Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhtyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä vastauksia joihinkin yksityiskohtiin tai haluat keskustella vaihtoehdoista opintoneuvojan kanssa? Ota yhteyttä, niin saat apuja sopivan yliopiston ja opintoalan valintaan sekä neuvot itse hakuprosessiin, viisumihakuun ja muihin käytännön järjestelyihin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
 • {{officeOption}}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat

Opiskelu RMIT Universityssä

Jos haaveilet Australiassa opiskelusta, Melbourne ja Royal Melbourne Institute of Technology, tuttavallisemmin RMIT, tarjoaa täydellisen toteutusmahdollisuuden haaveillesi. RMIT on Australian isoin korkeakoulu, mikä tarkoittaa laajaakin laajempaa opintoala- ja kurssitarjontaa sekä lukemattomia mahdollisuuksia kansainvälisten suhteiden luomiseen.

RMIT on erittäin kansainvälinen yliopisto ja se saa toistuvasti kiitosta niin opiskelijoilta kuin työmarkkinoiltakin käytännönläheisistä opetusmetodeistaan. Yliopistossa keskitytään ratkaisukeskeisiin lähestymistapoihin niin opetuksessa kuin tutkimustyössäkin. RMIT:ssä opiskelijoista koulutetaan ammattilaisia nopeasti muuttuvaan maailmaan ja työelämän todellisiin tarpeisiin.

7 hyvää syytä opiskella RMIT:ssä

 1. RMIT tekee aktiivisesti yhteistyötä eri toimialojen ja paikallisyhteisöjen kanssa, mikä auttaa opiskelijoita valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla tulevaan työelämään.
 2. Ulkomaalaisena opiskelijana sinulla on jopa 500 eri koulutusohjelmaa valittavanasi.
 3. RMIT sijaitsee Melbournessa, joka on yksi maailman parhaista kaupungeista asua ja viettää aktiivista ja turvallista elämää.
 4. RMIT:n läsnäololla on suuri merkitys Melbournen kaupungille: kansainväliset opiskelijat ja yliopiston dynaaminen illmapiiri näkyy, tuntuu ja kuuluu koko kaupungissa, joten Melbourne todella on täydellinen opiskelijakaupunki.
 5. Opiskelijana RMIT:ssä sinulla on yli 100 erilaista yhteisöä, kerhoa ja seuraa, joiden joukosta valita omat uudet, tai elvyttää vanhat unohdetut, harrastukset.
 6. RMIT tarjoaa opiskelijoilleen ilmaista tukea opintoihin: kuinka kehittää kirjoitustaitojasi, kuinka siirtää ajatukset vakuuttavasti paperille, kuinka kehittää esiintymistaitojasi sekä kuinka oppia paremmaksi oppijaksi eri opiskelutekniikoita käyttäen. 
 7. RMIT:ssä sinua opettavat alansa huiput: moni opettajista on kukin aloillaan kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja tutkijoita ja alan kehittäjiä.

RMIT:n akateeminen maine

RMIT on arvostettu yliopisto, jolla on hyvä maine niin Australiassa kuin kansainvälisestikin. Erityisesti yliopisto saa kiitosta käytännönläheisestä otteesta koulutukseen. Maineen lisäksi RMIT on vuosien saatossa saanut myös lukuisia palkintoja ja huippusijoituksia erilaisilla kansainvälisillä ranking-listoilla.

 • Sija 32 alle 50-vuotiaden yliopistojen maailmanlaajuisessa vertailussa (QS World University Rankings)
 • Sija 12 maailman yliopistojen joukossa, kun arviointikriteerinä oli tarjonta kansainvälisille opiskelijolle  (QS World University Rankings)
 • Täydet 5 tähteä koulutuksen tasosta, työllistymisasteesta, opetuksen tasosta, kansainvälisyydestä sekä opetuksen, asumisen, opiskelijoiden hyvinvoinnin ja vapaa-ajan puitteiden infrastruktuurista (QS Stars rating)

Akateeminen vuosikalenteri

RMIT:ssä opintovuosi on jaettu kahteen jotakuinkin samanmittaiseen lukukauteen. Lukuvuosi alkaa helmikuussa ja vuoden toinen lukukausi starttaa heinäkuussa.

