{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täydellinen kombo: Sri Lanka ja Malediivit


Maldives Aerial Beach
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-4 viikkoa

Kohteita

2

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Alk. hinta*

3 010 EUR

Kysy & saat vastauksia
Miltä kuulostaisi unelmien matka kahdelle Intian valtameren saarivaltiolle? Tässä tulee täydellinen reissukombo, jossa yhdistyvät saarihyppely Malediivien paratiisisaarilla sekä seikkailu Sri Lankan rehevän luonnon keskellä.

Tämä kiertomatka on täydellinen yhdistelmä rentoutumista valkeilla hiekkarannoilla, upeita maisemia sekä aktiivisia luontoseikkailuita.

Paketin hintaan sisältyvät saapumispaketit Maléssa ja Colombossa, saarihyppely Malediiveilla sekä surffikurssi Sri Lankassa.

*Alkaen hinta per henkilö, kun 2 matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Colomboon
 • Lentokenttäkuljetus Ahangamaan
 • 7 päivän surffileiri Ahangamassa
 • Lento Colombosta Maléen
 • Saapumispaketti Maléssa
 • 8 päivän saarihyppelypaketti
 • Lennot Malésta kotiin
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan apu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän hankinnassa!)
 • Mahdollisesti tarvittavat rokotukset
 • Ateriat (lukuunottamatta matkaohjelmaan kuuluvia aterioita)
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma seikkailumatkasi

 1. Valitse matkakohteet ja mieluisaa tekemistä
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Malediivien ja Sri Lankan kiertomatka

Helsinki - Colombo - Ahangama - Malé - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Malediivien ja Sri Lankan kiertomatka on myös helppo yhdistää esimerkiksi osaksi pidempää reppureissua tai vaikka maailmanympärimatkaa. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Ahangama 7 päivän surffileiri

Lennä Sri Lankan pääkaupunkiin Colomboon, jossa sinua odottaa kyyditys suoraan lentokentältä Ahangamaan surffileirille. Täällä päivät kuluvat aalloilla ratsastaen ja illat puolestaan yhdessä muiden kurssilaisten kanssa hengaillen. Surf, eat, have fun, sleep - repeat!

Sri Lanka Tutustu maahan omatoimisesti

Lähde tutustumaan paikallisiin pikkukyliin, vesiputouksiin, teeistutuksiin, temppeleihin ja vehreisiin kukkuloihin. Tai miten olisi vierailu Udawalawen kansallispuistossa, jossa luvassa on villien norsujen bongaamista?

Malé Saavu paratiisiin

Aloita reissusi kiireettömästi Maléssa, jossa olemme järjestäneet sinulle heti reissun alkuun saapumispaketin. Tämä tarkoittaa sitä, että lentokenttäkuljetus sekä 2 yön majoitus sisältyy matkaohjelman hintaan. Malé ei ole kovinkaan suuri kaupunki, joten pari päivää riittää hyvin täällä kiertelyyn ennen kuin on aika suunnata Malediivien muille saarille.

Saarihyppely 8 päivää Malediiveilla

Ahoy, captain! On aika lähteä purjehdusseikkailulle - hyppää laivan kyytiin ja suuntaa Intian valtameren kirkkaille vesille. Seuraavat 8 päivää kuluvat snorklaten, valkeilla hiekkarannoilla rentoutuen ja elämästä nauttien. Täydellinen päätös eeppiselle reissulle!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.