Varaa lennot

9 Vain valitut päivämäärät

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • Vain valitut päivämäärät
 • +/- 1 päivä
 • +/- 3 päivää

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • Vain valitut päivämäärät
 • +/- 1 päivä
 • +/- 3 päivää

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot
Poista lähtö

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot
Ota yhteyttä

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä vastauksia joihinkin yksityiskohtiin tai haluat keskustella vaihtoehdoista opintoneuvojan kanssa? Ota yhteyttä, niin saat apuja sopivan yliopiston ja opintoalan valintaan sekä neuvot itse hakuprosessiin, viisumihakuun ja muihin käytännön järjestelyihin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
 • {{officeOption}}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat

Opiskelu University of Technology Sydneyssä

Kiinnostaako opiskelu Australian suurimmassa kaupungissa Sydneyssä? University of Technology Sydney (UTS) on nimensä mukaisesti keskittynyt teknillisten alojen koulutusohjelmiin, ja sen opetusmetodeissa korostuu käytännössä oppiminen. UTS korostaa soveltavaa innovatiivista tieteen tekemistä, mikä näkyy myös opetuksessa. Yliopisto on suhteellisen nuori, mutta siitä huolimatta se on jo noteerattu erilaisissa kansainvälisissä vertailuissa. Eikä keskeinen sijainti Sydneyssä sekään tee hallaa UTS:n houkuttelevuudelle!

7 hyvää syytä opiskella University of Technology Sydneyssä

 1. Sijainti, sijainti, sijainti. UTS:ssä opiskelet keskellä Sydneytä: koko kaupunki ulottuvillasi!
 2. Kohtuulliset lukukausimaksut.
 3. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä eri toimialojen kanssa varmistaaksen koulutusohjelmien ja työelämän tarpeiden kohtaamisen.
 4. Opiskelu UTS:ssä ei ole pelkkää teoriaa vaan sisältää myös käytännönläheistä projektityöskentelyä ja kenttätöitä.
 5. UTS on suosittu yliopisto kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa, mikä tarkoittaa monipuolista ja värikästä oppilaskuntaa ja mielenkiintoisia keskusteluja niin luentosaleissa kuin niiden ulkopuolellakin.
 6. Opiskelu Sydneyssä ja UTS:ssä tarjoaa mahdollisuuden kansainvälisen verkoston luomiseen ja mielenkiintoisten kokemuksien keräämiseen.
 7. Opiskelijaelämä Sydneyssä on monipuolista ja tarjoaa lukemattoman määrän aktiviteettimahdollisuuksia: boheemeja kaupunginosia, hiekkarantoja, liikuntavaihtoehtoja ja erinäisiä markkinoita.

University of Technology Sydneyn ranking-menestys

University of Technology Sydney on arvostettu yliopisto, ja se on saanut tunnustusta erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä ranking-vertailuissa. Erityisesti UTS on saanut kiitosta korkeatasoisesta tutkimustyöstä, opiskelijoiden valmistumisen jälkeisestä työllistymisestä, opetuksen tasosta sekä opiskelun puitteista.
University of Technology Sydney päätyi sijalle 15 Time Higher Educationin nuorten yliopistojen vertailussa ja se rankattiin sijalle 8 alle 50-vuotiaiden yliopistojen kansainvälisessä vertailussa, QS Top 50 under 50, jonka kriteereinä on tutkimustyö, opetus, työllistyminen sekä kansainvälisyys – ei hassumpaa vasta kolmikymppiseltä yliopistolta!

Nippelitietoa University of Technology Sydneystä 

 • UTS Toweria on tituleerattu Sydneyn rumimmaksi rakennukseksi.
 • UTS Dr Chau Chak Wing -rakennus on puolestaan arkkitehtuurinen helmi, jota ihmettelevät niin arkkitehtuurista kiinnostuneet kuin kuka tahansa turistikin. Rakennuksen on suunnitellut Frank Gehry, joka on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista arkkitehdeistä.
 • Yliopistossa opiskelee n. 39,000 opiskelijaa, joista yli 10,000 on kotoisin Australian ulkopuolelta 

Milloin lukukausi alkaa University of Technology Sydneyssä?

Australiassa lukukaudet jaksottuvat vuosikalenterissa hieman eri tavoin kuin Euroopassa. University of Technology Sydneyssä lukuvuosi alkaa helmikuussa ja vuoden toinen lukukausi starttaa puolestaan heinäkuussa.

UTS:llä ei ole yhtä yhtenäistä hakupäivämäärää, mutta suosittelemme, että aloitat haun heti, kun olet tehnyt päätöksen haastaa itsesi australialaiseen opiskelijaelämään. Lue tarkemmin hausta ja kysy loput kysymykset opintoneuvojiltamme.

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Aussiaksentin ja surffauksen lisäksi opiskelujakso Sydneyssä tuottaa tulosta luonnollisesti myös akateemisesti. University of Technology Sydneyn koulutusohjelmien tarjonnasta löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. Suosituimpia aloja ovat insinööritieteiden ja tietotekniikan lisäksi kauppatieteet, viestintä, muotoilu, luonnontieteet sekä terveydenhoitoala. Voit lähteä Sydneyhin opiskelemaan:

 • kandidaatin tutkinto
 • maisterin tutkinto
 • lukukausi tai kaksi vaihto-opintoja


Olemme University of Technology Sydneyn virallinen edustaja Suomessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sinulle hakijana, että saat meidän kautta helposti ja luotettavasti kaikki kaipaamasi vastaukset ja ohjeet. Joten kun olet löytänyt itsellesi sopivan koulutusohjelman tai vaikkapa pari, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat neuvot ja tukea siirtyä ulkomaan opintojen suunnitelmissasi eteenpäin.

Opintojen kustannukset


Opiskelukustannuksiin Sydneyssä vaikuttaa luonnollisesti lukukausimaksujen lisäksi valitsemasi majoitusvaihtoehto, opintojen aikainen matkustelu ja muu eläminen. Vaihtelevien elämisen kulujen lisäksi myöskään lukukausimaksuihin ei voi antaa yhtä ainoaa numeroa hinnaksi: lukukausimaksut vaihtelevat opintoalan sekä tutkintotason perusteella. Selaa muutamia hintaesimerkkejä, jotta saat suuntaa-antavan käsityksen ulkomailla opiskelun kustannuksista, ja ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme tarkkojen hintatietojen saamiseksi. 
Huomaathan, että edustamiemme yliopistojen lukukausihinnat ovat aina samat riippumatta siitä, haetko meidän avustuksella vai muita väyliä pitkin. Maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille.

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus
alt

Lisäinfoa University of Technology Sydneystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Sydneyssä ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!