Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Australian luontomatkaPerth on loistava reissukohde Australian länsirannikolla - KILROY
Singapore on yksi maailman vihreimmistä kaupungeista - KILROY

1. Singapore

Aloita tämä luontoseikkailu annoksella kaupunkielämää: Singapore on mieletön kokemus, joka tarjoaa monenmoista tekemistä ja näkemistä. Singapore on moderni kaupunki, joka yhtä aikaa ylistää teknologiaa ja arvostaa kulttuuriperinteitä.

Ja vaikka kyseessä on tunnettu kaupunkikohde on Singaporella kattava tarjonta myös luonnon helmaa kaipaaville. Itse asiassa Singapore on yksi maailman vihreimmistä kaupungeista: jopa kolmasosa kaupungista on erilaisia puisto- ja muita viheralueita. Vieraile ainakin Singaporen kasvitieteellisessä puutarhassa, ja poimi muut vierailukohteet talteen tutustumalla kaupungin puistoverkostoon (Park Connector Network).

Perth on Australian länsirannikon helmi - KILROY

2. Perth

Perth on suurkaupunki, jossa vallitsee pikkukaupungin tunnelma; se on Australian neljänneksi suurin kaupunki, jonka asukkaat ja vierailijat nauttivat lukuisista viheralueista sekä leppoisasta kaupunkikulttuurista.

Perthin tarjontaan kuuluu, suurkaupunkimaiseen tapaan, tietenkin myös lukuisia kahviloita, ravintoloita ja baareja sekä erinäisiä mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua taiteeseen, merenkulkuun ja historiaan museoissa ja gallerioissa. Mahdollisuuksia on siis paljon, mutta vieraile ainakin Perthin kulttuurikeskuksessa, jossa tutustut esimerkiksi alkuperäiskansojen luontoaiheiseen taideteoksiin.

Parhaat rannat löytyvät ehdottomasti kaupungin reunamilta: Fremantlen satamassa ja etenkin Rottnest-saarella.

australia-west-coast-margaret-river-wine-region-vineyard-scenic-landscape

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #1

Tämä seikkailumatka alkaa leppoisasta, kun tutustut muihin reissaajiin Busseltonin kaupungissa, lähes kaksi kilometriä pitkällä "laiturilla" ja valkoisena hohtavalla hiekkarannalla käppäillessä. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on myös uimista paratiisirannalla ennen iltapäivän herkuttelumaratoonia viineistään kuuluisalla Margaret River -alueella. Luvassa on vierailuja viinitiloilla, panimoilla sekä suklaa- että juustotehtaalla. Päivä päättyy Dunsboroughin rannikkokaupunkiin.

Ngilgi-luola on vaikuttava näky - KILROY

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #2

Toinen reissupäivä alkaa annoksella kulttuuria, kun pääsette tutustumaan maailman vanhimpaan elävään kulttuuriin itse Wardandi-kansan edustajan Joshin johdattelemana. Vierailette mm. huikeassa Ngilgi-luolassa, maistelette alkuperäiskansan ruokaherkkuja ja tutustutte luonnon lääketieteeseen. Tämä on mahdollisuus ja kokemus, jonka arvon ja ainutlaatuisuuden ymmärrät vasta paikan päällä! Kulttuurikokomuksien jälkeen on aika siirtyä villiin luontoon, toisin sanoen "jättiläisten laaksoon" Walpole-alueelle. Jos korkeat paikat eivät aiheuta jalkojen tutinaa, ja kuntosi kestää, kipua lähes 50 metriin "Diamond Tree" -näköalapaikalle. Tällä näköakapaikalla ei ole kyse turistien miellyttämisestä vaan kyseessä on eukalyptuspuu, jonka latvastoon on ra...

Walpole-Nornalupin kansallispuisto tarjoaa huimia luontokokemuksia - KILROY

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #3

Tänään reissuporukallanne on aikaa tutustua paremmin Jättiläisten laaksoon (Valley of the Giants) ja sen jättiläiskokoisiin, satoja vuosia vanhoihin puihin. Ohjelmassa on mm. kävelyä puiden latvustoon rakennetuilla "poluilla".

