Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opiskelu Monash Universityssä - KILROY
Opiskelu Monash Universityssä - KILROY

Opiskelu Monash Universityssä

Monash University on Australian suurin ja kansainvälisin yliopisto. Yliopistolla on 5 kampusta ympäri Melbournea, joka on muuten äänestetty useina vuosina maailman parhaaksi opiskelijakaupungiksi. Monash Universityssä opiskelet aidosti kansainvälisessä ympäristössä ja ilmapiirissä. Australian suurimman yliopiston kurssitarjonta on niin ikään suuri, joten Monashissa voit opiskella jotakuinkin mitä tahansa. 

Kysy Monash Universitystä

Miksi opiskella Monash Universityssä?

Monash on tunnettu erityisesti kansainvälisestä ilmapiiristään: yli 100 maasta tulevat opiskelijat tuovat kukin kampuksille oman vivahteensa ja tekevät oppimisesta monipuolista, kun kukin peilaa asioita omista lähtökohdistaan. 

Yliopistossa panostetaan opiskelijoiden valmiuteen siirtyä opintojen jälkeen työelämään. Monash Universityn opiskelijana yhdistät luento-opetukseen harjoittelujaksoja, työssä oppimista sekä vapaaehtoisprojekteja, mikä tekee sinusta hyvän kandidaatin, kun on aika hakea työpaikkoja.

Opinto-ohjelman ulkopuolisia oppimismahdollisuuksia tulee vastaan kaikkialla: Melbourne on täynnä taidetta, kahviloita ja piilotettuja helmiä. Ota opiksesi paikallisesta tavasta istuskella kahvilassa tunteja sekä ennakkoluulottomasta asenteesta kokeilla uusia ruokia ja tutustua uusiin ihmisiin.

Akateeminen maine

Monash Universityn korkeatasoinen koulutus ja tutkimustyö on tunnustettu kansainvälisissä yliopistoja arvioivissa listauksissa. Monash on Australian eliittiyliopistojen liittouman, Group of Eight, jäsen. Jäsenyys kertoo yliopiston tutkimuksen ja opetuksen korkeasta tasosta ja opetuksen ajankohtaisuudesta.
 
Monashin kauppakorkeakoululla on kolminkertainen akkreditointi. Tämä tarkoittaa, että kolme suurinta ja vaikutusvaltaisinta kauppakorkeakouluja arvioivaa järjestöä, EQUIS, AASCB ja AMBA ovat antaneet tunnustuksen pätevyydestä. Tämä kertoo korkeasta tasosta, sillä maailmanlaajuisesti alle 1% maailman kauppatieteiden opintoja tarjoavista korkeakouluista on saanut vastaavan kolminkertaisen akkreditoinnin. 

Million lukuvuosi alkaa?

Monash Universityssä akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen. Ensimmäinen lukukausi starttaa helmikuussa ja toinen heinäkuussa.

Nippelitietoa Monash Universitystä

  • Monash on Australian suurin yliopisto: 63,000 opiskelijaa, joista 22,000 on kansainvälisiä opiskelijoita.
  • Clayton, yliopiston pääkampus, on niin iso, että sillä on oma postinumeronsa!
  • Monash University on nimetty Sir John Monashin mukaan, jonka kasvot komistavat myös Australian 100 dollarin seteliä.
  • Yliopistolla on oma tuulitunneli, jota käyttävät pääasiallisesti insinööriopiskelijat omissa testeissään.
  • Monashissa on yli 140 erilaista kerhoa ja yhteisöä sekä 40 eri urheiluklubia – opiskelijoilta ei lopu tekeminen ja vaihtoehdot kesken!


Jos haaveilet opiskelusta Monash Universityssä, valitse kalenteristasi sopiva hetki tulevaisuutesi suunnittelulle ja varaa sitten aika opintoneuvontaan. Saat meiltä tarvittavat tiedot ja neuvot ulkomaan opintoihin liittyvissä asioissa - maksutta! Opintoneuvonta ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

  • Vaihto-opinnot: Vaihto-opiskelijana valittavanasi on kursseja 10 eri tiedekunnasta. Voit keskittyä yhteen alaan tai valita kursseja monipuolisesti eri aloilta. 
  • Kandidaatin tutkinto: Niin sanottujen tavallisten kanditutkintojen - kuten kauppatieteiden kandidaatti - lisäksi Monash on erinomainen korkeakoulu opiskella jotakin hieman erikoisempaa, kuten vaikkapa avaruustekniikan kandidaatti.
  • Maisterin tutkinto: Monash Universityn maisterin tutkintovaihtoehdot mahdollistavat erikoistumisen melkeinpä alalta kuin alalta. Halusitpa sitten opiskella kirjanpitoa, viestintää, luovaa kirjoittamista tai jotakin ihan muuta.

Monash Universityn kattavan opintotarjonnan akateemisesti arvostetuimmat ja suosituimmat alat ovat kauppatieteet, taloustieteet ja insinööritieteet. Näiden lisäksi voit valita esimerkiksi arkkitehtuuria, tuotemuotoilua, avaruustekniikkaa ja liikuntatieteitä. Opintoaloja on vaikka kuinka, joten tutustu tarjontaan rauhassa – löydät varmasti itseäsi innostavan kokonaisuuden!

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Kun mietit ulkomailla opiskelujen kustannuksia, muista että eläminen, asuminen ja matkustelu maksaa myös Suomessa. Toki ulkomaalaisten korkeakoulujen lukukausimaksut ovat ns. ylimääräinen kuluerä opiskelijabudjettiin, mutta vastaavasti ulkomailla opiskelusta sinulle jää käteen paljon enemmän kuin Suomessa opiskelusta. 

Kuten muuallakin myös Monash Universityssä lukukausimaksut vaihtelevat koulutusohjelman tason (kandi, maisteri, tohtori) ja valitsemasi opintoalan mukaan. Huomaathan kuitenkin, että yliopistolle maksamasi lukukausimaksut ovat täysin samat haetpa sitten meidän avustuksella tai muita väyliä pitkin.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Melbournessa. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Monash Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Melbournessa ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Opintokokemus Monash Universitystä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.