Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
RMIT Universityn kampus on Melbournen keskustassa - KILROY
Melbournen RMIT University on maineikas yliopisto - KILROY

Opiskelu RMIT Universityssä

Jos haaveilet Australiassa opiskelusta, Melbourne ja Royal Melbourne Institute of Technology, tuttavallisemmin RMIT, on täydellinen valinta. Melbourne on upea opiskelijakaupunki täynnä aktiviteettimahdollisuuksia ja kulttuuria. Hiekkarannallekaan ei ole pitkä matka ja yöelämä on juuri sopivan vilkasta opiskelijarientoihin!

RMIT on Australian isoin korkeakoulu, mikä tarkoittaa laajaakin laajempaa opintoala- ja kurssitarjontaa sekä lukemattomia mahdollisuuksia kansainvälisten suhteiden luomiseen. RMIT on erityisesti tunnettu taidealan ja kauppatieteiden opinnoista.

Kysy RMIT:stä

RMIT on erittäin kansainvälinen yliopisto ja se saa toistuvasti kiitosta niin opiskelijoilta kuin työmarkkinoiltakin käytännönläheisistä opetusmetodeistaan. Yliopistossa keskitytään ratkaisukeskeisiin lähestymistapoihin niin opetuksessa kuin tutkimustyössäkin. RMIT:ssä opiskelijoista koulutetaan ammattilaisia nopeasti muuttuvaan maailmaan ja työelämän todellisiin tarpeisiin.
Jo ulkomailla opiskelu itsessään tuo eteesi lukuisia oppimistilanteita päivittäin. Ulkomailla opiskelu ja eläminen opettaa nauramaan itselle ja omille ennakkoluuloille. Itsensä haastaminen, uusien tapojen ja toimintamallien omaksuminen ja epävarmuuden sietäminen ovat kaikki loistavia oppeja niin tulevaisuuden työuraa kuin elämääkin silmällä pitäen.
Tämän kaiken päälle, ja tietenkin aussi-englannin lisäksi, RMIT tarjoaa mahdollisuuden seuraaviin opintokokonaisuuksiin:

 

 • kandidaatin tutkinto
 • maisterin tutkinto
 • lukukausi tai kaksi kursseja vaihto-opiskelijana
 • tohtorin tutkinto
 • erilaisia lyhyempiä diplomi- ja sertifikaattiohjelmia.

7 hyvää syytä opiskella RMIT:ssä

 1. RMIT tekee aktiivisesti yhteistyötä eri toimialojen ja paikallisyhteisöjen kanssa, mikä auttaa opiskelijoita valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla tulevaan työelämään. Yli puolet yliopiston tutkinto-ohjelmista pitää sisällään työharjoittelujakson, mikä tarkoittaa sinulle ainutlaatuista tilaisuutta testata tietoja ja taitojasi aidossa työympäristössä ja kartuttaa arvokasta työkokemusta Australiasta.

 2. Sinulla on jopa 500 eri koulutusohjelmaa valittavanasi.

 3. RMIT sijaitsee Melbournessa, joka on yksi maailman parhaista kaupungeista asua ja viettää aktiivista ja turvallista elämää.

 4. RMIT:n kansainväliset opiskelijat ja yliopiston dynaaminen illmapiiri näkyy, tuntuu ja kuuluu koko kaupungissa. Olet kävelyetäisyydellä lukuisista ravintoloitsa, kahviloista, liikuntakeskuksista, kaupoista, taidegallerioista ja puistoista – Melbourne todella on täydellinen opiskelijakaupunki!

 5. Opiskelijana RMIT:ssä sinulla on yli 100 erilaista yhteisöä, kerhoa ja seuraa, joiden joukosta valita omat uudet, tai elvyttää vanhat unohdetut, harrastukset.