Metsäretken jälkeen on aika siirtyä William Bayn kansallispuiston alueelle, jossa puolestaan haukot henkeä taianomaisten rantamaisemien edessä. Pääsette tutustumaan rannikon kauneuteen ja eroosion voimaan myös mereltä käsin, sillä iltapäivän ohjelmaan sisältyy miniristeily.

Lucky Bayn rantahiekka ei ole ainostaan ihmisten suosikki - KILROY

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #4

Tämä reissu on täynnä ainutlaatuisia kohteita ja kokemuksia, joista seuraavana on luvassa maailman vanhin vuorijono, Porongurups. Tänään on siis aika sitoa vaelluskengät kunnolla jalkaan, sillä edessä on parituntinen ylämäkipainotteinen patikointi komeissa, rauhallisissa metsämaisemissa.

Länsi-Australian alueella on jopa 9 kansallispuistoa ja useampiakin maailman ranking-listoilla noteerattuja hiekkarantoja. Luvassa on siis todellista luonnon parhaimmiston ilotulitusta. Tämän reissun ohjelmaan sisältyy pysähdys Twilight Beachillä, jossa uimavarustuksesi saavat taas käyttöä!

Cape Le Grandin kansallispuiston alueella on yksi maailman upeimmista hiekkarannoista - KILROY

Länsi-Australian seikkailumatka Päivät #5&6

Yksi alueen upeimmista kansallispuistoista Cape Le Grand on vain tunnin päässä edellisen yön majapaikasta, Esperancesta, joten päivä starttaa nopeasti vain lyhyen ajomatkan päätteksi. Koko kansallispuistoalue on huikea, mutta tässä yhteydessä on ehdottomasti annettava erityismaininta Lucky Bayn hiekkarannoille ja sen kirkastakin kirkkaamalle vedelle! Reissuaikatauluun on varattu kokonainen päivä tästä koko komeudesta nauttimiseen, joten ota ilo irti: loikoile rannalla tai löydä omat suosikkinäköalapaikasi patikoidessa. Viimeinen reissupäivä kuluu pitkälti paluumatkalla Perthiin, mutta toki päivään mahtuu vielä välipysähdyksiäkin, joiden aikana jaloittelet, ihailet maisemia, maistelet paikallisia erikoisuuksia ja tutustut mielenkiintoisi...

Hobart on Tasmanian pääkaupunki - KILROY

3. Hobart, Tasmania

Tervetuloa luontoseikkailijan unelmakohteeseen, Tasmaniaan! Tasmanian saaren pinta-alasta lähes puolet on erilaista suojeltua luontoaluetta, joten täälllä luontokohteita riittää. Koska saari on ollut pitkään maantieteellisesti eristyksissä on sen kasvisto ja eläimistö täysin ainutlaatuista. Hobart on sekä Tasmanian pääkaupunki että yksi saariosavaltion suosituimmista matkakohteista. Kaupungilla on pitkä ja vaiherikas – osin myös surullisen väkivaltainen – historia, johon kannattaa tutustua ajan kanssa. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta Hobartissa on myös varsin aktiivinen ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Erityisesti kaupungissa kukoistaa musiikki- ja teatteritarjonta. Hobartissa näkyy myös Etelämantereen läheisyys: satamakaupun...

Tasmania on täydellinen luontokohde mutta myös täynnä mielenkiintoista historiaa - Port Arthur - KILROY

Tasmanian seikkailumatka Päivä #1

Tämän Tasmanian seikkailun ensimmäinen etappi tutustuttaa reissuporukkanne Tasmanian historiaan rikollisten säilöntäpaikkana. Port Arthur on sekä historiallisesti merkittävä alue, mutta myös mieletön luontokoohde. Upeat kalliokielekkeet, vuorimaisemat ja syvän vihreät metsät harhauttavan ajatukset helposti paikan 1800-luvun puolivälin päätarkoituksen, eli vaaralliseksi luokiteltujen rikollisten vankipaikkana.

