Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Uuden-Seelannin kiertomatkaUuden-Seelannin kiertomatka - KILROY
Uuden Seelannin Luontomatka Map

Matkareitti

🚌 Auckland - Rotorua - Tongariron kansallispuisto - Wellington - Nelson - Kaikoura - Christchurch - Fox Glacier - Queenstown - Lake Ohau - Christchurch

Kiertomatka starttaa Uuden-Seelannin Pohjoissaarelta, jossa vietetään reissun ensimmäinen puolisko. Sitten vuorossa on lauttamatka Eteläsaarelle, jossa seikkailut ja huikeat aktiviteetit saavat jatkoa. Meidän suosituksemme on, että Uuden-Seelannin kiertomatkan jälkeen suuntaat vielä kohti Cookinsaarten paratiisimaisemia: valkoista hiekkaa, palmupuita ja turkoosia vettä, mitä sitä lomallaan muuta kaipaisikaan?

Vieraile Tongariron kansallipuistossa Uuden-Seelannin kiertomatkalla -KILROY

Päivät 1-4: Auckland - Tongariron kansallispuisto

Uuden-Seelannin kiertomatka saa alkunsa Aucklandista, josta matka jatkuu käytännössä saman tien kohti huikeita seikkailuita. Ensimmäisellä reissuviikolla matkaa taitetaan Uuden-Seelannin Pohjoissaarella. Luvassa on mm. vierailu Waitomon lumoavassa kiiltomatoluolassa, maisemien ihastelua vanhan tulivuoren huipulla, maori-kulttuurin oppeja tanssin muodossa, patikointia Tongariron kansallispuiston ainutlaatuisissa maisemissa sekä kiivilintujen ja kuumien lähteiden ihmettelyä.

Lisäksi tarjolla on lukuisia vapaaehtoisia aktiviteetteja, joihin voit halutessasi ja budjettisi salliessa osallistua. Miten olisi esimerkiksi vierailu Hobittilassa?

Koe upea Fox Glacier -jäätikkö Uuden-Seelannin kiertomatkalla - KILROY

Päivät 5-9: Tongariro - Kaikoura

Tongariron kansallispuistosta matka jatkuu toisenlaisiin maisemiin, Wellingtoniin. Tutustut kaupunkiin ensin opastetulla kierroksella, jonka jälkeen voit suunnata omatoimisesti esimerkiksi Te Papa -museoon, nauttimaan hyvästä ruoasta, shoppailemaan ja heittäytymään kaupungin värikkääseen yöelämään. Sitten onkin aika hypätä Cookinsalmen ylittävälle lautalle ja jättää Pohjoissaaren maisemat taaksesi. Eteläsaareen tutustuminen alkaa pienemmistä ja rauhallisemmista kaupungeista, Pictonista ja Nelsonista. Pistäytymisen arvoisia nähtävyyksiä ovat lukuisat viinitilat sekä Abel Tasmanin kansallispuisto, jonka kaunis luonto ja rannat tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Seuraavaksi matka taittuu kohti kaunista Kaikouraa, jossa voit halutessasi osalli...

 KILROY

Päivät 10-17: Kaikoura - Christchurch

Kaikourasta matka jatkuu vierailulle Christchurchin kaupunkiin sekä upealle Fox Glacier -jäätikölle. Tämän jälkeen saavut Uuden-Seelannin seikkailujen keskukseen, Queenstowniin, jossa riittää aktiviteetteja testattavaksi: miltä kuulostaisi benji-hyppy, ratsastus, koskenlasku, patikointi, laskuvarjohyppy tai helikopterikyyti? Yksi koko kiertomatkan kohokodista on myös risteily Milford Sound -vuonolla. Hämmästele henkeäsalpaavan jylhiä kallioita ja korkeita vesiputouksia - ja ole silmä tarkkana hylkeiden ja delfiinien varalta. Queenstownin vierailun jälkeen poikkeat vielä Lake Ohaun kautta ennen kuin Uuden-Seelannin kiertomatka tulee päätökseensä Christchurchissa. On aika hyvästellä reissukaverit ja jatkaa matkaa joko kotia kohti tai jonneki...

