Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Road trip USA:n kansallispuistoihin

Road trip USA:n kansallispuistoihin - KILROY
Road trip kartalla

Reittiehdotus

🚘 Denver – Cheyenne – Wind Caven kansallispuisto – Mount Rushmore – Devils Tower – Cody - Yellowstonen kansallispuisto – Grand Tetonin kansallispuisto – Wind River – Fort Collins – Denver

Jos olet mukavuusalueellasi luonnossa ja seikkailuissa – ja oikeastaan vaikka et olisikaan, reissussahan on aina hyvä hieman venyttää niitä omia rajojaan – Cowboy Country on reittisi. Tämä road trip johdattaa reissaajan USA:n kauneimpiin kansallispuistoihin, intiaanireservaatteihin sekä kiehtoviin, vanhoihin kaupunkeihin. Cowboy-buutsit vapaavalintaiset.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Denver - KILROY

1. Denver, Colorado

Starttaa elämäsi road trip -seikkailusi Kalliovuorten kupeesta, Denveristä, Coloradon osavaltion pääkaupungista. Heittäydy mukaan kaupungin yöelämään, syö hyvin ja valitse suosikki piknik-paikkasi Denverin yli 200 puiston joukosta. Kierrä nähtävyyksiä ja ikuista hulppea kaupunkisiluetti vähintäänkin kännykän kameralla. Tiesitkö muuten, että Denver tunnetaan lempinimellä Mile high City? Kaupunki sijaitsee nimittäin tasan mailin korkeudella merenpintaan nähden.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Cheyenne - KILROY

2. Cheyenne, Wyoming

Reitin varsinaisesti ensimmäinen pysähdys kannattaa tehdä Cheyennessä, Wyomingin pääkaupungissa. Koe todellinen "wild west"-fiilis, joka muotoutuu kuin itsestään kantrimusiikin kuuntelusta, ratsastusretkistä ja vierailuista biisonifarmeista. Käy museoissa ja opi uutta Pohjois-Amerikan historiasta, ja pidä silmät auki kaduilla tallustaessasi: siellä täällä kaupunkia komeilee taiteellisia, jättikokoisia cowboy-buutseja.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Wind Caven kansallispuisto - KILROY

3. Wind Caven kansallispuisto, South Dakota

Vuosisatoja vanha sokkelo viheltelee ohikulkijoiden hämmästykseksi tuulessa heiluvan ruohon ja pyhien vuorenrinnemetsien kätköissä: vuonna 1903 kansallispuistoksi suojeltu kalsiittimuodostumien luolasto pitää mielenkiintoista ääntä tuulen osuessa sopivasti. Luolasto on valtavan kokoinen, joten sen uumeniin mahtuu monta "huonetta", joilla on muuten kaikilla eriskummalliset nimet ja tarinat taustallaan.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Mount Rushmore - KILROY

4. Mount Rushmore & Crazy Horse Memorial, South Dakota

Tämä road trip -reitin seuraava etappi on tämän reissun kuuluisimman nähtävyyden luona: kivikasvoiset Washington, Jefferson, Roosevelt ja Lincoln, eli Mount Rushmore. Käy samalla kertaa kääntymässä Crazy Horse Memorialilla, jonka edessä voitkin sitten luontevasti pohtia vastaanvanlaisten taideteoksien ja muistomerkkien tekemisen vaativuutta. Crazy Horse Memorial on ollut keskeneräinen jo vuodesta 1948 asti.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Devils Tower - KILROY

5. Devils Tower, Wyoming

Suuntaa takaisin Wyomingin puolelle hämmästelemään Devils Towerin mahtipontisuutta ja, noh, outoutta. Keskellä ei-mitään tönöttävä luonnonihme on varsinainen mysteeri. Tasakattoinen tuliperäinen kivimuodostelmaa ympäröi huimat vaellusreitit, jolle kannattaa lähteä harhailemaan oppaan johdattamana. Kiipeilytaitoiset voivat pistää lihaksensa ja taitonsa testiin ja kivuta Devils Towerin huipulle.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Cody - KILROY

