Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
griffith universityssä tutustut ihmisiin eri puolilta maailmaa
Opiskelu Griffith Universityssä, Australiassa - KILROY

Opiskelu Griffith Universityssä

Griffith University on innovatiivinen ja inspiroiva, korkeatasoinen ja monialainen yliopisto, jonne virtaa opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Griffithin viisi kampusaluetta levittäytyvät Brisbanen ja Gold Coastin välille, eli Griffithissä suoritat opintoja tavoitteellisesti, mutta rennossa ympäristössä.

Kysy Griffith Universitystä

Subtrooppinen ilmasto ja maailmanluokan koulutus 

Subtrooppinen ilmasto, ainutlaatuinen luonto ja dynaaminen kaupunkikulttuuri, maailmanluokan koulutus ja uraauurtavaa tutkimusta – tätä kaikkea voit odottaa Griffith Universityn opiskelukokemukseltasi. Gold Coast ja Brisbane ovat täydellisiä aktiiviseen ja ikimuistoiseen opiskelijaelämään: hyvin järjestetyt koulutuspalvelut, kulttuurien monipuolinen ja toimiva sekamelska niin kampuksilla kuin kaupungillakin, uudet ystävät ja uudet elämänkokemukset.

Griffith University tunnetaan pyrkimyksistään kehittää jatkuvasti koulutusohjelmiaan ja toimintaansa vastaamaan niin opiskelijoiden, ammattialojen, elinkeinoelämän kuin paikallisyhteisöjenkin muuttuviin tarpeisiin. Yliopisto tekee tiivistä yhteistyötä yritysmaailman, julkishallinnon ja kansalaisjärjestöjen kanssa tukeakseen Australian, ja muun maailman, sosiaalista, tieteellistä, teknologista, taiteellista ja taloudellista kehitystä.

Heti yliopiston alkumetreiltä asti Griffith on kantanut erityistä ympäristövastuuta: Griffith oli Australian ensimmäinen yliopisto, jossa pystyi opiskelemaan ympäristötieteiden tutkinnon. Griffithissä yliopistomaailman teoriat ja hypoteesit todella kohtaa käytännön ja todellisuuden.
Opiskelijana Griffithissä olet osa n. 9,000 kansainvälisen opiskelijan joukkoa. Kansainvälisesti arvostettu yliopisto – ja luonnollisesti myös tutkinto – ei houkuttele ainoastaan opiskelijoita ympäri maailman mutta myös vierailevia luennoitsijoita ja tutkijoita alojensa huipulta. Griffithin käytävillä, luentosaleissa ja työhuoneissa vallitsee siis inspiroiva ja dynaaminen ilmapiiri. 

5 syytä opiskella Griffith Universityssä

Griffithin puolesta puhuu monikin seikka, mutta tässä top 5:

 1. Griffith Mates – aktiivinen, hauskanpidon perinteitä vaaliva ja avulias, paikallisista ja kansainvälisistä opiskelijoista koottu ryhmä – toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi ja auttaa alkuun pääsyssä. Yliopistossa on myös yli 120 kerhoa ja klubia, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi vapaa-ajan viettoon. 
 2. Yhdessä opetuksen käytännönläheinen ote, integroidut opinto- ja harjoittelujaksot, huipputason opettajat ja tutkijat sekä Career mentoring Programs tekevät opiskelijoista valmistuttuaan erityisen työllistettäviä. Omien työllistymismahdollisuuksien parantaminen on varsin huomattava etu! 
 3. Griffithin kampukset sijaitsevat unelmapaikoilla Australian itärannikolla, mikä tekee opiskelusta mielekästä: aurinko ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet antavat lisäulottuvuuden opiskelulle.
 4. Griffithissä tehdään maailmanluokan tiedettä. Griffithissä työskentelee mm. seuraavien alojen huiput: Water science, Drug discovery and infectious diseases, Asian politics, security and development sekä Climate change adaptation.
 5. Tieteen lisäksi Griffith Universityssä arvostetaan urheilua, ja se onkin yksi Australian johtavista urheiluyliopistoista, mikä takaa huippuluokan puitteet myös harrastelijoille.

Griffith Universityn saavutukset, tutkimustyö & listasijoitukset 

 • Griffith University ylpeilee – eikä syyttä – korkeatasoisesta ja vahvasti eteenpäin pyrkivästä tutkimustyöstään. Yksi osuva osoitus tästä innovatiivisesta ajattelusta on yliopiston uraauurtava tutkimus maailman ensimmäisen malaria-rokotteen kehittämiseksi. Opiskelijana pääset tähän samaiseen innostavaan ilmapiiriin alojensa huippujen opetettavaksi.
 • Griffith University on yksi Australian kuudesta innovaatioyliopistosta, Innovative Research Universities, joka pyrkii edistämään teknologian, tutkimustyön ja käytännön toimintatapojen välistä yhteistyötä.
 • Griffith University sijoittui maailman parhaiden yliopistojen joukkoon kaiken kaikkiaan 28 eri opintoalalla QS Stars -listauksessa, jossa yliopistoja rankattiin oppiaineiden mukaan.
 • Griffith University on rankattu maailman 300 parhaimman yliopiston joukkoon Times Higher Educationin listauksessa. 
 • Griffith Business School on AACSB-akkreditoitu.