 6. RMIT tarjoaa opiskelijoilleen ilmaista tukea opintoihin: kuinka kehittää kirjoitustaitojasi, kuinka siirtää ajatukset vakuuttavasti paperille, kuinka kehittää esiintymistaitojasi sekä kuinka oppia paremmaksi oppijaksi eri opiskelutekniikoita käyttäen. 

 7. RMIT:ssä sinua opettavat alansa huiput: moni opettajista on kukin aloillaan kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja tutkijoita ja alan kehittäjiä.

Kysy RMIT:ssä opiskelusta

Mitä RMIT:ssä voi opiskella?

RMIT:n koulutusohjelmien tarjotin on enemmän kuin kattava, joten löydät varmasti juuri sinulle osuvan opintokokonaisuuden, jonka puitteissa kehittää taitojasi ja karruttaa tietojasi. 

RMIT:ssä ei ole erillistä kurssilistaa ainoastaan vaihto-opiskelijoille, joten jos olet suunnittelemassa vaihtoa Melbourneen ja RMIT:hen, opintojesi rajoitteena ei ole ainakaan kurssivalikoima. Itse asiassa vaihto-opiskelijoille on muiden kurssien lisäksi omia kursseja, joissa tutustutaan australialaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan, eli vaihto-opiskelijana kurssivalikoimasi on paikallisia opiskelijoita laajempi.

RMIT:n yliopistossa oppiaineet on jaettu kolmeen isoon osakokonaisuuteen: Business, Design & Social Context ja Science, Engineering & Health. Näiden tiedekuntien puitteissa voit valita opintosi mm. seuraavilta aloilta:

 • Taide: valokuvaus, graafinen suunnittelu
 • Biolääketiede: laboratoriolääketiede, farmasia
 • Rakennustoimi: maisema-artkkitehtuuri, kaupunkisuunnittelu, ympäristösuunnittelu
 • Kauppatieteet: laskentatoimi, kansainvälinen kauppa, liiketaloustiede, yrittäjyys, johtajuus, markkinointi
 • Viestintä: mainonta, viestintä ja kirjoittaminen, musiikki ja audiovisuaalinen viestintä, media 
 • Yhteiskuntatieteet: psykologia, kansainvälinen politiikka, yhteiskuntapolitiikka, sosiaalityö
 • Design: animaatio, teollinen muotoilu, graafinen muotoilu
 • Opettajakoulutus: liikuntapedagogiikka, varhaiskasvatus
 • Muoti: muotiteollisuus ja tekstiilisuunnittelu
 • Pelisuunnittelu: animaatio, pelit ja interaktiivinen media
 • Lääketiede: sairaanhoito, psykologia, urheilulääketiede
 • Tietotekniikka: tietojärjestelmäteknologia, tietojenkäsittelytiede, informaatioteknologia
 • Oikeustiede: hallinto-oikeus
 • Luonnontieteet: ympäristötiede, nanoteknologia, matematiikka ja tilastotiede

Kaiken kaikkiaan koulutusohjelmia on lähes 500, joten valinnanvaraa riittää. Huomaathan, että yli puolet ohjelmista pitää sisällään myös työharjoittelujakson, jossa saat käytännön harjoitista, mutta myös arvokkaan merkinnän ansioluetteloosi. Ulkomaalaiset opiskelijat voivat lisäksi tehdä töitä Australiassa osa-aikaisesti opintojensa ohessa (40 tuntia / 2 viikkoa) sekä täysipäiväisesti loma-aikoina.

"Välivuosi" RMIT:ssä

RMIT:ssä on mahdollista opiskella ns. vaihto-opiskelijana, vaikka et olisikaan vielä aloittanut korkeakouluopintojasi Suomessa. Tämä on loistava vaihtoehto sinulle, joka olet valmistunut lukiosta ja haluat lähteä maailmalle tuulettumaan ennen seuraavien opintojesi aloittamista Suomessa tai ulkomailla. RMIT:n "välivuoden" puitteissa opiskelet ja reissaat Australiassa: hanki opintopisteitä jo hieman etukenossa tai testaa itseäsi kiinnostaa alaa ennen kuin sitoudut koko tutkintoon samalla kun nautit Melbournen huikeasta opiskelijaelämästä ja kulttuuritarjonnasta.

