Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opiskele Macquarie Universityn vehreällä kampuksella - KILROY
Yhdistä surffaus opiskeluun Macquarie Universityssä - KILROY

Opiskelu Macquarie Universityssä

Lähde opiskelemaan aurinkoiseen Sydneyhin, monikulttuuriseen kaupunkiin, jossa yhdistät opiskelijaelämään helposti kaupunkikulttuurin monipuolisen tarjonnan ja leppoisan rantaelämän. Kun opiskelet Macquarie Universityssä, saat korkeatasoista opetusta, arvostetun lisän ansioluetteloosi ja aussiaksentin englantiisi.

Tutustu tarkemmin Macquarie Universityyn ja ota sitten yhteyttä. Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy Macquarie Universitystä

Opintovaihtoehdot Macquarie Universityssä

Macquarie University tarjoilee opiskelijoilleen huippuluokan opetusta lukuisilla aloilla, joten olipa opintoalasi melkeinpä mikä tahansa, voit olla varma, että saat vastinetta opintouurastuksillesi.

Opintokokonaisuuksien osalta vaihtoehtojasi ovat: 

 • Kadidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto
 • Vaihto-opintoja lukukauden tai kaksi
 • Tohtorin tutkinto
 • Sertifikaatti- ja diplomiohjelmia

Erityisesti Macquarien kauppatieteiden, ympäristötieteiden, psykologian ja insinööritieteiden koulutusohjelmat ovat arvostettuja kansainvälisissä vertailuissa. Ja kun Australiassa ollaan, opit luonnollisesti samalla rentoa elämäntyyliä – eikä aussikokemuksesi ole täydellinen ennen kuin olet opetellut myös surffauksen saloja!

Kysy opintovaihtoehdoista

5 hyvää syytä opiskella Macquarie Universityssä

 1. Opiskelijaelämä Sydneyssä ja sen ympäristössä on mahtava kokemus ja täynnä mahdollisuuksia - miten olisi surffia ja grillausta luentojen jälkeen?
 2. Pääkampus North Rydessä on mielettömien vehreiden puistojen keskellä. Kaupunkikampus Sydneyssä on taas liikemaailman keskuksessa Wynyardin kaupunginosassa.
 3. Yli 6,000 ulkomaalaista opiskelijaa tekee Macquarie Universitystä Sydneyn kansainvälisimmän yliopiston. 
 4. Macquarie University tarjoaa ulkomaalaisille opiskelijoille useita apurahoja (ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka haet niitä).
 5. Macquarien puitteet liikunnalle ja harrastamiselle ovat Australian huippuluokkaa. Kampuksilta löytyy uima-altaita, jalkapallo-, tennis- ja squash-kenttä, kuntosali ja paljon muita aktiviteettimahdollisuuksia tasapainottamaan luentosalissa istumista.

Opintoalat Macquarie Universityssä

Macquarie University on moderni yliopisto, joka saa vuosi toisensa jälkeen kiitosta ja kansainvälistä tunnustusta korkeatasoisesta tutkimustyöstä ja opetuksesta. 

Kurssivalikoima on todella laaja, kuten isolta yliopistolta sopii odottaakin. Tässä vain muutamia esimerkkejä, joten sen kuin vain otat yhteyttä, niin etsitään yhdessä se sinulle sopivin ala ja opintokokonaisuus.

 • Accounting
 • Business
 • Climate Change
 • Earth Sciences
 • Ecology
 • Environmental Management
 • Marine Biology
 • Dance
 • Film studies
 • Journalism
 • Media
 • Biology
 • Statistics
 • Physiotherapy
 • Public Health
 • Law
 • Criminology
 • Marketing
 • Engineering & IT

Kysy opintoaloista

Opiskelija-asunnot Macquarie Universityssä

Macquarie-yliopiston kansainvälinen yksikkö avustaa ulkomaalaisia opiskelijoita asuntoasioissa. Suosittelemme, että varaat ensimmäiselle viikolle hotellimajoituksen, jotta sinulla on tukikohta, josta käsin etsiä asuntoa esim. jonkun uuden opiskelijatuttavuuden kanssa, jos haluat asua kampuksen ulkopuolella.

 • Yliopiston omat opiskelija-asunnot
  Kaikki yliopiston omat opiskelija-asunnot sijaitsevat joko kampusalueella tai aivan sen vieressä. Kaikissa yliopistoasuntoloissa asuu myös oma neuvonantaja, joka asuu itse rakennuksessa ja on paikalla ohjeistamassa ja auttamassa käytännön asioissa.  
 • Asunnot yksityisiltä markkinoilta 
  Kampuksen lähistöllä, 10-30 minuutin päässä, on myös useita yksityisiä vuokra-asuntoja, jotka soveltuvat hyvin opiskelija-asunnoiksi. Emme suosittele, että opiskelijat allekirjoittavat vuokrasopimuksia näkemättä asuntoa itse paikan päällä. Tästä syystä suosittelemme, että varaat esim. ensimmäiseksi viikoksi hotellimajoituksen, jotta voit käydä paikan päällä katsastamassa asuntoja ja arvioimassa itse alueen sopivuuden ja etäisyyden kampukselle. 

