Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Kansainvälinen turismi - Brisbane

Kansainvälisen turismin tutkinto, Griffith University - Opiskelu ulkomailla - KILROY
Alk. hinta* 17 900 EUR
Kandidaatin tutkinto, Griffith University - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Griffith University on innovaatioyliopisto, jossa niin opiskelijat kuin opettajatkin tähtäävät korkealle kukin omalla alallaan. Ja kun opintojen kotipaikkana toimii Gold Coastin hiekkarantamaisemat ja Brisbanen energinen miljoonakaupunki, on opinnoille ja onnistumiselle taattu suotuisat puitteet!

Tämä Griffith Universityn kansainvälisen turismin kandidaatin tutkinto antaa opiskelijoille ymmärryksen turismista liiketoimintana ja paneutuu turismin ja kestävän kehityksen suhteeseen. Tutkinto käsittelee niin johtamista, markkinointia kuin strategiaakin, ja painottaa henkilöstöjohtamisen opinnoissa kansainvälisen henkilöstön erityispiirteitä – voimavaroja, rikkautta ja haasteita.

Tutkintorakenne pitää sisällään kaksi pääainetta. Toisen näistä valitset turismin ja ravitsemisalan välillä, ja toiseksi pääaineeksesi valitset joko tapahtumatuotannon, henkilöstojohtamisen, johtamisen, markkinoinnin, kiinteistöalan tai urheilujohtamisen.

Kysy tästä tutkinnosta

Griffith University on yksi Australian kuudesta innovaatioyliopistosta, Innovative Research Universities. Käytännön tasolla tämä tarkoittaa, että yliopisto pyrkii omalta osaltaan edistämään teknologian, tutkimustyön ja käytännön toimintatapojen välistä yhteistyötä, mikä koskee myös kansainvälisen turismin tutkinnon sisältöä ja kurssien opetusmetodeita. Kursseilla vierailee luennoitsijoita työelämästä ja opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin työelämäprojekteihin. 

Australiassa yliopisto-opetus on Suomeen verrattuna hieman käytännönläheisempää, eli pääset jo opintojen aikana testaamaan oppimaasi myös käytännön tasolla. Griffith University tunnetaan pyrkimyksistään kehittää jatkuvasti koulutusohjelmiaan ja toimintaansa vastaamaan niin opiskelijoiden, ammattialojen, elinkeinoelämän kuin paikallisyhteisöjenkin muuttuviin tarpeisiin. 

Kysy Griffith Universitystä

Sisäänpääsykriteerit

Sekä lukion että alasta riippuen myös ammattikoulun käyneet voivat hakea ja tulla hyväksytyksi Griffith Universityn opiskelijoiksi. Jos olet käynyt lukion, sisäänpääsyvaatimuksena on ylioppilaskirjoituksista kaikkien aineiden keskiarvona vähintään C sekä todistuksena kielitaidosta päättötodistuksessa englannin kurssien keskiarvo vähintään 8.0 tai vaihtoehtoisesti ylioppilaskirjoituksista vähintään C.

Ammattikoululaisilta vaaditaan erillinen testi osoitukseksi riittävästä kielitasosta. Jos olet käynyt lukion, mutta englannin arvosanasi ei riitä annettuihin rajoihin, voit yhtä lailla suorittaa kielitestin ja saada opiskelijapaikkatarjouksen.

Kysy pääsyvaatimuksista

Opiskelijaelämä Brisbanessa

Australia on kaikin puolin leppoisa paikka ja sen isot metropolit pursuavat mm. erilaisia kaupunkifestareita ja musiikkitapahtumia. Brisbane ei ole poikkeus tässä suhteessa, mikä tarkoittaa, että opiskelijoita hellitään monipuolisilla ruokaelämyksillä ja taiteella, ja valinnanvaraa riittää myös niin kahviloiden kuin baarienkin saralla. Niin, ja tietenkin rannat! Hiekkarannalla tenttiinluku – meren kohina taustaäänenä – ei ole ollenkaan pöllömpi tapa hoitaa akateemiset velvoitteet!

