Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Markkinointiviestintä - New York

Markkinoinnin kandidaatti, New York - Opiskelu ulkomailla - KILROY
Alk. hinta* 22 200 EUR
Markkinoinnin ja sosiaalisen median opinnot - New York - KILROY

Jos miljoonakaupungin syke ja loputon tekemisen ja mahdollisuuksien tarjonta kiehtoo, on New York yksi ehdottomista vaihtoehdoista tulevaksi opiskelijakaupungiksesi. Muuta monen unelma omaksi todellisuudeksesi ja lähde opiskelemaan Atlantin taakse!

Tämä Berkeley Collegen kanditutkinto yhdistää kauppatieteitä, markkinointia ja sosiaalista mediaa muodostaen mielenkiintoisen markkinointiviestinnän kokonaisuuden, joka tarjoaa vankan pohjan tulevaisuuteen haaveiletpa sitten jatko-opinnoista tai työelämästä suoraan kandidaatin tutkinnon jälkeen. Kyseessä on 4-vuotinen kanditutkinto, jonka puitteissa opit strategista ja luovaa markkinointiviestintää – tarvittavia taitoja jokaisen uuden tuotteen, palvelun ja idean markkinoille lanseeramista silmällä pitäen.

Kysy tästä tutkinnosta

Opinnot pitävät sisällään mm. mainontaa, suhdetoimintaa, myynninedistämistä sekä yritysmyyntiä. Lisäksi opit asian jos toisenkin markkina- ja kuluttajatutkimuksista sekä viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta niin ns. perinteisiin kanaviin kuin digitaalisiin medioihinkin. Tämä markkinointiviestinnän tutkinto antaa sinulle eväät sosiaalisen median ammatilliseen käyttöön sekä tutustuttaa sinut mobiilimarkkinoinnin saloihin. 

Tutkinnon ehdottomia etuja on sen käytännönläheisyys: kartutat teoriatiedon ohella käytännön taitoja. Työelämän ammattilaisten ohjauksessa kehität käytännön ammatillista osaamistasi jo opiskeluaikana ja osallistumalla työelämäprojekteihin saat kosketuksen todellisiin markkinoinnillisiin haasteisiin, joihin tutkintosi valmistaa sinua.

Kysy Berkeley Collegesta

Sisäänpääsykriteetit

Sekä lukion että ammattikoulun käyneet voivat hakea ja tulla hyväksytyksi Berkeley Collegeen. Jos olet käynyt lukion, osoituksena riittävästä kielitaidosta on vähintään ylioppilaskirjoituksien englannin kokeesta hankittu arvosana M. Ammattikoululaisilta vaaditaan erillinen testi osoitukseksi riittävästä kielitasosta.

Kysy pääsyvaatimuksista

Opiskelijaelämä New Yorkissa

New York on mahdollisesti jopa koko maailman kuuluisin kaupunki, ja se vetää puoleensa ihmisiä kaikkialta maailmasta. Eri kulttuurien sekoitus ja kaupunki täynnä omia unelmiaan jahtaavia ihmisiä tekee ilmapiiristä dynaamisen ja kaupunkikuvasta alati muuttuvan. Opiskelijalle New York on mahtava mahdollisuus täynnä ideoita ja energiaa. Ja jos vain haluat, löydät varmasti uutta tekemistä vuoden jokaiselle päivälle!

Baareja, klubeja, ravintoloita, kahviloita, muotia, kirpputoreja, hot dog -kojuja, keikkoja, musiikkia, stand up -komediaa, teatteria, gallerioita, museoita, alakulttuurien alakulttuureja; lahjakkaita katutaiteilijoita, pörssiä palvovia liikemiehiä, hämmästyneitä turisteja, kaikentietäviä taksikuskeja ja sinä – New York suorastaan pursuaa elämää!

Kysy opiskelijaelämästä New Yorkissa

Tutkintosi New Yorkissa

Akateemisten kurssien lisäksi sinun on mahdollista suorittaa työharjoittelu osana tutkintoa. Berkeley Collegella on omat yhteistyöyritykset, joiden kanssa koulu tekee yhteistyötä sopivien harjoittelupaikkojen ja kunnianhimoisten oppilaiden yhdistämiseksi. Tämä markkinointiviestinnän tutkinto on laaja-alainen katsaus moneen markkinoinnin osa-alueeseen, mikä näkyy luonnollisesti myös kurssivalikoimassa:

  • Fundamentals of Marketing Research
  • Principles of Marketing
  • Consumer Behavior
  • Branding
  • Services Marketing
  • Career Development
  • Public Speaking
  • Financial Accounting
  • Business Law
  • Principles of Management


Kuulostaako houkuttelevalta vaihtoehdolta? Varaa itsellesi aika opintoneuvontaan, niin varmistetaan, että toiveesi ja odotuksesi vastaavat Berkeley Collegen tarjontaa. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Lisäinfoa Kysy & saat vastauksia

Aloitus

Elo- & tammikuu

Sijainti

New York, USA

Stipendimahdollisuus

Kyllä

Opintotuki

Kyllä

Yliopisto kartalla

Berkeley College kartalla - Kandidaatin tutkinto New Yorkissa - KILROY

Opintojen kustannukset

Tämä markkinointiviestinnän kandidaatin tutkinto Berkeleyssä on 4-vuotinen tutkinto. Kun mietit opintojen kustannuksia, tässä ilmoitettu lukuvuosimaksu tulee siis maksettavaksesi 4 kertaa.

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Opintojen kulut ovat siis täysin samat päädytpä sitten hakemaan meidän kauttamme tai yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä vain saat lisäksi vinkit, neuvot ja avun koko prosessin läpi: opiskelumaan, yliopiston ja tutkinto-ohjelman valinta, hakuaikojen tarkistus, hakuprosessin läpikäynti ja askel askeleelta ohjeistus, apua motivaatiokirjeen kanssa, viisumi, asuminen, vakuutukset...

Matkalaukkujasi emme lupaa pakata, mutta melkeinpä kaikessa muussa voimme olla avuksi. 

Kysy opintojen kustannuksista

Berkeley College

Maailmalle lähtöön liittyy paljon kysymyksiä ja päätettäviä asioita. Mutta ei huolta, et ole ainoa, jolla on mielessään miljoona kysymystä! Lue lisää Berkeley Collegesta ja New Yorkissa opiskelusta tai laita meille viestiä. Kaikkiin kysymyksiisi on vastaukset eikä maailmalle lähtö loppujen lopuksi ole niin monimutkaista. Sen kuin vain hoidat prosessia eteenpäin asia kerrallaan – me kerromme miten.

Kysy & saat vastauksia

Kysyttävää lukion jälkeisistä vaihtoehdoista?

Kun maailma vetää puoleensa ja tavoitteenasi on hankkia lisäväriä ansioluetteloosi, on ulkomailla opiskelu täydellinen suunnitelma. Halusitpa sitten lähteä suorittamaan kandia tai vaikka testaamaan opintoja vain lukukaudeksi, ota yhteyttä. Käydään vaihtoehtosi yhdessä läpi. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lukion jälkeen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.