Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Opintojen rahoitus ulkomailla - KILROY
Opintojen rahoitus - KILROY

Opintojen rahoitus ulkomailla

Opintojen rahoitus on yksi iso kysymysmerkki monelle ulkomaan opinnoista haaveilevalle. Ulkomaan opintojen lopulliseen hintaan vaikuttaa moni osatekijä, ja yhtä lailla voit hakea rahoitusta monesta eri paikasta. Älä tee rahoitusasiasioista liian isoa peikkoa mielessäsi, vaan tartu toimeen: ota asioista selvää ja kysy apua.

Ulkomailla opiskelun rahoitus on tärkeä vaihe harkintaprosessia, kun mietit maailmalle lähtöä. Ulkomaille lähdössä on kyse kokemuksista, koulutuksesta, kielitaidosta ja elämän opeista, mutta tottakai kyse on myös taloudellisesta investoinnista. On paljon järkevämpää olla realistinen myös raha-asioista, jotta teet alusta asti pohdintojasi todellisiin vaihtoehtoihisi perustuen. 

Lue alta lisää opiskelujen kustannuksista, rahoituksesta ja vastavuoroisesti, mitä sillä rahalla saat. Ota sitten yhteyttä, niin neuvomme sinut eteenpäin ja vastaamme opintojen rahoitukseen kuin kaikkeen muuhunkin ulkomailla opiskeluun liittyviin kysymyksiisi. 

Kysy opintojen rahoituksesta

Opintojen hinta ulkomailla

Monessa maassa opiskelusta maksetaan lukukausimaksuja, mikä tuntuu ainakin alkuun varsin vieraalta ajatukselta suomalaiselle. Ja kun kyse on isoista rahoista voivat budjettiasiat todella tuntua vaikeilta. Muista kuitenkin, ettet ole ensimmäinen vastaavien asioiden kanssa painiva, joten apua löytyy, eikä asioiden selvittäminen tai järjestely sitten loppupeleissä olekaan niin vaikeaa ja mahdotonta kuin alkuun kuvittelit.

Älä siis sysää inhottavia raha-asioita liian kauaksi taka-alalle, vaan tartu toimeen asioiden selvittelyssä: mitkä ovat tavoittelemasi koulutusohjelman lukukausimaksujen erot eri yliopistoissa ja minkälaisiin menoihin sinun tulee varautua missäkin yliopistokaupungissa; minkälaisen summan voit realistisesti saada kasaan ennen lähtöäsi töiden, apurahojen ja esim. lainan muodossa. 

Tiesithän, että yliopistolle maksamasi lukukausimaksut ovat aina samat, haitpa opiskelemaan sitten meidän kauttamme tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Sijoitus tulevaisuuteen

Ulkomailla opiskelu maksaa, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta opintoihin sijoittaminen on aina investointi tulevaisuuteesi. Usein ulkomailla voit opiskella kokonaisuuksia, joita ei edes tarjota suomalaisissa korkeakouluissa. Ulkomailla opiskelu antaa pelkän koulutuksen lisäksi ainutlaatuisia kokemuksia ja taitoja, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa:

  • Kielitaito. Kielitaito on paljon muutakin kuin kielioppia, se on kulttuurista ymmärrystä, sanontoja ja ilmaisuja, käyttäytymismalleja, tapoja ja eleitä, joita voi oppia vain paikan päällä, jossa kyseistä vierasta kieltä puhutaan äidinkielenä.

  • Kansainvälinen ammatillinen/akateeminen ja sosiaalinen verkosto. Opiskeluaikaiset ystävyyssuhteet ovat korvaamattoman arvokkaita opiskelijaelämän kokemuksien kannalta, mutta opiskelukaverisi ovat myös tulevaisuuden ammattilaisia – kuten sinäkin – joten luot samalla mieletöntä kansainvälistä verkostoa, josta ammennat tulevaisuudessa ammatillisesti esim. mielenkiintoisten työmahdollisuuksien, konsultoinnin ja jatkokouluttautumisenkin osalta.