Asumisjärjestelyt

Asuminen kampuksella on mahdollista kolmella yliopiston viidestä kampuksesta: Gold Coastissa, Nathanissa ja Mt Gravattissa. Jos valitset tämän vaihtoehdon, asut kävelyetäisyydellä kampukselta ja pääset nopeasti tutustumaan niin kansainvälisiin kuin australialaisiinkin opiskelijoihin.

Kampuksen ulkopuolella asuminen tarjoaa puolestaan parhaassa tapauksessa enemmän valinnanvaraa ja saattaa olla myös edullisempi vaihtoehto kuin kampuksella asuminen.

Opiskelijajärjestöt, kansainväliset opintoneuvojat ja yliopiston asuntoneuvonta auttavat sopivan asunnon löytämisessä. Gold Coastin kampus tarjoaa myös "mini-van" -palvelun orientaatioviikon aikana, jolloin he kuljettavat opiskelijoita katsomaan vapaita vuokra-asuntoja - pyydä siis apua ja ole aktiviinen ja oma-aloitteinen asunnon hakemisessa!

Mikäli viihdyt hyvin perheessä, voit myös valita home-stay -vaihtoehdon. Näin pääset todella tutustumaan aitoon aussielämään ja paikallisten arkeen. Home-stay on toki hyvin erilainen kokemus verrattuna muiden opiskelijoiden kanssa asumiseen ja sinun pitää myös olla valmis noudattamaan oman perheesi sääntöjä.

Griffith Universityn akateeminen kalenteri

Griffithin akateeminen vuosi on jaettu kolmeen lukukauteen:

 • Lukukausi 1: helmikuu–kesäkuu
 • Lukukausi 2: heinäkuu–lokakuu
 • Lukukausi 3: lokakuu–helmikuu

Huomaathan, että riippumatta siitä, onko suunnitelmissasi haku kevät- vai syyslukukaudelle, vaihto- tai tutkinto-opiskelijaksi, suosittelemme hakuprosessin aloittamista niin pian kuin mahdollista.


Jos kiinnostuit opiskelusta Griffith Universityssä tai sinulla on muuta kysyttävää ulkomaan opinnoista, ota rohkeasti yhteyttä. Varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan yhdessä vaihtoehtojasi. Opintoneuvonta ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Opintovaihtoehdot

Griffith Universityn opintomahdollisuudet ovat monipuoliset:
 • Kandidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto
 • Lukukausi tai kaksi vaihto-opintoina
 • Diplomi- ja sertifikaattitutkinto (tavallisesti vuoden kestävä tutkinto)
 • Griffith Universityssä voit valita neljän laaja-alaisen tiedekunnan - Health, Griffith Business School, Arts, Education and Law ja Science - sekä yli 300 koulutusohjelmasta. 

Lisäksi Griffith Universityssä on tarjolla erilaisia, 1–2 vuoden mittaisia, diplomi- ja sertifikaattitutkintoja, joilla täydennät muita opintojasi ja pätevöidyt entisestään valitsemallasi alalla. Varsinaisten akateemisten ohjelmien lisäksi voit Griffithin opintojesi aikana hyödyntää myös yliopiston tarjoamia työharjoittelu- ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia. 

Kysy opintovaihtoehdoista

Opintojen kustannukset

Mitä tulee lukukausimaksuihin ja muihin opintoihin liittyviin kustannuksiin, loppusummaan vaikuttaa tietenkin valitsemasi opinto- ja asuntovaihtoehto. Ohjelmahinnat saattavat vaihdella suurestikin eri opintoalojen ja tutkintojen välillä, joten ota yhteyttä, niin saat tarkat, itseäsi koskevat tiedot. Kerromme samalla esim. KELAn tuista, mahdollisista apurahoista ja stipendeistä, asuinkustannuksista ja opiskelijaviisumin sallimista työskentelymahdollisuuksista.

Kun sitten olet suunnitelmissasi ja järjestelyissä niin pitkällä, että pohdit ensimmäisten päivien käytäntöjä uudessa opiskelijakaupungissasi, kysy apuja opintoneuvojaltasi. Meidän kautta saat hoidettua myös matkajärjestelyt: olemme koonneet erityisiä aloituspaketteja, joiden turvin saat sulavan ja huolettoman alun opiskelijaelämällesi Brisbanessa. 

Kysy opintojen kustannuksista

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Griffith Universitystä?

Kerromme hakuprosessista, käytännön järjestelyistä, opiskelijaelämästä Brisbanessa ja Australian opiskelijaviisumista. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, joten nyt jos koskaan on loistava hetki aloittaa Australian opintojesi suunnittelu.

Kysy pois!

Lisäinfoa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.