Jatka matkaa Cookinsaarille Uuden-Seelannin kiertomatkan päätteeksi - KILROY

Jatka matkaa... Cookinsaarille

Suosittelemme, että jatkat matkaa Uudesta-Seelannista Cookinsaarille saadaksesi täydellisen päätöksen reissullesi. Uusi-Seelanti on tunnettu huimista vuoristomaisemistaan ja loputtomista aktiviteettimahdollisuuksista, joten matkan lopuksi on hyvä hieman lepuuttaa. Nauti paratiisirannoista, palmumaisemista ja valkoisista hiekkarannoista!

Lue kaikki kerralla

Reissun kesto

17 päivää

Kohde

Uusi-Seelanti

Reissu tarjoaa

Upeaa luontoa, urbaanimaisemia, huikeita aktiviteetteja

Hintaan sisältyy

Majoitukset, paikalliset kuljetukset, osa aterioista

Alk. hinta*
2 712 EUR
Tällä Uuden-Seelannin matkalla sukellat pää edellä luonnonkauniisiin maisemiin ja vilkkaisiin kaupunkeihin. Tutustut muun muassa kuumiin lähteisiin, jäätiköihin ja kansallispuistoihin, opit maori-kulttuurista tanssin muodossa, maistelet paikallisen keittiön ja viinitilojen antimia, ja lisäksi otat kaiken irti ainutlaatuisista aktiviteettimahdollisuuksista.

Uusi-Seelanti kuuluu ehdottomasti maailman kauneimpiin maihin, ja tällä matkalla sinulla on mahdollisuus todistaa tämän väittämän paikkansapitävyyttä henkilökohtaisesti. Lähes kolmen viikon mittainen kiertomatka Uudessa-Seelannissa on luontoreissaajan unelma: luvassa on fantastisia vuonoja, kansallispuistoja, vesiputouksia, kauniita vuoria, suuria järviä, isoja kaupunkeja, maorikulttuuria ja paljon, paljon muuta. Ei tosiaankaan ole mikään ihme, että Taru Sormusten Herrasta ja Hobitti -elokuvat kuvattiin juuri näissä maisemissa. 

Voit varata Uuden-Seelannin seikkailun tällaisenaan tai muokata siitä unelmiesi matkakokonaisuuden yhdessä meidän kanssamme. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Mitä kiertomatkaan sisältyy?
 • Majoitukset: 16 yötä 
 • Osa aterioista: 18x aamiainen, 2x lounas ja 6x illallinen
 • Paikalliset kuljetukset: Bussikyyditykset eri kohteiden välillä, Cookinsalmen ylitys lautalla
 • Osa aktiviteeteista

Kysy tästä reissusta

Hintaan ei sisälly
 • Lennot
 • Matkavakuutus
 • Vierailu Cookinsaarilla

Helpoin tapa päästä alkuun matkasuunnittelussa on varata henkilökohtainen tapaamisaika meidän juttusillemme. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä se velvoita sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Suunnitelmissa Uusi-Seelanti?

Jos tämä reissukokonaisuus iski tällaisenaan tai vaikka jos haluat tehdä tähän jotakin muutoksia, ota meihin yhteyttä ja kerro toiveistasi: milloin suunnittelet aloittavasi matkan, kuinka iso reissuporukkasi on ja mitä kaikkea haluat kokea matkalla? Kysy samalla kaikki mahdolliset kysymyksesi reissun välietapeista tai käytännön yksityiskohdista. 

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Matkareitti

Uuden Seelannin Luontomatka Map

🚌 Auckland - Rotorua - Tongariron kansallispuisto - Wellington - Nelson - Kaikoura - Christchurch - Fox Glacier - Queenstown - Lake Ohau - Christchurch

Kiertomatka starttaa Uuden-Seelannin Pohjoissaarelta, jossa vietetään reissun ensimmäinen puolisko. Sitten vuorossa on lauttamatka Eteläsaarelle, jossa seikkailut ja huikeat aktiviteetit saavat jatkoa. Meidän suosituksemme on, että Uuden-Seelannin kiertomatkan jälkeen suuntaat vielä kohti Cookinsaarten paratiisimaisemia: valkoista hiekkaa, palmupuita ja turkoosia vettä, mitä sitä lomallaan muuta kaipaisikaan?