6. Cody, Wyoming

Kuuluisa biisonimetsästäjä Colonel "Buffalo Bill" Cody perusti (ja nimesi itsensä mukaan) kaupungin 1896. Kaupungin keskusta tarjoaa vierailijoilleen hyviä ravintolavaihtoehtoja, taidegallerioita ja shoppailumahdollisuuksia. Heti kaupungin ulkopuolella voit vääntää aktiviteettivaihteen päälle kiipeilyn, maastopyöräilynn, melonnan, ratsastuksen, perhokalastuksen ja koskenlaskun puitteissa.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Yellowstonen kansallispuisto - KILROY

7. Yellowstonen kansallispuisto, Wyoming

Tällä etapilla matka jatkuu kuuluisasta kaupungista kuuluisaan puistoon: vuorossa on maailman ensimmäinen kansallispuisto Yellowstone. Puiston luonto on käsittämättömän monipuolinen aina geysereistä ja rikkipitoisista kuumista lähteistä tiheään metsään ja massiivisiin vuoriin puhumattakaan Yellowstonen eläinasukkaista. Hyvällä tuurilla bongaat karhuja, susia ja biisoneita niiden luonnollisessa elinympäristössään.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Grand Tetonin kansallispuisto - KILROY

8. Grand Tetonin kansallispuisto, Wyoming

Hengitä syvään raikasta ilmaa ja uppoudu metsän syleilyyn männyn pehmeän tuoksun innoittamana. Luontoseikkailut siis jatkuvat. Yellowstonen jälkeen vuorossa on Grand Tetonin kansallispuisto. Valitse oma pätkäsi yli 300 kilometriä pitkän vaelluspolkujen verkoston joukosta ja kellu leppoisasti yli 1,700 kilometriä pitkän Snake Riverin alajuoksua kohden.

Varsin varteenotettava vaihtoehto on myös aivan yksinkertaisesti oleminen. Näissä maisemissa, ja kaiken aiemman aktiviteetin jälkeen, voi tehdä ihan hyvää vain istua alas ja ihmetellä ympäröivää kauneutta.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Wind River -intiaanireservaatti - KILROY

9. Wind River -intiaanireservaatti, Wyoming

Wind River on Eastern Shoshone ja Northern Arapaho -intiaaniheimojen asuinpaikka. Ota uteliaisuutesi käyttöön ja uppoudu hetkeksi intiaanikulttuuriin ja heimojen historiaan Pohjois-Amerikassa. Tyrmäävän kauniit maisemat vaihtelevat ruohotasangoista majesteettisiin vuorijonoihin.

Road trip USA:n kansallispuistoihin,  Fort Collins - KILROY

10. Fort Collins, Colorado

Road trip -seikkailusi saattaa olla lähenemässä loppuaan, mutta älä silti kiirehdi turhaan. Pysähdy vielä ennen Denveriä Fort Collinsissa. Laita auto parkkiin ja ihastele Fort Collinsin vanhaakaupunkia, erinomaisia kirjakauppoja, gallerioita ja museoita. Ruokapuoli hoituu tietenkin dinereissa. Kaupunki on Coloradon suurimpien panimoiden kotipaikka ja osa panimoista tarjoaa ilmaisia kiertokäyntejä ja maistiaisia.

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Denver - KILROY

11. Denver, Colorado

Cowboy countryn kierros päättyy, kun palaat takaisin Denveriin. Hyödynnä vielä suurkaupungin tarjontaa ainakin muutaman päivän ajan. Käy katsastamassa läheiset pyöräily- ja vaellusmaastot, ilmottaudu mukaan koskenlaskureissulle tai, jos olet liikenteessä talviaikaan, suuntaa rinteisiin.

Joku on joskus sanonut, että kaikki kiva päättyy aikanaan, mutta jos aloitat heti uuden reissun suunnittelun, ei tuokaan sanonta pidä paikkaansa!

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-3 viikkoa

Ajomatkan pituus

Noin 2500 km

Pakkaa mukaan

Hyvä kamera & vaelluskengät

Road trip -reissun hinta?

Kysy meiltä!

Ota yhteyttä & kysy hinnoista*
Vuokraa auto
Valmiina kruisailuun läpi villin lännen? Lähde tutkailemaan monelle reissaajalle hieman tuntemattomia osavaltioita ja ihaile samalla autioita maisemia, jylhiä Kalliovuoria ja historiallisia monumentteja. Pysähdy pikkukyliin ja osallistu niiden karkeloihin.

