Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Road trip - Garden Route

Road trip, Garden Route - KILROY
Road trip -reitti Etelä-Afrikassa

Reittiehdotus

🚘 Johannesburg – Krugerin kansallispuisto – Drakensberg – Durban – Coffee Bay –Jeffreys Bay – Wilderness – Franschhoek ja Stellenbosch – Kapkaupunki

Kapkaupungin ja Johannesburgin väliin mahtuu vaikka mitä, joten valmistaudu hauskanpitoon ja todelliseen reissuelämään. Vuokraa menopeli alle ja sitten vain kruisailemaan! Teillä voi tietenkin ajaa molempiin suuntiin, joten aloitat reissusi sitten Johannesburgista tai Kapkaupungista, olet täydellisen loman äärellä. Suosittelemme, että varaat tälle reitille 4–5 viikoa, kun taas pelkälle Garden Route -osiolle (Kapkaupunki–Port Elizabeth) riittää noin 2 viikkoa.

Road trip, Garden Route - KILROY, Krugerin kansallispuisto - KILROY

1. Krugerin kansallispuisto

Krugerin kansallispuisto on yksi Afrikan suurimmista luonnonsuojelualueista. Puisto on myös yksi maailman upeimmista kansallispuistoista, erityisesti jos arviointimittarina käytetään villieläinten kirjoa. Krugerissa sinulla on mahdollisuus bongata Afrikan "viisi suurta", eli elefantti, leijona, puhveli, sarvikuono ja leopardi.

Villieläinten näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä on jotakin,mitä on vaikea kuvailla sanoin. Kokemus on häkellyttävä ja kummalla tavalla hypnoottinen. Liity safariretekelle tai aja itse. Muista kuitenkin, että alue on valtava ja ilman kokemusta ja alueen tuntemusta, et välttämättä näe yhtä paljon.

Road trip, Garden Route - KILROY, Drakensberg - KILROY

2. Drakensberg

Road tripin toinen pysähdyspaikka on siellä missä kohoaa Etelä-Afrikan korkeimmat vuoret. Pistä auto parkkiin ja siirry luontoon. Alue on nostettu sen ainutlaatuisen luonnon ja kalliomaalauksien vuoksi maailman kulttuuriperintölistalle.

Maloti-Drakensberg -puiston laajalle levittäytyvät hulppeat maisemat ovat jokaisen luonnossa liikkujan unelma. Kaiva vaelluskengät esille ja unohda muu maailma

Road trip, Garden Route, Durban - KILROY

3. Durban

Durban on huippupaikka pysähdykselle. Durban on todellakin aliarvostettu kaupunki, jonka moni reppureissaaja jättää turhaan välistä Etelä-Afrikan reissullaan.

Durban on yksi Etelä-Afrikan isoimmista kaupungeista, joten saat siitä sopivaa vastapainoa luontoseikkailuillesi. Syö hyvin, shoppaile ja nauti hiekkarannoista ja surffimahdollisuuksista.

Road trip, Garden Route, Coffee Bay - KILROY

4. Coffee Bay

Coffee Bay on yksi Etelä-Afikan piilotetuista helmistä ja yksi sen koskemattomimmista alueista. Aja läpi vihreiden kumpuilevien maalaismaisemien, ihastele avaria näkymiä ja värikkäitä savimajoja. Coffee Bayssä ihmettelet delfiinejä aivan rannan tuntumassa ja opettelet surffaamaan aurinkoisissa olosuhteissa.

Käppäile rantahiekassa ja käy ihastelemaan luonnon omaa arkkitehtuuria: Hole in the Wall -kalliomuodostuma on Wild Coast -alueen vetonaula. Ole kuitenkin tarkkana ajomatkalla, sillä tiellä on jonkin verran yllättäviä kuoppia ja monttuja, ja tietä käyttävät myös jalankulkijat ja eläimet. Samaisista syistä kannattaa visiitti suunnitella päivänvalon ajalle.

Road trip, Garden Route, Jeffreys Bay - KILROY

5. Jeffreys Bay

Jeffreys Bay on hurmaava pikkukaupunki Itä-Kapin provinssissa. Tuttavallisesti kutsuttu J-Bay on rankattu maailman kymmenen parhaan surffispotin listalle, joten vaikka et itse olisikaan surffimestari, niin täällä sinulla on mahdollisuus ihastella toisten taitoja ja nauttia surfafreiden omaksumasta rennosta elämäntyylistä.

J-Bay on myös hyvä paikka pikkushoppailuun, hyvällä ruoalla herkutteluun ja luonnosta nauttimiseen: kaupungissa on lukuisia kahviloita ja ravintoloita ja molemmin puolin kaupunkia reunustaa luonnosuojelualue.

