Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Kanadan luontomatkaCanada Banff National Park Lake Louise
kanadan luontomatka kartalla

Matkaohjelma

✈️ Helsinki - Vancouver 🔘 Calgary - Helsinki
🔘 = Seikkailumatka

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi Kanadan seikkailun suunnittelu!

kanadan luontomatka starttaa vancouverista

Päivä 1 Vancouver

Tämä Kanadan luontoseikkailu alkaa Vancouverista muun matkaporukan tapaamisella - näiden tyyppien kanssa tulet reissaamaan seuraavat kaksi viikkoa! Viettäkää ensimmäinen ilta tutustuen toisiinne ja tähän mielenkiintoiseen kaupunkiin.

Varsinainen seikkailumatka Kanadan uskomattoman luonnon keskellä starttaa heti seuraavana päivänä, joten jos haluat viettää enemmän aikaa tutustuen Vancouveriin, suosittelemme saapumaan paikan päälle paria päivää aikaisemmin.

idyllinen victoria

Päivä 2 Vancouverista Victoriaan

Seuraavana aamuna luvassa on lyhyt automatka, jonka jälkeen hyppäät lautan kyytiin ja suuntaat Brittiläisen Kolumbian pääkaupunkiin, Victoriaan. Tämä idyllinen ja erittäin kaunis kaupunki sijaitsee Vancouverinsaaren eteläkärjessä, lähellä Kanadan ja USA:n rajaa.

Vieraile yhdessä tai useammassa paikallisessa pubissa, maista mereneläviä kalaravintoloissa ja nauti Tyyneltämereltä puhaltavasta suolaisesta tuulesta.

Canada Tofino Whale

Päivät 3-4 Victoriasta Tofinoon

Reissun kolmas päivä kuluu matkustamalla Tofinoon ja nauttimalla Vancouverinsaaren loputtoman vehreistä metsämaisemista. Ajomatkalla pysähdytte myös vierailulle Old Country Marketille, jossa voit halutessasi haukata välipalaa tai ostaa vaikka matkamuistoja. Tofinoon saavuttuasi voit viettää loppuillan kaikessa rauhassa nauttien luonnosta, auringonlaskusta meren yllä sekä tietysti matkatovereidesi seurasta.

Seuraava päivä Tofinossa onkin sitten huomattavasti aktiivisempi! Aamu alkaa valassafarilla, jonka aikana saatat hyvällä tuurilla bongata miekkavalaiden ja harmaavalaiden lisäksi myös merileijonia ja hylkeitä. Iltapäivällä sinulla on aikaa kuljeskella pitkin alueen upeita rantoja, lähteä patikoimaan tai testata surffiaaltoja!

näe upea whistler kanadan luontomatkalla

Päivät 5-6 Tofinosta Whistleriin

Seuraavaksi on aika sanoa heipat Vancouverinsaarelle ja suunnata ensin lautalla takaisin mantereelle ja sitten eteenpäin kohti Whistleriä! Ajomatkalla luvassa jälleen toinen toistaan upeampia maisemia ja valokuvausspotteja.

Reissun kuudes päivä vietetään Whistlerin lähes satumaisen kauniiden maisemien keskellä. Lähde aamukävelylle, ihastele Daisy Lakea ja testaa lukuisia aktiviteetteja aina köysiradalla killumisesta maastopyöräilyyn. Loppupäivän voit viettää mm. syömällä hyvin, pelaamalla frisbeetä tai vain ottamalla rennosti.

wells grey park

Päivät 7-8 Whistleristä Wells Grey Parkiin

Tänään luvassa on jonkin verran matkustamista, kun starttaatte ajomatkan Whistleristä kohti Wells Grey Parkia. Matkan varrella ehdit hämmästellä niin jylhiä vuoria, Kanadan erämaata kuin tiheitä metsiäkin. Wells Grey Parkissa pääset puolestaan kokeilemaan melontaa, syömään lounasta Clearwater Laken ylle ja ihastelemaan puistossa sijaitsevia vesiputouksia. Näistä yksi on nimeltään Helmcken Falls, joka on jopa kolme kertaa korkeampi kuin Niagaran putoukset!

