Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opiskelu University of Sydneyssä - KILROY
Opiskelu University of Sydneyssä - KILROY

Opiskelu University of Sydneyssä

University of Sydney on arvostettu niin Australiassa kuin muuallakin maailmassa. Yliopistolla on pitkät perinteet ja siellä panostetaan niin opetukseen kuin tieteelliseen tutkimustyöhönkin. Ja kun vielä opiskelijaelämä Sydneyssä on täynnä mahdollisuuksia, ei opiskelu ulkomailla juurikaan tästä parane! Lue lisää ja löydä oma paikkasi Australian Sydneystä!

Kysy Sydneyssä opiskelusta

7 hyvää syytä opiskella University of Sydneyssä

 1. Yliopiston pääkampukset sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä Sydneyn keskustasta.
 2. Yliopiston 16 tiedekuntaa tarjoavat opiskelijoilleen huippuluokkaista koulutusta.
 3. Korkealuokkaisen koulutuksen lisäksi opiskelijana sinulla on valittavanasi yli 200 erilaista aktiviteettiryhmää, urheiluseuraa ja harrasteklubia, joiden puitteissa tapaat uusia tuttavuuksia ja pidät itsesi aktiivisena.
 4. University of Sydneyssä on koko Australian kattavin kurssivalikoima.
 5. Yliopisto on kansainvälisesti arvostettu ja saanut erilaisia tunnustuksia sekä opetuksen että tutkimustyön erinomaisuudesta.
 6. Univeristy of Sydney houkuttelee opiskelijoita ympäri maailman: yliopistossa on yli 10,000 kansainvälistä opiskelijaa yli 145 maasta. Kansainvälisyys rikastuttaa opiskelijakokomustasi!
 7. Yliopiston kirjastossa on vaikuttava 5,2 miljoonan kirjan valikoima – Lukuintoa!

University of Sydneyn vaikuttavat ranking-menestykset

University of Sydney kuuluu maineekkaaseen australialaiseen "Group of eight" -yliopistojoukkoon, jonka pääsyvaatimuksena on korkeatasoinen tutkimustyö. Tämän lisäksi:

 • University of Sydney on rankattu sijalle 37 kansainvälisessä QS World University Rankings -listauksessa. 
 • Times Higher Education Supplement sijoitti University of Sydneyn sijalle 5 maailman parhaimpien taidealojen ja humanististen tieteiden opintoja tarjoavien yliopistojen listalla sekä sijalle 20 biolääketieteiden osalta.
 • Newsweek listasi University of Sydneyn maailman sadan parhaimman yliopiston joukkoon.
 • University of Sydneyllä on sekä EQUIS- että AACSB-akkredititointi.

University of Sydneyn koulutusohjelmien tarjonta on laajempi kuin missään muussa australialaisessa korkeakoulussa, joten olitpa sitten kandi- tai maistervaiheessa opintojasi, löydät varmasti mieleisen vaihtoehdon. 

Akateeminen kalenteri

University of Sydneyssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen, jotka alkavat helmikuussa ja heinäkuussa.


Jos harkitset opiskelua University of Sydneyssä, tutustu tämän sivun tietoihin ja varaa sitten aika opintoneuvontaan. Saat meiltä kaikki tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa - maksutta! Opintoneuvonta ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Aussiaksentin ja surffauksen, Sydneyn vilkkaan urbaanielämän ja aktiivisen elämäntavan lisäksi opiskelu Australiassa ja University of Sydneyssä tarjoaa luonnollisestikin korkeatasoista koulutusta ja mielenkiintoisia akateemisia haasteita. Opintoaloja on vaikka kuinka, mutta tutkintotasolla vaihtoehtosi ovat lyhyesti: 

 • Kandidaatin tutkinto

Valitse oma ala ja koulutusohjelmasi yli 140 vaihtoehdon joukosta. 

 • Maisterin tutkinto

University of Sydneyn koulutusohjelmatrajonnassa on yli 450 maisteriohjelmaa, joten olipa alasi melkeinpä mikä tahansa, löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon Australian auringon alta. 

 • Lukukausi tai kaksi vaihto-opintoja

Vaihto-opiskelijana kurssitrajottimiseni on yli 1,500 vaihtoehdon kokoinen. Opiskele esim. taloustieteitä, oikeustiedettä, insinööritieteitä, yhteiskuntatieteitä, humanistisia tieteitä, lääketiedettä tai vaikkapa musiikkia. 

University of Sydney on arvostettu ja tunnettu korkaluokkaisesta opetuksestaan, minkä vuoksi yliopisto on sekä australialaisten että ulkomalaaisten opiskelijoiden suosiossa. Erityisesti markkinointi, kauppatieteet ja yhteiskuntatieteet ovat suosittuja aloja, mutta valikoimasta löytyy jotakuinkin kaikkea muutakin, mitä vain keksit opiskella.

Kysy opintovaihtoehdoista

 

Opintojen kustannukset

Kun haet meidän kauttamme University of Sydneyhin, maksat tasan tarkkaan samat lukukausimaksut suoraan yliopistolle kuin jos hakisit ilman opintoneuvojiemme apua ja neuvontaa. Et siis häviä mitään kysymällä apua ja tukea, päinvastoin säästät itsesi turhalta huolehtimiselta, kun saat vastaukset meiltä luotettavasti ja kokemuksella. 

Lukukausimaksut vaihtelevat valitsemasi opintoalan mukaan. Hintaan vaikuttaa myös opintojesi taso – oletko kandi- vai maisterivaiheessa – sekä kesto, eli oletko opiskelemassa koko tutkintoa vai ainoastaan vierailemassa yliopistossa vaihto-opintojen tiimoilla. 

Katso suuntaa antavia hintatietoja ja kysy sitten tarkat hintatiedot opintoneuvojiltamme. Saat samalla tietoa yliopistojen mahdollisista omista stipendeistä ulkomaalaisille opiskelijoille sekä opiskelijaviisumin sallimista työmahdollisuuksista.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Sydneyssä. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää University of Sydneystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Sydneyssä ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opiskelijakokemus University of Sydneystä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.