Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Pääsyvaatimukset ulkomaalaisiin yliopistoihin - KILROY
Sisäänpääsykriteerit vaihtelevat yliopistoittain - KILROY

Pääsyvaatimukset ulkomaalaisiin yliopistoihin

Keskimääräisesti edustamiimme yliopistoihin – eli yliopistoihin, joihin voit hakea kauttamme – voi tulla valituiksi vähintään hyvillä arvosanoilla.

Hyvät arvosanat tarkoittavat lukion asteikoilla 8 keskiarvoa ja korkeakouluasteikolla vähintään 3 arvosanoja. Joihinkin koulutusohjelmiin vaaditaan korkeampia arvosanoja ja joihinkin taas saatat päästä sisään hieman heikommillakin, jos vakuutat valitsijakomitean esimerkiksi motivaatiokirjeelläsi. Osaan koulutusohjelmista pääsyvaatimuksena on arvosanojen ja kielitaidon lisäksi portfolio ja/tai video.

Huomaathan, että opintoneuvonnassamme pystymme opastamaan sinua ainoastaan edustamiemme yliopistojen pääsyvaatimuksista. 

Kysy pääsyvaatimuksista

Pääsyvaatimukset

Ei ole mitään yleispitävää asteikkoa, jonka mukaan voisimme sanoa, että ulkomaalaisiin yliopistoihin on helpompi tai vaikeampi päästä sisään kuin suomalaisiin korkeakouluihin. Koska hakuprosessi on monin paikoin hieman erilainen, ja ulkomaalaisilla yliopistoilla on käytössä erilainen arviointiasteikko ja kriteerit, on suora vertailu vaikeaa. Lisäksi ulkomaalaiset koulutusohjelmat saattavat poiketa painotuksiltaan ja sisällöltään suomalaisista vaihtoehdoistasi, joten joiden opintoalojen kohdalla vertailu on täysin mahdotonta. Ulkomailla opiskellessa tarvitset tietenkin myös kielitaitoa, ja tämä osaaminen tulee luonnollisesti todistaa yliopiston vaatimalla tavalla. 

Kuten Suomessakin lääketieteen, oikeustieteen ja taidealojen koulutusohjelmiin on prosentuaalisesti vaikeinta päästä, ja sama pätee ulkomailla opiskeluun. 

Jos mielit opiskelemaan ulkomaille, kannattaa aina tarkistaa pääsyvaatimukset opintoneuvojiltamme. Älä siis missään nimessä hylkää unelmaasi, vaikka olisitkin epävarma arvosanojesi riittämisestä. Et häviä mitään kysymällä ja kartoittamalla vaihtoehtojasi.

Huomaathan, että opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Ota siis ihmeessä yhtyettä, jos sinulla on kysyttävää pääsyvaatimuksista edustamiimme yliopistoihin, tai kaipaat apua esimerkiksi yliopiston tai koulutusohjelman valintaan.

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Kielitestien ja muiden hakukriteereiden tarkoitus on aina varmistaa, että opiskelijat pystyvät seuraamaan opetusta ja osallistumaan siihen aktiivisesti. Tasaiset lähtökohdat on kaikkien etu, ja erilaisten testien avulla varmistut, että saat korkeatasoista opetusta ja vastinetta rahoillesi: testivaatimukset koskevat kaikkia hakijoita, joten tiedät, että kaikki muutkin opiskelijat ovat käyneet läpi saman arviointiprosessin.

Vaikka jännittäisitkin testejä, koita pitää mielessä, että niiden tarkoitus on myös auttaa sinua. Jos lähdet opiskelemaan ulkomaille valmistautumattomana, hukkaat hyvän mahdollisuuden ja heität rahaa hukkaan, jos et sitten pystykään seuraamaan opetusta.

Englannin kielen tasotestit - IELTS ja TOEFL

Kielitason kriteereillä varmistetaan, että pärjäät luokkahuoneessa sekä, alastasi riippuen, asiakastilanteissa. Luonnollisesti tarvitset hyvää kielitaitoa myös ulkomailla arkisten asioiden hoitamisessa ja uusiin ihmisiin tutustuessasi.

Moni yliopisto arvostaa suomalaista koulutusta, mikä tarkoittaa, että usein kielitaidon todistukseksi riittää ylioppilastodistus (arvosanat E ja L). Tämä ei kuitenkaan päde kaikkiin yliopistoihin ja toki myös ammattikoulun käyneet voivat hakea korkeakoulutukseen ulkomaille: ylioppilastodistus ei siis ole välttämättömyys.  

IELTS- ja TOEFL-testit mittaavat englannin kielen taitojasi kaikilla kielenosaamisen alueille. Testeissä on osiot kielen ymmärtämisen ja tuottamisen mittaamiseen: kuulun- ja luetunymmärtäminen, puhuttu osio ja esseen kirjoittaminen.

Vaaditut testitulosten rajat vaihtelevat opintoala-, koulutusohjelma- ja yliopistokohtaisesti. Normaalisti suomalaisilla ei ole ongelmia saada testeistä yliopiston vaatimiin rajoihin riittäviä pisteitä. 

Suurimpaan osaan yliopistoista haun voi aloittaa jo ennen kielitestitulosten saamista.

Lue lisää kielitesteistä:

Akateemisen osaamisen todistavat GMAT- ja GRE-testit

Jotkut yliopistot, erityisesti USA:ssa, vaatiavat maisteritason opintoihin pyrkiviltä akateemista tasotestiä. Testeillä testataan pääosin analyyttista ja matemaattista päättelykykyä. GRE-testissä on – toisin kuin GMAT-testissä – lisäksi opintoalakohtainen testiosuus.

Molemmat testi koostuvat erilaisista monivalintatehtävistä.

Lue lisää matemaattisista testeistä:

Testeihin valmistautuminen

Kielitestejä järjesteään Suomessa keskitetysti Helsingissä (IELTS myös Lappeenrannassa*). Aloita valmistautuminen hyvissä ajoin, sillä testejä järjestetään rajoitetusti (noin kerran kuukaudessa). Jätä siis itsellesi hyvää aikaa sekä valmistautumiseen että mahdolliseen uusintakokeeseen.

Ennen testiin ilmoittautumista (ja testin maksamista), varmista:

  • Tarvitseeko sinun suorittaa testi?
  • Missä ja milloin voit suorittaa testin? 
  • Mitkä ovat vaaditut pisterajat hakemaasi koulutusohjelmaan?
  • Kuinka pian tarvitset testitulokset?

*Tieto tarkistettu 13.1.2017.

Testit

Mitä eri testit oikein ovat, mitä niissä testataan, missä testejä voi suorittaa? Alla tietoa kielitesteistä ja analyyttista päättelykykyä testaavista kokeista. Huomaathan, että kaikki ulkomaalaiset yliopistot eivät vaadi näitä testejä, joten ennen kuin ilmoittaudut maksullisiin testeihin, tarkista asia opintoneuvojiltamme.

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Jos päädyt maailmalle, maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää pääsyvaatimuksista?

Jos sinulla on jo tietty yliopisto ja koulutusohjelma tähtäimessä, ota yhteyttä, niin saat tarkat tiedot sisäänpääsykriteereistä ja infoa hakuprosessista. Jos et vielä ole päätynyt tiettyyn maahan, yliopistoon ja koulutusohjelmaan, kerro pohdinnoistasi, toiveistasi ja tavoitteistasi, niin opintoneuvojamme voivat antaa jo ainakin suuntaa antavia opastuksia pääsyvaatimuksista. 

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.