Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Salsaa ja espanjaa KuubassaSalsaa Kuubassa - KILROY
Opi espanjaa Kuubassa - Matkusta Havannaan KILROYn mukana

Päivä 1-2: Havanna-Viñales

Reissu alkaa ikonisesta Havannasta, kaupungista täynnä värejä ja vanhoja autoja! Älä anna ajassa kuluneiden rakennusten ulkokuoren hämätä, vaan astu rohkeasti sisään ja anna Havannan yllättää. Havanassa pääset myös salsan pyörteisiin ja rytmin vietäväksi. Kaupunki jää jo toisena päivänä taakse kun suunnaksi otetaan Viñales, tupakan ja sokeriruokon valmistuksen kehto. Yöpyessäsi paikallisten luona pääsetkin harjoittelemaan espanjan alkeita!

Vietä rantaloma Kuubassa - KILROY

Päivä 3-4: Viñales-Cayo Jutias-Trinidad

Viñales tukikohtana, on seuraavana tiedossa päiväretki Cayo Jutias -rantakohteeseen. Täytä päiväsi snorklaten, rentoutuen rannalla tai vaikkapa kävellen pitkin poikin 3 km pituista, valkohiekkaista paratiisirantaa. Hyvin nukutun yön jälkeen matka jatkuu kohti Kuuban etelärannikon helmeä, eli Trinidadin kaupunkia. Matkalla vieraillaan myös sikaritehtaalla.

Trinidad, Kuuba - KILROY

Päivä 5-6: Trinidad

Rantarentoutumisen jälkeen on aika hypätä taas salsan rytmiin! Trinidad on pieni rannikkokaupunki, jonka historia yltää 1500-luvun alkuun. Värikkäässä ja sympaattisessa UNESCOn maailmanperintökohteessa ohjelmassa on kaupunkikierros, salsan tanssitunti, yöpyminen ja ruokailu paikallisten luona sekä tietysti runsain mitoin vapaa-aikaa!

Havannan vanhakaupunki on kiehtova matkakohde - Kuuba

Päivä 7-8: Trinidad-Havanna

Paluumatkalla Havannaan pysähdytään vielä Santa Claran kaupungissa, josta löytyy mm. kuuluisa Che-monumentti. Viimeinen ilta vietetäänkin Havannan vanhassa kaupungissa, jossa on aika nauttia viimeiset ryhmädinnerit ennen paluuta kotiin. Tällä jengillä ei tylsyydestä tarvitse huolehtia!

Lue kaikki kerralla

Alk. hinta*
594 EUR
Historian havinaa ja rustiikkisen kauniita rakennuksia. Jokainen katu ja kadunkulma täynnä tarinoita ja livemusiikkia. Lisää sekoitukseen vielä pari pulloa rommia ja kuumaa tanssivääntöä salsaklubeilla, ja Havannan olemus alkaa olla siinä. Tervetuloa Kuubaan!

Kauhistuttavat massaturistikohteet? Kaipaatko reissuusi hieman tavanomaista enemmän potkua ja väriä? Kuuba vastaa hätähuutoosi: Havannassa tutustut kuubalaiseen kulttuuriin ja elämänmenoon hyvän musiikin, ruoan ja juoman säestyksellä. Salsaa ja espanjaa Kuubassa, mikä matka!

Kysy Kuuban matkoista

Salsaa, kielen opintoja & paljon muuta

Espanjan opiskelu todellisessa retrokaupungissa Havannassa on taatusti hauskempaa ja motivoivampaa kuin kielikurssi koti-Suomessa. Hanki siis mielenkiintoa ja rytmiä arjen tasaisuuteen ja lähde opiskelemaan espanjaa Havannaan! Kielitaito on mieletön lisä reissaamiseen, ja saattaahan siitä olla hyötyä vaikka työmarkkinoillakin. Kielitaidon avulla tutustut paremmin paikallisiin, ymmärrät enemmän mitä ympärillä tapahtuu, tiedät mitä tilaat ravintolassa ja varsin usein säästät myös rahaa erinäisissä tilanteissa.

Kielikurssilaiset majoittuvat Kuuballe ominaiseen tapaan majoituksissa, jotka ovat jotakin hostellien ja home stayn välimaastosta. Pääset siis kurkistamaan paikallisten elämään asumalla oikeilla asuinalueilla paikallisten kotona turistikeskuksien sijaan.

Valitse oma kurssisi sen mukaan, kuinka kauan sinulla on aikaa käytettävissäsi. Kurssien opetus räätälöidään opiskelijoiden tason mukaan, joten voit osallistua kursseille olipa lähtötasosi sitten mikä tahansa.Tai jos olet liikenteessä pidemmällä reissulla, miten olisi kielikurssin yhdistäminen vapaaehtoistöihin? Yli kuukauden kestävällä kurssilla ehdit oppia paljon – niin espanjaa, salsaa, kulttuuria kuin historiaakin. Vapaaehtoistöissä kartutat myös erinäisiä ryhmätyötaitoja ja voit päästä vaikkapa olympiavoittajien nyrkkeilykehään! Näe paikallista elämänmenoa sisältä päin ja opi samalla uusia asioita itsestäsi. Anna aikaasi ja saat inspiroivaa energiaa ja elämäniloa vastalahjaksi!

