Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Balkanin kiertomatka


Vieraile Bosniassa Balkanin kiertomatkalla
Balkan Itinerary Croatia Bosnia Montenegro Albania

Matkareitti Balkanin kiertomatka

Helsinki - Dubrovnik - Mostar - Sutjeskan kansallispuisto - Durmitor - Plužine - Podgorica - Skhoder - Berisha - Valbona - Tirana - Helsinki

Tämä eeppinen reissu starttaa junamatkalla Euroopan halki, määränpäänä Kroatian pääkaupunki Zagreb. Vietä muutama päivä tutustuen kaupunkiin ja ota sitten suunnaksi Dubrovnik, josta varsinainen kiertomatka saa alkunsa.

Kroatiasta matkustat muiden seikkailuhenkisten reissaajien kanssa upeisiin kohteisiin Bosnia-Hertsegovinassa, Montenegrossa ja Albaniassa. Luvassa on mm. vierailu ikonisella Stari Most -sillalla, koskenlasku yhdellä Euroopan kauneimmista joista sekä vaelluksia Albanian Alppien henkeäsalpaavissa maisemissa.

Vietä aikaa Dubrovnikissa Balkanin kiertomatkalla

Päivät 1-5: Interrail & Dubrovnik

Starttaa Balkanin kiertomatka reissaamalla koto-Suomesta lautalla Tukholmaan ja jatkamalla matkaasi sitten Interrail-passin turvin pitkin Euroopan rautateitä, päätepisteenäsi Kroatian pääkaupunki Zagreb. Junamatkan aikana ihmettelet mm. Saksan kaunista maaseutua, ja todistat kuinka maisemat vähitellen vaihtuvat Alppien jylhiin vuoristoihin.

Zagrebista jatkat kätevästi junalla Splitiin ja eteenpäin bussilla Dubrovnikiin pitkin Kroatian kaunista rannikkoa. Jos haluat viettää aikaa tutustuen Dubrovnikin tarjontaan, suosittelemme, että saavut paikan päälle muutama päivä ennen varsinaisen kiertomatkan alkua.

Näe Mostarin kauniit rakennukset Balkanin kiertomatkalla

Päivä 6: Mostar, Bosnia-Hertsegovina

Sinut noudetaan aikaisin aamulla läheltä majoituspaikkaasi ja kuljetetaan sitten Dubrovnikista Bosnia-Hertsegovinaan ja Mostariin. Mostar on yksi maan vanhimmista ja suosituimmista kaupungeista, joka tunnetaan etenkin sen vanhasta kivisillasta (Stari Most), historiallisesta vanhastakaupungista, monipuolisesta yöelämästä ja Ottomaanien valtakunnan aikaisesta arkkitehtuurista.

Mostar on hurmaava kaupunki, jossa riittää kapeita kujia, ihastuttavia kahviloita ja viihtyisiä ravintoloita. Melkeinpä joka puolelta on upeat näkymät Stari Mostille, Neretvajoelle ja ympäröiville vuorille.

Vieraile Black Lakella Balkanin kiertomatkalla

Päivä 7: Sutjeskan kansallispuisto & Trnovacko

Matka jatkuu aikaisin aamulla Mostarista ensin kohti Tjentišteä ja sitten eteenpäin kohti Privejorin vuoristoista aluetta. Matkalla Privejoriin pysähdyt myös ihastelemaan Skakavacin vesiputousta 1280 metrin korkeudessa!

Perille Privejoriin päästyäsi on aika aloittaa vaellus kohti suojaista Trnovačko-järveä. Tämä sydämenmuotoinen järvi on yksi Montenegron kauneimmista alueista ja sitä ympäröivät majesteettiset vuoret, kuten Maglić ja Volujak. Vaellusurakan ja kadehdittavan upeiden reissukuvien nappaamisen jälkeen siirryt autokyydillä pidemmälle Montenegroon ja Tara-joen varrella sijaitsevalle leirintäalueelle, jossa majoitut yön yli.

Tara-joen kanjoni Montenegrossa

Päivä 8: Koskenlasku Tara-joella & Pluzine

Aamiaisen jälkeen luvassa on koskenlasku Tara-joessa, Euroopan syvimmän (ja koko maailman toiseksi syvimmän!) kanjonin halki. Näiden maisemien ympäröimänä et joudu turhaan miettimään miksi kanjoni kuuluu myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Koskenlaskun aikana näet toinen toistaan upeampia maisemia 3-4 tunnin ajan. Tämä aktiviteetti laittaa adrenaliinisi takuulla virtaamaan!

Koskenlaskun jälkeen luvassa on herkullinen lounas, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Plužinea.

