Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Helsinki-Vladivostok junallaHelsinki Vladivostok junalla - Nauti Pietarin väriloistosta - KILROY
trans-siperia-kartta

Matkareitti

🚂 Helsinki - Moskova - Irkutsk - Vladivostok

Yhtä soittoa matka Helsingistä Vladivostokiin kestää siis jotakuinkin 9 päivää, mutta suosittelemme ehdottomasti, että varaat reissullesi ainakin pari viikkoa: matkan varrella kannattaa myös nousta jalottelemaan. Vaikka junamatkustaminen on hauskaa ja ohikiitävien maisemien ihailu varsin rentouttavaa, kannattaa Venäjällä tehdä muutakin kuin istua junassa. Isossa maassa kyllä riittää tekemistä. Ja jos päätätkin kurvata Irkutskista rajan yli Mongolian kautta Kiinaan, kasvaa mahdollisten aktiviteettien lista vielä lisää.

Helsinki Vladivostok junalla - Tutustu Moskovan väriloistoon - KILROY

Moskova

Moskova on Euroopan suurin kaupunki, mutta sen koko ei todellakaan ole kaupungin paras ominaisuus. Moskova on täynnä mielenkiintoista, ja mieletöntä, historiaa, johon kannattaa tutustua ajan kanssa. Kierrä nähtävyyksillä ja tee viime hetken ostoksia pitkää junamatkaa silmällä pitäen. Vielä kuitenkin ennen junaan nousua ja oman hyttipaikan etsintää ehdit hyvin napsia valokuvia ja maistella venäläisen keittiön tarjontaa.

Junalla Siperian läpi - KILROY

Irkutsk

Irkutsk on pieni ja idyllinen kaupunki Mongolian rajan tuntumassa. Irkutsk on täynnä piparkakkutaloja muistusttavia puurakennuksia, mutta erityisen suositun pysähdyspaikan siitä tekee läheinen Baikal-järvi. Baikal on maailman syvin makean veden järvi, joka jäätyy kokonaan umpeen talvisin. Ennätyksellisyyden lisäksi alue on äärimmäisen kaunis ja ehdottomasti pysähdyksen arvoinen.

Koska Irkutsk on suosittu pysähdyspaikka, on kaupungissa varsin hyvä hostellivalikoima ja ravintoloissa saat tarvittaessa tulkkausapua.

Helsinki - Vladivostok -junamatka - KILROY

Vladivostok

Vladivostok on tämän reitin pääteasema ja Venäjän tärkein kauppasatama. Mäkisessä kaupungissa riittää tarpomista, mutta maisemat ja kaupunki itsessään on ehdottomasti pienen reippailun arvoista - varsinkin kaiken sen junassa makoilun jälkeen!

Vladivostok on ehkä yllättävänkin moderni kaupunki ja sen coktail-baarien ja ravintoloiden valikoima pitää reissaajan tyytyväisenä pidemmänkin aikaa.

Venäjän maailmankuululla Mariinsky Teatterilla on oma konserttihallinsa myös Vladivostokissa, joten jos baletti ja ooppera kiinnostaa edes vähän, ja budjettisi antaa myöden, suosittelemme taidekokemusta vielä reissun päätteeksi.

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

Vähintään 9 päivää

Reissun startti

Helsinki, Suomi

Päätepiste

Vladivostok, Venäjä (tai Peking, Kiina)

Hintaan sisältyy

Junalippu ja majoitus 4 hengen hytissä

Alk. hinta*
900 EUR
Junalla Siperian halki on monen unelma. Mutta - niin kivaa kuin haaveilu onkin - mitä jos muuttaisit haaveet suunnitelmien kautta toteutukseksi? Nyt.

Junalla matkustamisen yksi ehdottomasti parhaista puolista on maisemien ihailu. Kuulostaa yksinkertaiselta ja ehkä jopa tylsältä, mutta reissaamisesta saa vain yksinkertaisesti niin paljon enemmän irti, kun kiinnität huomiota myös itse matkaan pelkkien päämäärien sijaan. On aivan eri asia lentää lentokentältä toiselle, kuin nähdä kaikki se mitä alku- ja päätepisteen väliin mahtuu - puhumattakaan tietysti mahtavista persoonista ja tarinoista, joita tapaat ja kuulet junan käytävillä!

