Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Hyvä tietää työharjoitteluista USA:ssa

Hyvä tietää työharjoitteluista USA:ssa - KILROY

Hyvä tietää työharjoitteluista USA:ssa

Keräsimme tälle sivulle joitakin useimmin kysyttyjä kysymyksiä Yhduysvalloissa työharjoittelun suorittamiseen liittyen. Toiselle puolelle maapalloa lähtö on kuitenkin iso asia, ja idean ja toteutuksen väliin mahtuu paljon, joten ota rohkeasti yhteyttä opintoneuvojiimme, kun kaipaat apua ja tukea jonkin kysymyksen tai huolenaiheen tiimoilta, jota emme ole tähän listanneet.

Kysy & saat vastauksia

Mitä apua voin saada KILROY:lta?

Voimme auttaa sinua kahdella eri tavoin.

  1. Työharjoittelupaikan löytäminen ja byrokratiaviidakon selättäminen vaatii hakijalta pitkää pinnaa ja paljon aikaa. Sen johdosta kasvava hakijamäärä käyttää hyödykseen etsintäpalveluamme: sinä päätät minne ja kuinka pitkäksi aikaa haluat lähteä, me etsimme sinulle sopivan harjoittelupaikan. Meillä on laaja yhteistyöverkosto Yhdysvalloissa ja pitkä kokemus alalta, mikä säästää sinun aikaasi ja takaa  sopivimman työharjoittelupaikan löytymisen! 

  2. Jos sinulla on jo työharjoittelupaikka, voimme auttaa viisumin hakemisessa. Työharjoitteluviisumia ei voi hakea omatoimisesti suoraan USA:n lähetystöstä, vaan tähän tarvitaan sponsoriorganisaatioiden apua. Teemme yhteistyötä tunnettujen viisumisponsorien kanssa ja autamme koko prosessissa helpottaen sinun osaasi.

Kysy vaihtoehdoista

Minkälaisen työharjoittelupaikan voin saada USA:sta?

Varmistamme aina, että työharjoittelupaikkasi on asianmukainen: et päädy keittelemään kahvia taukohuoneeseen muille työntekijöille, vaan etsimme sinulle haasteellisen harjoittelupaikan omalta alaltasi, paikan jossa voit kehittyä. Mahdollisia aloja on monia, tässä niistä muutamia:

  • Management, Business, Commerce & Finance 
  • Information Media & Communications 
  • Sciences, Engineering, Architecture, Mathematics & Industrial Occupations 
  • Public Administration & Law 
  • Arts & Culture 
  • Hospitality & Tourism
  • Aviation

Huom. USA:ssa ei voi tehdä työharjoittelua lääketieteen aloilla sellaisissa työtehtävissä, joissa työnkuvaan kuuluu potilaskontakti. Et siis voi lähteä suorittamaan harjoittelua lääkärinä, sairaanhoitajana tai esimerkiksi fysioterapeuttina. Sen sijaan terveydenhuollon hallinnolliset työtehtävät ovat sallittuja viisumisääntöjen puitteissa.

Niin ikään opettajien ja lastenhoitajien työharjoittelut ovat kiellettyjä USA:ssa. Sen sijaan näiden alojen työharjoittelut ovat mahdollisia Australiassa. Jos kuitenkin olet kiinnostunut nimenomaan USA:sta, kurkkaa josko kesätyö leiriohjaajana vastaisi toiveitasi.

Kysy työmahdollisuuksista

Mitkä ovat vaatimukset USA:n työharjoitteluihin?

Ohjelmamme ovat avoinna USA:n ulkopuolella opiskeleville korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille (12 kuukauden sisään). Voit hakea työharjoittelupaikkaa myös vaikka valmistumisestasi on kulunut jo yli vuosi; tällöin kuitenkin sinulla on oltava todistaa vähintään vuosi alan työkokemusta.

Kaikkien hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Hakijoiden tulee myös puhuva sujuvaa englantia, sillä työtehtävät tulevat olemaan englanniksi.

Haettavan työharjoittelupaikan tulee liittyä riittävän vahvasti suoritettaviin tai suoritettuihin opintoihin tai hakijalla tulee olla aiempaa työkokemusta alalta.

Kysy hakukriteereistä

Milloin minun tulisi aloittaa hakuprosessi?

Aloita haku heti vain kun olet tehnyt päätöksesi lähteä työharjoitteluun Yhdysvaltoihin. Kovan kysynnän ja viisumiprosessin takia suosittelemme, että olet meihin yhteydessä vähintään 7 kuukautta ennen harjoittelun toivottua aloituspäivää. 

Jos sinulla on jo työhajoittelupaikka hankittuna, suosittelemme että olet meihin yhteydessä viisumin osalta vähintään 4 kuukautta ennen aloituspäivääsi.

Kysy hakuaikataulusta

Kuinka pitkiä työharjoittelujaksot ovat?