Köysirata Montenegrossa

Päivä 9: Plužine & Piva-järvi

Vietä päivä pienessä Plužinen kaupungissa ja sen ympäristössä. Tutustu alueeseen kulkemalla kaupungin katuja, viilettämällä köysiradalla Piva-järven yläpuolella tai patikoimalla ympäröivillä vuorenrinteillä. Päivän päätteeksi voit lepuuttaa jalkojasi ja nauttia herkullisesta ruuasta jossakin paikallisista ravintoloista.

Vietä pari päivää Podgoricassa Balkanin kiertomatkalla

Päivät 10-11: Pluzinesta Podgoricaan

Plužinen visiitin jälkeen on aika jatkaa kohti Montenegron pääkaupunkia Podgoricaa. Tutustu kaupungin ja sen ympäristön tarjontaan päivän tai parin ajan: näe Millenium Bridge, rentoudu tunnelmallisissa kahviloissa ja maistele paikallista viiniä. Tämän jälkeen suuntaat sitten omatoimisesti bussilla kohti Albaniaa ja Shkodërin kaupunkia.

Nauti upeista maisemista Albaniassa

Päivä 12: Shkodër, Albania

Tervetuloa Shkodëriin, yhteen Albanian mielenkiintoisimmista kaupungeista. Tämä historiallinen kaupunki sijaitsee Skutarijärven rannalla, kauniiden kukkuloiden ympäröimänä. Shkodëriin saavuttuasi viet tavarat majapaikkaasi, jonka jälkeen voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti haluamallasi tavalla. Suosittelemme vierailua ainakin Rozafan linnalla ja pysähtymistä perinteiseen albanialaiseen kahvilaan.

Nauti lounasta näissä maisemissa Albanissa

Päivä 13: Lake Koman & Berisha-kylä

Valmistaudu jälleen aikaiseen herätykseen, sillä kyyti kohti Lake Komania starttaa Shkodëristä kello 06.30. Luvassa on lauttakyyti järven toiselle puolelle, Fierzaan ja edelleen Berisha-kylään, joka toimii majapaikkanasi.

Päivän ohjelmassa on melonta Lake Komanilla. Nauti järveä ympäröivistä dramaattisista näkymistä metsäisille kukkuloille.

Valbonan laakso on täydellinen kohde jos olet patikoinnin ystävä

Päivä 14: Valbonan laakso

Ylitä Lake Koman uudestaan ja aloita matka kohti Valbonan laaksoa. Perillä Valbonassa nautiskelet lounasta, jonka jälkeen luvassa on lyhyt patikointi laakson syrjäisessä osassa Kukajissa. Tämä retki toimii ns. verryttelykierroksena seuraavan päivän pitkää vaellusta varten.

Ihastele Albanian vuoriston tähtitaivasta Balkanin kiertomatkalla

Päivä 15: Theth

Tänään laitat itsesi likoon huikealla vaelluksella Valbonasta Thethiin, seuraamalla ikivanhaa reittiä, jota paikalliset ovat käyttäneet vuosien ajan. Tällä 18 kilometrin mittaisella vaelluksella ihmettelet uskomattoman upeita kivikkoisia laaksoja ja vehreitä metsiä. Syöt lounasta perinteisessä kahvilassa matkan varrella, mutta muista tuoda mukanasi myös välipalaa. 7-8 tunnin mittaisen urakoinnin jälkeen saavut Thethiin, joka hämmästyttää ainutlaatuisella luonnollaan, historiallaan ja perinteillään.

Tirana

Päivä 16: Tirana

Aamiaisen jälkeen suuntaat kävellen kohti kaunista Gurnas-vesiputousta, joka on viimeinen pysäkki Thethissä. Tämän jälkeen on aika suunnistaa Shkodërin kautta Albanian pääkaupunkiin, Tiranaan, jossa Balkanin kiertomatka tulee päätökseen.

Ihastele Tiranaa gondolihissin kyydistä

Päivä 17: Seikkaile omatoimisesti tai lähde kotimatkalle

Balkanin kiertomatka huipentuu Tiranaan, mutta voit halutessasi päättää jatkaa matkaa lautalla Adrianmeren yli Etelä-Italiaan. Hyppää bussiin Tiranassa ja matkusta ensin Durresiin, josta on lauttayhteys sekä Anconaan että Bariin. Vietä aikaa tutustuen Etelä-Italian tarjontaan ja aloita sitten kotimatkasti kätevästi Interrail-passin turvin.

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3 viikkoa

Maiden määrä

4

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Interrail-passi, kiertomatka

Alk. hinta*

1 298 EUR

Kysy & saat vastauksia
Oletko valmis elämää suuremmalle seikkailulle Balkanin niemimaan henkeäsalpaavien maisemien halki? Siinä tapauksessa tämä huikea kiertomatka on omiaan juuri sinulle! Reissun aikana tutustut Kroatian, Bosnia-Hertsegovinan, Montenegron ja Albanian upeaan luontoon ja kiehtovaan kulttuuriin yhdessä muiden samanhenkisten reppureissaajien seurassa.