Päivät 1-4: Auckland - Tongariron kansallispuisto

Vieraile Tongariron kansallipuistossa Uuden-Seelannin kiertomatkalla -KILROY

Uuden-Seelannin kiertomatka saa alkunsa Aucklandista, josta matka jatkuu käytännössä saman tien kohti huikeita seikkailuita. Ensimmäisellä reissuviikolla matkaa taitetaan Uuden-Seelannin Pohjoissaarella. Luvassa on mm. vierailu Waitomon lumoavassa kiiltomatoluolassa, maisemien ihastelua vanhan tulivuoren huipulla, maori-kulttuurin oppeja tanssin muodossa, patikointia Tongariron kansallispuiston ainutlaatuisissa maisemissa sekä kiivilintujen ja kuumien lähteiden ihmettelyä.

Lisäksi tarjolla on lukuisia vapaaehtoisia aktiviteetteja, joihin voit halutessasi ja budjettisi salliessa osallistua. Miten olisi esimerkiksi vierailu Hobittilassa?

Päivät 5-9: Tongariro - Kaikoura

Koe upea Fox Glacier -jäätikkö Uuden-Seelannin kiertomatkalla - KILROY

Tongariron kansallispuistosta matka jatkuu toisenlaisiin maisemiin, Wellingtoniin. Tutustut kaupunkiin ensin opastetulla kierroksella, jonka jälkeen voit suunnata omatoimisesti esimerkiksi Te Papa -museoon, nauttimaan hyvästä ruoasta, shoppailemaan ja heittäytymään kaupungin värikkääseen yöelämään. Sitten onkin aika hypätä Cookinsalmen ylittävälle lautalle ja jättää Pohjoissaaren maisemat taaksesi.

Eteläsaareen tutustuminen alkaa pienemmistä ja rauhallisemmista kaupungeista, Pictonista ja Nelsonista. Pistäytymisen arvoisia nähtävyyksiä ovat lukuisat viinitilat sekä Abel Tasmanin kansallispuisto, jonka kaunis luonto ja rannat tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Seuraavaksi matka taittuu kohti kaunista Kaikouraa, jossa voit halutessasi osallistua valaiden bongailuun tai lähteä polskuttelemaan delfiinien sekaan.

Päivät 10-17: Kaikoura - Christchurch

 KILROY

Kaikourasta matka jatkuu vierailulle Christchurchin kaupunkiin sekä upealle Fox Glacier -jäätikölle. Tämän jälkeen saavut Uuden-Seelannin seikkailujen keskukseen, Queenstowniin, jossa riittää aktiviteetteja testattavaksi: miltä kuulostaisi benji-hyppy, ratsastus, koskenlasku, patikointi, laskuvarjohyppy tai helikopterikyyti? Yksi koko kiertomatkan kohokodista on myös risteily Milford Sound -vuonolla. Hämmästele henkeäsalpaavan jylhiä kallioita ja korkeita vesiputouksia - ja ole silmä tarkkana hylkeiden ja delfiinien varalta.

Queenstownin vierailun jälkeen poikkeat vielä Lake Ohaun kautta ennen kuin Uuden-Seelannin kiertomatka tulee päätökseensä Christchurchissa. On aika hyvästellä reissukaverit ja jatkaa matkaa joko kotia kohti tai jonnekin ihan muualle - meidän suosituksemme on koukkaus kauniilla Cookinsaarilla.

Jatka matkaa... Cookinsaarille

Jatka matkaa Cookinsaarille Uuden-Seelannin kiertomatkan päätteeksi - KILROY

Suosittelemme, että jatkat matkaa Uudesta-Seelannista Cookinsaarille saadaksesi täydellisen päätöksen reissullesi. Uusi-Seelanti on tunnettu huimista vuoristomaisemistaan ja loputtomista aktiviteettimahdollisuuksista, joten matkan lopuksi on hyvä hieman lepuuttaa. Nauti paratiisirannoista, palmumaisemista ja valkoisista hiekkarannoista!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.