Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Houkutteleeko ajatus ulkomailla opiskelusta, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Kerro opintotoiveistasi sekä minne ja milloin haluat lähteä maailmalle, niin opastamme eteenpäin.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, viimeistään viikon kuluessa. Kiireellisissä tapauksissa voit tietenkin aina soittaa meille. 


Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa tapaamisaika

Varaa maksuton aika opintoneuvontaan & aloita tulevaisuutesi suunnittelu opintoneuvojien kanssa. Huomaathan, että voit varata ajan myös puhelinneuvontaan.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus ulkomailla opiskelun pohdintaan on juuri se oikea ensiaskel haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.


Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Aloita maisterin opinnot tammikuussa

Vuoden alussa alkavat maisteriopinnot - KILROY

Tammikuussa maailmalle?

Tiesitkö, että ulkomaisissa yliopistoissa on useampia vaihtoehtoja opintojen aloitusajankohdaksi? Jos siis mielit maisteriopintoihin maailmalle, pidä mieli avoinna ja ole valmiina toimimaan myös muulloin kuin "perinteisenä" kevään hakuaikana.

Sen lisäksi että Austaraliassa ja Uudessa-Seelannissa tammi-helmikuu on itse asiassa se "oikea" lukuvuoden aloitusajankohta, niin myös Englannissa, Kanadassa ja USA:ssa monessa yliopistossa nimenomaan maisterin tutkintoon tähtäävien opintojen mahdollinen aloitusajankohta on syyskuun lisäksi kalenterivuoden alussa. 

Huom. Yhteistyöyliopistomme pitävät meidän ajan tasalla maidensa virallisista ohjeistuksista sekä tietenkin yliopistojen mahdollisista poikkeusjärjestelyistä. Yliopistot ovat tässä tilanteessa joustavia: voit hakea nyt ja siirtää tarvittaessa aloitusajankohtaa myöhemmäksi. Koska hakuprosessissa kestää useimmiten useita kuukausia, ei tulevaisuuden suunnitelmia kannata laittaa jäihin, vaikka juuri nyt et vielä voisikaan ostaa lentolippua.

Hakuprosessi unelmiesi opiskelupaikkaan saadaan käyntiin nopeastikin, jos vain näin haluat. Älä siis turhaan jää ihmettelemään. Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi vaihtoehtosi.

Kysy maisteriopinnoista

Kun aloitat opintosi elo-syyskuun sijaan tammi-helmikuussa, ehdit vetää hetken henkeä ja miettiä muuta kuin opintoja: nauti ensin kesälomasta ja ahkeroi sitten töissä puolen vuoden ajan pankkitilisi saldoa kartuttamassa tulevia seikkailujasi silmällä pitäen. Kun sitten vuoden vaihteen jälkeen siirryt takaisin opiskelijaelämään, olet täynnä energiaa ja valmiina oppimaan uutta.

Tavallisimmin voit aloittaa hakuprosessin 10 kuukautta ennen lukukauden alkua. Pääasiassa viisumisyistä hakuprosessin aloitusta ei kannata jättää 4 kuukautta lähemmäksi toivottua opintojen aloitusajankohtaa. Mutta heräsitpä sitten ulkomaan opintojen ajatuksiin mihin vuodenaikaan tahansa, kannattaa aina olla yhteydessä meihin päin. Laita viestiä, niin kartoitetaan tilannetta yhdessä opintoalatoiveidesi mukaisesti. Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. 

Varaa aika opintoneuvontaan

Tiesithän, että maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle etkä meille. Ulkomailla opiskelun kustannukset ovat siis samat haitpa maisteriopintoihin sitten meidän kautta tai vaikkapa yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä vain saat "kaupan päälle" tiedot sisäänpääsykriteereistä, ohjeet hakuprosessiin, neuvot motivaatiokirjeeseen sekä vinkit apurahojen, stipendien ja esim. opiskelija-asuntojen hakuun.

brisbane-people-chilling

Maisteriopinnot Australiassa

Australiassa kaikki on ylösalaisin. Kun meillä on talvi, eletään Australiassa kesätunnelmissa ja päinvastoin. Tästä johtuen australialaiset juhlivat joulua hiekkarannalla ja surffaava joulupukki on tavallinen näky. Yliopistojen akateemisen kalenterin osalta tämä tarkoittaa sitä, että pääsääntöisesti lukuvuosi alkaa helmikuussa.

Helmikuun aloitus on siis se oikea lukuvuoden aloitusajankohta. Tämä tarkoittaa, että aloitat opinnot muiden opiskelijoiden kanssa samaan aikaan, pääset kesken lukuvuotta aloittamiseen verrattuna nopeasti sisään uusiin kaveriporukoihin, ja olet yhtä lailla uusi kuin kaikki muutkin opiskelijat. 