Interrail Euroopan halki on upea tapa reissata paikan päälle Sloveniaan ja junamatkan aikana ehdit nähdä ja kokea paljon, mutta ymmärrettävästi tähän matkustustapaan uppoaa myös paljon enemmän aikaa. Jos olet liikkeellä hiukan tiukemmalla aikataululla, niin voit tietenkin aivan yhtä hyvin lentää paikan päälle. 

Hintaan sisältyy
 • 7 matkustuspäivän Interrail-passi
 • 5 päivän seikkailumatka Montenegrossa ja Bosniassa
  • Sis. 4 yön majoituksen, osan aterioista, paikalliset kuljetukset
 • 5 päivän vaellusretki Albaniassa
  • Sis. 4 yön majoituksen, osan aterioista, paikalliset kuljetukset
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus, mutta saat senkin hoidettua kauttamme. Lue lisää matkavakuutuksesta täältä.
 • Bussimatka Podgoricasta Shkodëriin
 • Osa aterioista

Tulevat tapahtumat

Lisäinfoa Balkanilla reissaamisesta

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Balkanin kiertomatka

Helsinki - Dubrovnik - Mostar - Sutjeskan kansallispuisto - Durmitor - Plužine - Podgorica - Skhoder - Berisha - Valbona - Tirana - Helsinki

Tämä eeppinen reissu starttaa junamatkalla Euroopan halki, määränpäänä Kroatian pääkaupunki Zagreb. Vietä muutama päivä tutustuen kaupunkiin ja ota sitten suunnaksi Dubrovnik, josta varsinainen kiertomatka saa alkunsa.

Kroatiasta matkustat muiden seikkailuhenkisten reissaajien kanssa upeisiin kohteisiin Bosnia-Hertsegovinassa, Montenegrossa ja Albaniassa. Luvassa on mm. vierailu ikonisella Stari Most -sillalla, koskenlasku yhdellä Euroopan kauneimmista joista sekä vaelluksia Albanian Alppien henkeäsalpaavissa maisemissa.

Päivät 1-5: Interrail & Dubrovnik

Starttaa Balkanin kiertomatka reissaamalla koto-Suomesta lautalla Tukholmaan ja jatkamalla matkaasi sitten Interrail-passin turvin pitkin Euroopan rautateitä, päätepisteenäsi Kroatian pääkaupunki Zagreb. Junamatkan aikana ihmettelet mm. Saksan kaunista maaseutua, ja todistat kuinka maisemat vähitellen vaihtuvat Alppien jylhiin vuoristoihin.

Zagrebista jatkat kätevästi junalla Splitiin ja eteenpäin bussilla Dubrovnikiin pitkin Kroatian kaunista rannikkoa. Jos haluat viettää aikaa tutustuen Dubrovnikin tarjontaan, suosittelemme, että saavut paikan päälle muutama päivä ennen varsinaisen kiertomatkan alkua.

Päivä 6: Mostar, Bosnia-Hertsegovina

Sinut noudetaan aikaisin aamulla läheltä majoituspaikkaasi ja kuljetetaan sitten Dubrovnikista Bosnia-Hertsegovinaan ja Mostariin. Mostar on yksi maan vanhimmista ja suosituimmista kaupungeista, joka tunnetaan etenkin sen vanhasta kivisillasta (Stari Most), historiallisesta vanhastakaupungista, monipuolisesta yöelämästä ja Ottomaanien valtakunnan aikaisesta arkkitehtuurista.

Mostar on hurmaava kaupunki, jossa riittää kapeita kujia, ihastuttavia kahviloita ja viihtyisiä ravintoloita. Melkeinpä joka puolelta on upeat näkymät Stari Mostille, Neretvajoelle ja ympäröiville vuorille.

Päivä 7: Sutjeskan kansallispuisto & Trnovacko

Matka jatkuu aikaisin aamulla Mostarista ensin kohti Tjentišteä ja sitten eteenpäin kohti Privejorin vuoristoista aluetta. Matkalla Privejoriin pysähdyt myös ihastelemaan Skakavacin vesiputousta 1280 metrin korkeudessa!

Perille Privejoriin päästyäsi on aika aloittaa vaellus kohti suojaista Trnovačko-järveä. Tämä sydämenmuotoinen järvi on yksi Montenegron kauneimmista alueista ja sitä ympäröivät majesteettiset vuoret, kuten Maglić ja Volujak. Vaellusurakan ja kadehdittavan upeiden reissukuvien nappaamisen jälkeen siirryt autokyydillä pidemmälle Montenegroon ja Tara-joen varrella sijaitsevalle leirintäalueelle, jossa majoitut yön yli.