Päivän aikana tutustut Port Arthuriin opastetulla kävelykierroksella sekä rannikkoristeilyllä. Päivään mahtuu myös omaa aikaa kierrellä vankilan tiloissa. Koko alue on ulkoilmamuseo ja yksi Australian merkittävimmistä kulttuurihistoriallisista paikoista, joten älä turhaan kiirehdi.

Mount Fieldin kansallispuisto ja huikeat Russel-putoukset on vaikuttava näky - KILROY

Tasmanian seikkailumatka Päivä #2

Edellisen päivän komeat maisemat olivat vasta alkusoittoa, sillä tämän Tasmanian kiertomatkan toinen päivä on todellinen oppikirjaesimerkki luonnon kauneudesta: huikeita vesiputouksia, hulppeita vuoria ja kirjaimellisesti ainutlaatuisia eläimiä. Päivä kuluu Mount Fieldin kansallispuistossa ja luvassa on mm. Russell-putouksien ihailua, lounashetki St Clair -järvellä ja päivän päätteeksi auringonlaskun edessä lumoutumista Rosebery-järvellä.

Tasmania on täynnä luontoseikkailuja - KILROY

Tasmanian seikkailumatka Päivä #3

Tänään luvassa on samoilua ikivanhassa sademetsässä, Tasmanian korkeimman vesiputouksen, Montezuma Falls, ihmettelyä sekä hiekkakasassa juoksentelua. Kyllä, hiekkakasassa juurikin! Upean vehreyden vastapainoksi tänään ohjelmaan sisältyy Henty-hiekkadyynit. Hanki hiekkaa kenkiin ja nauti menosta - vaikka sitten mäkeä laskien!

Cradle Mountain & Lake St Clair -kansallispuistosa on Tasmanian kauneimmat vaellusreitit - KILROY

Tasmanian seikkailumatka Päivä #4

Cradle Mountain on yksinkertaisesti upea, mahtava, komea, vaikuttava. Valitse mieltymyksiesi mukaan joko leppoisa patikointi tai hieman haastavampi vaellusreitti. Joka tapauksessa luvassa on lukuisia wow-hetkiä ja lukuisia näkymiä, jotka täyttävät kamerasi muistikorttiasi. Pienen lepo- ja tankkaustaon jälkeen, hämmästelet iltapäivästä vielä Cataract-solaa ja sen kauneutta. Tasmaniassa on todellakin aito vaara saada yliannostus häikäisevistä maisemista. You've been warned!

Bay of Fires, Tasmania - Ihaile luonnon ihmeellisyyttä samalla kun loikoilet hiekkarannalla - KILROY

Tasmanian seikkailumatka Päivä #5

Bay of Fires on valittu useaan otteeseen yhdeksi maailman parhaaksi rannaksi, ja paikan päällä ymmärrät kyllä miksi näin on! Ranta on todellinen paratiisi, josta moni toki tietää, mutta harva päätyy kuitenkaan paikan päälle, joten luvassa on ainutlaatuinen kokemus. Hyvällä tuurilla tapaat tällä rannalla myös pingiviinejä. Matkalla unelmarannalle luvassa on juustomaistiaisia paikalliseen tapaan ja myöhemmin herkuttelu jatkuu ostereilla.

Bruny Islandin täydellinen näköalapaikka kuuluu tietenkin Tasmanian kiertomatkaan - KILROY

Tasmanian seikkailumatka Päivät #6&7

Tasmania seikkailun kuudentena päivänä reissuporukallanne on mahdollisuus oppia hieman lisää tasmanian tuholaisesta ja muista Tasmanian ainutlaatuisista eläimistä. Pääsymaksu villieläintem suojelukeskukseen ei sisälly kiertomatkan hintaan, mutta on ehdottomasti vierailun arvoinen, jos haluat ymmärtää hieman paremmin Tasmanian eläimistön erityisyyttä ja lajien kohtaamia haasteita. Myöhemmin ohjelmassa on Freycinetin kansallispuisto ja kuuluisa Wineglass Bay, joka on mahtava rantaparatiisijatkumo edellispäivän Bay of Firesin hiekkarannalle: patikoi ihastelemaan huikeaa kokonaisnäkymää tai ota rennosti ja loikoile rannalla. Seikkalumatkan viimeisenä, seitsemäntenä päivänä on vuorossa vielä erityisen herkullinen etappi Bruny-saarella Tasmania...

