Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Road trip USA:n rannikolta rannikolle

Road trip USA:n rannikolta rannikolle - KILROY
usa-road-trip-coast-to-coast-map

Reittiehdotus

🚘 New York - Washington D.C. - Knoxville - Nashville - Memphis - Oklahoma city - Amarillo - Roswell/ Santa Fe - Grand Canyon - Las Vegas - Death Valley - Los Angeles

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, New York - KILROY

1. New York City, New York

Starttaa USA:n seikkailusi New Yorkista, joka todellakin elää ehkä jo kuluneenkin kliseen mukaisesti, eikä nuku koskaan. Mutta vaikka sanonta on kliseinen ja kulunut, niin New York ei sitä ole.

Sen sijaan löydät kaupungista nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia, monimuotoisia kaupunginosia, kulttuuria, pörssikursseja, katutaiteilijoita, valotauluja, yökerhoja, baareja, ravintoloita, donitseja mussuttavia poliiseja ja Keskuspuiston jonglöörejä – siinä nähtävää alkuunsa.

New York on iso ja mahtava, joten varaa tarpeeksi aikaa kaupungissa pörräämiseen.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Washington D.C. - KILROY

2. Washington D.C.

Washington D.C. on enemmän kuin Valkoinen talo ja historialliset nähtävyydet. USA:n pääkaupunki isännöi maan parhaita museoita, joihin on muuten kaiken lisäksi ilmainen sisäänpääsy! Jos olet liikenteessä sopivaan aikaan, niin varmista paikkasi lätkämatsista – sekä itse Washington Capitalsin areenalla että urheilubaareissa on mahtava tunnelma, jota ei kannata missata!

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Knoxville - KILROY

3. Knoxville, Tennessee

Kontrasti Washingtonin pukumiesten ja Knoxvillen rennon tunnelman välillä ei voisi olla paljoakaan näkyvämpi. Tutustu Tennesseen ensimmäisellä etapilla legendaarisen Jackass Johnny Knoxvillen kotikaupunkiin ja nauti Gay Streetin leppoisasta tunnelmasta.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Nashville - KILROY

4. Nashville, Tennessee

Seuraavaksi kartalla vastaan tulee kantrimusiikin koti, sydän ja mekka: Nashville. Vedä buutsit jalkaan, etsi jostakin cowboy-hattu päähän ja valmistaudu rentoon menoon ja riehakkaaseen hauskanpitoon. Älä unohda tanssia pöydillä, hörppiä kaljaa pillillä, ja huutaa tarjouksia, jotta pääset valitsemaan musiikkikappaleita baareissa.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Memphis - KILROY

5. Memphis, Tennessee

Memphis tunnetaan mm. paistetusta monnista (catfish), mutta se kaikkein kuuluisin Memphisiin liitettävä asia lienee se eräs ja tietty kuningas. Olitpa sitten Elvis-fani tai et, vierailu Gracelandissa kuuluu ehdottomasti must-nähtävyyksien listalle. Elviksen yksityiskoti on toki ikoninen paikka, mutta se mikä tekee Gracelandin vierailustasi ikimuistoisen (ja hämmentävän) on se joukko Elvis-imitoijia pyhiinvaellusmatkallaan.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Oklahoma City - KILROY

6. Oklahoma City, Oklahoma

Road trip USA:ssa ei ole mitään ilman kruisailua Route 66:lla! Tämän legendaarisen valtatien ajettavimmat ja nautinnollisimmat tieosuudet osuvat Oklahomaan, ja juuri Oklahomassa tapaat niitä kaikkein vannoutuneimpia Route 66-intoilijoita.

Maantiemenosta nauttimisen lisäksi pysähdy Route 66 Vintage Iron Motorcycle ja National Cowboy & Western Heritage -museoissa: käy iahstelemassa historiaa ja oppimassa uutta.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Amarillo - KILROY

7. Amarillo, Texas

Howdy y'all! KAIKKI on isompaa Amerikassa eikä tämä ole m-i-s-s-ä-ä-n niin totta kuin Teksasissa. Testaa vatsaasi Big Texan Steak Ranchilla: isoon nälkään 2 kilon paisti, ja jos syöt sen alle tunnissa saat annoksen ilmaiseksi. Todellista cowboy-tunnelmaa pääset aistimaan Amarillo Livestock -huutokaupassa, jossa tapaat niitä oikeita karjapaimenia.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Roswell & Santa Fe - KILROY

8. Roswell/ Santa Fe, New Mexico

Vuosi 1947 ja Roswellin UFO-välikohtaus teki hiljaisesti ja ainakin ulospäin vaatimattoman oloisesta pikkukaupungista kuuluisan. Mutta mitä oikeasti tapahtui? Tippuiko taivaalta avaruusolioita vai säähavaintopallo? Roswellin pysähdykselläsi kuulet kasapäin tietoa ja vielä enemmän tarinoita – päätä sitten itse, mihin uskot tai kehittele oma salaliittoteoriasi!