Jos ajatus tästä maantieseikkailusta saa matkakuumeesi nousemaan, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun, niin räätälöidään yhdessä sinun näköisesi road trip -reitti. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Miltä kuulostaisi road trip USA:ssa?

Road trip Yhdysvalloissa on unohtumaton seikkailu, jonka aikana saat roppakaupalla muistoja ja kokemuksia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva reissu välipysähdyksineen ja aktiviteetteineen! Saat meiltä vinkit myös sopivan menopelin valintaan ja kasan hyödyllistä tietoa USA:ssa ajamisesta.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lisää road trip -reittejä USA:ssa

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Reittiehdotus

Road trip kartalla

🚘 Denver – Cheyenne – Wind Caven kansallispuisto – Mount Rushmore – Devils Tower – Cody - Yellowstonen kansallispuisto – Grand Tetonin kansallispuisto – Wind River – Fort Collins – Denver

Jos olet mukavuusalueellasi luonnossa ja seikkailuissa – ja oikeastaan vaikka et olisikaan, reissussahan on aina hyvä hieman venyttää niitä omia rajojaan – Cowboy Country on reittisi. Tämä road trip johdattaa reissaajan USA:n kauneimpiin kansallispuistoihin, intiaanireservaatteihin sekä kiehtoviin, vanhoihin kaupunkeihin. Cowboy-buutsit vapaavalintaiset.

1. Denver, Colorado

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Denver - KILROY

Starttaa elämäsi road trip -seikkailusi Kalliovuorten kupeesta, Denveristä, Coloradon osavaltion pääkaupungista. Heittäydy mukaan kaupungin yöelämään, syö hyvin ja valitse suosikki piknik-paikkasi Denverin yli 200 puiston joukosta. Kierrä nähtävyyksiä ja ikuista hulppea kaupunkisiluetti vähintäänkin kännykän kameralla. Tiesitkö muuten, että Denver tunnetaan lempinimellä Mile high City? Kaupunki sijaitsee nimittäin tasan mailin korkeudella merenpintaan nähden.

2. Cheyenne, Wyoming

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Cheyenne - KILROY

Reitin varsinaisesti ensimmäinen pysähdys kannattaa tehdä Cheyennessä, Wyomingin pääkaupungissa. Koe todellinen "wild west"-fiilis, joka muotoutuu kuin itsestään kantrimusiikin kuuntelusta, ratsastusretkistä ja vierailuista biisonifarmeista. Käy museoissa ja opi uutta Pohjois-Amerikan historiasta, ja pidä silmät auki kaduilla tallustaessasi: siellä täällä kaupunkia komeilee taiteellisia, jättikokoisia cowboy-buutseja.

3. Wind Caven kansallispuisto, South Dakota

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Wind Caven kansallispuisto - KILROY

Vuosisatoja vanha sokkelo viheltelee ohikulkijoiden hämmästykseksi tuulessa heiluvan ruohon ja pyhien vuorenrinnemetsien kätköissä: vuonna 1903 kansallispuistoksi suojeltu kalsiittimuodostumien luolasto pitää mielenkiintoista ääntä tuulen osuessa sopivasti. Luolasto on valtavan kokoinen, joten sen uumeniin mahtuu monta "huonetta", joilla on muuten kaikilla eriskummalliset nimet ja tarinat taustallaan.

4. Mount Rushmore & Crazy Horse Memorial, South Dakota

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Mount Rushmore - KILROY

Tämä road trip -reitin seuraava etappi on tämän reissun kuuluisimman nähtävyyden luona: kivikasvoiset Washington, Jefferson, Roosevelt ja Lincoln, eli Mount Rushmore. Käy samalla kertaa kääntymässä Crazy Horse Memorialilla, jonka edessä voitkin sitten luontevasti pohtia vastaanvanlaisten taideteoksien ja muistomerkkien tekemisen vaativuutta. Crazy Horse Memorial on ollut keskeneräinen jo vuodesta 1948 asti.