Sydneyn satama on kuuluisa nähtävyys - KILROY

4. Sydney

Pysähdy Sydenyssä vain koneenvaihdon verran tai jos matka-aikataulu antaa periksi, vuetä ihmeessä muutama päivä – tai vaikka muutama viikko!

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Sydney on leppoinen paikka, vaikka suurkaupunki onkin. Rentoon tunnelmaan vaikuttaa varmasti useat hiekkarannat, jotka ovat olennainen osa Sydneytä ja sen asukkaiden elämää. Sydneyn etapille suosittelemme muuten ehdottomasti surffikurssia!

Kierrä ravintoloita, näyttelyitä, kahviloita, baareja tai jos kaupunkielämä ei inspiroi, on esimerkiksi road trip rannikkoa pitkin aina hyvä vaihtoehto...

Lue kaikki kerralla

Alk. hinta*
2 568 EUR
Tämä Australia-kombo on täynnä luonnon monimuotoisuutta, kaupunkeja ja kansallispuistoja, jotka eivät ole niitä ensimmäisiä, itsestäänselviä reissukohteita – ja juuri se tekee tästä reissusta niin kutkuttavan. Listasimme omia suosikkikohteitamme, etsimme sopivat lennot lopputuloksena saimme kasaan tämän – ainakin omasta mielestämme – huippupaketin!

Lentoreittisi:
✈️ Helsinki - Singapore - Perth - Hobart, Tasmania - Sydney - Helsinki

Valtaosa reissukansasta suuntaa Australian itärannikolle, mutta Australian länsirannikko tarjoilee seikkailijoille yhtä lailla rutkasti tekemistä, näkemistä ja kokemista. Lännessä turistimäärät ovat itää maltillisemmat ja tunnelma ainutlaatuinen. Muun muassa näistä syistä halusimme nostaa Perthin mukaan tälle reitille. Vaikuttavat luontoseikkailut ja maisemat kriteereinämme lisäsimme samaan pakettiin myös Tasmanian: hulppeaa luontoa, maailman parhaimmiksi valittuja hiekkarantoja ja ainutlaatuinen eläimistö.

Starttaa reissu leppoisalla piknikillä Perthin kaupunkirannalla ja nauti leppoisasta ilmapiiristä. Suurkaupunkistatuksestaan huolimatta Perth tuntuu ennemminkin pikkukaupungilta, jossa vain sattuu olemaan aivan mieletön palveluiden ja kulttuurin tarjonta!

Perthistä eteenpäin tämä esimerkkireitti onkin sitten täynnä kokemuksia ja maisemia, jotka ovat erityisesti luontoseikkailijan mieleen: vaella vuoristossa, rentoudu upeilla hiekkarannoilla, ihastele vesiputouksia ja samoile sademetsässä. Lisäksi tämä reissu on osuva sinulle, joka haluat tutustua uuteen maahaan ja kulttuuriin ruoan kautta: ohjelma sisältää vierailuja viinitiloilla sekä herkuttelua paikallisilla juustoilla, suklaalla, ostereilla ja marjaherkuilla.

Ja jo ennen Australiaa olemme valinneet tälle lentoreitille välietapksi Singaporen, joka tunnetaan yhtenä maailman vihreimpänä kaupunkina. Tasapainota siis reissuasi luontoosuutta lisäämällä alkuun pätkän urbaaniseikkailuja – tai hakeudu Singaporessakin vehreille vaellusreiteille, hiekkarannalle tai puistoihin ja puutarhoihin, joissa aistit seesteistä rauhaa suurkaupungin katveessa.