UFO-pohdintojen jälkeen voitkin sitten siirtyä rentoutumaan New Mexicon alueelle ominaisiin kuumiin lähteisiin ja poiketa vaikka yhdessä USA:n vanhimmista kaupungeista, kauniissa Santa Fessä.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Grand Canyon - KILROY

9. Grand Canyon, Arizona

Grand Canyon on komea näky, jonka edessä häkeltyminen on aika lailla se ensimmäinen reaktio. Maisema on vaikuttava ja varsin näkyvä osoitus luonnon mahtipontisuudesta ja voimasta. Mutta Grand Canyon on paljon muutakin kuin luontoa: alueen mielenkiintoinen ja merkittävä kulttuurihistoria on yhtä lailla kiehtovaa ja ehdottomasti tutustumisen arvoista.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Las Vegas - KILROY

10. Las Vegas, Nevada

Viva Las Vegas! Mitä todennäköisemmin tämä biisi on soinut päässäsi sitten Gracelandin, ja nyt on sitten vihdoin aika astua tähän sirkukseen, jota kaupungiksikin kutsutaan.

Emme takaa, että iltasi päättyy kuten Hangoverissa, mutta joka tapauksessa nyt on aika pistää parasta päälle, iskeä pelimerkkiä pöytään ja vatkata koko kroppaa yökerhoissa. Välillä voit sitten istua alas lepäämään ja seuraamaan mitä upeimpia, uskomattomimpia ja riehakkaimpia esityksiä arvostitpa sitten enemmän Cirque du Soleilin tai Chippendalesin taidonnäytteitä!

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Kuolemanlaakso - KILROY

11. Kuolemanlaakso, Kalifornia

Ja lämpötila vain jatkaa nousemistaan! Vegasin jälkeen lisää kuumia tunnelmia tarjoilee yksi maailman kuumimmista ja kuivimmista paikoista: Kuolemanlaakso, Death Valley Kaliforniassa. Laakso on todellakin ainutlaatuinen, ja sen kokemista on vaikea kuvailla. Ymmärtääkseesi Kuolemanlaakson näkymiä, olemusta ja kuumuutta, sinun on yksinkertaisesti tunnettava se kropassasi.

Selvitä legenda Devil's Golf Coursen takana ja käy kummastelemassa Badwater Basinin, merenpinnan alapuolella sijaitsevaa suolatasankoa.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Los Angeles - KILROY

12. Los Angeles, Kalifornia

Mikä olisikaan parempi kaupunki ultimate road tripin päätösetapiksi kuin Los Angeles. Juhli Hollywood-tyyliin, spottaa kuuluisuuksia, vieraile Universal Studioilla ja nautiskele hiekasta, auringosta ja rennosta menosta Venice Beachillä. Takana on pitkä pätkä tien päällä, joten ota rauhassa ja ime rauhassa vaikutteita ympäristö vielä ennen kotiinpaluuta.

Niin tai tietenkin, Losista olisi hyvä mahdollisuus kurvata pohjoiseen pitkin upeaa rannikkoa ja Highway 1:stä aina San Franciscoon asti...

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Vähintään 1 kk

Ajomatkan pituus

Noin 5200 km

Pakkaa mukaan

Aurinkorasva, niskatyyny & pelikortit

Road trip -reissun hinta?

Kysy meiltä!

Ota yhteyttä & kysy hinnoista*
Vuokraa auto
Tämä on road trip isolla R:llä! USA:n halki rannikolta rannikolle kulkeva maantieseikkailu hakee vertaistaan. Lue alta inspiraatiota ja suunnittele sitten oma reissusi. USA auton ratin takaa aina New Yorkista Los Angelesiin on huikea ja avartava kokemus!