Jos kielikurssit ja tanssiminen kiinnostaa, mutta haluat vielä pohtia vaihtoehtojasi tai kaipaat vinkkejä, kuinka yhdistää tämä esimerkkiseikkailu muihin suunnitelmiisi, varaa ihmeessä aika matkasuunnitteluun. Vastaamme kysymyksiisi, kerromme hintatietoja ja annamme vinkkejä - mitä nyt sitten tarvitsetkaan. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kulttuurimatkaan sisältyy
 • Lentokenttäkuljetus saavuttaessa
 • Majoitus: Casas particulares (kotimajoitus, 7 yötä)
 • Paikalliset kuljetukset kohteiden välillä ja sisältyviin seikkailuihin yksityisellä ajoneuvolla tai veneellä
 • Ateriat: 7 aamiaista, 2 lounasta ja 1 illallinen. Varaa mukaan 165-220 EUR muita aterioita varten
 • Hands-on salsatunti Trinidadissa
 • Vierailu Fusterlandia-taidepuistoon
 • Päiväretki Cayo Levisaan
 • Vierailu Palacio del Vallessa (Cienfuegos)
 • Vierailu Che Guevaran mausoleumiin ja museoon (Santa Clara)
 • Kävelykierros Havanan vanhassakaupungissa
 • Kävelykierrokset Trinidadissa ja Viñalesissa
 • Epävirallinen espanjankielen tunti

Tämän kulttuurimatkan lisäksi saat tietenkin varattua myös lennot, matkavakuutukset ja muut aktiviteetit kauttamme. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun tulet käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Miksi salsa- ja kielikurssille Kuubaan?

Kuuban reissulla pääset kohentamaan sekä tanssi- että kielitaitoasi! Nauti Havanan henkäisevästä vanhasta kaupungista, silmiähivelevistä Karibian rannoista ja paikallisesta elämänmenosta. Kuubassa majoitut kotimajoituksessa ja rupattelet espanjaksi isäntäperheen kanssa. Tästä ei Kuuban reissu parane!

Kysy tästä reissusta

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Onko tässä seuraava reissusi?

Fiilistele Kuubaa ja varaa sitten aika reissusuunnittelulle – tai soita vaikka heti ja kysy mitä sitten haluatkin! Yhteydenotto ja suunnitteluapu on luonnollisesti maksutonta eikä sido sinua mihinkään. 

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Päivä 1-2: Havanna-Viñales

Opi espanjaa Kuubassa - Matkusta Havannaan KILROYn mukana

Reissu alkaa ikonisesta Havannasta, kaupungista täynnä värejä ja vanhoja autoja! Älä anna ajassa kuluneiden rakennusten ulkokuoren hämätä, vaan astu rohkeasti sisään ja anna Havannan yllättää. Havanassa pääset myös salsan pyörteisiin ja rytmin vietäväksi. Kaupunki jää jo toisena päivänä taakse kun suunnaksi otetaan Viñales, tupakan ja sokeriruokon valmistuksen kehto. Yöpyessäsi paikallisten luona pääsetkin harjoittelemaan espanjan alkeita!

Päivä 3-4: Viñales-Cayo Jutias-Trinidad

Vietä rantaloma Kuubassa - KILROY

Viñales tukikohtana, on seuraavana tiedossa päiväretki Cayo Jutias -rantakohteeseen. Täytä päiväsi snorklaten, rentoutuen rannalla tai vaikkapa kävellen pitkin poikin 3 km pituista, valkohiekkaista paratiisirantaa. Hyvin nukutun yön jälkeen matka jatkuu kohti Kuuban etelärannikon helmeä, eli Trinidadin kaupunkia. Matkalla vieraillaan myös sikaritehtaalla.

Päivä 5-6: Trinidad

Trinidad, Kuuba - KILROY

Rantarentoutumisen jälkeen on aika hypätä taas salsan rytmiin! Trinidad on pieni rannikkokaupunki, jonka historia yltää 1500-luvun alkuun. Värikkäässä ja sympaattisessa UNESCOn maailmanperintökohteessa ohjelmassa on kaupunkikierros, salsan tanssitunti, yöpyminen ja ruokailu paikallisten luona sekä tietysti runsain mitoin vapaa-aikaa!

Päivä 7-8: Trinidad-Havanna

Havannan vanhakaupunki on kiehtova matkakohde - Kuuba

Paluumatkalla Havannaan pysähdytään vielä Santa Claran kaupungissa, josta löytyy mm. kuuluisa Che-monumentti. Viimeinen ilta vietetäänkin Havannan vanhassa kaupungissa, jossa on aika nauttia viimeiset ryhmädinnerit ennen paluuta kotiin. Tällä jengillä ei tylsyydestä tarvitse huolehtia!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.