Voit varata tämän seikkailun sellaisenaan tai muokata siitä unelmiesi matkakokonaisuuden yhdessä reissuasiantuntijoidemme kanssa. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

 

Hintaan sisältyy
 • Lennot: Helsinki – Singapore – Perth – Hobart – Sydney – Helsinki 
 • Aktiviteetit:
  • 6 päivän seikkailumatka länsirannikolla (Perth – Perth)
   • 5 yön majoitus jaetussa dormissa (lisämaksusta oma huone)
   • 5 aamiasta, 6 lounasta ja 5 illallista
   • kansallispuistomaksut
   • ammattitaitoinen opas mukana koko matkan ajan
   • kaikki seikkailumatkaan liittyvät kuljetukset
   • kaikki matkaohjelmaan sisältyvät aktiviteetit, mm. viininmaisetelu, vierailu Ngilgi-luolassa ja huikeiden maisemien vaellusretki
  • 7 päivän seikkailumatka Tasmaniassa (Hobart – Hobart)
   • reissun alkaessa kuljetus Hobartin keskustasta eteenpäin sekä reissun lopussa kuljetus Hobartin keskustaan
   • 6 yön majoitus jaetussa dormissa
   • kaikki seikkailumatkaan liittyvät kuljetukset
   • kansallispuistomaksut
   • ammattitaitoinen opas mukana koko matkan ajan
   • kaikki matkaohjelmaan sisältyvät aktiviteetit, mm.

Tämän lisäksi saat tietenkin varattua myös matkavakuutukset kauttamme. Helpoiten pääset matkasuunitelmissasi alkuun, kun tulet käymään joko Helsingin tai Turun toimistollamme ja kerrot meille haaveistasi ja budjetistasi.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Reissuvinkit Australian luontomatkalle

Muista pakata matkaan mukaan hattu, aurinkorasvaa ja kamera!

Upcoming events

See more events ({{ allEventCardsTotal }})

Tasmaniaan?

Jos tämä luontoreissu houkuttelee, ota yhteyttä, niin kerromme lisää. Tai jos haluat muuttaa tätä esimerkkireittiä, varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan unelmamatkasi yhdessä.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Luonnon parhaimmistoa

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

1. Singapore

Singapore on yksi maailman vihreimmistä kaupungeista - KILROY

Aloita tämä luontoseikkailu annoksella kaupunkielämää: Singapore on mieletön kokemus, joka tarjoaa monenmoista tekemistä ja näkemistä. Singapore on moderni kaupunki, joka yhtä aikaa ylistää teknologiaa ja arvostaa kulttuuriperinteitä.

Ja vaikka kyseessä on tunnettu kaupunkikohde on Singaporella kattava tarjonta myös luonnon helmaa kaipaaville. Itse asiassa Singapore on yksi maailman vihreimmistä kaupungeista: jopa kolmasosa kaupungista on erilaisia puisto- ja muita viheralueita. Vieraile ainakin Singaporen kasvitieteellisessä puutarhassa, ja poimi muut vierailukohteet talteen tutustumalla kaupungin puistoverkostoon (Park Connector Network).

2. Perth

Perth on Australian länsirannikon helmi - KILROY

Perth on suurkaupunki, jossa vallitsee pikkukaupungin tunnelma; se on Australian neljänneksi suurin kaupunki, jonka asukkaat ja vierailijat nauttivat lukuisista viheralueista sekä leppoisasta kaupunkikulttuurista.

Perthin tarjontaan kuuluu, suurkaupunkimaiseen tapaan, tietenkin myös lukuisia kahviloita, ravintoloita ja baareja sekä erinäisiä mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua taiteeseen, merenkulkuun ja historiaan museoissa ja gallerioissa. Mahdollisuuksia on siis paljon, mutta vieraile ainakin Perthin kulttuurikeskuksessa, jossa tutustut esimerkiksi alkuperäiskansojen luontoaiheiseen taideteoksiin.

