut kiitosta korkeatasoisesta tutkimustyöstä, opiskelijoiden valmistumisen jälkeisestä työllistymisestä, opetuksen tasosta sekä opiskelun puitteista.
 
University of Technology Sydney päätyi sijalle 13 Times Higher Educationin nuorten yliopistojen vertailussa ja se rankattiin sijalle 11 alle 50-vuotiaiden yliopistojen kansainvälisessä vertailussa, QS Top 50 under 50, jonka kriteereinä on tutkimustyö, opetus, työllistyminen sekä kansainvälisyys – ei hassumpaa vasta kolmikymppiseltä yliopistolta!

Nippelitietoa University of Technology Sydneystä 

 • UTS Toweria on tituleerattu Sydneyn rumimmaksi rakennukseksi.
 • UTS Dr Chau Chak Wing -rakennus on puolestaan arkkitehtuurinen helmi, jota ihmettelevät niin arkkitehtuurista kiinnostuneet kuin kuka tahansa turistikin. Rakennuksen on suunnitellut Frank Gehry, joka on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista arkkitehdeistä.
 • Yliopistossa opiskelee 45,000 opiskelijaa, joista yli 10,000 on kotoisin Australian ulkopuolelta.

Milloin lukukausi alkaa University of Technology Sydneyssä?

Australiassa lukukaudet jaksottuvat vuosikalenterissa hieman eri tavoin kuin Euroopassa. University of Technology Sydneyssä lukuvuosi alkaa helmikuussa ja vuoden toinen lukukausi starttaa puolestaan heinäkuussa.

UTS:llä ei ole yhtä yhtenäistä hakupäivämäärää, mutta suosittelemme, että aloitat haun heti, kun olet tehnyt päätöksen haastaa itsesi australialaiseen opiskelijaelämään. Lue tarkemmin hausta ja kysy loput kysymykset opintoneuvojiltamme.

Jos opiskelu UTS:ssä kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta, lue vielä lisäinfoa alta ja varaa sitten aika opintoneuvontaan. Meiltä saat vastaukset kysymyksiisi ja ohjeet hakuprosessiin. Opintoneuvontamme on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Aussiaksentin ja surffauksen lisäksi opiskelujakso Sydneyssä tuottaa tulosta luonnollisesti myös akateemisesti. University of Technology Sydneyn koulutusohjelmien tarjonnasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Suosituimpia aloja ovat insinööritieteiden ja tietotekniikan lisäksi kauppatieteet, viestintä, muotoilu, luonnontieteet sekä terveydenhoitoala. Voit lähteä Sydneyhin opiskelemaan:

 • kandidaatin tutkinto
 • maisterin tutkinto
 • lukukausi tai kaksi vaihto-opintoja

Olemme University of Technology Sydneyn virallinen edustaja Suomessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sinulle hakijana, että saat meidän kautta helposti ja luotettavasti kaikki kaipaamasi vastaukset ja ohjeet. Joten kun olet löytänyt itsellesi sopivan koulutusohjelman tai vaikkapa pari, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat neuvot ja tukea siirtyä ulkomaan opintojen suunnitelmissasi eteenpäin.

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Opiskelukustannuksiin Sydneyssä vaikuttaa luonnollisesti lukukausimaksujen lisäksi valitsemasi majoitusvaihtoehto, opintojen aikainen matkustelu ja muu eläminen. Vaihtelevien elämisen kulujen lisäksi myöskään lukukausimaksuihin ei voi antaa yhtä ainoaa numeroa hinnaksi: lukukausimaksut vaihtelevat opintoalan sekä tutkintotason perusteella. 

Huomaathan, että edustamiemme yliopistojen lukukausihinnat ovat aina samat riippumatta siitä, haetko meidän avustuksella vai muita väyliä pitkin. Maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme tarkkojen hintatietojen saamiseksi. 

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Sydneyssä. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa University of Technology Sydneystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Sydneyssä ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Lisätietoa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.