Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Vietnam ja Kambodžahalong-bay-vietnam-sunset-boats
Vietnam Cambodia Intro Map

Matkaohjelma

✈️ Matkareitti: Helsinki - Hanoi 🔘 Siem Reap - Helsinki
🔘 = Seikkailumatka

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi Kaakkois-Aasian seikkailun suunnittelu!

hanoin tunnelmaa

Päivät 1-2: Hanoi, Vietnam

Tämä Vietnamin ja Kambodžan seikkailumatka saa alkunsa Hanoista. Sinut noudetaan lentokentältä ja kuljetetaan suoraan hostellillesi, joten et joudu murehtimaan omien kyytien järjestämistä. Matkaohjelman ensimmäinen päivä kuluu ihan vain rentoutuen sekä tutustuen muuhun matkaporukkaan, eli toisin sanoen niihin tyyppeihin, joiden kanssa tulet viettämään seuraavat 3 viikkoa!

Heti seuraavana aamuna suuntaatte jo yhdessä Hanoin vilskeeseen ja tutustutte sen elämää sykkiviin katuihin, kun luvassa on kävely- ja rikšakierros kaupungilla. Kaupungilla kiertelyn jälkeen on aika syödä illallista ja heittäytyä sitten mukaan Hanoin yöelämään.

näe kaunis halonginlahti vietnamissa

Päivät 3-4: Halonginlahti, Vietnam

Päivä alkaa aikaisin, kun suunnaksi otetaan smaragdinvihreänä hehkuva Halonginlahti: luvassa on kolmen päivän mittainen purjehdusseikkailu perinteisen 'junk boatin' kyydissä. Ensimmäisenä päivänä pääset myös kokeilemaan kajakilla melomista Halonginlahdella sekä tietysti ihmettelemään ympärillä kohoavia korkeita kalkkikivisaaria. Yö vietetään veneessä tähtien alla.

Seuraavana päivänä matka jatkuu purjehtien yksityissaarelle, jossa voit viettää aikaa rötköttämällä riippukeinussa, pelaamalla rantalentistä tai vain nauttimalla auringosta hiekalla loikoilemalla.

ninh binh

Päivät 5-6: Ninh Binh, Vietnam

Tänään on aika jättää Halonginlahti taakse ja suunnata etelään kohti Ninh Binhin kaunista maaseutua, jota kuvittavat loputtomat riisipellot ja kalkkikivivuoret. Yöpyminen tapahtuu paikallisten asukkaiden kotona, joten pääset myös lähikosketuksiin alueen kulttuurin kanssa.

Reissun kuudes päivä on varattu Ninh Binhiin tutustumiselle. Päivä alkaa pyöräkierroksella, jonka jälkeen hyppäät veneen kyytiin ja lähdet risteilemään alueen jokiverkostoon. Lounaan jälkeen vuorossa on puolestaan kapuaminen ylös ikoniselle Dragon Mountain -näköalatasanteelle, josta käsin pääset sään salliessa ihastelemaan upeaa auringonlaskua. Illalla hyppäätte yöjunan kyytiin, joka kuljettaa teidät yön yli kohti Hoi Ania.

hoi anin iltatunnelmaa

Päivät 7-8: Hoi An, Vietnam

Junanne saapuu aikaisin aamulla Da Nangiin, josta matka jatkuu bussikyydityksellä Hoi Aniin. Hoi An on ehdottomasti yksi Vietnamin kauneimmista ja kiehtovimmista kaupungeista, jossa riittää paljon ihmeteltävää. Tämä reissupäivä kuluu melko leppoisasti chillaamalla, shoppailemalla ja tutustumalla kaupungin yöelämään.