canada-jasper-national-park-thabasca-waterfall-cover

Päivät 9-10 Wells Grey Parkista Jasperiin

Aamu alkaa aikaisin, kun sinä ja muu matkapoppoo suuntaatte syvemmälle vuoristoon matkapakun kyydissä. Tällä ajomatkalla ohitatte Kanadan Kalliovuorten korkeimman huipun, majesteettisen Mount Robsonin, ja pysähdytte nappaamaan upeita reissukuvia. Tämän jälkeen matka jatkuu edelleen kohti villieläimistään tunnettua Jasperin kansallispuistoa.

Yöpyminen tapahtuu Jasperin alppikaupungissa keskellä lumihuippuisia vuoria ja jäätikköjärviä. Lähde patikoimaan Kanadan Kalliovuorten syvimmän kanjonin, Maligne Canyonin, läpi, ohi vesiputouksien, jokien ja havumetsien. Tämän vaelluksen jälkeen voit tutustua paremmin Jasperin kansallispuistoon: vuokraa kanootti ja lähde melomaan Maligne-järvelle tai uskaltaudu kokeilemaan koskenlaskua Athabasca-joessa!

Canada Banff Lake Louise Girl

Päivät 11-12 Jasperista Lake Louiselle

Icefield Parkway odottaa! Tänään luvassa on road trip tällä upealla tieosuudella, joka kulkee henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi. Matkalla pysähdytte Bow Lakella sekä Columbia Icefield Centrellä, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle Athabascan jäätiköllä.

Iltaan mennessä saavutte Lake Louisen jäätikköjärvelle, josta käytte seuraavana päivänä tutustumassa myös Emerald Lakeen sekä Takkakawin putouksiin. Upeita näkymiä siis luvassa myös näinä reissupäivinä.

Canada Banff National Park Lake Louise

Päivät 13-14 Lake Louiselta Banffiin ja Calgaryyn

Seikkailumatkan toiseksi viimeinen aamu kuluu patikoimalla Lake Louisen ympäristössä, jonka jälkeen jatkatte matkaa kohti Banffin pikkukaupunkia. Täällä voit viettää aikaa haluamallasi tavalla, kunnes on aika suunnata kohti Calgarya ja hyvästellä perheeksi muodostunut matkaporukka.

Calgarysta aloitat matkan kotia kohti tai voit tietysti päättää tehdä kotimatkalla pysähdyksen esimerkiksi Torontossa ja käydä katsastamassa ikoniset Niagaran putoukset!

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

2 viikkoa

Kohde

Läntinen Kanada

Matkan tyyli

Luontomatka

Hintaan sisältyy

Lennot, majoitukset & kuljetukset

Alk. hinta*
2 875 EUR
Unelmoitko luontoseikkailusta Kanadan koskemattomassa ja kuvankauniissa erämaassa? Entä haluaisitko reissata osana kansainvälistä pienryhmää? Tämän Kanadan seikkailun aikana sinä ja samanhenkinen matkaporukka matkustatte Vancouverista Kalliovuorten syleilyyn sekä mm. Banffin ja Jasperin kansallispuistoihin. Luvassa valaiden bongausta, vesiputouksia, melontaretkiä, sinisiä jäätikköjärviä ja telttaillen vietettyjä öitä!

Kysy tästä reissusta

Tiedämme, että matkustaminen ja uusien reissujen varaaminen mietityttää parhaillaan meistä monia. Siksi yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa ympäri maailman muutimme väliaikaisesti peruutus- ja muutosehtoja, jotta ne joustaisivat mahdollisesti muuttuvien suunnitelmiesi kanssa. Voit siis varata reissun ensi vuodelle luottavaisin mielin ja tarvittaessa muuttaa reissusuunnitelmiasi myöhemmin ilman ylimääräisiä muutos- tai peruutusmaksuja. Lue lisää joustavista ehdoista täältä.