Road trip, Garden Route, Wilderness - KILROY

6. Wilderness

Wilderness on pieni kaupunki täynnä kauneutta ja vieraanvaraisuutta. Pienestä koostaan huolimatta Wilderness tarjoilee reissaajille paljon: häkellyttävää luontoa, jännittäviä aktiviteetteja, upeita biitsejä ja useita loistavia näköalaspotteja, joista käsin bongaat valaita ja delfiinejä.

Loistava esimerkki Wildernessin aktiviteettimahdollisuuksista on suppailu retki Kaaimans-joella. Ihastele vesiputouksia ja kauho menemään auringon lämmittäessä mukavasti. Joen varrella on myös hyviä uimarantoja. Joessa pyörii voimakkaita virtauksia, joten pidä silmällä ohjeistuksia ja ui ainoastaan turvalliseksi osoitetuilla alueilla.

Road trip, Garden Route, Franschhoek - KILROY

7. Franschhoek & Stellenbosch

Rantojen, eläväisten kaupunkien ja kauniin luonnon lisäksi Etelä-Afrikka tunnetaan viineistään. Franschhoek ja Stellenbosch ovat kaksi ehkä parhaiten tunnettua viininviljelyaluetta, ja ne ovat molemmat vierailun – ja maistiaskierroksien – arvoisia. Franschhoek on yhden pääkadun pieni kylä kahden laakson välissä, kun taas Stellenbosch on, vaikka pieni sekin, urbaanivivahteinen opiskelijakaupunki.

Franschhoekin ja Stellenboschin alueet sijaitsevat lähellä Kapkaupunkia, joten olipa Kapkaupunki sitten reissusi ensimmäinen tai viimeinen etappi, tämä viinimaisteluosuus sopii kuvioihin täydellisesti.

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

4-5 viikkoa

Ajomatkan pituus

Noin 3000 km

Pakkaa mukaan

Kiikarit & aurinkorasva

Road trip -reissun hinta?

Kysy meiltä!

Ota yhteyttä & kysy hinnoista*
Vuokraa auto
Road trip! Buukkaa lennot Etelä-Afrikkaan, Johannesburgiin tai Kapkaupunkiin, lepuuta pari päivää matkaväsymystä tai starttaa road trippisi vaikka heti - aikaero ei ainakaan pitäisi painaa. Garden route on kuvankaunis reitti Afrikan mantereen eteläisimmällä rannikolla, mutta jos reissuaikataulusi vain antaa periksi, jatka ihmeessä matkaasi aina Johannesburgiin asti ja lisää road trippiisi kasa luontokokemuksia!

Haaveissa road trip postikorttimaisemien läpi Garden Route -pitkin? Varaa aika matkasuunnitteluun ja suunnitellaan yhdessä. Kerro samalla alustava aikataulusi, niin saat tarjouksen vuokra-autolle. Muuta kysyttäävä? Kysy pois! Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää road trippailusta Etelä-Afrikassa?

Onko Garden Route sinun road trip -reittisi? Heräsikö kysymyksiä välietapeista, auton vuokraamisesta, majoituksista, vakuutuksista tai tekemisestä Etelä-Afrikan road tripillä? Olipa kyseessä mikä tahansa reissuyksityiskohta, joka mietityttää, ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Road trip -reissut maailmalla

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Reittiehdotus

Road trip -reitti Etelä-Afrikassa

🚘 Johannesburg – Krugerin kansallispuisto – Drakensberg – Durban – Coffee Bay –Jeffreys Bay – Wilderness – Franschhoek ja Stellenbosch – Kapkaupunki

Kapkaupungin ja Johannesburgin väliin mahtuu vaikka mitä, joten valmistaudu hauskanpitoon ja todelliseen reissuelämään. Vuokraa menopeli alle ja sitten vain kruisailemaan! Teillä voi tietenkin ajaa molempiin suuntiin, joten aloitat reissusi sitten Johannesburgista tai Kapkaupungista, olet täydellisen loman äärellä. Suosittelemme, että varaat tälle reitille 4–5 viikoa, kun taas pelkälle Garden Route -osiolle (Kapkaupunki–Port Elizabeth) riittää noin 2 viikkoa.

1. Krugerin kansallispuisto

Road trip, Garden Route - KILROY, Krugerin kansallispuisto - KILROY

Krugerin kansallispuisto on yksi Afrikan suurimmista luonnonsuojelualueista. Puisto on myös yksi maailman upeimmista kansallispuistoista, erityisesti jos arviointimittarina käytetään villieläinten kirjoa. Krugerissa sinulla on mahdollisuus bongata Afrikan "viisi suurta", eli elefantti, leijona, puhveli, sarvikuono ja leopardi.

Villieläinten näkeminen niiden luonnollisessa ympäristössä on jotakin,mitä on vaikea kuvailla sanoin. Kokemus on häkellyttävä ja kummalla tavalla hypnoottinen. Liity safariretekelle tai aja itse. Muista kuitenkin, että alue on valtava ja ilman kokemusta ja alueen tuntemusta, et välttämättä näe yhtä paljon.