Rannikolta rannikolle ulottuvan road tripin reitille mahtuu niin miljoonakaupunkeja ja kuulusia turistinähtävyyksiä mutta myös kotoisia pikkukyliä ja yllättäviä näkymiä. Juuri matkan monimuotoisuus tekee siitä mielenkiintoisen ja ylipäätänsä tekemisen arvoisen, joten varmista, että varaat reissuun tarpeeksi aikaa. 

Haaveissa road trip USA:n halki? Varaa aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Kerro meille toiveistasi, matkasi ajankohdasta ja budjetistasi, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi road trip seikkailun suunnittelu!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Miltä kuulostaisi road trip USA:ssa?

Road trip Yhdysvalloissa on unohtumaton seikkailu, jonka aikana saat roppakaupalla muistoja ja kokemuksia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva reissu välipysähdyksineen ja aktiviteetteineen! Saat meiltä vinkit myös sopivan menopelin valintaan ja kasan hyödyllistä tietoa USA:ssa ajamisesta.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lisää USA:n road trip -reittejä

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Reittiehdotus

usa-road-trip-coast-to-coast-map

🚘 New York - Washington D.C. - Knoxville - Nashville - Memphis - Oklahoma city - Amarillo - Roswell/ Santa Fe - Grand Canyon - Las Vegas - Death Valley - Los Angeles

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

1. New York City, New York

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, New York - KILROY

Starttaa USA:n seikkailusi New Yorkista, joka todellakin elää ehkä jo kuluneenkin kliseen mukaisesti, eikä nuku koskaan. Mutta vaikka sanonta on kliseinen ja kulunut, niin New York ei sitä ole.

Sen sijaan löydät kaupungista nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia, monimuotoisia kaupunginosia, kulttuuria, pörssikursseja, katutaiteilijoita, valotauluja, yökerhoja, baareja, ravintoloita, donitseja mussuttavia poliiseja ja Keskuspuiston jonglöörejä – siinä nähtävää alkuunsa.

New York on iso ja mahtava, joten varaa tarpeeksi aikaa kaupungissa pörräämiseen.

2. Washington D.C.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Washington D.C. - KILROY

Washington D.C. on enemmän kuin Valkoinen talo ja historialliset nähtävyydet. USA:n pääkaupunki isännöi maan parhaita museoita, joihin on muuten kaiken lisäksi ilmainen sisäänpääsy! Jos olet liikenteessä sopivaan aikaan, niin varmista paikkasi lätkämatsista – sekä itse Washington Capitalsin areenalla että urheilubaareissa on mahtava tunnelma, jota ei kannata missata!

3. Knoxville, Tennessee

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Knoxville - KILROY

Kontrasti Washingtonin pukumiesten ja Knoxvillen rennon tunnelman välillä ei voisi olla paljoakaan näkyvämpi. Tutustu Tennesseen ensimmäisellä etapilla legendaarisen Jackass Johnny Knoxvillen kotikaupunkiin ja nauti Gay Streetin leppoisasta tunnelmasta.

4. Nashville, Tennessee

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Nashville - KILROY

Seuraavaksi kartalla vastaan tulee kantrimusiikin koti, sydän ja mekka: Nashville. Vedä buutsit jalkaan, etsi jostakin cowboy-hattu päähän ja valmistaudu rentoon menoon ja riehakkaaseen hauskanpitoon. Älä unohda tanssia pöydillä, hörppiä kaljaa pillillä, ja huutaa tarjouksia, jotta pääset valitsemaan musiikkikappaleita baareissa.

5. Memphis, Tennessee

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Memphis - KILROY

Memphis tunnetaan mm. paistetusta monnista (catfish), mutta se kaikkein kuuluisin Memphisiin liitettävä asia lienee se eräs ja tietty kuningas. Olitpa sitten Elvis-fani tai et, vierailu Gracelandissa kuuluu ehdottomasti must-nähtävyyksien listalle. Elviksen yksityiskoti on toki ikoninen paikka, mutta se mikä tekee Gracelandin vierailustasi ikimuistoisen (ja hämmentävän) on se joukko Elvis-imitoijia pyhiinvaellusmatkallaan.

6. Oklahoma City, Oklahoma

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Oklahoma City - KILROY

Road trip USA:ssa ei ole mitään ilman kruisailua Route 66:lla! Tämän legendaarisen valtatien ajettavimmat ja nautinnollisimmat tieosuudet osuvat Oklahomaan, ja juuri Oklahomassa tapaat niitä kaikkein vannoutuneimpia Route 66-intoilijoita.

