Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Volkswagen Golf 1

Vuokraa Volkswagen Golf 1 -matkapaku - KILROY
ALK.* 48 EUR
Päiväkohtainen hinta kevät- ja syyssesonkina. Huom. 23 euron siivousmaksu lisätään aina lopulliseen hintaan. Vuokrauksen pituus vähintään 4 päivää.
Hinta sisältää
Vuokraa Volkswagen Golf 1 -matkapaku - KILROY

"Vučko"-matkapaku perustuu legendaariseen Golf 1 -malliin. Tämä dieselillä toimiva menopeli on erittäin budjettiystävällinen ja sen vuokraan sisältyy auton katolle tuleva telttasänky. Kyseessä on täydellinen matkapaku kahdelle reissaajalle, jotka aikovat olla tien päällä vähintään 4 päivää.

Tämä kompakti ja retrotyylinen matkapaku sopii parhaiten kahdelle hengelle, esim. pariskunnalle tai kaveruksille, jotka haluavat kiertää Balkania edulliseen hintaan. 

Ajoneuvon nimi "Vučko" tulee Sarajevon vuoden 1984 olympialaisista.

Kysy matkapakuista

Nukkuminen auton katolla

Vaikka Vučko-matkapakussa mahtuu istumaan yhteensä neljä henkeä, on nukkumatilaa vain kahdelle hengelle auton katolla olevassa telttasängyssä. Mikäli reissaajia on 4, ottakaa teltta mukaanne kahta ylimääräistä matkustajaa varten. Huomioittehan kuitenkin, että säilytystilaa on rajallisesti 4 hengen matkatavaroille, joten suosittelemme pakkaamaan tavaranne mahdollisimman kevyesti pieniin ja pehmeisiin laukkuihin.

Nopeusrajoitukset ja muut säännöt

Tämä matkapaku on tyyliltään ihanan retro ja vanhanaikainen, mutta samaan aikaan luotettava ja toimiva. Vučkolla on sallittua ajaa 200 kilometriä päivittäin, joka vastaa noin 4-5 ajotuntia. Lisäksi matkapakulla voi ajaa vain tavallisilla valtateillä, eli ei nopeilla moottoriteillä. Reissatessasi hitaammin ja pienempiä teitä ehdit kuitenkin nauttia enemmän maisemista ja pysähdellä satunnaisesti missä ja milloin haluat.

Mikäli haluat vuokrata matkapakun, jossa ajokilometrejä ei ole rajoitettu, voit myös harkita Touran "Tara" -matkapakua, joka on Vučkoa nopeampi ja uudempi vaihtoehto Balkanin seikkailuihin. 

Istuta puu road tripin aikana

Kun varaat matkapakusi meidän kauttamme, voit halutessasi olla mukana tukemassa Slovenian metsien elpymistä valtavien luonnonkatastrofien jäljiltä. Vuosina 2014 ja 2017 lähestulkoon 50% Slovenian metsistä tuhoutui ensin rankan myrskyn ja sitten hurrikaanin seurauksena.

Mikäli haluat osallistua tähän projektiin, saat mukaasi pienen puun, kun noudat matkapakusi Sloveniasta. Samalla saat ohjeistukset, jotka kertovat missä ja miten puu tulisi istuttaa road tripin aikana.

Retrotyylinen Volkswagen Golf 1 - kulkeehan se varmasti?

Kaikki ajoneuvot ovat huollettuja ja hyvässä kunnossa. Jos tien päällä kuitenkin sattuisi jotain odottamatonta, voit aina kääntyä ympärivuorokautisen tiepalvelun puoleen. 

Leirintäalueet Balkanilla

Balkanin luonto on upeaa ja kesyttämätöntä, paikallinen kulttuuri on rikasta ja ihmiset ovat aitoja ja suurisydämisiä. Juuri siksi Balkan onkin täydellinen vaihtoehto omalle road tripillesi - se on sekä turvallinen että ainutlaatuinen.