Macquarie Universityn kampukset

Maqcuarie Universityllä on 2 kampusta. 

 • Maqcuarien kaupunkikampus sijaitsee Sydneyn teknologiayrityksien suosimassa kaupunginosassa 
 • North Ryde -kampus sijaitsee puolestaan n. puolen tunnin matkan päässä Sydneystä huikealla 126 hehtaarin kokoisella viheralueella 

Elämä kampuksilla on tehty sekä helpoksi että mukavaksi opiskelijoille. Macquarie University tarjoaa opiskelijoille neuvontaa niin opintojen, uran kuin terveydenkin osalta. Kampuksilla on vartiointi, joten myös turvallisuus on otettu hyvin huomioon. Näiden lisäksi kampuksella on:

 • Oma juna-asema, josta käsin pääset suoraan kaupungin keskustaan
 • Moderni robotiikkaa hyödyntävä kirjasto
 • Yksityinen opetussairaala, joka tarjoaa lukuisia terveydenhuollon palveluita opiskelijoille ja yliopiston henkilökunnalle 
 • Moderni urheilu- ja uintikeskus, josta uit lämmitetyissä altaissa niin sisä- kuin ulkotiloissakin 
 • Yliopiston omasta palvelukeskuksesta löydät kahviloita, baareja, pankkeja ja eri alojen kauppoja
 • Huippuluokan puitteet niin tieteen kuin taiteidenkin tekemiseen

Haku Macquarie Universityyn

Macquarie Universityssä on käytössä jatkuvan haun järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että voit käytännössä hakea opiskelijaksi, mihin aikaan vuodesta tahansa. Vaikka yliopisto ei aseta haulle tarkkoja määräaikoja, suosittelemme, että aloitat haun ottamalla meihin yhteyttä mahdollisimman pian, kun olet tehnyt päätöksesi hakea ulkomaille opiskelemaan. Macquarie on suosittu yliopisto, joten ole liikkeillä ajoissa. Opiskelupaikan varmistaminen on tietenkin se pääasia, mutta huomaathan, että sinun tulee jättää aikaa myös esim. opiskelijaviisumin hakuun, ja opiskelija-asuntoloihin saattaa olla tarkkoja takarajoja aikataulun osalta. 

Pääsykriteerit perustuvat pitkälti aikaisempaan opintomenestykseesi. Kriteerit vaihtelevat opintoalasta ja opintojen tasosta (kandi vai maisteri) riippuen. Opintomenestyksen lisäksi ulkomaalaisilta opiskelijoilta vaaditaan todistus englanninkielen osaamisesta.  

Kysy sisäänpääsykriteereistä

Jos opiskelu Macquarie Universityssä kuulostaa osuvalta vaihtoehdolta, ota meihin yhteyttä ja varaa aika opintoneuvontaan. Saat vastauksia kysymyksiisi ja tarvittavat ohjeet ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa - maksutta! Opintoneuvonta ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Akateeminen lukuvuosi

Australiassa ja Macquarie Universityssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen, jotka starttaavat helmikuussa ja heinäkuussa. Myös kesäloman aikana (joulu-tammikuussa) järjestetään kursseja, jotta opiskelijat voivat halutessaan jakaa varsinaisen lukuvuoden työtaakkaa. 

Aloita hakuprosessi

Opintojen kustannukset

Lukukausimaksut vaihtelevat jonkin verran riippuen valitsemastasi opintoalasta sekä tietenkin opintojesi kestosta ja tasosta, toisin sanoen siitä, oletko lähdössä opiskelemaan kandidaatin vai maisterin tutkintoa vaiko suorittamaan vaihto-opintoja osana suomalaista tutkintoasi. Tarkat koulutusohjelmakohtaiset lukukausihinnat saat aina opintoneuvojiltamme.
 
Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle etkä meille. Emme siis ole välissä ottamassa lisämaksua; maksat täysin samat lukukausimaksut haitpa sitten meidän avulla tai muita väyliä pitkin.
Monen muun kansainvälisen yliopiston tavoin myös Macquarie University jakaa opiskelijoilleen stipendejä kattamaan lukukausimaksuja ja elinkustannuksia – hyödynnä kaikki rahoitusmahdollisuutesi!
 
Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Sydneyssä. 

Kysy stipendeistä ja apurahoista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa Macquarie Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Sydneyssä ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opiskelijakertomuksia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.