Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
College USA:ssa on kokemus, jota ei kannata jättää välistä - KILROY
College USA:ssa on hyvä startti jatko-opintoihin - KILROY

College USA:ssa

Vuosi tai pari USA:ssa collegessa on ainutlaatuinen vaihtoehto, jonka kautta voit uppoutua amerikkalaiseen kulttuuriin ja opiskelijaelämään - erityisesti, jos et ole vielä täysin varma, mitä haluat opiskella.

Yliopistojen lisäksi valikoimassamme on myös muutama yhdysvaltalainen college, jotka nekin tarjoavat mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Mutta mikä oikein on college ja eikö se olekaan sama kuin yliopisto?

College (virallisesti Community College) on hyvä areena testata eri opintoaloja ja erilaisia kursseja, jos tulevaisuutesi opintopolku ei ole vielä täysin selkeänä mielessäsi. Rakenna laajoista opintokokonaisuuksista juuri sellainen kokonaisuus, josta olet aina haaveillut – tai jotain, mistä et ole aikaisemmin edes osannut haaveilla. 

Mikä on college?

College on ikään kuin yliopistoon valmistava oppilaitos, eräänlainen suomalaisen lukion/ammattikoulun ja yliopiston/ammattikorkeakoulun välinen opinahjo. Collegessa opiskellaan pääasiassa kaksivuotisessa tutkinto-ohjelmessa (Associate Degree), josta valmistuttuaan opiskelijat hakevat yliopistoon.

Associate degree ei siis vastaa kandidaatin tutkintoa, mutta kun siirryt yliopistoon jatkamaan opintojasi, collegessa suoritetut kurssit luetaan hyväksi kandin tutkintoosi. Associate-tutkinto vastaa siis karkeasti Suomessa kandidaatin tutkinnon ensimmäisiä vuosia ja vastaavasti USA:ssa kandidaatin tutkinnon kahta ensimmäistä vuosikurssia.

Hyväksiluku on varsin suoraviivaista, jos siirryt USA:ssa collegesta yliopistoon. Suoritettujen kurssien hyväksyminen osaksi suomalaista kandidaatin tutkintoa voi olla vaikeampaa, jos et ole vielä aloittanut korkeakouluopintojasi Suomessa. Nämä hyväksiluennat ovat aina yliopisto- ja tiedekuntakohtaisia, ja ovat aina riippuvaisia yliopistosta, jonka tutkintoon haluat college-opintojasi sisällyttää.

Voit lähteä collegeihin myös vaihtoon lukukaudeksi tai kahdeksi osana suomalaista korkeakoulututkintoa, jolloin suoritusten hyväksiluku on helpommin ja varmemmin selvitettävissä, koska voit käydä hyväksilukukeskustelut etukäteen oman yliopistosi kanssa. Tavallisimmin collegeihin lähdetään vaihtoon kandiopintojen kahden ensimmäisen vuoden aikana.

USA:ssa voit siis suorittaa kandidaatin tutkinnon joko noin neljässä vuodessa yliopistossa tai vaihtoehtoisesti yhdistelmällä 2 vuotta collegessa ja 2 vuotta yliopistossa. Jälkimmäinen, yhdistelmävaihtoehto tulee usein edullisemmaksi, jos summaat yksinkertaisesti lukukausimaksuja. Toki opintojen kustannuksiin ulkomailla vaikuttaa myös moni muu asia, kuten esimerkiksi asuinkustannukset. Huomaathan myös, että kaikista collegeista ei ole automaattosesti suoraa pääsyä kaikkiin yhdysvaltaisiin yliopistoihin. Neuvomme toki myös näissä associate- ja kandidaatin tutkinnon yhdistelmissä, eli sen kuin vain kysyt meiltä.

Kysy & saat vastauksia

Miten collegeen pääsee?

Ollaksesi hakukelvollinen collegeen, sinun tulee
 • olla täysi-ikäinen (18 vuotta)
 • olla valmistunut joko lukiosta tai ammattikoulusta
 • olla suoriutunut aiemmista opinnoistasi keskitason arvosanoilla
 • todistaa, että kykenet opiskelemaan englannin kielellä. Todistukseksi käy collegesta ja opintoalasta riippuen lukion/ammattikoulun todistus (arvosana 8 tai parempi) tai IELTS tai TOEFL-testitulokset. Tarkista aina opintoneuvojilta tarkat hakukriteerit ennen (maksullisiin) kielitesteihin ilmoittautumista.

