Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Digitaalinen viestintä - Sydney

Opiskele digitaalisen median osaajaksi Australiassa - Kandidaatin tutkintoon KILROYn kautta
Alk. hinta* 21 100 EUR
Kandidaatin opinnot Sydneyssä - Opiskelu ulkomailla - KILROY

Maailma muuttuu jatkuvasti yhä digitaalisemmaksi ja alan ammattilaisille on kysyntää. Jos aiheeseen perehtyminen sosiaalisen median postauksia syvemmin ja elämä hiekkarantojen läheisyydessä kuulostaa houkuttelevalta, saattaa Australia ja University of Technology Sydney olla juuri se, mistä olet aina haaveillut.

Digitaalinen media on alana nopeasti kehittyvä ja alati muuttuva kenttä, jonka ammatilaisista on kova kysyntä. University of Technology Sydneyn, UTS:n, digitaalisen viestinnän kandidaatin tutkinto-ohjelmasta valmistuneet opiskelijat ovat innovatiivisia ammattilaisia, joilla on tietotaito niin mediakentän teknisestä kuin kulttuurillisestakin puolesta: kun teknisen toteutuksen osaaminen kohtaa mediakulttuurien trendien ja kuluttajakäyttäytymisen kulttuurivivahteiden tuntemuksen on lopputuloksena alansa huipputekijä. 

UTS on yksi maailman arvostetuimmista teknologia-alan yliopistoista, joten digitaalisen viestinnän kandidaatin tutkinto juuri täällä on osuva valinta. 

Kysy tästä tutkinnosta

Tämän digitaalisuuteen keskittyvän kanditutkinnon puitteissa kehität sosiaalisen median, web designin ja digitaalisen markkinoinnin taitojasi. Kursseilla käsitellään sosiaalisen median roolia jokapäiväisessä elämässä ja haastetaan opiskelijat työstämään kekseliäitä ja analyyttisiä ratkaisuja työelämän haasteisiin hyödyntämällä digitaalista mediaa. Tutkinto tarjoaa myös käytännön taitoja sosiaalisen median hallintaan, käyttäjäkokemuksien analysointiin sekä käyttöliittymäsuunnitteluun.

UTS:n digitaalisen viestinnän kandiopiskelijat ovat valmistuttuaan päätyneet työskentelemään esimerkiksi sosiaalisen median asiantuntijoina, UX/UI-suunnittelijoina, projektipäälliköinä, yrittäjinä, analyytikkoina ja sisällöntuottajina.

Kysy UTS:stä

Sisäänpääsykriteerit

Sekä lukion että ammattikoulun käyneet voivat hakea ja tulla hyväksytyksi University of Technology Sydneyn opiskelijoiksi. Jos olet käynyt lukion, sisäänpääsyvaatimuksena on ylioppilaskirjoituksista kaikkien aineiden keskiarvo vähintään M, sekä todistuksena kielitaidosta päättötodistuksessa englannin kursseista vähintään 8:n keskiarvo.

Ammattikoululaisilta vaaditaan erillinen testi osoitukseksi riittävästä kielitasosta. Myös lukion käyneet voivat tehdä erillisen kielitestin, jos päättötodistuksen arvosana ei ole sisäänpääsyyn riittävä. 

Kysy pääsyvaatimuksista

Opiskelijaelämä Sydneyssä

Sydney on iso metropoli, jossa ihmiset ja kulttuurit ovat sekoittuneet muodostaen ainutlaatuisen sydneyläisen ilmapiirin. Nauti monipuolisesta musiikki-, taide- ja festivaalitarjonnasta ja ota ilo irti energisestä yölämästä – täydellistä opiskelijalle!