Maantiemenosta nauttimisen lisäksi pysähdy Route 66 Vintage Iron Motorcycle ja National Cowboy & Western Heritage -museoissa: käy iahstelemassa historiaa ja oppimassa uutta.

7. Amarillo, Texas

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Amarillo - KILROY

Howdy y'all! KAIKKI on isompaa Amerikassa eikä tämä ole m-i-s-s-ä-ä-n niin totta kuin Teksasissa. Testaa vatsaasi Big Texan Steak Ranchilla: isoon nälkään 2 kilon paisti, ja jos syöt sen alle tunnissa saat annoksen ilmaiseksi. Todellista cowboy-tunnelmaa pääset aistimaan Amarillo Livestock -huutokaupassa, jossa tapaat niitä oikeita karjapaimenia.

8. Roswell/ Santa Fe, New Mexico

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Roswell & Santa Fe - KILROY

Vuosi 1947 ja Roswellin UFO-välikohtaus teki hiljaisesti ja ainakin ulospäin vaatimattoman oloisesta pikkukaupungista kuuluisan. Mutta mitä oikeasti tapahtui? Tippuiko taivaalta avaruusolioita vai säähavaintopallo? Roswellin pysähdykselläsi kuulet kasapäin tietoa ja vielä enemmän tarinoita – päätä sitten itse, mihin uskot tai kehittele oma salaliittoteoriasi!

UFO-pohdintojen jälkeen voitkin sitten siirtyä rentoutumaan New Mexicon alueelle ominaisiin kuumiin lähteisiin ja poiketa vaikka yhdessä USA:n vanhimmista kaupungeista, kauniissa Santa Fessä.

9. Grand Canyon, Arizona

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Grand Canyon - KILROY

Grand Canyon on komea näky, jonka edessä häkeltyminen on aika lailla se ensimmäinen reaktio. Maisema on vaikuttava ja varsin näkyvä osoitus luonnon mahtipontisuudesta ja voimasta. Mutta Grand Canyon on paljon muutakin kuin luontoa: alueen mielenkiintoinen ja merkittävä kulttuurihistoria on yhtä lailla kiehtovaa ja ehdottomasti tutustumisen arvoista.

10. Las Vegas, Nevada

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Las Vegas - KILROY

Viva Las Vegas! Mitä todennäköisemmin tämä biisi on soinut päässäsi sitten Gracelandin, ja nyt on sitten vihdoin aika astua tähän sirkukseen, jota kaupungiksikin kutsutaan.

Emme takaa, että iltasi päättyy kuten Hangoverissa, mutta joka tapauksessa nyt on aika pistää parasta päälle, iskeä pelimerkkiä pöytään ja vatkata koko kroppaa yökerhoissa. Välillä voit sitten istua alas lepäämään ja seuraamaan mitä upeimpia, uskomattomimpia ja riehakkaimpia esityksiä arvostitpa sitten enemmän Cirque du Soleilin tai Chippendalesin taidonnäytteitä!

11. Kuolemanlaakso, Kalifornia

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Kuolemanlaakso - KILROY

Ja lämpötila vain jatkaa nousemistaan! Vegasin jälkeen lisää kuumia tunnelmia tarjoilee yksi maailman kuumimmista ja kuivimmista paikoista: Kuolemanlaakso, Death Valley Kaliforniassa. Laakso on todellakin ainutlaatuinen, ja sen kokemista on vaikea kuvailla. Ymmärtääkseesi Kuolemanlaakson näkymiä, olemusta ja kuumuutta, sinun on yksinkertaisesti tunnettava se kropassasi.

Selvitä legenda Devil's Golf Coursen takana ja käy kummastelemassa Badwater Basinin, merenpinnan alapuolella sijaitsevaa suolatasankoa.

12. Los Angeles, Kalifornia

Road trip USA:n rannikolta rannikolle, Los Angeles - KILROY

Mikä olisikaan parempi kaupunki ultimate road tripin päätösetapiksi kuin Los Angeles. Juhli Hollywood-tyyliin, spottaa kuuluisuuksia, vieraile Universal Studioilla ja nautiskele hiekasta, auringosta ja rennosta menosta Venice Beachillä. Takana on pitkä pätkä tien päällä, joten ota rauhassa ja ime rauhassa vaikutteita ympäristö vielä ennen kotiinpaluuta.

Niin tai tietenkin, Losista olisi hyvä mahdollisuus kurvata pohjoiseen pitkin upeaa rannikkoa ja Highway 1:stä aina San Franciscoon asti...

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.