Parhaat rannat löytyvät ehdottomasti kaupungin reunamilta: Fremantlen satamassa ja etenkin Rottnest-saarella.

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #1

australia-west-coast-margaret-river-wine-region-vineyard-scenic-landscape

Tämä seikkailumatka alkaa leppoisasta, kun tutustut muihin reissaajiin Busseltonin kaupungissa, lähes kaksi kilometriä pitkällä "laiturilla" ja valkoisena hohtavalla hiekkarannalla käppäillessä. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on myös uimista paratiisirannalla ennen iltapäivän herkuttelumaratoonia viineistään kuuluisalla Margaret River -alueella. Luvassa on vierailuja viinitiloilla, panimoilla sekä suklaa- että juustotehtaalla. Päivä päättyy Dunsboroughin rannikkokaupunkiin.

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #2

Ngilgi-luola on vaikuttava näky - KILROY

Toinen reissupäivä alkaa annoksella kulttuuria, kun pääsette tutustumaan maailman vanhimpaan elävään kulttuuriin itse Wardandi-kansan edustajan Joshin johdattelemana. Vierailette mm. huikeassa Ngilgi-luolassa, maistelette alkuperäiskansan ruokaherkkuja ja tutustutte luonnon lääketieteeseen. Tämä on mahdollisuus ja kokemus, jonka arvon ja ainutlaatuisuuden ymmärrät vasta paikan päällä!

Kulttuurikokomuksien jälkeen on aika siirtyä villiin luontoon, toisin sanoen "jättiläisten laaksoon" Walpole-alueelle. Jos korkeat paikat eivät aiheuta jalkojen tutinaa, ja kuntosi kestää, kipua lähes 50 metriin "Diamond Tree" -näköalapaikalle. Tällä näköakapaikalla ei ole kyse turistien miellyttämisestä vaan kyseessä on eukalyptuspuu, jonka latvastoon on rakennettu tähystystasanne metsäpalojen havainnointia varten.

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #3

Walpole-Nornalupin kansallispuisto tarjoaa huimia luontokokemuksia - KILROY

Tänään reissuporukallanne on aikaa tutustua paremmin Jättiläisten laaksoon (Valley of the Giants) ja sen jättiläiskokoisiin, satoja vuosia vanhoihin puihin. Ohjelmassa on mm. kävelyä puiden latvustoon rakennetuilla "poluilla".

Metsäretken jälkeen on aika siirtyä William Bayn kansallispuiston alueelle, jossa puolestaan haukot henkeä taianomaisten rantamaisemien edessä. Pääsette tutustumaan rannikon kauneuteen ja eroosion voimaan myös mereltä käsin, sillä iltapäivän ohjelmaan sisältyy miniristeily.

Länsi-Australian seikkailumatka Päivä #4

Lucky Bayn rantahiekka ei ole ainostaan ihmisten suosikki - KILROY

Tämä reissu on täynnä ainutlaatuisia kohteita ja kokemuksia, joista seuraavana on luvassa maailman vanhin vuorijono, Porongurups. Tänään on siis aika sitoa vaelluskengät kunnolla jalkaan, sillä edessä on parituntinen ylämäkipainotteinen patikointi komeissa, rauhallisissa metsämaisemissa.

Länsi-Australian alueella on jopa 9 kansallispuistoa ja useampiakin maailman ranking-listoilla noteerattuja hiekkarantoja. Luvassa on siis todellista luonnon parhaimmiston ilotulitusta. Tämän reissun ohjelmaan sisältyy pysähdys Twilight Beachillä, jossa uimavarustuksesi saavat taas käyttöä!

Länsi-Australian seikkailumatka Päivät #5&6

Cape Le Grandin kansallispuiston alueella on yksi maailman upeimmista hiekkarannoista - KILROY

Yksi alueen upeimmista kansallispuistoista Cape Le Grand on vain tunnin päässä edellisen yön majapaikasta, Esperancesta, joten päivä starttaa nopeasti vain lyhyen ajomatkan päätteksi. Koko kansallispuistoalue on huikea, mutta tässä yhteydessä on ehdottomasti annettava erityismaininta Lucky Bayn hiekkarannoille ja sen kirkastakin kirkkaamalle vedelle!

