Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Aloita kandiopinnot tammikuussa

Aloita opiskelu tammikuussa - Kandidaatin tutkinto Australiassa - KILROY

Uusi vuosi, uudet opintomahdollisuudet

Tiesithän, että perinteinen elo-syyskuu opintojen aloitusajankohtana ei ole ainoa vaihtoehtosi. Voit hakea opiskelijaksi ulkomaille myös tammi-helmikuun aloituksiin. 

Sen lisäksi että Australiassa ja Uudessa-Seelannissa tammi-helmikuu on itse asiassa se "oikea" lukuvuoden aloitusajankohta, niin myös Englannissa, Kanadassa ja USA:ssa useissa yliopistoissa kandidaatin tutkinnon toinen mahdollinen aloitusajankohta on syyskuun lisäksi kalenterivuoden alussa. 

Huom. Yhteistyöyliopistomme pitävät meidän ajan tasalla maidensa virallisista ohjeistuksista sekä tietenkin yliopistojen mahdollisista poikkeusjärjestelyistä. Yliopistot ovat tässä tilanteessa joustavia: voit hakea nyt ja siirtää tarvittaessa aloitusajankohtaa myöhemmäksi. Koska hakuprosessissa kestää useimmiten useita kuukausia, ei tulevaisuuden suunnitelmia kannata laittaa jäihin, vaikka juuri nyt et vielä voisikaan ostaa lentolippua.

Tiesithän, että ulkomaille kandiin ja maisteriin haetaan erikseen, toisin kuin Suomessa. Eli lukion tai ammattikoulun jälkeen haet ulkomaille kandin tutkintoon johtaviin tutkintoihin ja maisterihaku on sitten aivan erillinen prosessi myöhemmin. Jos olet kiinnostunut alkuvuonna alkavien maisteriopintojen vaihtoehdoista, lue tämä artikkeli

Heräsitpä sitten ideaan ulkomailla opiskelusta mihin vuodenaikaan tahansa, kannattaa ottaa yhteyttä, ja kysyä vaihtoehdoistasi. Monessa yliopistossa on käytössä ns. jatkuvan haun järjestelmä, eli voit hakea ja tulla hyväksytyksi missä vaiheessa vuotta tahansa. 

Kysy kandiopinnoista

Kun aloitat opintosi elo-syyskuun sijaan tammi-helmikuussa, ehdit vetää hetken henkeä ja miettiä muuta kuin opintoja. Nauti ensin kesälomasta ja kartuta sitten vaikka pankkitilisi sisältöä töissä tulevia seikkailujasi silmällä pitäen. Kun sitten vuoden vaihteen jälkeen siirryt takaisin opiskelijaelämään, olet täynnä energiaa ja valmiina oppimaan uutta.

Tavallisimmin voit aloittaa hakuprosessin 10 kuukautta ennen lukukauden alkua. Pääasiassa viisumisyistä hakuprosessin aloitusta ei kannata jättää 4 kuukautta lähemmäksi toivottua opintojen aloitusajankohtaa. Mutta näyttääpä kalenteri sitten mitä kuukautta tahansa, kannattaa olla yhteydessä. Laita viestiä, niin kartoitetaan tilannetta yhdessä opintoalatoiveidesi mukaisesti. Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. 

Varaa aika opintoneuvontaan

Tiesithän, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle etkä meille. Ulkomailla opiskelun kustannukset ovat siis samat haitpa kandiopintoihin sitten meidän kautta tai esim. yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä vain saat "kaupan päälle" tiedot sisäänpääsykriteereistä, ohjeet hakuprosessiin, neuvot motivaatiokirjeeseen sekä vinkit apurahojen, stipendien ja esim. opiskelija-asuntojen hakuun.

england-london-red-phone-booths

Kandiopinnot Englannissa

Englannissa yliopistojen kouluvuosi alkaa tavallisesti alkusyksystä, kuten Suomessakin. Syksyn aloituksien lisäksi osan kandiohjelmista voi aloittaa myös vuoden alussa tammikuussa, mikä tarkoittaa, että voit suunnitella opintosi varsin joustavasti. Pidä pieni tauko opinnoista, tee töitä tai matkustele ja aloita opinnot sitten uuden vuoden juhlien jälkeen.

Tammikuun aloituksissa on vähemmän kandiohjelmien vaihtoehtoja kuin syksyllä, mutta samalla tämä tarkoittaa, että opiskelupaikoista on vähemmän kilpailua ja pienempien hakijamäärien takia itse hakuprosessi on syksyn aloituksiin nähden suoraviivaisempi. 