College-vaihtoehdot 

 • Santa Barbara City College - Jos suunnittelet esimerkiksi psykologian tai kaupallisen alan opintoja, voi Santa Baraba olla sinun valintasi. Entäpä musiikki, tanssi tai elokuvatuotanto? Onnistuu. Yksi Santa Barbaran kuuluisista musiikin alumneista on Katy Perry.
 • Hillsborough Community College - Vaikka college on valtava 47,000 opiskelijan oppilaitos, ovat luokkakoot pieniä ja opetus yksilöllistä moneen muuhun kouluun verrattuna. Vapaa-ajan menoja silmällä pitäen collegen vierestä löydät Disney Landin, New York Yankeesin harjoittelustadionin, osavaltion parhaat rannat ja Universal studiot.
 • Green River College - Opiskelu Seattlen tuntumassa on loistava mahdollisuus yhdistää korkeatasoista opiskelua ja ikimuistoisia luontoseikkailuja.
 • Berkeley College - Muodin ja bisneselämän keskipisteessä New York Cityssä voit opiskella huippujen ohjauksessa pienryhmissä. Yliopisto on juuri sinulle, jos olet kiinnostunut kaupallisesta alasta, muodista ja muodin maailmasta.
 • Santa Monica College - Lähde opiskelijaksi Kalifornian lämpöön ja Santa Monican rantamaisemiin. Santa Monica on erityisen osuva valinta kaupallisen alan opinnoista kiinnostuneille.

Collegeopintojen rahoitus

Suomessa olemme tottuuneet, ettei opiskelusta tarvitse maksaa. Maailmalla, erityisesti USA:ssa, tilanne on kuitenkin toinen. Lukukausimaksut ovat arkea myös collegeissa, mutta niiden hinnat ovat usein huomattavasti alhaisemmat kuin ns. varsinaisten yliopistojen.

Neuvomme kaikissa tutkinnon suorittamiseen ulkomailla liittyvissä kysymyksissä, joten ota ihmeessä yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen opintoneuvontaan. Huomaathan, että kun haet kauttamme, maksat aivan samat lukukausimaksut suoraan valitsemaasi yliopistoon kuin kuka muukin. 

Varaa maksuton opintoneuvonta-aika

Opiskelijaelämä collegessa

Yhdysvaltalainen opiskelijaelämä on erittäin aktiivista, joten valmistaudu osallistumaan! Erilaiset urheilutapahtumat, juhlat, klubit ja harrasteryhmät ovat erinomainen tapa tutustua uusiin ihmisiin ja päästä mukaan riehakkaaseen ja mukaansatempaavaan opiskelijaelämään collegessa. Lounas koulun kahvilassa täynnä cheerleadereita ja jenkkifutiksen pelaajia, ja koulun jälkeen laskevan auringon alla oleilu kuulostavat ehkä enemmänkin amerikkalaiselta tv-sarjalta, mutta on totista totta edustamissamme collegeissa.

Asu kampusalueella tai sen tuntumassa muiden opiskelijoiden kanssa. Valitsitpa sitten niin tai näin, voit olla varma, että opiskelijaelämä USA:ssa on ainutlaatuinen kokemus ja college-aika on todellinen investointi tulevaisuuteesi.

Ja mikä parasta - USA:ssa on tarjolla huikeita aktiviteettimahdollisuuksia myös kampuselämän ulkopuolella: kansallispuistoja, biitsejä, kulttuuria, huvipuistoja ja tietenkin huikeita road trip -reittejä. Opiskelijaelämä collegessa on kokemus, joka jää varmasti mieleen ja joka tarjoaa itse opintojen lisäksi paljon, paljon muutakin.

Autamme kaikissa ulkomaan opintoihin liittyvissä kysymyksissä. Itse opintoasioiden ja yliopisto- ja collegevalintojen lisäksi, saat meiltä vinkit ja ohjeet myös opiskelija-asumiseen, lentoihin, vakuutuksiin, viisumeihin ja muihin käytännön järjestelyihin.

 

Valitse yliopisto

 • {{ autoCompletedLocation }}
{{ locationTag.text }}
 • {{ autoCompletedFieldsOfStudy }}
{{ fieldsOfStudyTag.text }}
 • {{ autoCompletedLevelsOfStudy }}
{{ levelsOfStudyTag.text }}
Lisää yliopistoja ({{remainingCards}})

Haaveista suunnitelmaksi

Hakuprosessi

Kuinka hakuprosessi etenee? Mitä pitää tehdä ensimmäisenä? Milloin haku pitää aloittaa? Milloin hakea opiskelijaviisumia?
Hakuprosessi

Pääsyvaatimukset

Kuinka hyvä keskiarvo pitää olla? Miten hyvin pitää osata englantia? Miten kielitaito todistetaan? Tarvitsenko portfolion?
Pääsyvaatimukset

Opintojen rahoitus

Mitä Australiassa opiskelu maksaa? Kuinka opintoja voi rahoittaa? Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon maailmalla opiskelun hintalappua laskiessa?
Opintojen rahoitus

Opiskelijatarinoita collegesta

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää opintovaihtoehdoista?

Kun maailma kutsuu, mutta kaipaat apuja haaveiden muuttamisessa toimintasuunnitelmaksi, me autamme. Ota yhteyttä, ja aloita oma tulevaisuutesi heti!

Kysy pois!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.