Kuten kaikessa matkustamisessa on Trans-Siperian reissuissakin vaihtoehtoja ja päätettäviä asioita. Haluatko lähteä reissuun yksin, kaverin kanssa vaiko osana pienryhmää, jossa tutustut muihin seikkailuhenkisiin reissaajiin? Kuinka pitkään haluat reissata raiteilla ja mitä kaikkea haluat matkasi aikana nähdä ja kokea? 

Junalla Venäjän halki - Majoitus matkan varrella

Tähän junalippuun (Helsinki - Vladivostok) ei sisälly majoituksia asemilla. Toisin sanoen majoitut koko reissun ajan junassa. Hinta pitää sisällään sänkypaikan 4 hengen hytissä.

Hyttikaverit saattavat olla muita reissaajia tai paikallisia. Joka tapauksessa hyttikavereiden kanssa kannattaa tehdä tuttavuutta, sillä matka on pitkä. Erityisesti, jos saat huonekaveriksi paikallisia ja jos vain suinkin löydätte yhteistä kieltä - ja vaikka ette sitten ihan löytäisikään - kannattaa ehdottomasti kysellä ja kuunnella, sillä nämä tarinat ovat ihan helmiä. Kysy Googlelta kieliapua ja tiukan paikan tullen huikkaa pullon suusta rohkaisua...

Hyteissä on petivaatteet, lukulamput, tilaa matkatavaroille (tämä reissu on ehdottomasti rinkkareissu, matkalaukun kanssa olet pulassa), pieni pöytä ja iso ikkuna. Hyvällä tuurilla myös kukkia maljakossa. Junassa on myös saatavilla kiehuvaa vettä, eli voit halutessasi "kokkailla" pussipuuroja ja kuppinuudeleita.

Halutessasi voit kuitenkin muokata reissua ja lisätä sekaan esim. ho(s)telliöitä ja aktiviteetteja. Yksi suosittu yhdistelmä on junaliput ja asemilla vastaan tuleva honcho, joka on paikallinen (useimmiten) nuori, joka näyttää sinulle parhaat paikalliset paikat, ruokaherkut ja tavat. Näin pääset tutustumaan Venäjään pintaa syvemmältä, ja tulkkausavun turvin tiedät, mitä syöt ravintolassa.

Huomaathan esimerkiksi, että kun varaat pelkän junalipun lisäksi majoituksen, pystymme auttamaan sinua Venäjän viisumia varten tarvitsemiesi kutsukirjeiden kanssa. 

Kysy vaihtoehdoista

Kauttamme saat myös hoidettua matkavakuutuksen reissullesi. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun tulet käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Helsinki - Vladivostok

Tämä esimerkkimatka kulkee reittiä: Helsinki - Moskova --- Irkutsk - Vladivostok. 

Hinta sisältää:

  • 9 päivän junamatkan 
  • junassa majoitus 4-hengen hytissä

Kysy lisää vaihtoehdoista ja kerro, miten haluat räätälöidä oman reissusi: missä kaikkialla pysähdyksiä, haluatko varata majoitukset samalla, haluatko lähteä matkaan yksin vai pienessä porukassa, milloin mielit maailmalle ja kuinka pitkästä reissusta haaveilet. 

Kysy & saat vastauksia 

Helsinki - Peking

Trans-Siperian junarata on Venäjän puolella kulkevan junaradan nimi. Mongolian rajan tuntumassa, Irkutskin kaupungissa, on kuitenkin "risteyspaikka", jossa voit ottaa idän sijaan suunnan etelään ja jatkaa matkaa Ulan Batoriin ja edelleen Pekingiin. Tämä Mongolian osuus radasta on - yllätys, yllätys - nimeltään Trans-Mongolia.