Tässä muutamia suosittuja poimintoja alkuvuonna alkavista tutkinnoista:

 • Coventy UniversityGlobal Business Management
  • Opetus Lontoon kampuksella, opiskelijat pääasiassa kansainvälisiä
 • Coventy University: Digital Media
  • Media-ala on mielettömän iso työllistäjä jo nyt ja enemissä määrin tulevaisuudessa. Tutkinto yhdistää luovaa ja teknistä osaamista.  
 • Coventy University: Psychology
  • Hieman helpompi päästä sisään kuin Suomessa psykologian tutkinto-opintoihin. Opiskelu painottuu psykologisen tutkimuksen perusteisiin sekä tieteellisen tutkimuksen ja teorian arkielämän käytänteissä ja sovelluksissa. 
 • London Metropolitan UniversityFilm and Television Studies 
 • London Metropolitan University: Diplomacy and International Relations
 • London Metropolitan University: Accounting and Finance

Kurkkaa yliopistovaihtoehtomme Englannissa tai ota yhteyttä ja kysy heti kysymyksesi. Mitä enemmän osaat jo kertoa toiveistasi ja suunnitelmistasi, sitä osuvammin osaamme vastata sopivilla vaihtoehdoilla ja sitä nopeammin pääset alkuun hakuprosessissa. 

Yliopistot Englannissa

Kysy opintoneuvojilta

brisbane-people-chilling

Kandiopinnot Australiassa

Australiaan lähtevien kansainvälisten opiskelijoiden suosituimpien opintoalojen joukkoon lukeutuvat mm. kauppatieteet, insinööriopinnot, lääketiede, journalismi, oikeustiede, kriminologia, tanssi, musiikki, kielitieteet ja psykologia. 

Koska Australiassa kalenterivuoden alku on se virallinen, oikea opintojen aloitusajankohta, sinulla on valintalistallasi jokaisen yliopiston jokainen tutkinto. Valinnanvaraa on siis vaikka kuinka! Tässä muutama poiminta mahdollisuuksistasi. 

 • University of SydneyBachelor of Arts
  • Valitse pääaineeksesi esim. antropologia, kulttuuritutkimus, filosofia tai kielitieteet
 • Griffith University: Bachelor of Nutrition and Dietetics
 • Griffith University: Bachelor of Film and Screen Media Production
 • University of the Sunshine Coast: Bachelor of Sport and Exercise Science
 • University of the Sunshine Coast: Bachelor of Criminology and Justice

Tutustu Australian yliopistovaihtoehtoihin tai ota yhteyttä opintoneuvontaamme ja kysy tarkemmin mahdollisuuksistasi. Kerro meille, mitä alaa haluat lähteä opiskelemaan ja onko sinulla toiveita tulevan opiskelukaupunkisi varalle. Mitä enemmän olet itse ehtinyt pohtimaan toiveitasi, sitä täsmällisemmin ja nopeammin pystymme opastamaan sinua eteenpäin. Toki voit olla meihin yhteydessä suunnitelmiesi missä tahansa vaiheessa. 

Australia on hyvä vaihtoehto myös siksi, että muutamat yliopistot tarjoavat tällä hetkellä myös pieniä alennuksia lukukausimaksuista sekä erillisiä apurahoja ulkomaalaisille opiskelijoille. Esimerkiksi University of the Sunshine Coast tarjoaa tällä hetkellä apurahan, joka kattaa 15% lukukausimaksuista.

Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus on tärkeä osa yliopistoelämää ja antaa lisää näkökulmia luento- ja seminaarikeskusteluihin: siksi yliopistot haluavat tukea ulkomaalaisia opiskeijoita.

Yliopisto- ja tutkintovalintoja ei toki tehdä hintalapun – tai alennusprosentin – perusteella, mutta koska harvalla meistä on rajaton budjetti, ei säästöistä kannata kieltäytyäkään. 

Yliopistot Australiassa

Kysy opintoneuvojilta

celine-campervan-nature-adventure-otago-new-zealand

Kandiopinnit Uudessa-Seelannissa

Kuten Australiassakin myös Uudessa-Seelannissa tammi-helmikuu on se varsinainen ajankohta yliopisto-opintojen aloitukselle. Vaikka varmasti pääset yliopistorytmiin, erinäisiin harrasteryhmiin ja muuhun opiskelijaelämään mukaan aloitatpa sitten opintosi samaan tai eri aikaan valtaosan muiden opiskelijoiden kanssa, on lukuvuoden alussa kieltämättä omaa kihelmöintiä ja uuden alun energiaa. 

Uuden-Seelanniin yliopistot ovat korkeatasoisia, ja erityisesti tietokoneteknologia, lääketieteellinen tutkimus ja sosiaalipolitiikka ovat aloja, joissa Uuden-Seelannin akateeminen maailma nauttii kansainvälistä, maailmanlaajuista arvostusta. Muutkaan opintoalat eivät toki jää paitsiolle, joten sen kuin vain valitset sen oman unelma-alan ja kartoitetaan sitten yhdessä vaihtoehtojasi niin yliopistojen kuin koulutusohjelmienkin osalta.