Seuraavana päivänä luvassa on paikallisen keittiön oppeja, kun kokeilet rapujen kalastusta, osallistut kokkauskurssille ja opit valmistamaan perinteistä vietnamilaista ruokaa.

ho chi minh cityn katukuvaa

Päivät 9-10: Ho Chi Minh City & Mekongin suisto, Vietnam

Reissun yhdeksäs päivä alkaa lyhyellä lentomatkalla Ho Chi Minh Cityyn, Etelä-Vietnamiin. Saavutte perille iltapäivällä, jonka jälkeen voit viettää loppupäivän rentoutumalla ja tutustumalla kaupungin tarjontaan.

Seuraavana päivänä lähdette tutustumaan läheiseen Mekongin suistoalueeseen ja sen kauniin vehreisiin maisemiin. Täällä pääset mm. oppimaan paikallisten asukkaiden arjesta, vierailemaan heidän kylissään ja tutustumaan alueen jokapäiväiseen elämänmenoon.

näe kiehtovat cu chi -tunnelit vietnamissa

Päivä 11: Củ Chi -tunnelit, Vietnam

Aamulla jatkatte vielä kiertelyä Mekongin suistolla ja tämän jälkeen siirytte tutustumaan Củ Chi -tunneleihin. Kyseessä on maanalainen tunneliverkosto, jota käytettiin Vietnamin sodan aikana tavaran kuljetusreittinä sekä sissisotilaiden piilopaikkana ja asuintiloina.

Iltapäivään kotiudutte takaisin Ho Chi Minh Cityyn, jossa luvassa on yhteinen illallinen muun matkapoppoon kanssa.

Phenom Penh

Päivät 12-13: Phenom Penh & Killing Fields, Kambodža

Seuraavaksi on aika ylittää raja Vietnamista Kambodžan puolelle ja maan pääkaupunkiin Phnom Penhiin. Ensimmäinen ilta Kambodžassa sujuu jälleen leppoisasti yhteisen illallisen merkeissä.

Seuraava aamu alkaa puolestaan vauhdikkaasti, kun suuntaatte tuk tuk -kierrokselle Phnom Penhin vilkkaille kaduille. Tämän jälkeen vuorossa on tärkeitä oppitunteja maan synkästä historiasta: vierailut Tuol Slengin vankilalla sekä Killing Fields -alueella. Kyseessä ei ole mikään mukava aihe, mutta siitä oppiminen auttaa hahmottamaan alueen menneisyyttä ja ymmärtämään paikallista kulttuuria.

kampot, Kambodža

Päivät 14-15: Kampot, Kambodža

Matka jatkuu rauhalliseen Kampotin maakuntaan, joka on ainutlaatuinen sekoitus vanhoja ranskalaisia siirtomaarakennuksia, vihreitä riisipeltoja ja trooppisia palmupuita. Seuraavat kaksi yötä vietetään kauniin joen varrella, jossa sinulla on aikaa uimiselle ja rentoutumiselle.

Ensimmäisenä päivänä luvassa on kajakkimatka jokea pitkin, jonka aikana pääset ihmettelemään paikallisten rentoa arkea. Seuraavana päivänä pääset puolestaan tutustumaan paikallisiin toreihin, vierailemaan pippuriviljelmällä, osallistumaan ruuanlaittokurssille sekä nauttimaan auringonlaskusta veneen kyydissä.

upea koh rong

Päivät 16-18: Koh Rong, Kambodža

Sitten onkin aika tutustua Kambodžan kauniisiin rantoihin! Bussi- ja lauttamatkan jälkeen saavutte Koh Rongin upealle saarelle, jossa majapaikkana toimii perinteinen bungalow veden äärellä. Ensimmäinen päivä kuluu mukavasti rannalla laiskottelemalla, jonka jälkeen luvassa on illallinen ja heti perään rantakarkelot!

Seuraavat kaksi päivää kuluvat uimalla ja snorklaamalla kristallinkirkkaassa vedessä, seilaamalla kuuluisalle 'long beachille' sekä nauttimalla perinteisestä khmer-hieronnasta. Ei yhtään hullumpaa!

siem reap

Päivät 19-21: Siem Reap, Kambodža

Koh Rongilla vietettyjen päivien jälkeen saavut hyvin levänneenä Siem Reapiin, jossa luvassa on mm. tutustuminen alueen "kelluviin kyliin".