Hintaan sisältyy
 • Lennot: Helsinki - Vancouver // Calgary - Helsinki
 • Seikkailumatka: "The Canadian Rockies"
  • Osa aterioista: 12x aamiainen, 11x lounas, 9x illallinen
  • Majoitus 13 yöksi
  • Paikalliset kuljetukset
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu

Varaa maksuton suunnitteluaika

Hintaan ei sisälly
 • Osa aterioista
 • Matkavakuutus, mutta saat senkin hoidettua kauttamme. Lue lisää matkavakuutuksesta täältä.

Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun varaat ajan maksuttomaan matkasuunnitteluun ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi. Matkasuunnittelu meidän kanssamme ei velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Kysyttävää Kanadan luontoseikkailusta?

Helpoin tapa aloittaa suunnittelu, on kysyä kaikki mietityttävät asiat alta pois. Kerro samalla, mitä haluat reissultasi ja milloin haluat lähteä, niin saat vastauksien lisäksi reissuehdotuksia.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Matkat 2021

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkaohjelma

kanadan luontomatka kartalla

✈️ Helsinki - Vancouver 🔘 Calgary - Helsinki
🔘 = Seikkailumatka

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi Kanadan seikkailun suunnittelu!

Päivä 1 Vancouver

kanadan luontomatka starttaa vancouverista

Tämä Kanadan luontoseikkailu alkaa Vancouverista muun matkaporukan tapaamisella - näiden tyyppien kanssa tulet reissaamaan seuraavat kaksi viikkoa! Viettäkää ensimmäinen ilta tutustuen toisiinne ja tähän mielenkiintoiseen kaupunkiin.

Varsinainen seikkailumatka Kanadan uskomattoman luonnon keskellä starttaa heti seuraavana päivänä, joten jos haluat viettää enemmän aikaa tutustuen Vancouveriin, suosittelemme saapumaan paikan päälle paria päivää aikaisemmin.

Päivä 2 Vancouverista Victoriaan

idyllinen victoria

Seuraavana aamuna luvassa on lyhyt automatka, jonka jälkeen hyppäät lautan kyytiin ja suuntaat Brittiläisen Kolumbian pääkaupunkiin, Victoriaan. Tämä idyllinen ja erittäin kaunis kaupunki sijaitsee Vancouverinsaaren eteläkärjessä, lähellä Kanadan ja USA:n rajaa.

Vieraile yhdessä tai useammassa paikallisessa pubissa, maista mereneläviä kalaravintoloissa ja nauti Tyyneltämereltä puhaltavasta suolaisesta tuulesta.

Päivät 3-4 Victoriasta Tofinoon

Canada Tofino Whale

Reissun kolmas päivä kuluu matkustamalla Tofinoon ja nauttimalla Vancouverinsaaren loputtoman vehreistä metsämaisemista. Ajomatkalla pysähdytte myös vierailulle Old Country Marketille, jossa voit halutessasi haukata välipalaa tai ostaa vaikka matkamuistoja. Tofinoon saavuttuasi voit viettää loppuillan kaikessa rauhassa nauttien luonnosta, auringonlaskusta meren yllä sekä tietysti matkatovereidesi seurasta.

Seuraava päivä Tofinossa onkin sitten huomattavasti aktiivisempi! Aamu alkaa valassafarilla, jonka aikana saatat hyvällä tuurilla bongata miekkavalaiden ja harmaavalaiden lisäksi myös merileijonia ja hylkeitä. Iltapäivällä sinulla on aikaa kuljeskella pitkin alueen upeita rantoja, lähteä patikoimaan tai testata surffiaaltoja!

