Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Teemme etätöitä, joten kaikki matkasuunnittelut toteutetaan tällä hetkellä puhelimitse.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Aavikkomaisemaa Namibiassa - KILROY
Tee vapaaehtoistöitä eläinten parissa Namibiassa - KILROY

Pelastuskeskuksen toiminta

Tämä villieläinten pelastuskeskus sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Namibian pääkaupunki Windhoekista. Keskus sai alkunsa pienenä paikallisprojektina, mutta on ajan kuluessa kasvanut maailmankuuluksi suojelujärjestöksi.

Nykyään pelastuskeskus toimii turvapaikkana lukuisille loukkaantuneille ja orvoksi jääneille eläimille, kuten leijonille, gepardeille, pahkasioille, antiloopeille ja paviaaneille. Aina kun mahdollista, tavoitteena on palauttaa kuntoutetut eläimet takaisin luontoon - ainoastaan liian sairaat ja kaltoinkohdellut eläimet jäävät pysyvästi keskukselle.

Vapaaehtoisten työtehtävät vaihtelevat Namibian eläintensuojeluprojektissa - KILROY

Roolisi vapaaehtoisena

Tämän projektin aikana sinulla on harvinainen tilaisuus olla aktiivisesti mukana afrikkalaisten villieläinten suojelussa ja kuntoutuksessa. Pelastuskeskus tarjoaa parhaillaan turvapaikan mm. orvoksi jääneille ja loukkaantuneille eläimille.

Vapaaehtoisten työtehtäviin kuuluu esimerkiksi eläinten ruokkiminen, tarhausten siivous ja ylläpito sekä eläinten seurantaan osallistuminen. Työtehtäviä kierrätetään vapaaehtoisten kesken, jotta kaikki pääsevät tasapuolisesti osallistumaan erilaisiin hommiin.

Eläinten kanssa työskentelyn lisäksi voit halutessasi tehdä töitä paikallisessa koulussa. Eli jos viihdyt hyvin lasten seurassa, kannattaa ottaa myös tämä vaihtoehto harkintaan!

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään villieläinten parissa työskennellessä - KILROY

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään?

Kaikkien vapaaehtoisten tulee olla täysi-ikäisiä ja osata riittävästi englantia, jotta kommunikointi ohjaajien kanssa onnistuu. Kiinnostus eläintensuojelua kohtaan on tietysti myös tärkeää.

Työ on fyysistä, joten tässä hommassa kaivataan reipasta ja joustavaa työotetta. Jotta saat itse mahdollisimman paljon irti kokemuksestasi vapaaehtoisena, tulee sinun olla positiivinen, oma-aloitteinen ja valmis uusiin haasteisiin.

Eläintensuojeluprojektin aikana työskentelet villieläinten parissa - KILROY

Projektin kohokohtia

Projektin aikana pääset tietysti hämmästelemään näitä upeita villieläimiä lähietäisyydeltä ja oppimaan eri eläinlajien, kuten suurten kissaeläinten, käyttäytymisestä. Lisäksi pääset osallistumaan salametsästyksen vastaiseen toimintaan ja jakamaan tämän koko kokemuksen samanhenkisten ihmisten kanssa - yhdessä muodostatte tietynlaisen perheen vapaaehtoisprojektin ajaksi.

Eläinten kuntoutukseen ja suojeluun osallistuminen on erittäin palkitseva kokemus, jonka tulet muistamaan loppuikäsi. Vapaaehtoisena tuet projektin jatkuvuutta omalla työpanoksellasi ja tuot konkreettista hyötyä tälle alueelle.

Lue kaikki kerralla

Alk. hinta sis. lennot ja aktiviteetteja. Lue tarkemmin alta.*
1756 € / n. 2 viikkoa
Miltä kuulostaisi kahden tai useamman viikon pätkä vapaaehtoisena villieläinten pelastuskeskuksella Namibiassa? Tässä projektissa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla aktiivisesti mukana afrikkalaisten villieläinten suojelussa ja kuntoutuksessa. Vapaaehtoinen työvoima on hankkeen jatkuvuuden kannalta elintärkeää.

Matkareittisi näyttää tältä:

Helsinki - Windhoek - Helsinki

Vapaaehtoisena villieläinten suojelukeskuksella saat käytännönläheistä kokemusta työskentelystä eläinten kanssa. Projektin tavoitteena on varjella Namibian luontoa ja suojella villieläimiä, joita uhkaa jatkuvasti pienentyvä elinalue. 

Kysy projektista

Vapaaehtoisten tyypillinen työpäivä

Vapaaehtoiset jaetaan ryhmiin, jotka työskentelevät päivittäin kahden eri aktiviteetin parissa klo 08.00 ja 17.00 välillä. Päivittäisiin aktiviteetteihin kuuluvat:

 • Ruoan valmistaminen ja eläinten ruokinta
 • Tarhausten siivous
 • Erilaisten virikkeiden rakentaminen, joilla pyritään stimuloimaan eläinten luonnollista käyttäytymistä
 • Uusien tilojen rakentaminen
 • Tutkimustyö, kuten vapaina elävien eläinten seuranta

Eläinten kanssa työskentely vaatii reipasta asennetta. Vaikka viikonloppuisin työtehtäviä on arkipäiviä vähemmän, eläimet pitää silti aina ruokkia ja aikatauluun saattaa myös tulla yllättäviä muutoksia, eli avoimuus ja joustavuus ovat joitakin vapaaehtoisen tärkeimmistä ominaisuuksista. 

