Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Road trip Itä-Kanadassa

Road trip Itä-Kanadassa - KILROY
canada-road-trip-canada-map-east-cover

Reittiehdotus

🚘 Halifax – Peggy's Cove - Lunenburg – Kejimakujik – Annapolis Royal – Saint John – Hopewell Cape - Charlottetown – Cape Breton – Baddeck – Louisebourg – Halifax

Tämä road trip -reitti on parhaimmillaan kesäaikana. Halifax on kokonsa ja lentoyhteyksiensä myötä reitin luonteva aloitus- ja lopetuspaikka, mutta esim. Saint John on niin ikään hyvä vaihtoehto. Näissä maisemissa kesäaika on otollinen telttailulle. Löydät mahtavia ja tunnelmallisia majoitusvaihtoehtoja myös erinäisistä pikkumajataloista sekä bed & breakfast -paikoista. Isommissa kaupungeissa on valikoima hostelleja, jotka tosin täyttyvät nopeasti kesän sesonkiaikaan, joten jos reissumielesi sallii etukäteissuunnittelun, buukkaa yösija jo etukäteen.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Halifax - KILROY

1. Halifax, Nova Scotia

Aloita Itä-Kanadan road trip Nova Scotian pääkaupungista, Halifaxista. Ennen kuin suuntaat eteenpäin, pörrää päivä tai pari Halifaxissa ja ota kaikki irti sen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Suosittelemme lämpimästi vierailua merenkulkumuseossa sekä paikalliseen iltaelämään tutustumista. Niin ikään suositeltavaa on aktiviteetteihin heittäytyminen: aivan Halifaxin ulkopuolelta löydät uskomattomia vaellus- ja merimelontareittejä.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Peggy's Cove - KILROY

2. Peggy's Cove, Nova Scotia

Aloita ajourakkasi suuntaamalla nokka kohti etelää ja kruisaile Peggy's Coven kalastajakylään. Peggy's Cove on tunnettu erityisesti Atlantille tähyilevästä majakastaan. Kalliolla vakaasti seisova majakka vasten merihorisonttia on yksinkertaisuudessaan kaunis näky.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Lunenburg - KILROY

3. Lunenburg, Nova Scotia

Lunenburg on tunnettu merenkulkuhistoriastaan ja laivanrakennusperinteistään. Kuuluisa kuunari, Bluenose, on rakennettu täällä, ja paikalliset kertovat sinulle mielellään tarinan jos toisenkin merimiestarinan. Lisää historian tarinoita opit kuunarille omistetussa museossa, jota et yksinkertaisesti voi jättää välistä.

Kaupunki on todellinen kävelykaupunki, joten jätä auto rauhassa parkkiin ja käppäile ja kiertele rauhassa jalkavoimin kaupungin kaduilla ja pikkuputiikeissa. Pienestä koostaan huolimatta, Lunenburg tarjoilee vierailijoilleen shoppailumahdollisuuksien lisäksi hyvän valikoiman taidegallerioita ja ravintoloita.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Kejimkujikin kansallispuisto - KILROY

4. Kejimkujikin kansallispuisto, Nova Scotia

Kejimkujikin kansallispuisto on aktiivisen luontoseikkailijan unelma. Lähde vetreyttämään autossa istumisen jäykistämiä jäseniä huikeille vaellus- ja melontareiteille – samoille reiteille, joita Mi'kmaq-intiaanit aikoinaan kulkivat. Vuokraa mökki kansallispuistosta järven rannalta tai valitse pystyspaikka teltallesi leirintäalueelta.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Annapolis Royal - KILROY

5. Annapolis Royal, Nova Scotia

Idyllinen Annapolis Royal sijaitsee vuorten ja meren välillä, mikä tekee sen maisemista erityisen kuvauksellisia. Tutustu kaupungin mielenkiintoiseen historiaan: jo kauan ennen kuin eurooppalaiset rantautuivat mantereelle, alue oli keskeinen Mi'kmaq-intiaaneille. Tuhansien vuosien ajan intiaanit olivat Kanadan rannikkoalueiden ainoat asukkaat.