Yliopiston loma-aikoina Brisbane ja sen ympäristö tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja huikeille road tripeille, luontoseikkailuille ja aktiiviselle tekemiselle.

Kysy opiskelijaelämästä Brisbanessa

Tutkintosi Brisbanessa

Kansainvälisen turismin kanditutkinto on laaja-alainen katsaus turismin monipuoliseen ja monikerrokselliseen maailmaan. Tässä muutamia poimintoja kurssitarjottimelta:

 • Economics for Decision Making
 • Introduction to Marketing
 • Accounting for Decision Making
 • People and Places in the Service Industries
 • International Tourism and Hotel Management Principles
 • Managing Risk in Tourism, Events and Hospitality

+ pääainekohtaiset ja vapaavalintaiset kurssit, kuten

 • Destination Marketing
 • Tourism and Culture
 • International Food and Beverage Management
 • Rooms Division Management
 • Tourism and Hotel Economic Analysis


Kuulostaako houkuttelevalta vaihtoehdolta? Varaa itsellesi aika opintoneuvontaan, niin varmistetaan, että toiveesi ja odotuksesi vastaavat Griffith Universityn tarjontaa. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika opintoneuvontaan

Lisäinfoa Kysy & saat vastauksia

Aloitus

Helmi-, heinä- & lokakuu

Sijainti

Gold Coat & Brisbane

Stipendimahdollisuus

Kyllä

Opintotuki

Kyllä

Yliopisto kartalla

Griffith University kartalla - Kandidaatin tutkinto Brisbanessa - KILROY

Opintojen kustannukset

Tämä opintokokonaisuus Griffith Universityssä kestää 3 vuotta. Lukuvuosimaksu tulee siis maksettavaksi 3 kertaa tutkinto-opintojesi aikana. 

Jos päätät hakea opiskelijaksi Griffith Universityyn, voit hakea myös yliopiston omia stipendejä helpottamaan ulkomaan opintojen kustannuksia. Huomaathan kuitenkin, että stipendejä on jaossa rajallinen määrä ja yliopistolla on omat kriteerit, joiden mukaan stipendejä ja apurahoja myönnetään.

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Opintojen kulut ovat siis täysin samat päädytpä sitten hakemaan meidän kauttamme tai yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä vain saat lisäksi vinkit, neuvot ja avun koko prosessin läpi: opiskelumaan, yliopiston ja tutkinto-ohjelman valinta, hakuaikojen tarkistus, hakuprosessin läpikäynti ja askel askeleelta ohjeistus, apua motivaatiokirjeen kanssa, viisumi, asuminen, vakuutukset...

Matkalaukkujasi emme lupaa pakata, mutta melkeinpä kaikessa muussa voimme olla avuksi. 

Kysy opintojen kustannuksista

Griffith University

Maailmalle lähtöön liittyy paljon kysymyksiä ja päätettäviä asioita. Mutta ei huolta, et ole ainoa, jolla on mielessään miljoona kysymystä! Lue lisää Griffith Universitystä ja Brisbanessa opiskelusta tai laita meille viestiä. Kaikkiin kysymyksiisi on vastaukset eikä maailmalle lähtö loppujen lopuksi ole niin monimutkaista. Sen kuin vain hoidat prosessia eteenpäin asia kerrallaan – me kerromme miten.

Kysy & saat vastauksia

Kysyttävää lukion jälkeisistä vaihtoehdoista?

Kun maailma vetää puoleensa ja tavoitteenasi on hankkia lisäväriä ansioluetteloosi, on ulkomailla opiskelu täydellinen suunnitelma. Halusitpa sitten lähteä suorittamaan kandia tai vaikka testaamaan opintoja vain lukukaudeksi, ota yhteyttä. Käydään vaihtoehtosi yhdessä läpi. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lukion jälkeen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.