Ihmispaljouden ja kaupungin sykkeen vastapainoksi Sydneyllä on tarjota myös rentoa biitsielämää ja hulppeita luontokohteita heti kaupungin ulkopuolella. Voit siis lähteä tuulettumaan luonnon helmaan ja täydelliseen seesteisyyteen vaikka viikonlopun mittaiselle vaellusretkelle intensiivisen opintoviikon vastapainoksi. Suosittelemme ehdottomasti myös testaamaan luontaisia surffitaitojasi, ja kun yliopistossa koittaa loma-aika, on road trippailu aivan ehdoton Australiassa... 

Kysy opiskelijaelämästä Sydneyssä

Tutkintosi Sydneyssä

Tämä digitaalisen viestinnän kanditutkinto sisältää viestinnän peruskurssit sekä digitaalisen ja sosiaalisen median perusopinnot, joiden lisäksi valitset vapaavalintaisia ja erikoistumisopintojen kursseja. Jokainen opiskelija siis valitsee erikoistumista varten pääaineen, joka voi olla esim. luova kirjoittaminen, journalismi, julkinen viestintä tai sosiaalipolitiikka. 

Tässä muutamia kurssiesimerkkejä tutkintokokonaisuudesta:

 • Citizenship and Communication
 • Digital Communities
 • Digital Literacies
 • Digital Media: Marketing, Metrics and Data
 • Digital Experience Design
 • Digital Futures

+ pääainekohtaiset ja vapaavalintaiset kurssit, esimerkiksi

 • Communicating Nations: Media and National Identities
 • Media Power
 • Transnational Media
 • Narrative Multimedia Journalism
 • Stories from the Streets: Local Journalism, Social Media


Kuulostaako houkuttelevalta vaihtoehdolta? Varaa itsellesi aika opintoneuvontaan, niin varmistetaan, että toiveesi ja odotuksesi vastaavat UTS:n tarjontaa. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. 

Varaa aika opintoneuvontaan

Lisäinfoa Kysy & saat vastauksia

Aloitus

Helmi- & heinäkuu

Sijainti

Sydney, Australia

Stipendimahdollisuus

Kyllä

Opintotuki

Kyllä

Yliopisto kartalla

University of Technology Sydney kartalla - Kandidaatin opinnot Australiassa - KILROY

Opintojen kustannukset

Tutkintorakenne on suunniteltu niin, että suoritat tämän digitaalisen viestinnän kandidaatin tutkinnon 3 vuodessa. 

Huomaathan, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle, et meille. Opintojen kulut ovat siis täysin samat päädytpä sitten hakemaan meidän kauttamme tai yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä vain saat lisäksi vinkit, neuvot ja avun koko prosessin läpi: opiskelumaan, yliopiston ja tutkinto-ohjelman valinta, hakuaikojen tarkistus, hakuprosessin läpikäynti ja askel askeleelta ohjeistus, apua motivaatiokirjeen kanssa, viisumi, asuminen, vakuutukset...

Matkalaukkujasi emme lupaa pakata, mutta melkeinpä kaikessa muussa voimme olla avuksi. 

Kysy opintojen kustannuksista

University of Technology Sydney

Maailmalle lähtöön liittyy paljon kysymyksiä ja päätettäviä asioita. Mutta ei huolta, et ole ainoa, jolla on mielessään miljoona kysymystä! Lue lisää University of Technology Sydneystä ja Sydneyssä opiskelusta tai laita meille viestiä. Kaikkiin kysymyksiisi on vastaukset eikä maailmalle lähtö loppujen lopuksi ole niin monimutkaista. Sen kuin vain hoidat prosessia eteenpäin asia kerrallaan – me kerromme miten.

Kysy & saat vastauksia

Kysyttävää lukion jälkeisistä vaihtoehdoista?

Kun maailma vetää puoleensa ja tavoitteenasi on hankkia lisäväriä ansioluetteloosi, on ulkomailla opiskelu täydellinen suunnitelma. Halusitpa sitten lähteä suorittamaan kandia tai vaikka testaamaan opintoja vain lukukaudeksi, ota yhteyttä. Käydään vaihtoehtosi yhdessä läpi. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lukion jälkeen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.