2. Drakensberg

Road trip, Garden Route - KILROY, Drakensberg - KILROY

Road tripin toinen pysähdyspaikka on siellä missä kohoaa Etelä-Afrikan korkeimmat vuoret. Pistä auto parkkiin ja siirry luontoon. Alue on nostettu sen ainutlaatuisen luonnon ja kalliomaalauksien vuoksi maailman kulttuuriperintölistalle.

Maloti-Drakensberg -puiston laajalle levittäytyvät hulppeat maisemat ovat jokaisen luonnossa liikkujan unelma. Kaiva vaelluskengät esille ja unohda muu maailma

3. Durban

Road trip, Garden Route, Durban - KILROY

Durban on huippupaikka pysähdykselle. Durban on todellakin aliarvostettu kaupunki, jonka moni reppureissaaja jättää turhaan välistä Etelä-Afrikan reissullaan.

Durban on yksi Etelä-Afrikan isoimmista kaupungeista, joten saat siitä sopivaa vastapainoa luontoseikkailuillesi. Syö hyvin, shoppaile ja nauti hiekkarannoista ja surffimahdollisuuksista.

4. Coffee Bay

Road trip, Garden Route, Coffee Bay - KILROY

Coffee Bay on yksi Etelä-Afikan piilotetuista helmistä ja yksi sen koskemattomimmista alueista. Aja läpi vihreiden kumpuilevien maalaismaisemien, ihastele avaria näkymiä ja värikkäitä savimajoja. Coffee Bayssä ihmettelet delfiinejä aivan rannan tuntumassa ja opettelet surffaamaan aurinkoisissa olosuhteissa.

Käppäile rantahiekassa ja käy ihastelemaan luonnon omaa arkkitehtuuria: Hole in the Wall -kalliomuodostuma on Wild Coast -alueen vetonaula. Ole kuitenkin tarkkana ajomatkalla, sillä tiellä on jonkin verran yllättäviä kuoppia ja monttuja, ja tietä käyttävät myös jalankulkijat ja eläimet. Samaisista syistä kannattaa visiitti suunnitella päivänvalon ajalle.

5. Jeffreys Bay

Road trip, Garden Route, Jeffreys Bay - KILROY

Jeffreys Bay on hurmaava pikkukaupunki Itä-Kapin provinssissa. Tuttavallisesti kutsuttu J-Bay on rankattu maailman kymmenen parhaan surffispotin listalle, joten vaikka et itse olisikaan surffimestari, niin täällä sinulla on mahdollisuus ihastella toisten taitoja ja nauttia surfafreiden omaksumasta rennosta elämäntyylistä.

J-Bay on myös hyvä paikka pikkushoppailuun, hyvällä ruoalla herkutteluun ja luonnosta nauttimiseen: kaupungissa on lukuisia kahviloita ja ravintoloita ja molemmin puolin kaupunkia reunustaa luonnosuojelualue.

6. Wilderness

Road trip, Garden Route, Wilderness - KILROY

Wilderness on pieni kaupunki täynnä kauneutta ja vieraanvaraisuutta. Pienestä koostaan huolimatta Wilderness tarjoilee reissaajille paljon: häkellyttävää luontoa, jännittäviä aktiviteetteja, upeita biitsejä ja useita loistavia näköalaspotteja, joista käsin bongaat valaita ja delfiinejä.

Loistava esimerkki Wildernessin aktiviteettimahdollisuuksista on suppailu retki Kaaimans-joella. Ihastele vesiputouksia ja kauho menemään auringon lämmittäessä mukavasti. Joen varrella on myös hyviä uimarantoja. Joessa pyörii voimakkaita virtauksia, joten pidä silmällä ohjeistuksia ja ui ainoastaan turvalliseksi osoitetuilla alueilla.

7. Franschhoek & Stellenbosch

Road trip, Garden Route, Franschhoek - KILROY

Rantojen, eläväisten kaupunkien ja kauniin luonnon lisäksi Etelä-Afrikka tunnetaan viineistään. Franschhoek ja Stellenbosch ovat kaksi ehkä parhaiten tunnettua viininviljelyaluetta, ja ne ovat molemmat vierailun – ja maistiaskierroksien – arvoisia. Franschhoek on yhden pääkadun pieni kylä kahden laakson välissä, kun taas Stellenbosch on, vaikka pieni sekin, urbaanivivahteinen opiskelijakaupunki.

Franschhoekin ja Stellenboschin alueet sijaitsevat lähellä Kapkaupunkia, joten olipa Kapkaupunki sitten reissusi ensimmäinen tai viimeinen etappi, tämä viinimaisteluosuus sopii kuvioihin täydellisesti.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.