Varaa lennot

9 Vain valitut päivämäärät

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • Vain valitut päivämäärät
 • +/- 1 päivä
 • +/- 3 päivää

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • Vain valitut päivämäärät
 • +/- 1 päivä
 • +/- 3 päivää

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot
Poista lähtö

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Pakollinen kenttä

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhtyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä vastauksia joihinkin yksityiskohtiin tai haluat keskustella vaihtoehdoista opintoneuvojan kanssa? Ota yhteyttä, niin saat apuja sopivan yliopiston ja opintoalan valintaan sekä neuvot itse hakuprosessiin, viisumihakuun ja muihin käytännön järjestelyihin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
 • {{officeOption}}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat

Edu Fair 2018

Edu Fair 2018 - KILROY
Olli Keränen

Edu Fair 2018 - yliopistot pähkinänkuoressa

Tule kuuntelemaan viimeisimmät uutiset yliopistoista ympäri maailman!  Paikalla on yli kymmenen yliopistoa ympäri maailman aina Australiasta Yhdysvaltoihin asti. Milloin kannattaa hakea? Mitä minun tulee tietää hakuprosessista? Mikä on paras yliopisto juuri minulle? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tulemalla paikan päälle.

Mukana yliopistojen edustajat, KILROYn opintoneuvojat ja matka-asiantuntijat 😊

MAKSUTON TAPAHTUMA!

Mitä: Edu Fair 2018

Missä: Kaivokatu 10 A, 2 kerros

Milloin: 2.10. klo 18-20

Ilmoittaudu tapahtumaan!

Griffith University 

Griffith University on tunnettu rikkaasta opiskelijaelämästä, ja sen kampukset sijaitsevat unelmapaikoilla Australian itärannikolla Brisbanen ja Gold Coast -rannikon välillä. Yliopisto sijoittuu maailman 300 parhaan yliopiston joukkoon (Times Higher Education 2018). Maailmaluokan tieteen tekemisen lisäksi Griffith University on myös yksi Australian johtavista urheiluyliopistoista.

Lue lisää Griffith yliopistosta

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology eli QUT sijaitsee Brisbanessa, ja se tarjoaa yli 600 kurssia opiskelijoilleen. Valinnavaraa siis riittää! QUT tunnetaan lisänimestään ”university of the real world”, sillä se tekee tiivistä yhteistyötä eri toimialojen, teollisuuden ja yritysmaailman kanssa. 97% vaihto-opiskelijoista voisi suositella QUT:ia muillekin.

 

Lue lisää Queensland Yliopistosta 

RMIT University

Royal Melbourne Institute of Technology eli RMIT sijaitsee Australian kulttuuripääkaupungissa Melbournessa. RMIT on Australian isoin korkeakoulu, ja sen toinen kampus sijaitsee Vietnamissa, jonne opiskelijoilla on mahdollisuus lähteä vaihtoon. RMIT on rankattu kansainvälisille opiskelijoille suunnatun tarjonnan perusteella sijalle 12 maailman yliopistojen joukossa.

 

Lue lisää RMIT yliopistosta

University of Technology Sydney

University of Technology Sydney eli UTS on saanut tunnustusta erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä ranking-vertailuissa. Erityiskiitosta se on saanut korkeatasoisesta tutkimustyöstä, opetuksen tasosta, opiskelun puitteista ja opiskelijoiden valmistumisen jälkeisestä työllistymisestä. UTS sijaitsee keskellä Sydneytä, joten koko kaupunki aktiviteetteineen on ulottuvillasi!

Lue lisää Sydneyn teknillisestä yliopistosta

University of the Sunshine Coast

University of the Sunshine Coast eli USC sijaitsee upeasti hienojen rantojen ja luontokohteiden lähettyvillä, ja täällä voit myös bongailla kenguruita! Pienemmät luokkakoot ja opiskelijoille omistautunut henkilökunta takaavat henkilökohtaisempaa opetusta ja ohjausta. USC on ainut Queenslandin alueella sijaitseva yliopisto, joka sai vuonna 2015 täydet viisi tähteä opetuksen tasoon liittyen.