Vaihtoehtonasi on esimerkiksi lukukauden verran opintoja seuraavissa koulutusohjelmissa:

 • Global Studies
 • Social Change
 • Sustainability & Urban Planning
 • Legal and Justice Studies
 • Science
 • Business

Kysy opintovaihtoehdoista

RMIT Universityn kampus

RMIT Universityn pääkampus sijaitsee aivan Melbournen keskustassa. Yliopiston kaksi muuta kampusta sijaitsevat keskustan ulkopuolella, Melbournen pohjoisosassa, Bundooran ja Brunswickin esikaupunkiosissa. Bundooran ja Brunswickin kampuksille kuljet kätevästu ratikalla. 

RMIT:n kaupunkikampus on keskeinen osa Melbournen kaupunkikuvaa ja tunnelmaa. Yliopiston keskeinen sijainti antaa koko kaupungille dynaamisen, kansainvälisen tunnelman ja kokoaa kaikki mahdolliset palvelut lähistölle. Kampus tarjoaa opiskelijoilleen mitä erilaisimpia kerhoja ja klubeja, joissa harrastaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Kampuksen tarjontaan kuuluu myös opastettuja kaupunkikierroksia, elokuvailtoja, musiikkitapahtumia, liikuntamahdollisuuksia ja paljon muuta. 

Ja koska kyseessä on kaupunkikampus on koko kaupungin ruoka- ja kulttuuritarjonta lähettyvilläsi: kahviloita, ravintoloita ja tietenkin myös kuuluisa Queen Victoria Market.

Näiden kolmen kampuksen lisäksi, RMIT:llä on lisäksi vielä 2 erilliskampusta:

 • Point Cook - Liikennelentäjän koulutusohjelmat (n. 20 km Melbournen keskustasta)
 • Kansainväliset kampukset Vietnamissa (RMIT Vietnam) - vaihto-opinnot osana RMIT:ssä (Melbournessa) suoritettavaa tutkintoa mahdollisia

Asuminen Melbournessa

Asunnon järjestäminen voi alkuun vaikuttaa haasteelliselta, kun kyseessä on uusi maa ja uudet käytännöt, mutta Melbourne on itse asiassa varsin helppo kaupunki opiskelija-asuntoja ajatellen. Suosittelemme, että saavut paikan päälle paria viikkoa ennen lulukauden alkua, jotta ehdit tutustua hieman eri alueisiin. Jos vuokraat yksityisiltä markkinoilta, älä lähetä maksua ennen kuin olet itse nähnyt asunnon.

Yliopisto tekee yhteistyötä RMIT Villagen kanssa. Kyseessä on vanhaan hotelliin kunnostetuista opiskelija-asunnoista, mikä tarkoittaa, että monissa asunnoissa on oma parveke ja sisäpihalta löytyy uima-allas. RMIT Village sijaitsee 5-10 minuutin kävelymatkan päässä monista pääkampuksen keskeisistä kampusrakennuksista. RMIT Village on hyvä asuntovaihtoehto myös jos luentosi järjestetään 2 muulla kampuksella: Brunswick on vain 5 ja Bundoorakin 18 kilometrin päässä Melbournen keskustasta ja RMIT Villagesta.