Siem Reapista käsin pääset myös seuraavana päivänä vierailemaan maailmankuululla Angkor Watilla - maailman suurimmalla temppelillä - jossa paikallinen opas kertoo alueen historiasta. Tämä jos mikä on loistava tapa huipentaa Vietnamin ja Kambodžan matka!

3 viikon seikkailu Vietnamissa ja Kambodžassa tuleekin siis tässä kohtaa päätökseen. Voit lähteä kotimatkalle tai jatkaa seikkailuja esimerkiksi muualla Kaakkois-Aasiassa.

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

3 viikkoa

Kohteet

Vietnam & Kambodža

Matkan tyyli

Kulttuurimatka

Hintaan sisältyy

Lennot, majoitukset, osa aterioista

Alk. hinta*
2 627 EUR
Haluatko kokea Kambodžan ja Vietnamin parhaat palat ja reissata samanhenkisen matkaporukan mukana? Look no further! Tällä eeppisellä seikkailulla pääset näkemään ja kokemaan niin suurkaupunkien vilskeen kuin hiekkarantojen rauhankin. Tutustu Hanoin katuihin rikšakyydillä, seilaa upealla Halonginlahdella, snorklaa Koh Rongin kirkkaissa vesissä, maistele paikallisia ruokia ja hämmästele massiivista Angkor Watin temppeliä!

Kysy tästä reissusta

Tiedämme, että matkustaminen ja uusien reissujen varaaminen mietityttää parhaillaan meistä monia. Siksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri maailman muutimme väliaikaisesti peruutus- ja muutosehtoja, jotta ne joustaisivat mahdollisesti muuttuvien suunnitelmiesi kanssa. Voit siis varata reissun ensi vuodelle luottavaisin mielin ja tarvittaessa muuttaa reissusuunnitelmiasi myöhemmin ilman ylimääräisiä muutos- tai peruutusmaksuja. Lue lisää joustavista ehdoista täältä.

Hintaan sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Hanoi // Siem Reap - Helsinki
 • Seikkailumatka: "Vietnam & Cambodia Intro"
  • Majoitus 20 yöksi
  • Kuljetukset kohteiden välillä
  • Osa aterioista: 17x aamiainen, 10x lounas, 5x illallinen
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hintaan ei sisälly
 • Osa aterioista
 • Matkavakuutus, mutta saat senkin hoidettua kauttamme. Lue lisää matkavakuutuksesta täältä.

Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun varaat ajan maksuttomaan matkasuunnitteluun ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi. Matkasuunnittelu meidän kanssamme ei velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Vietnamin ja Kambodžan seikkailusta?

Jos tämä matkakokonaisuus kuulostaa houkuttelevalta, ota ihmeessä yhteyttä. Kerro, mitä haluat vaihtaa vai onko tämä tällaisenaan juuri se, mistä olet aina haaveillut. Me räätälöimmme matkat aina yksilöllisesti: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman. Yhteydenotto on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Matkat 2021

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkaohjelma

Vietnam Cambodia Intro Map

✈️ Matkareitti: Helsinki - Hanoi 🔘 Siem Reap - Helsinki
🔘 = Seikkailumatka

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi Kaakkois-Aasian seikkailun suunnittelu!

Päivät 1-2: Hanoi, Vietnam

hanoin tunnelmaa

Tämä Vietnamin ja Kambodžan seikkailumatka saa alkunsa Hanoista. Sinut noudetaan lentokentältä ja kuljetetaan suoraan hostellillesi, joten et joudu murehtimaan omien kyytien järjestämistä. Matkaohjelman ensimmäinen päivä kuluu ihan vain rentoutuen sekä tutustuen muuhun matkaporukkaan, eli toisin sanoen niihin tyyppeihin, joiden kanssa tulet viettämään seuraavat 3 viikkoa!