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

RMIT:n koulutusohjelmien tarjotin on enemmän kuin kattava, joten löydät varmasti juuri sinulle osuvan opintokokonaisuuden, jonka puitteissa kehittää taitojasi ja karruttaa tietojasi. 

Jo ulkomailla opiskelu itsessään tuo eteesi lukuisia oppimistilanteita päivittäin. Ulkomailla opiskelu ja eläminen opettaa nauramaan itselle ja omille ennakkoluuloille. Itsensä haastaminen, uusien tapojen ja toimintamallien omaksuminen ja epävarmuuden sietäminen ovat kaikki loistavia oppeja niin tulevaisuuden työuraa kuin elämääkin silmällä pitäen.
Tämän kaiken päälle, ja tietenkin aussi-englannin lisäksi, RMIT tarjoaa mahdollisuuden opiskella
 • kandidaatin tutkinnon
 • maisterin tutkinnon
 • lukukauden tai kaksi kursseja vaihto-opiskelijana. 
RMIT:ssä ei ole erillistä kurssilistaa ainoastaan vaihto-opiskelijoille, joten jos olet suunnittelemassa vaihtoa Melbourneen ja RMIT:hen, opintojesi rajoitteena ei ole ainakaan kurssivalikoima. Itse asiassa vaihto-opiskelijoille on muiden kurssien lisäksi omia kursseja, joissa tutustutaan australialaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan, eli vaihto-opiskelijana kurssivalikoimasi on paikallisia opiskelijoita laajempi.


RMIT:n yliopistossa oppiaineet on jaettu kolmeen isoon osakokonaisuuteen: Business, Design & Social Context ja Science, Engineering & Health. Näiden tiedekuntien puitteissa voit valita opintosi mm. seuraavilta aloilta:

 • arkkitehtuuri ja rakennustekniikka
 • mainonta
 • taide & design
 • kauppatieteet
 • viestintä
 • valtiotieteet
 • tietotekniikka
 • insinööritieteet
 • ympäristötiede
 • lääketiede


Kaiken kaikkiaan koulutusohjelmia on lähes 500, joten valinnanvaraa riittää. Selaa tarkemmin opintotarjontaa RMIT:n omilta sivuilta. Jos et löydä etsimääsi, tai tarvitset apua esim. suomalaisten vastaavuuksien hahmottamisessa, ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja kysy apua.

Opintojen kustannukset

Opintojen hinta ulkomailla koostuu lukukausimaksujen lisäksi luonnollisesti myös asumisen ja elämisen muista kustannuksista. Todennäköisesti haluat nauttia opiskelijaelämästäsi mahdollisimman monipuolisesti ja mahdollisesti myös matkustella ympäri Australiaa. Opiskelujen budjetoinnissa on tärkeää olla realistinen, mutta samalla ei ole mitään aihetta turhaan paniikkiin ja voivotteluun. Ota selvää asioista: työllistymismahdollisuudet, KELAn tuet, apurahat ja yliopiston omat stipendit. Kaikesta näistä saat infoa ottamalla yhteyttä opintoneuvojiimme.

RMIT:n lukukausihinnat ovat varsin kilpailukykyiset muihin australialaisiin yliopistoihin verrattuna. Hinnat vaihtelevat hieman valitsemasi opintoalan ja koulutusohjelman mukaan.

HUOM. Maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, eli opintojesi hinta on aivan sama, haitpa sitten meidän avullamme tai muita väyliä pitkin.

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus
alt

Lisäinfoa RMIT Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Melbournessa ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!