5. Devils Tower, Wyoming

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Devils Tower - KILROY

Suuntaa takaisin Wyomingin puolelle hämmästelemään Devils Towerin mahtipontisuutta ja, noh, outoutta. Keskellä ei-mitään tönöttävä luonnonihme on varsinainen mysteeri. Tasakattoinen tuliperäinen kivimuodostelmaa ympäröi huimat vaellusreitit, jolle kannattaa lähteä harhailemaan oppaan johdattamana. Kiipeilytaitoiset voivat pistää lihaksensa ja taitonsa testiin ja kivuta Devils Towerin huipulle.

6. Cody, Wyoming

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Cody - KILROY

Kuuluisa biisonimetsästäjä Colonel "Buffalo Bill" Cody perusti (ja nimesi itsensä mukaan) kaupungin 1896. Kaupungin keskusta tarjoaa vierailijoilleen hyviä ravintolavaihtoehtoja, taidegallerioita ja shoppailumahdollisuuksia. Heti kaupungin ulkopuolella voit vääntää aktiviteettivaihteen päälle kiipeilyn, maastopyöräilynn, melonnan, ratsastuksen, perhokalastuksen ja koskenlaskun puitteissa.

7. Yellowstonen kansallispuisto, Wyoming

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Yellowstonen kansallispuisto - KILROY

Tällä etapilla matka jatkuu kuuluisasta kaupungista kuuluisaan puistoon: vuorossa on maailman ensimmäinen kansallispuisto Yellowstone. Puiston luonto on käsittämättömän monipuolinen aina geysereistä ja rikkipitoisista kuumista lähteistä tiheään metsään ja massiivisiin vuoriin puhumattakaan Yellowstonen eläinasukkaista. Hyvällä tuurilla bongaat karhuja, susia ja biisoneita niiden luonnollisessa elinympäristössään.

8. Grand Tetonin kansallispuisto, Wyoming

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Grand Tetonin kansallispuisto - KILROY

Hengitä syvään raikasta ilmaa ja uppoudu metsän syleilyyn männyn pehmeän tuoksun innoittamana. Luontoseikkailut siis jatkuvat. Yellowstonen jälkeen vuorossa on Grand Tetonin kansallispuisto. Valitse oma pätkäsi yli 300 kilometriä pitkän vaelluspolkujen verkoston joukosta ja kellu leppoisasti yli 1,700 kilometriä pitkän Snake Riverin alajuoksua kohden.

Varsin varteenotettava vaihtoehto on myös aivan yksinkertaisesti oleminen. Näissä maisemissa, ja kaiken aiemman aktiviteetin jälkeen, voi tehdä ihan hyvää vain istua alas ja ihmetellä ympäröivää kauneutta.

9. Wind River -intiaanireservaatti, Wyoming

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Wind River -intiaanireservaatti - KILROY

Wind River on Eastern Shoshone ja Northern Arapaho -intiaaniheimojen asuinpaikka. Ota uteliaisuutesi käyttöön ja uppoudu hetkeksi intiaanikulttuuriin ja heimojen historiaan Pohjois-Amerikassa. Tyrmäävän kauniit maisemat vaihtelevat ruohotasangoista majesteettisiin vuorijonoihin.

10. Fort Collins, Colorado

Road trip USA:n kansallispuistoihin,  Fort Collins - KILROY

Road trip -seikkailusi saattaa olla lähenemässä loppuaan, mutta älä silti kiirehdi turhaan. Pysähdy vielä ennen Denveriä Fort Collinsissa. Laita auto parkkiin ja ihastele Fort Collinsin vanhaakaupunkia, erinomaisia kirjakauppoja, gallerioita ja museoita. Ruokapuoli hoituu tietenkin dinereissa. Kaupunki on Coloradon suurimpien panimoiden kotipaikka ja osa panimoista tarjoaa ilmaisia kiertokäyntejä ja maistiaisia.

11. Denver, Colorado

Road trip USA:n kansallispuistoihin, Denver - KILROY

Cowboy countryn kierros päättyy, kun palaat takaisin Denveriin. Hyödynnä vielä suurkaupungin tarjontaa ainakin muutaman päivän ajan. Käy katsastamassa läheiset pyöräily- ja vaellusmaastot, ilmottaudu mukaan koskenlaskureissulle tai, jos olet liikenteessä talviaikaan, suuntaa rinteisiin.

Joku on joskus sanonut, että kaikki kiva päättyy aikanaan, mutta jos aloitat heti uuden reissun suunnittelun, ei tuokaan sanonta pidä paikkaansa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.