Balkanilla et voi pysäköidä autoasi yöksi aivan minne sattuu, mutta tähänkin on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Tutustu eri leirintäalueisiin täältä:

Useat maantieseikkailijat käyttävät myös Park4Night-sovellusta, jonka voit ladata puhelimeesi. Lisäksi ravintolat ja maatilat saattavat antaa sinun yöpyä omilla tiluksillaan. Mikäli matkustat korkeasesongin aikana (heinä-elokuussa), tulee sinun varata paikkasi etukäteen suosituimmilta leirintäalueilta. Muina vuodenaikoina voit etsiä yöpaikkoja sitä mukaan kun reissaat.

Kysy matkapakuista

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Volkswagen Golf 1 -matkapaku on helposti ajettava manuaalivaihteinen menopeli, joka on varusteltu dieselmoottorilla. Kompaktin kokonsa ansiosta matkapaku on ihanteellinen 2 hengelle, mutta istumapaikkoja on yhteensä 4 hengelle.

Matkapakun katolla on avattava telttasänky, jossa mahtuu nukkumaan kaksi henkeä ja jonne pääsee kiipeämään tikkaita pitkin. Jos reissaajia on 4, tuokaa tai vuokratkaa teltta kahdelle ylimääräiselle matkustustajalle.

Matkapakussa on rajoitetusti säilytystilaa, sillä auton takaosassa on myös kylmälaukku, kaasuliesi, kattilat ja pannut, aterimet, retkipöytä ja kaasupullo. Suosittelemme pakkaamaan kevyesti ja pehmeisiin matkalaukkuihin, sillä ne vievät vähemmän tilaa. Lue lisää

Keittiö

Matkapakun keittiö

Matkapakun keittiöön kuuluu:
Jääkaappi
Kaasuliesi
Kattilat ja pannut
Juomalasit
Aterimet
Kaasupullo
USB-laturi Lue lisää

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokra

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokra

Paras vaihtoehto on noutaa ja palauttaa tämä matkapaku Tržičiin, joka sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen Ljubljanasta, lähellä Itävallan rajaa. Ljubljanasta on ilmainen kuljetus Tržičin vuokrauspisteelle: kaupungin bussiasemalta matka kestää noin 40 minuuttia ja suoraan lentokentältä siirtymiseen menee 20 minuuttia. Jos haluat, että matkapaku toimitetaan Ljubljanan bussiasemalle tai lentokentälle, tästä peritään 30 euron lisämaksu. Jos taas olet Triestessä Italian puolella tai Zagrebissa Kroatian puolella, voit varata yksityisen kuljetuksen vuokrauspisteelle 90 euron hintaan. Mikäli haluat noutaa tai palauttaa matkapakun Kroatiaan, Italiaan tai Itävaltaan, peritään vuokrauksesta noutamisen ja palautuksen yhteydessä yhdensuuntaisen autonv... Lue lisää

Ikäraja

Matkapakun vuokrauksen ikärajoitukset

Vähimmäisikä tämän matkapakun vuokraamiselle on 18 vuotta. Mikäli kuljettaja on alle 21-vuotias vuokraamiseen tarvitaan laajennettu vakuutus. Lue lisää

Lisävarustelu

Matkapakun lisävarustelu

Voit myös halutessasi vuokrata lisämaksua vastaan:

No worries -vakuutus (9,5 EUR / pv)
Retrotyyliset polkupyörät (7 EUR / pv)
Vuodevaatteet (15 EUR / hlö)
GPS-navigaattori (30 EUR)
Sähkölämmitin (15 EUR)
Teltta (30 EUR)
Siirrettävä vessa (50 EUR)
Markiisi ulkokäyttöön (50 EUR)
Pyöräteline (50 EUR)
Kattoteltta (70 EUR)
Siirrettävä kaasulämmitin (50 EUR)
Aurinkovoimalla toimiva suihku (10 EUR)
Tallelokero (10 EUR) Lue lisää