Lauantai-iltapäivisin ohjelmassa on aina jokin aktiviteetti yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa, jonka jälkeen otatte rennosti paikallisen grillijuhlan, braain, merkeissä.

Voit varata tämän reissun sellaisenaan tai muokata siitä unelmiesi matkakokonaisuuden yhdessä kanssamme. Matkasuunnittelu meidän avustuksella on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Pakettiin sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Windhoek - Helsinki
 • 15 päivää vapaaehtoistöitä villieläinten pelastuskeskuksella
  • Sis. lentokenttäkuljetukset, majoituksen, kolme päivittäistä ateriaa, lahjoituksen projektille, ympärivuorokautisen tuen

Huomaathan myös, että tällä sivulla on esitetty alkaen hinta ja lopullinen hinta saattaa vaihdella valitsemasi matkustusajankohdan mukaan. Pyydä tarjous haluamillesi matkapäiville ja kysy meiltä kaikki mietityttävät kysymykset!

Kysy tästä reissusta

Valmiina matkaan?

Varaa reissu sellaisenaan, tai käytä sitä inspiraationa omaa unelmiesi matkaa varten. Ota meihin yhteyttä ja kasaa avullamme omannäköisesi reissukokonaisuus! Kauttamme saat hoidettua myös matkavakuutukset unelmiesi matkalle.

Paras tapa päästä alkuun matkasuunitelmissa on tulla käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme. Voit toki varata suunnitteluajan myös puhelintapaamiseen. Mitä enemmän kerrot jo etukäteen haaveistasi, matka-aikataulustasi ja budjetistasi, sen osuvammin pystymme opastamaan sinua.

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Haluatko tehdä vapaaehtoistöitä villieläinten hyväksi?

Kiinnostuitko tästä vapaaehtoisprojektista villieläinten parissa? Vai haluaisitko kenties tietää muista vaihtoehdoista? Ota meihin yhteyttä toiveiden ja kysymysten kera, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus: soita, chattaa, lähetä sähköpostia tai tule käymään – ajanvarauksella tai ilman. Kysyminen ei tietenkään maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma top 10 -matkasi vuodelle 2020

Haluatko reissata ympäri maailmaa omalla tavallasi?

 1. Luo oma unelmiesi reissu
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme ja varmistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Pelastuskeskuksen toiminta

Tee vapaaehtoistöitä eläinten parissa Namibiassa - KILROY

Tämä villieläinten pelastuskeskus sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Namibian pääkaupunki Windhoekista. Keskus sai alkunsa pienenä paikallisprojektina, mutta on ajan kuluessa kasvanut maailmankuuluksi suojelujärjestöksi.

Nykyään pelastuskeskus toimii turvapaikkana lukuisille loukkaantuneille ja orvoksi jääneille eläimille, kuten leijonille, gepardeille, pahkasioille, antiloopeille ja paviaaneille. Aina kun mahdollista, tavoitteena on palauttaa kuntoutetut eläimet takaisin luontoon - ainoastaan liian sairaat ja kaltoinkohdellut eläimet jäävät pysyvästi keskukselle.

Roolisi vapaaehtoisena

Vapaaehtoisten työtehtävät vaihtelevat Namibian eläintensuojeluprojektissa - KILROY

Tämän projektin aikana sinulla on harvinainen tilaisuus olla aktiivisesti mukana afrikkalaisten villieläinten suojelussa ja kuntoutuksessa. Pelastuskeskus tarjoaa parhaillaan turvapaikan mm. orvoksi jääneille ja loukkaantuneille eläimille.

Vapaaehtoisten työtehtäviin kuuluu esimerkiksi eläinten ruokkiminen, tarhausten siivous ja ylläpito sekä eläinten seurantaan osallistuminen. Työtehtäviä kierrätetään vapaaehtoisten kesken, jotta kaikki pääsevät tasapuolisesti osallistumaan erilaisiin hommiin.

Eläinten kanssa työskentelyn lisäksi voit halutessasi tehdä töitä paikallisessa koulussa. Eli jos viihdyt hyvin lasten seurassa, kannattaa ottaa myös tämä vaihtoehto harkintaan!

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään?

Mitä vapaaehtoisilta edellytetään villieläinten parissa työskennellessä - KILROY

Kaikkien vapaaehtoisten tulee olla täysi-ikäisiä ja osata riittävästi englantia, jotta kommunikointi ohjaajien kanssa onnistuu. Kiinnostus eläintensuojelua kohtaan on tietysti myös tärkeää.

Työ on fyysistä, joten tässä hommassa kaivataan reipasta ja joustavaa työotetta. Jotta saat itse mahdollisimman paljon irti kokemuksestasi vapaaehtoisena, tulee sinun olla positiivinen, oma-aloitteinen ja valmis uusiin haasteisiin.

Projektin kohokohtia

Eläintensuojeluprojektin aikana työskentelet villieläinten parissa - KILROY

Projektin aikana pääset tietysti hämmästelemään näitä upeita villieläimiä lähietäisyydeltä ja oppimaan eri eläinlajien, kuten suurten kissaeläinten, käyttäytymisestä. Lisäksi pääset osallistumaan salametsästyksen vastaiseen toimintaan ja jakamaan tämän koko kokemuksen samanhenkisten ihmisten kanssa - yhdessä muodostatte tietynlaisen perheen vapaaehtoisprojektin ajaksi.

Eläinten kuntoutukseen ja suojeluun osallistuminen on erittäin palkitseva kokemus, jonka tulet muistamaan loppuikäsi. Vapaaehtoisena tuet projektin jatkuvuutta omalla työpanoksellasi ja tuot konkreettista hyötyä tälle alueelle.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.