Reissuaikatauluun on varattu kokonainen päivä tästä koko komeudesta nauttimiseen, joten ota ilo irti: loikoile rannalla tai löydä omat suosikkinäköalapaikasi patikoidessa.

Viimeinen reissupäivä kuluu pitkälti paluumatkalla Perthiin, mutta toki päivään mahtuu vielä välipysähdyksiäkin, joiden aikana jaloittelet, ihailet maisemia, maistelet paikallisia erikoisuuksia ja tutustut mielenkiintoisiin kyliin.

3. Hobart, Tasmania

Hobart on Tasmanian pääkaupunki - KILROY

Tervetuloa luontoseikkailijan unelmakohteeseen, Tasmaniaan! Tasmanian saaren pinta-alasta lähes puolet on erilaista suojeltua luontoaluetta, joten täälllä luontokohteita riittää. Koska saari on ollut pitkään maantieteellisesti eristyksissä on sen kasvisto ja eläimistö täysin ainutlaatuista.

Hobart on sekä Tasmanian pääkaupunki että yksi saariosavaltion suosituimmista matkakohteista. Kaupungilla on pitkä ja vaiherikas – osin myös surullisen väkivaltainen – historia, johon kannattaa tutustua ajan kanssa. Suhteellisen pienestä koostaan huolimatta Hobartissa on myös varsin aktiivinen ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Erityisesti kaupungissa kukoistaa musiikki- ja teatteritarjonta.

Hobartissa näkyy myös Etelämantereen läheisyys: satamakaupunki toimii monien tutkimus- ja ristielyaluksien kotisatamana ja kaupungissa toimii useita Antarktiksen tutkimukseen keskittyneitä instituutioita.

Tasmanian seikkailumatka Päivä #1

Tasmania on täydellinen luontokohde mutta myös täynnä mielenkiintoista historiaa - Port Arthur - KILROY

Tämän Tasmanian seikkailun ensimmäinen etappi tutustuttaa reissuporukkanne Tasmanian historiaan rikollisten säilöntäpaikkana. Port Arthur on sekä historiallisesti merkittävä alue, mutta myös mieletön luontokoohde. Upeat kalliokielekkeet, vuorimaisemat ja syvän vihreät metsät harhauttavan ajatukset helposti paikan 1800-luvun puolivälin päätarkoituksen, eli vaaralliseksi luokiteltujen rikollisten vankipaikkana.

Päivän aikana tutustut Port Arthuriin opastetulla kävelykierroksella sekä rannikkoristeilyllä. Päivään mahtuu myös omaa aikaa kierrellä vankilan tiloissa. Koko alue on ulkoilmamuseo ja yksi Australian merkittävimmistä kulttuurihistoriallisista paikoista, joten älä turhaan kiirehdi.

Tasmanian seikkailumatka Päivä #2

Mount Fieldin kansallispuisto ja huikeat Russel-putoukset on vaikuttava näky - KILROY

Edellisen päivän komeat maisemat olivat vasta alkusoittoa, sillä tämän Tasmanian kiertomatkan toinen päivä on todellinen oppikirjaesimerkki luonnon kauneudesta: huikeita vesiputouksia, hulppeita vuoria ja kirjaimellisesti ainutlaatuisia eläimiä. Päivä kuluu Mount Fieldin kansallispuistossa ja luvassa on mm. Russell-putouksien ihailua, lounashetki St Clair -järvellä ja päivän päätteeksi auringonlaskun edessä lumoutumista Rosebery-järvellä.

Tasmanian seikkailumatka Päivä #3

Tasmania on täynnä luontoseikkailuja - KILROY

Tänään luvassa on samoilua ikivanhassa sademetsässä, Tasmanian korkeimman vesiputouksen, Montezuma Falls, ihmettelyä sekä hiekkakasassa juoksentelua. Kyllä, hiekkakasassa juurikin! Upean vehreyden vastapainoksi tänään ohjelmaan sisältyy Henty-hiekkadyynit. Hanki hiekkaa kenkiin ja nauti menosta - vaikka sitten mäkeä laskien!

