Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Teemme etätöitä, joten kaikki matkasuunnittelut toteutetaan tällä hetkellä puhelimitse.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Koe Tadzikistanin upeat maisemat Keski-Aasian kiertomatkalla - KILROY
Yövy perinteisessä jurtassa Kirgisiassa Keski-Aasian kiertomatkalla

Kohde 1 Kirgisia

Tämän huikean kiertomatkan ensimmäinen etappi on Kirgisia. Matka starttaa pääkaupunki Bishkekistä ja jatkuu seuraavien päivien ajan kohti itää ja Karakolia. Jo tämän ensimmäisen reissuviikon varrelle mahtuu paljon: ihastelet muun muassa Chong-Kemin sekä Jety-Oguz -laaksoja ja näiden mahtavia maisemia, yövyt perinteisessä jurtassa, nautit kirgisialaisesta ruokakulttuurista, hämmästelet Song Kul -järven avaraa kauneutta ja opit käsityöperinteistä paikallisten johdolla. Karakolin saavutettuasi vietät päivän tutustumalla kaupungin historiaan ja nähtävyyksiin, ennen kuin on aika jatkaa matkaa kohti Kazakstania.

Näe upea Kaindy-järvi Keski-Aasian kiertomatkalla

Kohde 2 Kazakstan

Ylität rajan Kirgisiasta Kazakstanin puolelle ja vastassa on pieni Satyn kylä. Täältä starttaat parin tunnin patikoinnin kauniille Kaindy-järvelle, joka tunnetaan upeiden maisemien lisäksi myös vedestä sojottavista puunrungoista. Näiden näkymien äärellä kelpaa nappailla huikeita reissukuvia ja vain hiljentyä luonnon rauhan keskellä. Patikointiretken jälkeen palaat majapaikkaasi maistelemaan perinteisiä kazakstanilaisia ruokia. Seuraavana päivänä pysähdyt ihastelemaan punaisen, oranssin ja ruskean sävyissä hehkuvaa Charyn Canyonia ennen kuin matka jatkuu kohti maan entistä pääkaupunkia, Almatya. Täällä voit tutustua eri nähtävyyksiin, nuuhkia paikallisten torien tuoksuja tai vain ottaa rennosti jossakin kaupungin monista kahviloista. Sitten...

Mahtava Fann-vuoristo Tadzikistanissa

Kohde 3 Tadžikistan

Tadžikistanin vierailu alkaa maan pääkaupunki Dushanbesta. Monumentit ja moskeijat katsastettuasi jatkat matkaa Fann-vuorille ja henkeäsalpaavan kauniille Iskanderkul-järvelle. Näiden reissupäivien aikana nautit uskomattoman upeista vuoristomaisemista, patikoit vesiputoukselle, tutustut alueen tapoihin majoittumalla paikallisten ihmisten luona ja käyt yhdessä Keski-Aasian vanhimmista kaupungeista, Khujandissa. Khujandissa pääset myös lähikosketuksiin maan kulttuurin ja historian kanssa vierailemalla esimerkiksi mausoleumissa ja Tadžikistanin suurimmalla torilla.

Uzbekistanin upeaa arkkitehtuuria

Kohde 4 Uzbekistan

Seuraavat 8 päivää vierähtävät mielenkiintoisessa Uzbekistanissa. Ensimmäinen pysähdys on pääkaupunki Tashkent, jossa kiertelet päivän verran omatoimisesti. Tashkentistä matkareitti kuljettaa sinut Samarkandiin, jossa vierailet esimerkiksi profeetta Danielin haudalla ja Registanin minareeteilla. Vapaa-ajalla voit suunnistaa kiertelemään basaarille tai vaikka tutustumaan paikallisen teehuoneen makumaailmaan.

Seuraavaksi matka jatkuu aavikolle ja Aleksanteri Suuren linnoituksen jäänteille, jonka jälkeen edessä on jurttaleirissä vietetty yö. Uzbekistanin visiitin viimeisinä etappeina ovat Bukharan ja Khivan historialliset kaupungit, joissa riittää upeaa arkkitehtuuria ja paikallista kulttuuria hämmästeltäväksi.

Darvazan kaasukraateri Uzbekistanissa - Keski-Aasian kiertomatka

Kohde 5 Turkmenistan

Kiertomatkan viimeiset päivät kuluvat mukavasti vieraanvaraisessa Turkmenistanissa. Täällä ehdottomat kohokohdat ovat tähtitaivaan alla telttaillen vietetty yö ja Darvazan leimuavaan kaasukraateriin tutustuminen, joka tunnetaan nimellä Helvetin portti. Ennen matkan huipennusta Ashgabatiin, pysähdyt vielä katsastamaan matkan varrelle osuvat upeat hiekkadyynit. Ashgabatissa sinulla on parin päivän verran aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten kansallismuseoon ja Neutrality Arch -monumenttiin.