Vakuutus

Vakuutus

Vuokrauksen hintaan kuuluu perusvakuutus, joka kattaa ympärivuorokautisen tiepalvelun, kuljettaja- ja matkustajavakuutuksen, muille ajoneuvoille aiheutuneet vahingot sekä vahingot omalle autollesi, joista on vastuussa joku ulkopuolinen. Suosittelemme aina myös No worries -vakuutusta 16 euron päiväkohtaiseen lisähintaan, sillä tähän kuuluu perusvakuutuksen lisäksi vahingonkorvaus mikäli omalle autollesi aiheutunut vahinko on sinun vastuullasi, luonnonkatastrofien aiheuttamat vahingot sekä auton varastamisesta koituvat kulut (autossa oleva omaisuus ei ole vakuutettu, ainoastaan itse ajoneuvo). Itse aiheutetut vahingot ajoneuvolle, jotka maksavat alle 300 euroa ovat aina omalla vastuullasi eivätkä kuulu mihinkään vakuutustyyppiin. No worrie... Lue lisää

Mitä Vučko Golf 1 -matkapakun vuokraus maksaa?

Mitä Vučko Golf 1 -matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokrauksen hinta vaihtelee sesongin mukaan. Edullisimmat hinnat ovat joulukuusta maaliskuuhun, kun taas suosituimpana matkustusaikana elokuussa vuokraaminen on kaikkein kalleinta. 1. huhtikuuta - 26. huhtikuuta: 48 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 27. huhtikuuta - 3. toukokuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 4. toukokuuta - 31. toukokuuta: 52 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1. kesäkuuta - 14. heinäkuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 15. heinäkuuta - 31. heinäkuuta: 62 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1. elokuuta - 15. elokuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 16. elokuuta - 30. syyskuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1. lokakuuta - 30. marraskuuta: 52 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1 joulukuuta - 31. maaliskuu... Lue lisää

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Sloveniassa ja muualla Balkanilla

Vuokrauspisteet Sloveniassa ja muualla Balkanilla

Hintaan sisältyy

 • 200 päivittäistä ajokilometriä
 • Vakuutus
 • Ympärivuorokautinen tiepalvelu
 • Ympärivuorokautinen check-in
 • Tienkäyttömaksu
 • Green card (pakollinen kansainvälinen todistus autovakuutuksesta)
 • Retkipöytä ja -tuolit
 • Keittiövälineet
 • Karttoja ja road trip -esitteitä
 • Siivousvälineet
 • Pyyhkeet
 • Riippukeinu
 • Grilli
 • "Fun package", johon kuuluu pelikortit, frisbee, tennismaila, olut 6-pack ja jokin yllätys

Auton ominaisuudet

 • Istumapaikkoja 4 hengelle ja nukkumatilaa 2 hengelle 
 • Perinteinen 1980-luvun stereo
 • Turvavyöt
 • EI automaattiohjausta, ilmastointia, pysäköintiantureita tai tummennettuja laseja 
 • Tämä malli on tarkoitettu hitaaseen reissaamiseen ja maisemien tunnelmointiin. Tämä tarkoittaa, ettei tällä autolla saa ajaa moottoriteillä!

Tulevat tapahtumat

Vaihtoehdot

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Volkswagen Golf 1 -matkapaku on helposti ajettava manuaalivaihteinen menopeli, joka on varusteltu dieselmoottorilla. Kompaktin kokonsa ansiosta matkapaku on ihanteellinen 2 hengelle, mutta istumapaikkoja on yhteensä 4 hengelle.

Matkapakun katolla on avattava telttasänky, jossa mahtuu nukkumaan kaksi henkeä ja jonne pääsee kiipeämään tikkaita pitkin. Jos reissaajia on 4, tuokaa tai vuokratkaa teltta kahdelle ylimääräiselle matkustustajalle.

Matkapakussa on rajoitetusti säilytystilaa, sillä auton takaosassa on myös kylmälaukku, kaasuliesi, kattilat ja pannut, aterimet, retkipöytä ja kaasupullo. Suosittelemme pakkaamaan kevyesti ja pehmeisiin matkalaukkuihin, sillä ne vievät vähemmän tilaa.

Keittiö

Matkapakun keittiöön kuuluu:
Jääkaappi
Kaasuliesi
Kattilat ja pannut
Juomalasit
Aterimet
Kaasupullo
USB-laturi

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokra

Paras vaihtoehto on noutaa ja palauttaa tämä matkapaku Tržičiin, joka sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen Ljubljanasta, lähellä Itävallan rajaa. Ljubljanasta on ilmainen kuljetus Tržičin vuokrauspisteelle: kaupungin bussiasemalta matka kestää noin 40 minuuttia ja suoraan lentokentältä siirtymiseen menee 20 minuuttia.