  • Kyky sopeutua uuteen kulttuuriympäristöön ja muuttuviin olosuhteisiin. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys ja sen tietävät kaikki Suomen ulkopuolella joskus asuneet. Sopeutumiskyky, oman mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen ja kyky sietää ja vieläpä toimia muuttuvissa olosuhteissa ja soveltaa nopeasti uutta opittua ovat äärimmäisen hyödyllisiä ominaisuuksia tulevaisuuden työelämässä.

  • Kyky ajatella asioita useasta eri näkökulmasta. Kun opiskelet ulkomailla isoissa yliopistoissa, luentosalissa on todennäköisesti opiskelijoita monesta eri maasta, kulttuuritaustasta ja erilaisista olosuhteista, mikä tuo lisäväriä opiskeluun: opiskelijat, myös sinä, tuovat jokainen uusia näkökulmia keskusteluihin, mikä parantaa koko opiskelijaryhmän kykyä ymmärtää lähestyttävää aihetta moniulotteisemmin ja kokonaisvaltaisemmin.

  • Itsenäisyys ja toisaalta avun pyytämisen taito. Ulkomailla asuessa huomaat, kuinka monesta asiasta selviät omin voimin ja itseluottamuksesi kasvaa. Samalla huomaat, että avun pyytäminen ei ole merkki heikkoudesta, päin vastoin. Avun pyytäminen ja toisiin luottaminen ovat tärkeitä taitoja niin työelämässä kuin elämässä muutoinkin.

  • Suomen työmarkkinoilla ainutlaatuinen koulutuspohja. Kilpailu työmarkkinoilla on kovaa. Toisaalta monella alalla osaajista on pulaa. Alati muuttuvassa maailmassa on tärkeä hankkia osaamista, jota voi soveltaa laajalti ja jonka avulla erotut joukosta.

Rahoituksen järjestäminen

Näiltä sivuilta löydät tietoa sekä ulkomaan opintojen hinnoista ja elinkustannuksista maailmalla että eri rahoitusvaihtoehdoista ja työntekomahdollisuuksista. 

Yleispätevänä ohjeistuksena suosittelemme, että keräät matkakassaa etukäteen sen verran, että tarpeen tullen selviät ilman tukia ja lisätienestiä ainakin muutaman kuukauden. Uuteen maahan muutto, kulttuuriin, uusiin ihmisiin, vieraaseen kieleen ja uusiin toimintatapoihin totuttelu sekä opintojen aloittaminen vievät energiaa. Älä siis ota itsellesi ylimääräistä stressiä ajatuksesta, että sinun olisi löydettävä työpaikka paikan päältä heti ensimmäisten viikkojen aikana.

Älä jää yksin kysymyksiesi kanssa, vaan ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinut eteenpäin pohdinnoissasi. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy opintojen rahoituksesta

 

Raha-asiat

Mitä kaikkea ulkomaan opintojen rahoitukseen kuuluukaan? Mihin raha menee ja mistä sitä voi saada?

Miksi KILROY?

Maksuton opintoneuvonta

Opintoneuvontamme on maksutonta eikä avun pyytäminen sido sinua mihinkään. Lukukausimaksut ovat aina samanhintaiset, haitpa sitten meidän kautta tai yliopiston omia väyliä pitkin.

Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen opintoneuvojasi tukee sinua valinnoissasi. Suunnittelette yhdessä tulevaisuuttasi sinun haaveiden mukaiseksi – opintoneuvojan ammattitaidon avittamana.

Kaikki vastaukset

Saat vastaukset kaikkiin ulkomaille lähtöön liittyviin kysymyksiin: hakuajat, pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, apurahat ja opintotuki, viisumi, majoitus ja vakuutukset.

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää ulkomaan opintojen rahoituksesta?

Älä jää pähkäilemään raha-asioiden kanssa yksin, vaan kysy apua. Omat kulutustottumukset ja asuntomieltymykset joudut toki miettimään itse, mutta lähes kaikessa muussa ulkomailla opiskelun rahoitukseen liittyvässä me voimme auttaa. 

Opintoneuvontaan

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.