Road trip Kanadassa, New Brunswick, Saint John - KILROY

6. Saint John, New Brunswick

Lauttamatkan päätteeksi päädyt Fundynlahden toiselle puolelle Saint Johnin kaupunkiin, joka on muuten New Brunswickin provinssin pääkaupunki. Kiertele viehättävillä kaduilla ja astu toiseen maailmaan, jossa värikäs historia kohtaa modernin elämänmenon. Vielä ennen kuin suuntaan pohjoiseen päin, lähde päiväksi vesille hämmästelemään merten jättiläisiä, valaita. Paras aika valaiden bongailuun on elokuussa.

Road trip Kanadassa, New Brunswick, Hopewell Cape - KILROY

7. Hopewell Cape, New Brunswick

Yksi Kanadan luonnon vaikuttavimmista ilmiöistä on maailmankuulu vuoroveden aiheuttama ällistyttävä näky Fundynlahdella ja erityisesti Hopewell Rocksin rannalla. Vuoroveden ihailupaikalla näet omin silmin, kuinka vaikuttava vuoroveden toiminta oikein on. Parhaimmillaan uuden kuun aikaan, nousu- ja laskuveden vaihtelu rantaviivassa on 14 metriä!

Road trip Kanadassa, Prinssi Edwardin saari - KILROY

8. Charlottetown & Prinssi Edwardin saari

Tämän road tripin seuraava etappi johdattaa reissaajat Kanadan pienimpään provinssiin, Prinssi Edwardin saarelle. Tutkaile Charlottetownia ja uppoudu saaren ainutlaatuiseen tunnelmaan. Vihreät kukkulat, kadut kuin suoraan postikorteista ja leppoisat ihmiset rauhoittavat hektisimmänkin reissaajan nauttimaan hetkestä. Charlottetownista matka jatkuu lautalla takaisin Nova Scotin puolelle.

Road trip Kanadassa, Cape Breton Highlands -kansallispuisto - KILROY

9. Cape Breton Highlands -kansallispuisto, Nova Scotia

Nova Scotian pohjoiset rannikot ovat täynnä näyttäviä maisemia, jotka tekevät vaikutuksen: näissä maisemissa vain yksinkertaisesti on jotakin taianomaista ja hypnoottista. Alue on suosittu erityisesti kesäisin, mutta silloinkaan et törmää massoihin, joten saat reissata varsin rauhassa. Pohjois-saaren suurin kaupunki Sydney, jossa on myös oma lentokenttä. Jos olet lentämässä paikan päälle, kannattaa olla tarkkana, sillä yksi jos toinenkin matkaaja on erehtynyt tämän ja sen australialaisen kaiman välillä.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Baddeck - KILROY

10. Baddeck, Nova Scotia

Pikkukaupunki Baddeckissa on teatraalisen kauniin Cabot Trailin lähtö- sekä maaliviiva. Kaupunki on suosittu pysähdyspaikka niin seiloreiden kuin maantieseikkailijoiden keskuudessa. Pysähdy siis sinäkin tässä viehättävässä kaupungissa ja nauti sen luonnonkauniista tarjonnasta.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Louisbourg - KILROY

11. Louisbourg, Nova Scotia

Louisbourgin linnoitus toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan satamakaupunkiin, joka oli 1700-luvulla Pohjois-Amerikan kiireisin satama. Toisin sanoen täällä kävi vilske! Varmista, että varaat aikataulustasi päivän linnoituksen tutkailua varten. Nykyisessä kontekstissaan linnake on eriskummallinen lisä Louisbourgin pikkukaupunkiin, mutta historian kertoma pistää asiat – ja linnoitukset – oikeiseen kontekstiinsa.

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Halifax - KILROY

12. Halifax, Nova Scotia

Tervetuloa takaisin Halifaxiin! On aika palauttaa auto vuokraamoon. Vietä ihmeessä vielä päivä tai pari Halifaxissa ennen kuin siirryt seuraaviin seikkailuihisi.

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-3 viikkoa

Ajomatkan pituus

Noin 1900 km

Pakkaa mukaan

Hyvät kävelykengät

Road trip -reissun hinta?

Kysy meiltä!

Ota yhteyttä & kysy hinnoista*
Vuokraa auto
Nova Scotian provinssi on tämän rannikkomaisemia ja -elämää esittelevän road trip keskiössä: näyttäviä maisemia, loputtomasti ulkoilma-aktiviteetteja, romanttisia pakopaikkoja ja huimia ravintolakookemuksia. Lähde ja tutustu koskemattomaan rantaviivaan, kuuluisiin majakoihin ja ystävllisiin ihmisiin. Itäinen Kanada on ainutlaatuinen paikka, jossa et voi tehdä vääriä käännöksiä!