Jos haluat, että matkapaku toimitetaan Ljubljanan bussiasemalle tai lentokentälle, tästä peritään 30 euron lisämaksu. Jos taas olet Triestessä Italian puolella tai Zagrebissa Kroatian puolella, voit varata yksityisen kuljetuksen vuokrauspisteelle 90 euron hintaan.

Mikäli haluat noutaa tai palauttaa matkapakun Kroatiaan, Italiaan tai Itävaltaan, peritään vuokrauksesta noutamisen ja palautuksen yhteydessä yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu:

Zagreb, Kroatia: 120 EUR
Pula, Kroatia: 100 EUR
Split, Kroatia: 250 EUR
Dubrovnik, Kroatia: 400 EUR
Trieste, Italia: 120 EUR
Venetsia, Italia: 200 EUR
Klagenfurt, Itävalta: 60 EUR
Graz, Itävalta: 90 EUR

Ikäraja

Vähimmäisikä tämän matkapakun vuokraamiselle on 18 vuotta. Mikäli kuljettaja on alle 21-vuotias vuokraamiseen tarvitaan laajennettu vakuutus.

Lisävarustelu

Voit myös halutessasi vuokrata lisämaksua vastaan:

No worries -vakuutus (9,5 EUR / pv)
Retrotyyliset polkupyörät (7 EUR / pv)
Vuodevaatteet (15 EUR / hlö)
GPS-navigaattori (30 EUR)
Sähkölämmitin (15 EUR)
Teltta (30 EUR)
Siirrettävä vessa (50 EUR)
Markiisi ulkokäyttöön (50 EUR)
Pyöräteline (50 EUR)
Kattoteltta (70 EUR)
Siirrettävä kaasulämmitin (50 EUR)
Aurinkovoimalla toimiva suihku (10 EUR)
Tallelokero (10 EUR)

Vakuutus

Vuokrauksen hintaan kuuluu perusvakuutus, joka kattaa ympärivuorokautisen tiepalvelun, kuljettaja- ja matkustajavakuutuksen, muille ajoneuvoille aiheutuneet vahingot sekä vahingot omalle autollesi, joista on vastuussa joku ulkopuolinen.

Suosittelemme aina myös No worries -vakuutusta 16 euron päiväkohtaiseen lisähintaan, sillä tähän kuuluu perusvakuutuksen lisäksi vahingonkorvaus mikäli omalle autollesi aiheutunut vahinko on sinun vastuullasi, luonnonkatastrofien aiheuttamat vahingot sekä auton varastamisesta koituvat kulut (autossa oleva omaisuus ei ole vakuutettu, ainoastaan itse ajoneuvo).

Itse aiheutetut vahingot ajoneuvolle, jotka maksavat alle 300 euroa ovat aina omalla vastuullasi eivätkä kuulu mihinkään vakuutustyyppiin. No worries -vakuutuksessa omavastuun suuruus on 100 euroa. Mikäli autoa käytetään laittomasti, vakuutus ei korvaa toisille ajoneuvoille aiheutettua vahinkoa.

Mitä Vučko Golf 1 -matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokrauksen hinta vaihtelee sesongin mukaan. Edullisimmat hinnat ovat joulukuusta maaliskuuhun, kun taas suosituimpana matkustusaikana elokuussa vuokraaminen on kaikkein kalleinta.

1. huhtikuuta - 26. huhtikuuta: 48 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
27. huhtikuuta - 3. toukokuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
4. toukokuuta - 31. toukokuuta: 52 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. kesäkuuta - 14. heinäkuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
15. heinäkuuta - 31. heinäkuuta: 62 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. elokuuta - 15. elokuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
16. elokuuta - 30. syyskuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. lokakuuta - 30. marraskuuta: 52 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1 joulukuuta - 31. maaliskuuta: 48 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)

Sinun on oltava hyvissä ajoin liikkeellä, jos haluat vuokrata tämän kyseisen matkapakumallin. Vuokrauksen on oltava vähintään 4 päivää.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.