Heti seuraavana aamuna suuntaatte jo yhdessä Hanoin vilskeeseen ja tutustutte sen elämää sykkiviin katuihin, kun luvassa on kävely- ja rikšakierros kaupungilla. Kaupungilla kiertelyn jälkeen on aika syödä illallista ja heittäytyä sitten mukaan Hanoin yöelämään.

Päivät 3-4: Halonginlahti, Vietnam

näe kaunis halonginlahti vietnamissa

Päivä alkaa aikaisin, kun suunnaksi otetaan smaragdinvihreänä hehkuva Halonginlahti: luvassa on kolmen päivän mittainen purjehdusseikkailu perinteisen 'junk boatin' kyydissä. Ensimmäisenä päivänä pääset myös kokeilemaan kajakilla melomista Halonginlahdella sekä tietysti ihmettelemään ympärillä kohoavia korkeita kalkkikivisaaria. Yö vietetään veneessä tähtien alla.

Seuraavana päivänä matka jatkuu purjehtien yksityissaarelle, jossa voit viettää aikaa rötköttämällä riippukeinussa, pelaamalla rantalentistä tai vain nauttimalla auringosta hiekalla loikoilemalla.

Päivät 5-6: Ninh Binh, Vietnam

ninh binh

Tänään on aika jättää Halonginlahti taakse ja suunnata etelään kohti Ninh Binhin kaunista maaseutua, jota kuvittavat loputtomat riisipellot ja kalkkikivivuoret. Yöpyminen tapahtuu paikallisten asukkaiden kotona, joten pääset myös lähikosketuksiin alueen kulttuurin kanssa.

Reissun kuudes päivä on varattu Ninh Binhiin tutustumiselle. Päivä alkaa pyöräkierroksella, jonka jälkeen hyppäät veneen kyytiin ja lähdet risteilemään alueen jokiverkostoon. Lounaan jälkeen vuorossa on puolestaan kapuaminen ylös ikoniselle Dragon Mountain -näköalatasanteelle, josta käsin pääset sään salliessa ihastelemaan upeaa auringonlaskua. Illalla hyppäätte yöjunan kyytiin, joka kuljettaa teidät yön yli kohti Hoi Ania.

Päivät 7-8: Hoi An, Vietnam

hoi anin iltatunnelmaa

Junanne saapuu aikaisin aamulla Da Nangiin, josta matka jatkuu bussikyydityksellä Hoi Aniin. Hoi An on ehdottomasti yksi Vietnamin kauneimmista ja kiehtovimmista kaupungeista, jossa riittää paljon ihmeteltävää. Tämä reissupäivä kuluu melko leppoisasti chillaamalla, shoppailemalla ja tutustumalla kaupungin yöelämään.

Seuraavana päivänä luvassa on paikallisen keittiön oppeja, kun kokeilet rapujen kalastusta, osallistut kokkauskurssille ja opit valmistamaan perinteistä vietnamilaista ruokaa.

Päivät 9-10: Ho Chi Minh City & Mekongin suisto, Vietnam

ho chi minh cityn katukuvaa

Reissun yhdeksäs päivä alkaa lyhyellä lentomatkalla Ho Chi Minh Cityyn, Etelä-Vietnamiin. Saavutte perille iltapäivällä, jonka jälkeen voit viettää loppupäivän rentoutumalla ja tutustumalla kaupungin tarjontaan.

Seuraavana päivänä lähdette tutustumaan läheiseen Mekongin suistoalueeseen ja sen kauniin vehreisiin maisemiin. Täällä pääset mm. oppimaan paikallisten asukkaiden arjesta, vierailemaan heidän kylissään ja tutustumaan alueen jokapäiväiseen elämänmenoon.