RMIT:llä on myös oma yksikkö, joka opastaa opiskelijoita asuntoasioissa. Yliopisto tarjoaa apua järjestelyissä ja antaa lisäinfoa mm. seuraavista vaihtoehdoista:

 • Opiskelija-asumista kampusalueella, jaetuissa asunnoissa
 • Majoitus Opiskelijahostellissa: oma makuuhuone, jaettu kylpyhuone, keittiö ja olohuone
 • Jaettu vuokra-asunto muiden opiskelijoiden kanssa: oma makuuhuone, jaettu kylpyhuone, keittiö ja olohuone
 • Perhemajoitus: majoitus paikallisen perheen kotona

Kysy asumisesta

Hakeminen RMIT Universityyn

RMIT:ssä opintovuosi on jaettu kahteen jotakuinkin samanmittaiseen lukukauteen. Lukuvuosi alkaa helmikuussa (päättyy kesäkuussa) ja vuoden toinen lukukausi starttaa heinäkuussa (päättyy marraskuussa).

RMIT:ssä on käytössä jatkuvan haun käytäntö. Tämä tarkoittaa, että voit hakea opiskelupaikkaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Suosittelemme kuitenkin, että haet mahdollisimman nopeasti päätöksesi tehtyäsi, sillä vaikka opiskelupaikkaa varten ei ole takarajoja, voi opiskelija-asuntoihin olla, ja sinun tulee ehtiä hoitaa myös esim. viisumiasiat kuntoon. 

Saadaksesi opiskelupaikan RMIT:stä sinulta vaaditaan vähintään keskitason opintomenestystä aiemmista opinnoistasi.  Sisäänpääsykriteerinä on myös riittävä kielitaito. Lue lisää kielivaatimuksista täältä.

 


Jos opiskelu RMIT:ssä kuulostaa houkuttelevalta, varaa aika opintoneuvontaan ja kysy kaikki Australiassa opiskeluun liittyvät kysymyksesi. Opastamme sinut eteenpäin maailmalle. Opintoneuvonta on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

RMIT:n akateeminen maine

RMIT on arvostettu yliopisto, jolla on hyvä maine niin Australiassa kuin kansainvälisestikin. Erityisesti yliopisto saa kiitosta käytännönläheisestä otteesta koulutukseen. Maineen lisäksi RMIT on vuosien saatossa saanut myös lukuisia palkintoja ja huippusijoituksia erilaisilla kansainvälisillä ranking-listoilla.

 • Sija 32 alle 50-vuotiaden yliopistojen maailmanlaajuisessa vertailussa (QS World University Rankings)
 • Sija 12 maailman yliopistojen joukossa, kun arviointikriteerinä oli tarjonta kansainvälisille opiskelijolle  (QS World University Rankings)
 • Täydet 5 tähteä koulutuksen tasosta, työllistymisasteesta, opetuksen tasosta, kansainvälisyydestä sekä opetuksen, asumisen, opiskelijoiden hyvinvoinnin ja vapaa-ajan puitteiden infrastruktuurista (QS Stars rating)

Kysy RMIT:stä

Opintojen kustannukset

Opintojen hinta ulkomailla koostuu lukukausimaksujen lisäksi luonnollisesti myös asumisen ja elämisen muista kustannuksista. Todennäköisesti haluat nauttia opiskelijaelämästäsi mahdollisimman monipuolisesti ja mahdollisesti myös matkustella ympäri Australiaa. Opiskelujen budjetoinnissa on tärkeää olla realistinen, mutta samalla ei ole mitään aihetta turhaan paniikkiin ja voivotteluun. Ota selvää asioista: työllistymismahdollisuudet, KELAn tuet, apurahat ja yliopiston omat stipendit. Kaikesta näistä saat infoa ottamalla yhteyttä meihin.

RMIT:n lukukausihinnat ovat varsin kilpailukykyiset muihin australialaisiin yliopistoihin verrattuna. Hinnat vaihtelevat hieman valitsemasi opintoalan ja koulutusohjelman mukaan.

Tiesithän, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, eli opintojesi hinta on aivan sama, haitpa sitten meidän avullamme tai muita väyliä pitkin.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Brisbanessa. 

Kysy opintojen kustannuksista RMIT:ssä

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Lisäinfoa RMIT Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Melbournessa ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Lisätietoa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.