Selaa Uuden-Seelannin yliopistovaihtoehtoja tai ota yhteyttä ja kysy kysymyksesi. Mitä enemmän pystyt listaamaan toiveistasi ja suunnitelmistasi, sitä osuvammin osaamme kertoa vaihtoehdoistasi ja sitä nopeammin pääset alkuun hakuprosessissa. 

Yliopistot Uudessa-Seelannissa

Kysy opintoneuvojilta

berkeley-college-nyc-skyline

Kandiopinnot USA:ssa

USA:ssa akateeminen kalenteri kukee pitkälti samoja raiteita kuin meillä Suomessa, mutta amerikkalaisessa järjestelmässä riittää joustovaraa – toisin sanoen voit halutessasi aloittaa opinnot tammikuussa yhtä lailla kuin syyskuussakin. 

Sitä paitsi tammikuussa sää on varsin mukana esimerkiksi Kaliforniassa, jossa vaihtoehtojen listallasi on esimerkiksi loistavia college-opintoja, jotka avaavat ovia eteenpäin ja joissa tavallisesti säästät rahaa: USA:ssa voit suorittaa kandidaatin tutkinnon joko noin neljässä vuodessa yliopistossa tai vaihtoehtoisesti yhdistelmällä 2 vuotta collegessa ja 2 vuotta yliopistossa. Jälkimmäinen, yhdistelmävaihtoehto tulee usein edullisemmaksi, kun summaat vuosien lukukausimaksuja. 

Collegesta hankkimasi Associate degree ei vastaa täysin kandidaatin tutkintoa, mutta kun siirryt yliopistoon jatkamaan opintojasi, collegessa suoritetut kurssit luetaan hyväksi kandin tutkintoosi. Associate-tutkinto vastaa siis karkeasti Suomessa kandidaatin tutkinnon ensimmäisiä vuosia ja vastaavasti USA:ssa kandidaatin tutkinnon kahta ensimmäistä vuosikurssia. 

 • Santa Monica College: Business Administration Associate Degree
  • 2-3-vuotinen tutkinto, jonka päätteeksi valmistut collegesta ja voit hakea siirtoa kandiohjelmaan johonkin Kalifornian alueen yliopistoista.
 • Santa Monica College: Film Production Associate Degree
 • Berkeley College: Bachelor of Business Administration
  • Valitse pääaineeksi esim. muotimarkkinointi, terveyspalveluiden johtaminen tai vaikkapa IT-management.

Valitse oma suosikkisi USA:n korkeakoulujen joukosta tai laita meille viestiä ja kysy apuja vaihtoehtojen rajaamiseen. Jos tiedät jo, mitä haluat opiskella, kerro se meille samoin kuin toiveesi tulevasta opiskelukaupungistasi. Mitä tarkemmin osaat kertoa toiveistasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi, sitä paremmin pystymme ohjeistamaan sinua eteenpäin. 

Yliopistot USA:ssa

Kysy opintoneuvojilta

canada-moraine-lake

Kandiopinnot Kanadassa

Kanada on loistava valinta sinulle, joka arvostat luonnossa liikkumista, rempseää menoa ja korkealaatuista opetusta. Opintoaloista Kanadaan lähtevien suosikkilistalla ovat tavallisesti olleet kauppatieteet, insinööritieteet ja erilaiset johtamisen opintokokonaisuudet. 

Thompson Rivers Universityssä (TRU) tammikuun aloituksissa on valittavana esim. Bachelor of Arts ja Bachelor of Science, jotka ovat molemmat yleisnimikkeitä ja vastaavat suomalaisittain humanististen tieteiden, valtiotieteellisten ja luonnontieteellisten alojen kandidaatin tutkintoja. TRU:ssa opiskelet ensimmäisen vuoden kaikille aloille yhteisiä opintoja, minkä jälkeen teet pääainevalinnan, joka voi olla esim.

 • taloustieteet
 • viestintä
 • psykologia
 • sosiologia
 • matematiikka
 • biologia
 • fysiikka
 • tietotekniikka.

Lue lisää Kanadan vaihtoehdoista tai laita meille heti viestiä ja kerro, miten voimme auttaa. Kerro, mikä ala sinua kiinnostaa ja minkälaiset arvosanat sinulla on alla aiemmista opinnoistasi. Pääsemme näillä tiedoilla jo hyvin eteenpäin ja saat paluupostissa ohjeita tutkinto-ohjelman valintaan ja hakuprosessiin.  

Yliopistot Kanadassa

Kysy opintoneuvojilta

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kandiksi maailmalla?

Kerro meille, milloin haluat aloittaa opiskelut ulkomailla ja minne maailmaan mielesi hamuaa. Saat vastauksena vaihtoehtoja ja ohjeita, kuinka pääset alkuun tutkinto-ohjelman valinnassa ja hakuprosessissa. Opintoneuvonta on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

Kysy meiltä!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.