Päivä 11: Củ Chi -tunnelit, Vietnam

näe kiehtovat cu chi -tunnelit vietnamissa

Aamulla jatkatte vielä kiertelyä Mekongin suistolla ja tämän jälkeen siirytte tutustumaan Củ Chi -tunneleihin. Kyseessä on maanalainen tunneliverkosto, jota käytettiin Vietnamin sodan aikana tavaran kuljetusreittinä sekä sissisotilaiden piilopaikkana ja asuintiloina.

Iltapäivään kotiudutte takaisin Ho Chi Minh Cityyn, jossa luvassa on yhteinen illallinen muun matkapoppoon kanssa.

Päivät 12-13: Phenom Penh & Killing Fields, Kambodža

Phenom Penh

Seuraavaksi on aika ylittää raja Vietnamista Kambodžan puolelle ja maan pääkaupunkiin Phnom Penhiin. Ensimmäinen ilta Kambodžassa sujuu jälleen leppoisasti yhteisen illallisen merkeissä.

Seuraava aamu alkaa puolestaan vauhdikkaasti, kun suuntaatte tuk tuk -kierrokselle Phnom Penhin vilkkaille kaduille. Tämän jälkeen vuorossa on tärkeitä oppitunteja maan synkästä historiasta: vierailut Tuol Slengin vankilalla sekä Killing Fields -alueella. Kyseessä ei ole mikään mukava aihe, mutta siitä oppiminen auttaa hahmottamaan alueen menneisyyttä ja ymmärtämään paikallista kulttuuria.

Päivät 14-15: Kampot, Kambodža

kampot, Kambodža

Matka jatkuu rauhalliseen Kampotin maakuntaan, joka on ainutlaatuinen sekoitus vanhoja ranskalaisia siirtomaarakennuksia, vihreitä riisipeltoja ja trooppisia palmupuita. Seuraavat kaksi yötä vietetään kauniin joen varrella, jossa sinulla on aikaa uimiselle ja rentoutumiselle.

Ensimmäisenä päivänä luvassa on kajakkimatka jokea pitkin, jonka aikana pääset ihmettelemään paikallisten rentoa arkea. Seuraavana päivänä pääset puolestaan tutustumaan paikallisiin toreihin, vierailemaan pippuriviljelmällä, osallistumaan ruuanlaittokurssille sekä nauttimaan auringonlaskusta veneen kyydissä.

Päivät 16-18: Koh Rong, Kambodža

upea koh rong

Sitten onkin aika tutustua Kambodžan kauniisiin rantoihin! Bussi- ja lauttamatkan jälkeen saavutte Koh Rongin upealle saarelle, jossa majapaikkana toimii perinteinen bungalow veden äärellä. Ensimmäinen päivä kuluu mukavasti rannalla laiskottelemalla, jonka jälkeen luvassa on illallinen ja heti perään rantakarkelot!

Seuraavat kaksi päivää kuluvat uimalla ja snorklaamalla kristallinkirkkaassa vedessä, seilaamalla kuuluisalle 'long beachille' sekä nauttimalla perinteisestä khmer-hieronnasta. Ei yhtään hullumpaa!

Päivät 19-21: Siem Reap, Kambodža

siem reap

Koh Rongilla vietettyjen päivien jälkeen saavut hyvin levänneenä Siem Reapiin, jossa luvassa on mm. tutustuminen alueen "kelluviin kyliin".

Siem Reapista käsin pääset myös seuraavana päivänä vierailemaan maailmankuululla Angkor Watilla - maailman suurimmalla temppelillä - jossa paikallinen opas kertoo alueen historiasta. Tämä jos mikä on loistava tapa huipentaa Vietnamin ja Kambodžan matka!

3 viikon seikkailu Vietnamissa ja Kambodžassa tuleekin siis tässä kohtaa päätökseen. Voit lähteä kotimatkalle tai jatkaa seikkailuja esimerkiksi muualla Kaakkois-Aasiassa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.