Tasmanian seikkailumatka Päivä #4

Cradle Mountain & Lake St Clair -kansallispuistosa on Tasmanian kauneimmat vaellusreitit - KILROY

Cradle Mountain on yksinkertaisesti upea, mahtava, komea, vaikuttava. Valitse mieltymyksiesi mukaan joko leppoisa patikointi tai hieman haastavampi vaellusreitti. Joka tapauksessa luvassa on lukuisia wow-hetkiä ja lukuisia näkymiä, jotka täyttävät kamerasi muistikorttiasi. Pienen lepo- ja tankkaustaon jälkeen, hämmästelet iltapäivästä vielä Cataract-solaa ja sen kauneutta. Tasmaniassa on todellakin aito vaara saada yliannostus häikäisevistä maisemista. You've been warned!

Tasmanian seikkailumatka Päivä #5

Bay of Fires, Tasmania - Ihaile luonnon ihmeellisyyttä samalla kun loikoilet hiekkarannalla - KILROY

Bay of Fires on valittu useaan otteeseen yhdeksi maailman parhaaksi rannaksi, ja paikan päällä ymmärrät kyllä miksi näin on! Ranta on todellinen paratiisi, josta moni toki tietää, mutta harva päätyy kuitenkaan paikan päälle, joten luvassa on ainutlaatuinen kokemus. Hyvällä tuurilla tapaat tällä rannalla myös pingiviinejä. Matkalla unelmarannalle luvassa on juustomaistiaisia paikalliseen tapaan ja myöhemmin herkuttelu jatkuu ostereilla.

Tasmanian seikkailumatka Päivät #6&7

Bruny Islandin täydellinen näköalapaikka kuuluu tietenkin Tasmanian kiertomatkaan - KILROY

Tasmania seikkailun kuudentena päivänä reissuporukallanne on mahdollisuus oppia hieman lisää tasmanian tuholaisesta ja muista Tasmanian ainutlaatuisista eläimistä. Pääsymaksu villieläintem suojelukeskukseen ei sisälly kiertomatkan hintaan, mutta on ehdottomasti vierailun arvoinen, jos haluat ymmärtää hieman paremmin Tasmanian eläimistön erityisyyttä ja lajien kohtaamia haasteita.

Myöhemmin ohjelmassa on Freycinetin kansallispuisto ja kuuluisa Wineglass Bay, joka on mahtava rantaparatiisijatkumo edellispäivän Bay of Firesin hiekkarannalle: patikoi ihastelemaan huikeaa kokonaisnäkymää tai ota rennosti ja loikoile rannalla.

Seikkalumatkan viimeisenä, seitsemäntenä päivänä on vuorossa vielä erityisen herkullinen etappi Bruny-saarella Tasmanian edustalla. Luvassa on mm. valkoisten vallabien bongaamista, kävelykierros, paikallisia juustoherkkuja sekä huimia maisemia.

Reissu päättyy takaisin Hobartin keskustaan.

4. Sydney

Sydneyn satama on kuuluisa nähtävyys - KILROY

Pysähdy Sydenyssä vain koneenvaihdon verran tai jos matka-aikataulu antaa periksi, vuetä ihmeessä muutama päivä – tai vaikka muutama viikko!

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Sydney on leppoinen paikka, vaikka suurkaupunki onkin. Rentoon tunnelmaan vaikuttaa varmasti useat hiekkarannat, jotka ovat olennainen osa Sydneytä ja sen asukkaiden elämää. Sydneyn etapille suosittelemme muuten ehdottomasti surffikurssia!

Kierrä ravintoloita, näyttelyitä, kahviloita, baareja tai jos kaupunkielämä ei inspiroi, on esimerkiksi road trip rannikkoa pitkin aina hyvä vaihtoehto...

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.