Päivä 8: Koskenlasku Tara-joella & Pluzine

Aamiaisen jälkeen luvassa on koskenlasku Tara-joessa, Euroopan syvimmän (ja koko maailman toiseksi syvimmän!) kanjonin halki. Näiden maisemien ympäröimänä et joudu turhaan miettimään miksi kanjoni kuuluu myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Koskenlaskun aikana näet toinen toistaan upeampia maisemia 3-4 tunnin ajan. Tämä aktiviteetti laittaa adrenaliinisi takuulla virtaamaan!

Koskenlaskun jälkeen luvassa on herkullinen lounas, jonka jälkeen matka jatkuu kohti Plužinea.

Päivä 9: Plužine & Piva-järvi

Vietä päivä pienessä Plužinen kaupungissa ja sen ympäristössä. Tutustu alueeseen kulkemalla kaupungin katuja, viilettämällä köysiradalla Piva-järven yläpuolella tai patikoimalla ympäröivillä vuorenrinteillä. Päivän päätteeksi voit lepuuttaa jalkojasi ja nauttia herkullisesta ruuasta jossakin paikallisista ravintoloista.

Päivät 10-11: Pluzinesta Podgoricaan

Plužinen visiitin jälkeen on aika jatkaa kohti Montenegron pääkaupunkia Podgoricaa. Tutustu kaupungin ja sen ympäristön tarjontaan päivän tai parin ajan: näe Millenium Bridge, rentoudu tunnelmallisissa kahviloissa ja maistele paikallista viiniä. Tämän jälkeen suuntaat sitten omatoimisesti bussilla kohti Albaniaa ja Shkodërin kaupunkia.

Päivä 12: Shkodër, Albania

Tervetuloa Shkodëriin, yhteen Albanian mielenkiintoisimmista kaupungeista. Tämä historiallinen kaupunki sijaitsee Skutarijärven rannalla, kauniiden kukkuloiden ympäröimänä. Shkodëriin saavuttuasi viet tavarat majapaikkaasi, jonka jälkeen voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti haluamallasi tavalla. Suosittelemme vierailua ainakin Rozafan linnalla ja pysähtymistä perinteiseen albanialaiseen kahvilaan.

Päivä 13: Lake Koman & Berisha-kylä

Valmistaudu jälleen aikaiseen herätykseen, sillä kyyti kohti Lake Komania starttaa Shkodëristä kello 06.30. Luvassa on lauttakyyti järven toiselle puolelle, Fierzaan ja edelleen Berisha-kylään, joka toimii majapaikkanasi.

Päivän ohjelmassa on melonta Lake Komanilla. Nauti järveä ympäröivistä dramaattisista näkymistä metsäisille kukkuloille.

Päivä 14: Valbonan laakso

Ylitä Lake Koman uudestaan ja aloita matka kohti Valbonan laaksoa. Perillä Valbonassa nautiskelet lounasta, jonka jälkeen luvassa on lyhyt patikointi laakson syrjäisessä osassa Kukajissa. Tämä retki toimii ns. verryttelykierroksena seuraavan päivän pitkää vaellusta varten.

Päivä 15: Theth

Tänään laitat itsesi likoon huikealla vaelluksella Valbonasta Thethiin, seuraamalla ikivanhaa reittiä, jota paikalliset ovat käyttäneet vuosien ajan. Tällä 18 kilometrin mittaisella vaelluksella ihmettelet uskomattoman upeita kivikkoisia laaksoja ja vehreitä metsiä. Syöt lounasta perinteisessä kahvilassa matkan varrella, mutta muista tuoda mukanasi myös välipalaa. 7-8 tunnin mittaisen urakoinnin jälkeen saavut Thethiin, joka hämmästyttää ainutlaatuisella luonnollaan, historiallaan ja perinteillään.

Päivä 16: Tirana

Aamiaisen jälkeen suuntaat kävellen kohti kaunista Gurnas-vesiputousta, joka on viimeinen pysäkki Thethissä. Tämän jälkeen on aika suunnistaa Shkodërin kautta Albanian pääkaupunkiin, Tiranaan, jossa Balkanin kiertomatka tulee päätökseen.

Päivä 17: Seikkaile omatoimisesti tai lähde kotimatkalle

Balkanin kiertomatka huipentuu Tiranaan, mutta voit halutessasi päättää jatkaa matkaa lautalla Adrianmeren yli Etelä-Italiaan. Hyppää bussiin Tiranassa ja matkusta ensin Durresiin, josta on lauttayhteys sekä Anconaan että Bariin. Vietä aikaa tutustuen Etelä-Italian tarjontaan ja aloita sitten kotimatkasti kätevästi Interrail-passin turvin.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.