Työharjoittelu kestää enimmillään vuoden. Suosittelemme vähimmäiskestoksi 3 kuukautta. Halutessasi voit lähteä harjoitteluun myös lyhyemmäksi aikaa, mutta viisumin hinta on sama, olipa harjoittelujaksosi sitten 10 viikkoa tai 3 kuukautta. Lisäksi alle kolmen kuukauden harjoittelujaksolla et ehdi vielä kovin syvällisesti tutustumaan paikalliseen työkulttuuriin ja itse työtehtäviisi. 

Joissakin poikkeustapauksissa myös yli vuoden kestävät harjoittelut ovat mahdollisia.

Kysy harjoittelun kestosta

Mitä työharjoittelu USA:ssa maksaa? 

Kolmen kuukauden työharjoittelujakson hinnaksi tulee n. 2,300€, johon sisältyy työharjoittelupaikan etsintäpalvelu sekä travittava viisumi. Tästä summasta viisumin osuus on n. 1500 USD. Huomaathan, että hintoihin saattaa tulla pieniä muutoksia meistä riippumattomista syistä. 

Opintoneuvontamme on maksutonta, eli maksat vasta, kun päätät hakea. Voit aina olla yhteydessä opintoneuvojiimme ja kysyä tarkempia hintatietoja eripituisille työharjoittelujaksoille. 

Kysy hinnoista

Kuinka kauan työharjoittelupaikan löytyminen kestää?

Hakuprosessiin kannattaa varata vähintään 7 kuukautta. Näin jätät itsellesi ja meille hyvin aikaa kartoittaa, mitä haluat harjoittelujaksoltasi, ehdit hoitaa käytännön järjestelyt etkä joudu hätiköimään päätöksenteossa. Sopivan harjoittelupaikan löytymiseen kuluva aika saattaa vaihdella paljonkin riippuen alasta ja muista mahdollisista toiveistasi.

Työharjoittelupaikan haku alkaa kaavakkeiden täytöllä ja arviointiprosessilla, joka sisältää CV:n ennakkoarvioinnin sekä Skype-haastattelun paikallisen yhteistyökumppanimme kanssa. Alkuarvioinnin jälkeen teet päätöksen, haluatko edetä prosessissa. Hakumenettely sisältää myös varsinaiset työhaastattelut potentiaalisten harjoittelupaikkoja tarjoavien yrityksien kanssa.

Kysy prosessista

Maksetaanko harjoittelusta palkkaa?

Koska työharjoittelua pidetään USA:ssa ennen kaikkea oppimisprosessina, valtaosa paikoista on palkattomia. Tämä riippuu kuitenkin yrityksestä. Jotkut yritykset hoitavat majoituksen tai kuljetuksen palkan sijaan, tämä on kuitenkin harvinaista. Varaudu siis palkattomaan työharjoittelujaksoon.

Kysy elinkustannuksista

Missä päin USA:ta harjoittelupaikkoja on tarjolla?

Periaatteessa vaihtoehtona on koko USA. Unelmien harjoittelupaikka ei välttämättä löydykään niistä ensin mieleen tulevista vaihtoehdoista, New Yorkista tai San Franciscosta vaan ehkäpä Seattlesta, Chicagosta, New Orleansista tai vaikkapa Havaijilta. 

Voit esittää toivomuksen sekä maantieteellisestä alueesta että työtehtävistä, joihin haluat sijoittua. Työtehtävien tulee kuitenkin liittyä aiempaan koulutukseesi ja olla riittävän haastavia, jotta harjoittelu vastaa sen todellista tarkoitusta. Tämä on tärkeää sekä oman ammatillisen kehittymisesi että viisumisääntöjen takia. Maantieteellistä sijaintia tärkeämpää on siis harjoittelupaikan tarjoama ammatillinen sisältö.

Saat harjoittelustasi parhaan mahdollisen hyödyn tulevaisuuttasi ajatellen, kun pidät mielesi ja vaihtoehtosi avoinna.

Kysy vaihtoehdoista

Mitkä ovat kielivaatimukset USA:n työharjoitteluihin?

Täydellistä englantia ei tarvitse puhua, mutta sinun tulee hallita kieli hyvin, sillä koko harjoitteluohjelman koulutus ja työtehtävät tulevat olemaan englanniksi. Sinun tulee siis osata vähintään jutustella sujuvasti englanniksi sekä hallita alasi ammattisanasto.

Kysy kielivaatimuksista

 

Jos työharjoittelu USA:ssa houkuttelee, älä jää yksin pähkäilemään asioita, vaan varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin kartoitetaan vaihtoehtojasi yhdessä.

Varaa opintoneuvonta-aika

 

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää työharjoitteluista USA:ssa?

Jos olet vielä epävarma, miten hakea työharjoittelupaikkaa Yhdysvalloista, tai haluat kysyä jotakin yksityiskohtaista, josta emme vielä ole näillä sivuilla kertoneet, ota yhteyttä heti tai varaa itsellesi aika maksuttomaan tapaamiseen opintoneuvojiemme pakeille. Saat tietoa mm. alavaihtoehdoista, viisumeista, kustannuksista, ulkomailla asumisesta ja vakuutuksista.

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.