Haaveissa road trip Kanadan itäosissa? Varaa aika matkasuunnitteluun ja suunnitellaan yhdessä. Kerro samalla alustava aikataulusi, niin saat tarjouksen vuokra-autolle. Muuta kysyttäävä? Kysy pois! Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää road tripeistä itäisessä Kanadassa?

Kun haluat aloittaa Kanadan itäosien seikkailusuunnitelmat, ota ihmeessä yhteyttä reissuasiantuntijoihin. Saat vinkit sekä sopivan menopelin valintaan että majoitusvaihtoehtoihin, ja kuulet vakuutuksista ja muista käytännön asioista. Eli aloita road trippisi kertomalla, mitä haluat reissultasi Kanadassa, niin räätälöimme sinulle reittiehdotuksen ja aktiviteettivaihtoehtoja toiveidesi mukaisesti!

 

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Road trip -reissut maailmalla

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Reittiehdotus

canada-road-trip-canada-map-east-cover

🚘 Halifax – Peggy's Cove - Lunenburg – Kejimakujik – Annapolis Royal – Saint John – Hopewell Cape - Charlottetown – Cape Breton – Baddeck – Louisebourg – Halifax

Tämä road trip -reitti on parhaimmillaan kesäaikana. Halifax on kokonsa ja lentoyhteyksiensä myötä reitin luonteva aloitus- ja lopetuspaikka, mutta esim. Saint John on niin ikään hyvä vaihtoehto. Näissä maisemissa kesäaika on otollinen telttailulle. Löydät mahtavia ja tunnelmallisia majoitusvaihtoehtoja myös erinäisistä pikkumajataloista sekä bed & breakfast -paikoista. Isommissa kaupungeissa on valikoima hostelleja, jotka tosin täyttyvät nopeasti kesän sesonkiaikaan, joten jos reissumielesi sallii etukäteissuunnittelun, buukkaa yösija jo etukäteen.

1. Halifax, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Halifax - KILROY

Aloita Itä-Kanadan road trip Nova Scotian pääkaupungista, Halifaxista. Ennen kuin suuntaat eteenpäin, pörrää päivä tai pari Halifaxissa ja ota kaikki irti sen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Suosittelemme lämpimästi vierailua merenkulkumuseossa sekä paikalliseen iltaelämään tutustumista. Niin ikään suositeltavaa on aktiviteetteihin heittäytyminen: aivan Halifaxin ulkopuolelta löydät uskomattomia vaellus- ja merimelontareittejä.

2. Peggy's Cove, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Peggy's Cove - KILROY

Aloita ajourakkasi suuntaamalla nokka kohti etelää ja kruisaile Peggy's Coven kalastajakylään. Peggy's Cove on tunnettu erityisesti Atlantille tähyilevästä majakastaan. Kalliolla vakaasti seisova majakka vasten merihorisonttia on yksinkertaisuudessaan kaunis näky.

3. Lunenburg, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Lunenburg - KILROY

Lunenburg on tunnettu merenkulkuhistoriastaan ja laivanrakennusperinteistään. Kuuluisa kuunari, Bluenose, on rakennettu täällä, ja paikalliset kertovat sinulle mielellään tarinan jos toisenkin merimiestarinan. Lisää historian tarinoita opit kuunarille omistetussa museossa, jota et yksinkertaisesti voi jättää välistä.

Kaupunki on todellinen kävelykaupunki, joten jätä auto rauhassa parkkiin ja käppäile ja kiertele rauhassa jalkavoimin kaupungin kaduilla ja pikkuputiikeissa. Pienestä koostaan huolimatta, Lunenburg tarjoilee vierailijoilleen shoppailumahdollisuuksien lisäksi hyvän valikoiman taidegallerioita ja ravintoloita.

4. Kejimkujikin kansallispuisto, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Kejimkujikin kansallispuisto - KILROY

Kejimkujikin kansallispuisto on aktiivisen luontoseikkailijan unelma. Lähde vetreyttämään autossa istumisen jäykistämiä jäseniä huikeille vaellus- ja melontareiteille – samoille reiteille, joita Mi'kmaq-intiaanit aikoinaan kulkivat. Vuokraa mökki kansallispuistosta järven rannalta tai valitse pystyspaikka teltallesi leirintäalueelta.