Matka Helsingistä Pekingiin kestää niin ikään lyhimmillään 9 päivää, mutta jos vain suinkin pystyt venyttämään matkaasi, kannattaa välietapeille suunnitella myös pysähdyksiä ja aktiviteetteja: ratsastusta, perinteisessä jurtassa yöpyminen, hulppeita kansallispuistomaisemia...

Kysymällä saat lisäinfoa. Kerro, alustava suunnitelmasi ja toivelistasi, niin osaamme jo heti alusta alkaen kertoa sinulle osuvista vaihtoehdoista. 

Kysy & saat vastauksia

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Junalla Siperian halki?

Ota yhteyttä, kun kaipaat lisäinfoa tai haluat tulla suunnittelemaan junamatkaasi meidän kanssa. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään - sen kuin vain laitat suunnitelmat aluilleen.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Elämää suuremmat

Kokemus Siperian junasta

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

trans-siperia-kartta

🚂 Helsinki - Moskova - Irkutsk - Vladivostok

Yhtä soittoa matka Helsingistä Vladivostokiin kestää siis jotakuinkin 9 päivää, mutta suosittelemme ehdottomasti, että varaat reissullesi ainakin pari viikkoa: matkan varrella kannattaa myös nousta jalottelemaan. Vaikka junamatkustaminen on hauskaa ja ohikiitävien maisemien ihailu varsin rentouttavaa, kannattaa Venäjällä tehdä muutakin kuin istua junassa. Isossa maassa kyllä riittää tekemistä. Ja jos päätätkin kurvata Irkutskista rajan yli Mongolian kautta Kiinaan, kasvaa mahdollisten aktiviteettien lista vielä lisää.

Moskova

Helsinki Vladivostok junalla - Tutustu Moskovan väriloistoon - KILROY

Moskova on Euroopan suurin kaupunki, mutta sen koko ei todellakaan ole kaupungin paras ominaisuus. Moskova on täynnä mielenkiintoista, ja mieletöntä, historiaa, johon kannattaa tutustua ajan kanssa. Kierrä nähtävyyksillä ja tee viime hetken ostoksia pitkää junamatkaa silmällä pitäen. Vielä kuitenkin ennen junaan nousua ja oman hyttipaikan etsintää ehdit hyvin napsia valokuvia ja maistella venäläisen keittiön tarjontaa.

Irkutsk

Junalla Siperian läpi - KILROY

Irkutsk on pieni ja idyllinen kaupunki Mongolian rajan tuntumassa. Irkutsk on täynnä piparkakkutaloja muistusttavia puurakennuksia, mutta erityisen suositun pysähdyspaikan siitä tekee läheinen Baikal-järvi. Baikal on maailman syvin makean veden järvi, joka jäätyy kokonaan umpeen talvisin. Ennätyksellisyyden lisäksi alue on äärimmäisen kaunis ja ehdottomasti pysähdyksen arvoinen.

Koska Irkutsk on suosittu pysähdyspaikka, on kaupungissa varsin hyvä hostellivalikoima ja ravintoloissa saat tarvittaessa tulkkausapua.

Vladivostok

Helsinki - Vladivostok -junamatka - KILROY

Vladivostok on tämän reitin pääteasema ja Venäjän tärkein kauppasatama. Mäkisessä kaupungissa riittää tarpomista, mutta maisemat ja kaupunki itsessään on ehdottomasti pienen reippailun arvoista - varsinkin kaiken sen junassa makoilun jälkeen!

Vladivostok on ehkä yllättävänkin moderni kaupunki ja sen coktail-baarien ja ravintoloiden valikoima pitää reissaajan tyytyväisenä pidemmänkin aikaa.

Venäjän maailmankuululla Mariinsky Teatterilla on oma konserttihallinsa myös Vladivostokissa, joten jos baletti ja ooppera kiinnostaa edes vähän, ja budjettisi antaa myöden, suosittelemme taidekokemusta vielä reissun päätteeksi.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.