Päivät 5-6 Tofinosta Whistleriin

näe upea whistler kanadan luontomatkalla

Seuraavaksi on aika sanoa heipat Vancouverinsaarelle ja suunnata ensin lautalla takaisin mantereelle ja sitten eteenpäin kohti Whistleriä! Ajomatkalla luvassa jälleen toinen toistaan upeampia maisemia ja valokuvausspotteja.

Reissun kuudes päivä vietetään Whistlerin lähes satumaisen kauniiden maisemien keskellä. Lähde aamukävelylle, ihastele Daisy Lakea ja testaa lukuisia aktiviteetteja aina köysiradalla killumisesta maastopyöräilyyn. Loppupäivän voit viettää mm. syömällä hyvin, pelaamalla frisbeetä tai vain ottamalla rennosti.

Päivät 7-8 Whistleristä Wells Grey Parkiin

wells grey park

Tänään luvassa on jonkin verran matkustamista, kun starttaatte ajomatkan Whistleristä kohti Wells Grey Parkia. Matkan varrella ehdit hämmästellä niin jylhiä vuoria, Kanadan erämaata kuin tiheitä metsiäkin. Wells Grey Parkissa pääset puolestaan kokeilemaan melontaa, syömään lounasta Clearwater Laken ylle ja ihastelemaan puistossa sijaitsevia vesiputouksia. Näistä yksi on nimeltään Helmcken Falls, joka on jopa kolme kertaa korkeampi kuin Niagaran putoukset!

Päivät 9-10 Wells Grey Parkista Jasperiin

canada-jasper-national-park-thabasca-waterfall-cover

Aamu alkaa aikaisin, kun sinä ja muu matkapoppoo suuntaatte syvemmälle vuoristoon matkapakun kyydissä. Tällä ajomatkalla ohitatte Kanadan Kalliovuorten korkeimman huipun, majesteettisen Mount Robsonin, ja pysähdytte nappaamaan upeita reissukuvia. Tämän jälkeen matka jatkuu edelleen kohti villieläimistään tunnettua Jasperin kansallispuistoa.

Yöpyminen tapahtuu Jasperin alppikaupungissa keskellä lumihuippuisia vuoria ja jäätikköjärviä. Lähde patikoimaan Kanadan Kalliovuorten syvimmän kanjonin, Maligne Canyonin, läpi, ohi vesiputouksien, jokien ja havumetsien. Tämän vaelluksen jälkeen voit tutustua paremmin Jasperin kansallispuistoon: vuokraa kanootti ja lähde melomaan Maligne-järvelle tai uskaltaudu kokeilemaan koskenlaskua Athabasca-joessa!

Päivät 11-12 Jasperista Lake Louiselle

Canada Banff Lake Louise Girl

Icefield Parkway odottaa! Tänään luvassa on road trip tällä upealla tieosuudella, joka kulkee henkeäsalpaavan kauniiden maisemien läpi. Matkalla pysähdytte Bow Lakella sekä Columbia Icefield Centrellä, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua opastetulle kierrokselle Athabascan jäätiköllä.

Iltaan mennessä saavutte Lake Louisen jäätikköjärvelle, josta käytte seuraavana päivänä tutustumassa myös Emerald Lakeen sekä Takkakawin putouksiin. Upeita näkymiä siis luvassa myös näinä reissupäivinä.

Päivät 13-14 Lake Louiselta Banffiin ja Calgaryyn

Canada Banff National Park Lake Louise

Seikkailumatkan toiseksi viimeinen aamu kuluu patikoimalla Lake Louisen ympäristössä, jonka jälkeen jatkatte matkaa kohti Banffin pikkukaupunkia. Täällä voit viettää aikaa haluamallasi tavalla, kunnes on aika suunnata kohti Calgarya ja hyvästellä perheeksi muodostunut matkaporukka.

Calgarysta aloitat matkan kotia kohti tai voit tietysti päättää tehdä kotimatkalla pysähdyksen esimerkiksi Torontossa ja käydä katsastamassa ikoniset Niagaran putoukset!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.