Seikkailun tullessa päätökseen voit olla varma, että sinulla on takataskut täynnä kadehdittavia kokemuksia ja ainutlaatuisia reissutarinoita kerrottavaksi!

Lue kaikki kerralla

Matkan kesto

26 päivää

Maiden määrä

5

Aktiviteetteja matkan varrella

Patikointi, yöpyminen jurttaleirissä, käsitöiden opettelu...

Hintaan sisältyy

Lennot, kiertomatka, majoitukset

Alk. hinta sis. lennot ja aktiviteetteja. Lue tarkemmin alta.*
4651 € / n. 26 päivää
Houkutteleeko tutkimusmatka kiehtovaan Keski-Aasiaan, jossa seikkailijoita odottelevat vivahteikkaat ja monelle melkoisen tuntemattomat maat? Tällä kiertomatkalla tutustut Keski-Aasian viiteen eri maahan: Kirgisiaan, Kazakstaniin, Tadžikistaniin, Uzbekistaniin ja Turkmenistaniin. Luvassa on henkeäsalpaavaa luontoa, mielenkiintoisia paimentolaisperinteitä, pääkaupunkien vilskettä ja uskomattoman rikasta kulttuurihistoriaa.

Matkareittisi näyttää tältä:

Helsinki - Bishkek - Chong Kemin - Song Kul - Tamga - Jety-Oguz - Karakol - Saty village - Almaty - Dushanbe - Kuli Iskandarkul - Khujand - Tashkent - Samarkand - Aydar Kul - Bukhara - Khiva - Dashoguz - Darvaza - Ashgabat - Helsinki

Keski-Aasian kiertomatkan aikana pääset kokemaan paikalliset perinteet ja elämäntavat lähietäisyydeltä, sillä tällä reissulla majoitutaan tavallisten hotellien lisäksi jurtassa, teltassa sekä vieraanvaraisten paikallisten kodeissa. Matka starttaa Kirgisian pääkaupungista, Bishkekistä ja päättyy vajaata kuukautta myöhemmin Turkmenistaniin. Tälle välimatkalle mahtuu vuoristoisia maisemia, kristallinkirkkaita järviä, ikivanhoja kaupunkeja, perinteistä ruokakulttuuria, uusia tuttavuuksia ja paljon, paljon muuta. 

Nämä viisi maata tarjoavat kokeneemmallekkin reissaajalle jotain aivan uutta ja ainutlaatuista: reissulla tutustut esimerkiksi Kirgisian paimentolaiselämään, hiljennyt Kaindy-järven eteerisen maiseman edessä Kazakstanissa, ihmettelet Aleksanteri Suuren linnoituksen jäänteitä Uzbekistanissa ja nappailet kuvia leiskuvasta kaasukraaterista keskellä mustaa aavikkoa Turkmenistanissa. 

Valmiina matkaan? Kätevin tapa aloittaa matkasuunnittelu ja haaveiden muuttaminen konkreettisiksi suunnitelmiksi on kysyä kaikki mahdolliset mielessä pyörivät kysymykset. Varaa henkilökohtainen aika suunnittelulle, niin keräämme vastaukset ja juuri sinulle sopivat vinkit ja ehdotukset valmiiksi. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Reissuun sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Bishkek // Ashgabat - Helsinki
 • 26 päivän kiertomatka:
  • Majoitukset
  • Kuljetukset
  • Osa aterioista
  • Osa aktiviteeteista

Huomaathan, että tällä sivulla on esitetty alkaen hinta ja lopullinen hinta saattaa vaihdella valitsemasi matkustusajankohdan mukaan. 

Kysy tästä reissusta

Valmiina matkaan?

Toteuta haaveesi ja hyppää elämäsi seikkailuun! Buukkaa reissu sellaisenaan tai muokkaa siitä toiveidesi mukainen reissukokonaisuus yhdessä kanssamme. Pyydä tarjous haluamillesi matkapäiville ja kysy samalla kaikki muut mietityttävät kysymykset. Kysyminen ei tietenkään maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Kauttamme saat hoidettua myös matkavakuutukset ja muut aktiviteetit unelmiesi matkalle.

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

Kilroy.EventWidget.Header

Kilroy.EventWidget.LinkText ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Keski-Aasian matkasta?

Jos tämä esimerkkireissu vastaa haaveitasi, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisätietoja yksityiskohdista ja käytännön asioista. Kerro, milloin haluat lähteä matkaan, onko jotakin, mitä haluat vaihtaa tässä esitetystä ja kuinka monta henkeä reissuporukkaanne kuuluu. Näillä tiedoilla pääsemme jo hyvään alkuun unelmiesi reissun räätälöinnissä. Kysyminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään.

Kysy pois!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma top 10 -matkasi vuodelle 2020

Haluatko reissata ympäri maailmaa omalla tavallasi?