Lue lisää Sunshine Coastin yliopistosta

University of New South Wales

University of New South Wales eli UNSW sijaitsee Sydneyssa, ja se on yksi Australian johtavista tutkimus- ja opetusyliopistoista. Valittavanasi on yli 900 koulutusohjelmaa, ja lisäksi lähes 200 erilaista klubia ja kerhoa, joissa voi viettää vapaa-aikaa. UNSW:sta on valmistunut eniten teknologia-alan yrittäjiä Australiassa viimeisen 15 vuoden aikana.

Lue lisää New South Walesin yliopistosta

Berkeley College

Berkeley College sijaitsee New Yorkissa, ja se keskittyy erityisesti kauppatieteisiin ja muotialan kaupalliseen koulutukseen. Siellä panostetaan myös työharjoitteluihin, joita on ollut tarjolla esimerkiksi muodin jättiläisillä Pradalla, Vera Wangilla ja Guccilla. Berkeley College on suosittu sekä amerikkalaisten että kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa.

Lue Lisää Berkeleyn yliopistosta

Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University eli HPU sijaitsee Honolulussa, Havaijilla, ja se on USA:n kansainvälisin yliopisto. HPU:ssa on laaja valikoima opintovaihtoehtoja, ja hyviä apurahoja erityisesti kansainvälisille kandin tutkinto-opiskelijoille. Honolulu on rankattu yhdeksi USA:n parhaimmaksi opiskelijakaupungiksi, ja se on myös suosittu lomakohde trooppisten säiden ja upean luonnon takia.

Lue lisää Hawaii Pacific yliopistosta

Curtin Singapore

Australialaisen Curtin yliopiston toinen kampus, eli Curtin Singapore, sijaitsee Singaporessa. Singapore on todellinen kulttuurien sulatusuuni, ja kampus sijaitsee vain 10 minuutin päässä kaupungin kaupallisesta keskuksesta. Curtinilla on toinen kampus Australian Perthissa, joten opiskelijalla on mahdollisuus siirtyä vaihtoon Australiaan esimerkiksi lukuvuodeksi.

Lue lisää Singaporen yliopistosta

California State University, Monterey Bay

California State University, Monterey Bay eli CSUMB sijaitsee Kalifornian rannikon keskivaiheilla – pari tuntia San Franciscosta etelään. Suosituimmat pääaineet ovat psykologia, liiketalous, meribiologia ja elokuva-alan opinnot. Kampukselta on vain 10 minuutin ajomatka rannalle, joka on täydellinen sekä auringonlaskujen ihailuun että ohi lipuvien valaiden bongailuun.

Lue lisää California State Universitystä

California State University, San Marcos

California State University, San Marcos eli CSUSM sijaitsee Etelä-Kaliforniassa. CSUSM on pieni ja turvallinen kaupunki, ja myös yliopistossa on pienet luokkakoot, jotka takaavat henkilökohtaisempaa opetusta ja ohjausta. CSUSM:ssa opiskelijoilla on käytössään uusimmat laitteet ja tilat, sekä erinomaiset luennoitsijat.

Lue lisää California State yliopistosta

Carleton University

Carleton University sijaitsee Ottawassa, Kanadan pääkaupungissa, ja on niittänyt mainetta Kanadan kärkiyliopistona journalismissa, kansainvälisissä suhteissa ja teknologiassa. Huipputeknisen osaamisensa vuoksi sitä kutsutaan myös nimellä ”Silicon Valley North”. Yliopistolla on vahvat siteet liike- taide- ja tiede-elämän vaikuttajiin, joten opiskelijoille voidaan tarjota myös loistavia työharjoittelupaikkoja.

Lue lisää Carleton yliopistosta

alt

Haluaisitko kuulla lisää?

Oletko kiinnostunut tapahtumasta tai haluaisitko kuulla lisää opiskelusta ulkomailla?

Opintoneuvontaan!