5. Annapolis Royal, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Annapolis Royal - KILROY

Idyllinen Annapolis Royal sijaitsee vuorten ja meren välillä, mikä tekee sen maisemista erityisen kuvauksellisia. Tutustu kaupungin mielenkiintoiseen historiaan: jo kauan ennen kuin eurooppalaiset rantautuivat mantereelle, alue oli keskeinen Mi'kmaq-intiaaneille. Tuhansien vuosien ajan intiaanit olivat Kanadan rannikkoalueiden ainoat asukkaat.

6. Saint John, New Brunswick

Road trip Kanadassa, New Brunswick, Saint John - KILROY

Lauttamatkan päätteeksi päädyt Fundynlahden toiselle puolelle Saint Johnin kaupunkiin, joka on muuten New Brunswickin provinssin pääkaupunki. Kiertele viehättävillä kaduilla ja astu toiseen maailmaan, jossa värikäs historia kohtaa modernin elämänmenon. Vielä ennen kuin suuntaan pohjoiseen päin, lähde päiväksi vesille hämmästelemään merten jättiläisiä, valaita. Paras aika valaiden bongailuun on elokuussa.

7. Hopewell Cape, New Brunswick

Road trip Kanadassa, New Brunswick, Hopewell Cape - KILROY

Yksi Kanadan luonnon vaikuttavimmista ilmiöistä on maailmankuulu vuoroveden aiheuttama ällistyttävä näky Fundynlahdella ja erityisesti Hopewell Rocksin rannalla. Vuoroveden ihailupaikalla näet omin silmin, kuinka vaikuttava vuoroveden toiminta oikein on. Parhaimmillaan uuden kuun aikaan, nousu- ja laskuveden vaihtelu rantaviivassa on 14 metriä!

8. Charlottetown & Prinssi Edwardin saari

Road trip Kanadassa, Prinssi Edwardin saari - KILROY

Tämän road tripin seuraava etappi johdattaa reissaajat Kanadan pienimpään provinssiin, Prinssi Edwardin saarelle. Tutkaile Charlottetownia ja uppoudu saaren ainutlaatuiseen tunnelmaan. Vihreät kukkulat, kadut kuin suoraan postikorteista ja leppoisat ihmiset rauhoittavat hektisimmänkin reissaajan nauttimaan hetkestä. Charlottetownista matka jatkuu lautalla takaisin Nova Scotin puolelle.

9. Cape Breton Highlands -kansallispuisto, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Cape Breton Highlands -kansallispuisto - KILROY

Nova Scotian pohjoiset rannikot ovat täynnä näyttäviä maisemia, jotka tekevät vaikutuksen: näissä maisemissa vain yksinkertaisesti on jotakin taianomaista ja hypnoottista. Alue on suosittu erityisesti kesäisin, mutta silloinkaan et törmää massoihin, joten saat reissata varsin rauhassa. Pohjois-saaren suurin kaupunki Sydney, jossa on myös oma lentokenttä. Jos olet lentämässä paikan päälle, kannattaa olla tarkkana, sillä yksi jos toinenkin matkaaja on erehtynyt tämän ja sen australialaisen kaiman välillä.

10. Baddeck, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Baddeck - KILROY

Pikkukaupunki Baddeckissa on teatraalisen kauniin Cabot Trailin lähtö- sekä maaliviiva. Kaupunki on suosittu pysähdyspaikka niin seiloreiden kuin maantieseikkailijoiden keskuudessa. Pysähdy siis sinäkin tässä viehättävässä kaupungissa ja nauti sen luonnonkauniista tarjonnasta.

11. Louisbourg, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Louisbourg - KILROY

Louisbourgin linnoitus toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan satamakaupunkiin, joka oli 1700-luvulla Pohjois-Amerikan kiireisin satama. Toisin sanoen täällä kävi vilske! Varmista, että varaat aikataulustasi päivän linnoituksen tutkailua varten. Nykyisessä kontekstissaan linnake on eriskummallinen lisä Louisbourgin pikkukaupunkiin, mutta historian kertoma pistää asiat – ja linnoitukset – oikeiseen kontekstiinsa.

12. Halifax, Nova Scotia

Road trip Kanadassa, Nova Scotia, Halifax - KILROY

Tervetuloa takaisin Halifaxiin! On aika palauttaa auto vuokraamoon. Vietä ihmeessä vielä päivä tai pari Halifaxissa ennen kuin siirryt seuraaviin seikkailuihisi.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.