Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Matkan kesto

Kuinka kauan varata aikaa matkalle - KILROY

Kuinka kauan varata aikaa reissuun?

Matkustaminen ei ole suoritus, joka tulee toteuttaa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Reissaamisen kohdalla tällainen tehokkuusajattelu kannattaa unohtaa. Keskity sen sijaan kokemuksiin ja siihen kaikkeen mitä näet, kuulet ja opit matkan varrella.

Pitkällä matkalla ehtii toki enemmän, mutta jo muutamankin viikon reissulla voi kokea vaikka mitä. Suunnitteluvaiheessa kannattaa olla realistinen sen suhteen, mitä kaikkea missäkin ajassa ehtii. 

Googlen kartoista saat alustavan käsityksen etäisyyksistä, mutta jos haluat tietää, kuinka kauan paikasta toiseen siirtyminen oikeasti kestää, kuinka helppoa ja aikaavievää on julkisilla liikkuminen ja kuinka paljon aikaa kannattaa varata lepoon ja aktiviteetteihin, ota yhteyttä reissaaviin asiantuntijoihimme.

Tältä sivulta löydät esimerkkejä erilaisten, lyhyiden ja pitkien, reissujen kestoista.

Helpoin tapa saada vastauksia nopeasti, on kysyä reissaamisen ammattilaisilta, eli meiltä.

Kysy & saat vastauksia

Mitä kaikkea ehdin reissussa tehdä?

Jotkut tykkäävät reissata intensiivisesti ja herätä joka aamu uudessa paikkaa. Toiset taas ovat "laiskoja" reissaajia ja nauttivat paikallaan olosta ja yhteen paikkaan tutustumisesta. Suorita siis ensialkuun hieman itsetutkiskelua sen osalta, haluatko ennemmin nähdä paljon pintapuolisesti vai hieman vähemmän, mutta syvemmin. Onko sinulla mahdollisuus viikkojen mittaiseen yhden maan täsmäreissuun vai kenties kuukausia kestävään harhailuun maailmalla?

 

Jos haaveilet rannikolta rannikolle road tripistä USA:ssa tai Kanadassa, varaa aikaa vähintään kuukauden päivät. Jos haluat pitää ajamisesta vapaita päiviä tai seikkailla välillä esim. kansallispuistoissa, ei kolmekaan kuukautta ei ole ylimitoitettu reissuaika. Suosittelemme, että jätät itsellesi mahdollisuuden jäädä kaupunkiin pariksi ylimääräiseksi päiväksi mukavan seuran, seuraavana päivänä alkavien markkinahulinoiden tai ihan vaan matkaväsymyksen takia.

 

Jos unelmissasi siintää Trans Siperia -reissu, hyvä loman pituus on kahdesta kolmeen viikkoon. Ehdit toki Moskovasta Vladivostokiin tai Pekingiin jo 7–8 päivässä, mutta välipysähdyksiä ja päätepysäkin maisemista nauttimista varten – oli se sitten Kiinassa tai Venäjällä – kannattaa varata vähintään muutama ylimääräinen päivä.

Sukelluskurssin suorittaminen reissussa onnistuu viidessä päivässä. Tosin Maltaa lukuunottamatta sukelluskohteet ovat varsin kaukana, joten sukellusreissulle kannattaa varata vähintään muutama ylimääräinen päivä. Sukelluksen ja lentämisen yhdistämiseen on myös omat turva-ajat, joista ei kannata tinkiä.


Haaveena reppureissaus Kaakkois-Aasiassa? Jos suunnitelmissasi on tutustuminen Thaimaan, Laosin, Vietnamin ja Kambodzan maisemiin ja kulttuureihin, voit laskea matka-aikaa karkeasti 2 viikkoa maata kohden. Nopeampikin aikataulu toki onnistuu, jos priorisoit reissukohteitasi ja suunnittelet kaiken etukäteen tarkasti. 
Pari viikkoa per maa on hyvä alustava laskutapa myös Väli-Amerikassa reissaamiseen. Etelä-Amerikan puolella taas maiden koko on sitä luokkaa, että jos mielit nähdä maasta yhtä-kahta kaupunkia enemmän, on parempi budjetoida aikaa kuukausi per maa.

Jos taas ultimate haaveesi on Ushuaia ja Etelämanner, varmista että kalenterissasi on loma-aikaa vähintään 3 viikkoa.

Myös Oseanian seikkailut ovat pitkän lentomatkan päässä, joten jo sen – ja luonnollisesti myös aikaeron – takia näille reissuille kannattaa laskea muutama ylimääräinen päivä itse matkan tekoon. Australian ja Uuden-Seelannin valloituksia varten hyvänä lähtökohtana voi pitää kuukautta molemmissa maissa. Kurkkaa inspiraatiota ja tarkempia apuja ajankäyttöön esim. road trip -reiteistä: maantieseikkailut Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Jos taas Lähi-Idän seikkailut kutkuttavat ja haluat seurata Silkkitien reittiä Istanbulista Pekingiin, varaa reissuusi aikaa vähintään kuukausi. Pidempiäkin seikkailuja tietenkin löytyy...

Maailmanympärimatka

Jos asiaa tarkastelee parhaan mahdollisen reissukokemuksen kannalta, ei ehkä kannata yrittää maailmanympärimatkaa 80 päivässä, vaikka se toki on mahdollista. Jos toiveenasi on matka maailman ympäri, varaa matkantekoon – ja ennen kaikkea matkasta nauttimiseen – vähintäänkin 2–3 kuukautta. Reissun voi toki suorittaa nopeamminkin, mutta ahmiessasi aikatauluun liikaa täytettä saattaa kokemus reissusta jäädä pintapuoliseksi monien kohteiden osalta. 

Puolessa vuodessa ehdit jo hyvin, ja vuodessa on jo ruhtinaallisesti aikaa. Pelkän ajan lisäksi, mieti mitä kaikkea haluat reissussa tehdä ja nähdä; mitkä kaikki maat ja nähtävyydet ovat must-listallasi ja kuinka paljon aikaa haluat jättää sattuman ja hetkellisten mielitekojen varaan. 

Mihin viikkomäärään tahansa sitten päädytkin, muista jättää suunnitelmassasi aikaa myös uuteen kulttuuriin sopeutumiseen, aikaeroon ja reissuväsymykseen. Jos stressaat jatkuvasti siitä, mitä kaikkea olisi ehdittävä tehdä, et pääse lainkaan lomafiilikseen. Sitä paitsi hyvin levänneenä vältyt monilta hankaluuksilta.

Lue lisää maailmanympärimatkoista ja niiden suunnittelusta. Kurkkaa samalla kasa reittiehdotuksia inspiraatioksi!

Aktiviteetit, reissun ajankohta ja pituus selvillä? Pureudu seuraavaksi raha-asioihin. Lue lisää linkkien takaa erilaisten matkojen hinnoista ja reissua varten säästämisestä.

Jatka matkaoppaan lukua muiden aiheiden osalta, tai varaa aika matkasuunnitteluun. Tule ja kysy kaikki matkustamiseen liittyvät kysymyksesi ja aloita suunnittelu ammatilaisen avustuksella. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Lue koko matkaopas   Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.