Koska kaikki yliopistot aloittavat lukukautensa kalenterivuoden alussa, on sinulla kasapäin vaihtoehtoja opintoalan ja tutkintonimikkeiden osalta. Tässä muutamia esimerkkejä:

Pääasiassa australialaiset yliopistot ovat jakaneet lukuvuotensa kahteen lukukauteen, kuten meillä Suomessakin, mutta osassa yliopistoissa on käytössä kolmen lukukauden järjestelmä, jolloin opintojen aloitusajankohtia on vielä lisää.

  • Bond University, Griffith University ja University of New South Wales käyttävät 3 lukukauden vuosikalenteria.
    • Voit aloittaa opintosi helmikuussa, heinäkuussa tai syys/lokakuussa.
  • Queensland University of Technologyssä MBA-tutkintoon tähtäävät opinnot alkavat maaliskuussa ja esim. Master in International Business alkaa helmikuussa, toukokuussa ja marraskuussa. Valinnanvaraa siis riittää!

Tutustu Australian yliopistovaihtoehtoihin tai ota yhteyttä opintoneuvontaamme ja kysy tarkemmin mahdollisuuksistasi. Kerro meille, mitä alaa haluat lähteä opiskelemaan ja onko sinulla toiveita tulevan opiskelukaupunkisi varalle. Mitä enemmän olet itse ehtinyt pohtimaan toiveitasi, sitä täsmällisemmin ja nopeammin pystymme opastamaan sinua eteenpäin. Toki voit olla meihin yhteydessä suunnitelmiesi missä tahansa vaiheessa. 

Australia on hyvä vaihtoehto myös siksi, että muutamat yliopistot tarjoavat tällä hetkellä myös pieniä alennuksia lukukausimaksuista sekä erillisiä apurahoja ulkomaalaisille opiskelijoille. Esimerkiksi University of the Sunshine Coast tarjoaa tällä hetkellä apurahan, joka kattaa 15% lukukausimaksuista.

Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus on tärkeä osa yliopistoelämää ja antaa lisää näkökulmia luento- ja seminaarikeskusteluihin: siksi yliopistot haluavat tukea ulkomaalaisia opiskeijoita.

Yliopisto- ja tutkintovalintoja ei toki tehdä hintalapun – tai alennusprosentin – perusteella, mutta koska harvalla meistä on rajaton budjetti, ei säästöistä kannata kieltäytyäkään. 

Yliopistot Australiassa

Kysy opintoneuvojilta

roys-peak-otago-region-new-zealand

Maisteriopinnot Uudessa-Seelannissa

Australian tapaan myös Uudessa-Seelannissa vuodenajat ovat nurinkurin näin suomalaisittain asiaa tarkasteltuna. Yliopistoissa lukuvuosi alkaa tammi-helmikuussa ja valinnanvaraa on vaikka kuinka paljon ja kaikilla mahdollisilla aloilla. 

Uudessa-Seelannissa siis kaikki opiskelijat aloittavat opintonsa juurikin kalenterivuoden alussa, joten sulahdat uutena opiskelija luontevasti mukaan joukkoon. Alkuvuoden aloitusajankohta tarkoittaa myös sitä, että voit suunnata vaikka parin kuukauden road tripille Uuden-Seelannin hulppeisiin maisemiin ennen opintojen alkua – täydellinen tapa tutustua uuteen kotimaahasi ennen kuin aloitat yliopistolla pakertamisen!

Olipa haaveissasi maisterin tutkinto sitten taiteiden tai tieteiden puolelta, valtiotieteellisestä, humanistisesta tai vaikkapa kauppatieteellisestä tiedekunnasta, ja viihdytpä sitten laboratoriossa, luentosaleissa, työhuoneilla tai yritysprojekteissa, Uudessa-Seelannissa pääset toteuttamaan uratavoitteitasi. Tässä muutama poiminta tarjonnasta, mutta muista, että valikoimaa on vaikka kuinka myös näiden lisäksi.

Selaa Uuden-Seelannin yliopistovaihtoehtoja tai ota yhteyttä ja kysy heti kysymyksesi. Mitä enemmän osaat jo kertoa toiveistasi ja suunnitelmistasi, sitä osuvammin osaamme kertoa vaihtoehdoistasi ja sitä nopeammin pääset alkuun hakuprosessissa. 

Yliopistot Uudessa-Seelannissa

Kysy opintoneuvojilta

historical-houses-Nottingham-England

Maisteriopinnot Englannissa

Englannissa lukuvuosi jakautuu pitkälti samalla tavoin kuin Suomessakin. Englannin maisteriohjelmatkin alkavat pääasiassa syyskuussa, mutta useita ohjelmia tarjotaan myös tammikuussa. 

