Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
University of New South Walesin moderni kampus - KILROY
Opiskelu University of New South Walesissa - KILROY

Opiskelu University of New South Walesissa

University of New South Wales (UNSW) sijaitsee Sydneyssä, lähellä maailmankuuluja Coogeen ja Bondin rantoja. Vaihdat siis helposti vapaalle, kun travitset taukoa pänttäämisestä! UNSW:lla on laaja opinto-ohjelmien tarjonta, ja sen puolesta puhuu maailmanlaajuisesti tunnustettujen akateemisten meriittien lisäksi tietenkin myös rento australialainen tunnelma ja ihanteellinen ilmasto!

Kysy UNSW:ssa opiskelusta

9 hyvää syytä opiskella University of New South Walesissa

 1. UNSW on yksi Australian johtavista tutkimus- ja opetusyliopistoista. Saat maailmanluokan koulutuksen ja opit alalleen omistautuneilta opettajilta ja professoreilta.
 2. UNSW:n koulutusohjlemien valikoima on laaja: sinulla on yli 900 koulutusohjelmaa valittavanasi.
 3. Yliopisto sijaitsee täydellisellä paikalla Sydneyssä, lähellä liike-elämän keskusta ja kuuluisia Coogeen ja Bondin biitsejä.
 4. Kun 50,000 opiskelijaa tulee 120 maasta, tutustut varmasti ihmisiin, joita et muutoin ehkä edes tapaisi, ja opintojesi päätteeksi sinulla on ystäviä ympäri maailman!
 5. UNSW järjestää monia avoimia tapahtumia: konsertteja, avointen ovien päiviä sekä erilaisia keskustelufoorumeita mm. ympäristönsuojelun, terveydenhuollon sekä politiikan aloilta.
 6. Yliopistokampuksella vallitsee rento ja avoin ilmapiiri. Kampuksella on niin ikään lukuisia mahdollisuuksia olla aktiivinen ja tutustua uusiin ihmisiin: pubeja, kahviloita sekä yli 200 opiskelijaklubia ja kerhoa, joiden puitteissa harrastat vaikka mitä!
 7. Moderni ja turvallinen kampus: opiskelujesi puitteet ovat kunnossa.
 8. UNSW tekee paljon yhteistyötä niin paikallisten kuin kansainvälistenkin tiede- ja yritysyhteisöjen kanssa, mikä tarkoittaa aktiivista tiedon ja tutkimustyön jakamista: UNSW on mukana viemässä tiedettä ja koulutusta eteenpäin maailman muiden huippuyliopistojen ja -tutkimuslaitosten kanssa.
 9. Yliopistolla on huikea kirjasto, jossa on jotakuinkin 2,7 miljoonaa nidettä.

University of New South Walesin ranking-menestys 

UNSW on sekä arvostetun australialaisen yliopistoyhteisön, Group of eightin, että globaalin Universitas 21:n jäsen. Lisäksi yliopisto on rankattu erilaisilla kansallisilla että kansainvälisillä listoilla monipuolisesti eri laatustandardeilla mitattuna:
 • UNSW sai 5/5 tähteä valmistuvien opiskelijoiden työllisyyttä arvioivassa listauksessa: työllistyminen ja aloituspalkka (The Australian Good Universities Guide).
 • Yliopisto, josta on valmistunut Australiassa eniten teknologia-alan yrittäjiä viimeisen 15 vuoden aikana (Crunchbase).
 • UNSW rankattiin sijalle 21, kun mitattiin työnantajien arvostamia yliopistoja palkkaustilanteessa (QS World University Rankings).
Yliopiston akateeminen maine ja panostus niin tieteen tekemiseen kuin opettamiseen tarkoittaa, että UNSW:n opiskelijat ovat valmistuttuaan haluttuja työmarkkinoilla. Opiskelitpa siis mitä tahansa UNSW:n valikoimasta, ja millä tasolla tahansa, on kokemuksesi hyödyllinen tulevaisuuttasi ajatellen.

Milloin lukukausi alkaa?

UNSW:ssä lukuvuosi on jaettu kahteen lukukauteen, jotka alkavat helmikuussa ja heinäkuussa. Suosittelemme, että aloitat haun mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet tehnyt päätöksen hakea opiskelemaan Australiaan ja University of New South Walesiin.

Jos harkitset opiskelua UNSW:ssa, varaa aika opintoneuvontaan. Saat meiltä kaikki tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa. Opintoneuvontamme on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Voit hakea University of New South Walesiin opiskelijaksi suorittamaan:

 • kandidaatin tutkintoa
 • maisterin tutkintoa
 • lukukauden tai kahden verran vaihto-opintoja osana suomalaista korkeakoulututkintoasi

University of New South Wales on yksi Australian johtavista tutkimusyliopistoista. Yliopiston tarjonnassa on laaja valikoima kursseja monelta eri opintoalalta, joten löydät varmasti oman opintopolkusi UNSW:stä. UNSW:ssä on yli 900 tutkinto-ohjelmaa 8 eri tiedekunnassa:

 • Arts & Design
 • Arts & Social Sciences
 • Built Environment
 • Business School
 • Engineering
 • Law
 • Medicine
 • Science

Jos tarvitset apuja kurssien tai ohjelmien tulkinnassa, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Opintoneuvojamme auttavat sinua päätöksenteossa ja sen sopivan vaihtoehdon valinnassa. Saat samalla ohjeet itse hakuun ja kaikkiin käytännön asioihin. Yhteydenotto on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy & saat vastauksia

Opintojen kustannukset

Toisin kuin Suomessa yliopisto-opiskelusta joutuu Australiassa maksamaan lukukausimaksuja. Tavallisesti korkeakouluopintojen hinta on esimerkiksi amerikkalaisia lukukausimaksuja alhaisempi. Itse opintojen lisäksi, toki muuhunkin elämäseen kuluu rahaa – aivan kuten missä tahansa asuessasi.  

UNSW:n lukukausimaksut vaihtelevat opintojesi tason ja alan mukaan. 

Tiesithän, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et siis meille. Tämä tarkoittaa, että opintojesi hinta on aina sama, haitpa sitten meidän avullamme tai muita väyliä pitkin. Meiltä vain saat ilmaista opintoneuvontaa, ohjeet ja tuen hakuprosessiin sekä halutessasi myös kaikki käytännön järjestelyt. Saat meiltä myös tietoa opiskelijaviisumin sallimista töistä sekä muista ulkomaan opintojen rahoitukseen liittyvistä asioista.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Sydneyssä. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisätietoa University of New South Walesista?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Sydneyssä ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Lisäinfoa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.