 1. Luo oma unelmiesi reissu
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi

Tarkistamme ja varmistamme, että reittitoiveesi ja suunnittelmasi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kohde 1 Kirgisia

Yövy perinteisessä jurtassa Kirgisiassa Keski-Aasian kiertomatkalla

Tämän huikean kiertomatkan ensimmäinen etappi on Kirgisia. Matka starttaa pääkaupunki Bishkekistä ja jatkuu seuraavien päivien ajan kohti itää ja Karakolia. Jo tämän ensimmäisen reissuviikon varrelle mahtuu paljon: ihastelet muun muassa Chong-Kemin sekä Jety-Oguz -laaksoja ja näiden mahtavia maisemia, yövyt perinteisessä jurtassa, nautit kirgisialaisesta ruokakulttuurista, hämmästelet Song Kul -järven avaraa kauneutta ja opit käsityöperinteistä paikallisten johdolla. Karakolin saavutettuasi vietät päivän tutustumalla kaupungin historiaan ja nähtävyyksiin, ennen kuin on aika jatkaa matkaa kohti Kazakstania.

Kohde 2 Kazakstan

Näe upea Kaindy-järvi Keski-Aasian kiertomatkalla

Ylität rajan Kirgisiasta Kazakstanin puolelle ja vastassa on pieni Satyn kylä. Täältä starttaat parin tunnin patikoinnin kauniille Kaindy-järvelle, joka tunnetaan upeiden maisemien lisäksi myös vedestä sojottavista puunrungoista. Näiden näkymien äärellä kelpaa nappailla huikeita reissukuvia ja vain hiljentyä luonnon rauhan keskellä. Patikointiretken jälkeen palaat majapaikkaasi maistelemaan perinteisiä kazakstanilaisia ruokia.

Seuraavana päivänä pysähdyt ihastelemaan punaisen, oranssin ja ruskean sävyissä hehkuvaa Charyn Canyonia ennen kuin matka jatkuu kohti maan entistä pääkaupunkia, Almatya. Täällä voit tutustua eri nähtävyyksiin, nuuhkia paikallisten torien tuoksuja tai vain ottaa rennosti jossakin kaupungin monista kahviloista. Sitten onkin aika suunnistaa lentokentälle ja matkata Kazakstanista Tadžikistaniin.

Kohde 3 Tadžikistan

Mahtava Fann-vuoristo Tadzikistanissa

Tadžikistanin vierailu alkaa maan pääkaupunki Dushanbesta. Monumentit ja moskeijat katsastettuasi jatkat matkaa Fann-vuorille ja henkeäsalpaavan kauniille Iskanderkul-järvelle. Näiden reissupäivien aikana nautit uskomattoman upeista vuoristomaisemista, patikoit vesiputoukselle, tutustut alueen tapoihin majoittumalla paikallisten ihmisten luona ja käyt yhdessä Keski-Aasian vanhimmista kaupungeista, Khujandissa. Khujandissa pääset myös lähikosketuksiin maan kulttuurin ja historian kanssa vierailemalla esimerkiksi mausoleumissa ja Tadžikistanin suurimmalla torilla.

Kohde 4 Uzbekistan

Uzbekistanin upeaa arkkitehtuuria

Seuraavat 8 päivää vierähtävät mielenkiintoisessa Uzbekistanissa. Ensimmäinen pysähdys on pääkaupunki Tashkent, jossa kiertelet päivän verran omatoimisesti. Tashkentistä matkareitti kuljettaa sinut Samarkandiin, jossa vierailet esimerkiksi profeetta Danielin haudalla ja Registanin minareeteilla. Vapaa-ajalla voit suunnistaa kiertelemään basaarille tai vaikka tutustumaan paikallisen teehuoneen makumaailmaan.

Seuraavaksi matka jatkuu aavikolle ja Aleksanteri Suuren linnoituksen jäänteille, jonka jälkeen edessä on jurttaleirissä vietetty yö. Uzbekistanin visiitin viimeisinä etappeina ovat Bukharan ja Khivan historialliset kaupungit, joissa riittää upeaa arkkitehtuuria ja paikallista kulttuuria hämmästeltäväksi.

Kohde 5 Turkmenistan

Darvazan kaasukraateri Uzbekistanissa - Keski-Aasian kiertomatka

Kiertomatkan viimeiset päivät kuluvat mukavasti vieraanvaraisessa Turkmenistanissa. Täällä ehdottomat kohokohdat ovat tähtitaivaan alla telttaillen vietetty yö ja Darvazan leimuavaan kaasukraateriin tutustuminen, joka tunnetaan nimellä Helvetin portti. Ennen matkan huipennusta Ashgabatiin, pysähdyt vielä katsastamaan matkan varrelle osuvat upeat hiekkadyynit. Ashgabatissa sinulla on parin päivän verran aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin, kuten kansallismuseoon ja Neutrality Arch -monumenttiin.

Seikkailun tullessa päätökseen voit olla varma, että sinulla on takataskut täynnä kadehdittavia kokemuksia ja ainutlaatuisia reissutarinoita kerrottavaksi!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.