Maisterin tutkinnot kestävät Englannissa tavallisesti vain vuoden. Tässä yhteydessä vuosi kuitenkin tarkoittaa koko kalenterivuotta eikä "vain" akateemista lukuvuotta. Suuressa osassa koulutusohjelmia opiskellaan siis täydet 12 kuukautta, joista 9 kuukautta sisältää opetusta ja loput 3 on varattu omaan tutkimusprojektiin. 

Vaihtoehtoja on tarjolla kattavasti, joten älä vielä luovuta, vaikka oma alasi ei oliskaan näiden esimerkkien joukossa. Sen kuin vain otat yhteyttä ja kysyt!

Kurkkaa yliopistovaihtoehtomme Englannissa tai ota yhteyttä ja kysy heti kysymyksesi. Mitä enemmän osaat jo kertoa toiveistasi ja suunnitelmistasi, sitä osuvammin osaamme kertoa vaihtoehdoistasi ja sitä nopeammin pääset alkuun hakuprosessissa. 

Yliopistot Englannissa

Kysy opintoneuvojilta

san-francisco-cable-cars-cover

Maisteriopinnot USA:ssa

USA:ssa lukuvuosi alkaa pääasiallisesti elo-syyskuussa, eli aivan kuten meikäläisittäinkin. Mutta vaikka pääasiallinen aloitusajankohta on syksyllä, voi maisteriopinnot aloittaa myös tammikuussa. Jos siis Yhdysvallat kutkuttaa mielessä varteenotettavana vaihtoehtona tulevaisuuden suunnitelmissasi, harkitse ihmeessä myös tammikuun aloituksia. 

USA:ssa maisterin tutkinnon hankkiminen onnistuu seuraavissa yliopistoissa:

Tutkintovaihtoehtoja on monelta alalta, mutta yksi mielenkiintoisimmista ja kysytyimmistä opintokokonaisuuksista on University of California Northridgen Master in Political Science. Tässä ohjelmassa opiskelijat keskittyvät oman valintansa mukaan joko USA:n politiikkaan tai maailmanpolitiikkaan.

Valitse oma suosikkisi USA:n yliopistojen joukosta tai laita meille viestiä ja kysy apuja vaihtoehtojen rajaamiseen. Jos tiedät jo, mitä haluat opiskella, kerro se meille samoin kuin toiveesi tulevasta opiskelukaupungistasi. Mitä tarkemmin osaat kertoa toiveistasi ja tulevaisuuden tavoitteistasi, sitä paremmin pystymme ohjeistamaan sinua eteenpäin. 

Yliopistot USA:ssa

Kysy opintoneuvojilta

vancouver-canada-kayaks-cover

Maisteriopinnot Kanadassa

Kanada on monessa mielessä hyvä ja helppo valinta suomalaisille opiskelijoille. Vaikka kyseessä toki on eri maa, kulttuuri ja tavat, niin samalla Kanadalla ja Suomella on paljon yhteneväisyyksiä, mikä tekee siitä suositun opiskelupaikan suomalaisten opiskelijoiden keskuudessa. 

Yhteistyöyliopistojemme joukosta pystymme avustamaan sinut maisterin tutkintoon Thompson Rivers Universityssä. Tammikuussa TRU:ssa voi aloittaa mm. Master of Science in Environmental Science ja Master of Business Administration (MBA) -tutkinnot. Huomaathan, että TRU:n MBA-tutkintoon voit hakea vaikka suoraan kandidaatin tutkinnon jälkeen, ilman tavallisesti vaadittavaa useamman vuoden työkokemusta. Tämä jos mikä on loistava tapa hankkia korkeatasoinen tutkinto ja edistää niin opinto- kuin työuraasi pikavauhtia! 

Lue lisää Thompson Rivers Universitystä tai laita meille heti viestiä ja kerro, miten voimme auttaa. Kerro meille, minkä alan kandidaatin tutkinto sinulla on alla ja minkä alan maisterin tutkinnosta olet nyt kiinnostunut. Pääsemme näillä tiedoilla jo hyvin eteenpäin ja saat paluupostissa ohjeita hakuprosessiin.  

Thompson Rivers University

Kysy opintoneuvojilta

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää opinnoista ulkomailla?

Houkutteleeko opiskelu ulkomailla, mutta kaipaat vielä lisäinfoa? Tule käymään, laita viestiä tai soita niin saat vastaukset kysymyksiisi – myös niihin, joita vielä et ole keksinyt! Opintoneuvontamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Opintoneuvontaan

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.